Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Seneca: A földrengések kialakulása
- Cinemax, 20:00
Őrült szenvedély
- Film Café, 20:00
A csúnya gonosz róka
- TV2 Kids, 20:00
Watchmen - Az őrzők
- Viasat3, 21:00
Utóirat: Szeretlek
- Mozi Klub, 21:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Penélope Cruz (50)
Ann-Margret (83)
Paul Guilfoyle (75)
Jessica Alba (43)
Elisabeth Röhm (51)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
2022-es választás
Isteni műszak - Vélemények
A kiskirály - Vélemények
Orbán Viktor - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A renitens aaaaa
Goldie Hawn aaaaa

 

Nesseay hozzászólásai

Ugrás Nesseay adatlapjára

1 2 3 4 5

Szólánc-angol szavakkal

2012-01-28 16:28.59
wrinkle


A 23-as szám - Vélemények

2010-07-27 09:33.35
Nekem kifejezetten tetszett. Az egész vonulat, ahogy átvált lassan őrültté, numerológiai mániákussá, aztán gyilkossá. A történetet elég eredetinek találtam, Jim Carrey mostanában tényleg nagyot alkot, valóban ott volt a Truman show is, de vígjátékai közül az Igenember sem utolsó. Ennek a filmnek is van egy mélyebb tartalma, szerintem tiszta pszicho-thriller. De valóban, ez elsőre csattan, másodikra már közel sem éri el ugyan azt a hatást, mivel már nem élhet a meglepetés erejével.
A zenében nem találtam semmi olyasmit, ami különösebben meg fogott volna, azért nem egy Hans Zimmer szerezte a zenét.
De mindenképp megfogó történet.


Szívek szállodája (sorozat) - Dean, Jess vagy Logan? Ki a helyesebb?

2010-07-09 13:08.30
Az fix, hogy Dean nem a leghelyesebb az elején. Az az idióta haj...
De nekem ő a kedvencem. Mindenben. Szeretem a kisfiús karakterét.
Jess persze tényleg a vadóc, lázadó rossz fiú, ami jó egyszer egy életben, de nem túl megbízható. Viszont az ő karakterében szerettem, hogy ír.
Nos, Loganben nem túl sok mindent szerettem először, annyira nagyképű seggfej volt, de benne az szerethető, hogy olyan kiszámíthatatlan és édes módon hódította meg Roryt. :D:D


Sose hátrálj meg - Vélemények

2010-02-07 12:30.27
Hmm... nem tudom. Sokat nem kell várni ettől a filmtől, de van benne valami inspiráló. Mondjuk már másodszorra nem bírtam végignézni, mert elég durván klisés. Egyedül én csak azt értékeltem benne, hogy a srác sosem adta fel. Bár erről is megannyi film szól, tetszetősek voltak a bunyós jelenetek, de tényleg nem nagy szám.


A hercegnő és a béka - Vélemények

2010-01-11 16:26.09
Nem értek egyet Sisterrel, szerintem ez volt az eddigi legjobb Disney mese. Mellesleg a Pocahontast és a Kis hableányt nem szerettem. :] Annyira valóságszerű volt, mármint egy lány, akinek semmije sincs és küzd az álmaiért, imád főzni, ráadásul ez volt az első mese, amiben feketebőrű volt a főszereplő. Annyira más volt, mint az eddigi Disnep produkciók. A zene teljesen megfogott és nagyon fordulatos és eredeti volt. :]


Rémségek cirkusza - Vélemények

2009-10-31 07:55.11
Eleinte kissé negatívan álltam hozzá a trailer miatt, de ahhoz képest némiképp pozitív csalódás. Darren Shan fantáziája elképesztő, de a film közel sem adta vissza azt, amit a könyv. Bár ez a legtöbb adaptációnál így van. A film így is csak egy közepes minősítést érdemelt, mivel hűen követte a hollywood-i sémát, a halálos és ellenséges barát, az érdekes, mentor vámpír és persze megfűszerezték némi kis lamourral. A befejezése katasztrófa. Mintha egy pillanat alatt elvágnának egy madzagot, úgy pergett le a vége. Mégis összességében egyszer mindenképp megnézhető és szórakoztató is.


High School Musical 3. - Végzősök - Vélemények

2009-10-03 21:51.16
Bárhova kattolok, mi néz vissza rám? High School Musical 3 - Senior Year. Lassan úgy érzem, addig kerget, míg figyelemre nem méltatom. Mivel az első kettőt végigszenvedtem, gondoltam, egye-fene, jöjjön ez is. Csak negyediket ne csináljanak belőle. Az első, ami meghatározza a filmet: Disney. Ott van Hannah Montana, Jonas meg minden féle tömeggyártású cikk és egyszerűen zabálják, mivel Disney. Disney = sztár és sztár = egy senki Híresakaroklenni falváról. A zene borzalmas... egyszerűen... fizikai fájdalmat okoz a fülemnek és annyira észrevehető volt, hogy Zac Efronnak elektronikailag javított a hangja, bár a magas és nyávógóan torzított Vanessa Hudgenset ne is említsem. Még átmenet sincs egyik pillanatról a másikba, egyszerűen csak szíven döf, hogy most még bensőséges hangulatot akarnak teremteni, aztán gondol egyet a felkapott - persze szegény, sanyarú sorsú - Troy és énekelni kezd egy "You and me" és bár kiskorában játszott a robottal, az fényesen, tisztán ott áll. A koreográfia néhol jó, csodálkoztam is, talán ez az egyetlen ami valahol értékelhető a filmben. Röviden milyen? Pont olyan, mint a többi. A szokásos klisét nem töri át, mivel minden jó ha a vége jó, boldogok vagyunk stb. befejezéssel szinte már "meglepett".


Streetdance - Step Up 2 - Vélemények

2009-10-03 21:41.49
A koreográfiájért már érdemes megnézni. Aki alapvetőleg szereti a streetst vagy a breaket, annak elnyeri a tetszését. Látványos elemekkel van megspékelve. Viszont a film sablonra épül, nagyjából ugyan az, mint az első kisebb-nagyobb eltérésekkel. A színészi tehetség alacsony színvonalon mozog, a zene olykor élvezhetetlen, de táncos látványvilága élvezhetővé teszi.


Harry Potter és a Félvér herceg - Harry Potter VS. Twilight

2009-07-29 19:42.29
A Twilight könyvet azért nehéz lerakni, mert annyira tipikus szerelmi-regény (eltekintve a vámpíroktól stb.), hogy a sok tinilányocska szívét teljesen megérinti és mivel ez az új nagy style, hogy mindenki szerelmes akar lenni, nem csoda, ha Edward erős és önfeláldozó alakjáért rajonganak a csajok. Fogadok, ha a szerelem éppen hogy csak benne lenne és nem erről szólna az egész regény, egy napon nem mernék a Pottert említeni a Twilighttal. De ízlés kérdése... valaki valamit akar kapni egy könyvtől, valaki meg csak ugyanazt akarja kapni egy könyvtől, mint eddig.


2009-07-27 14:39.48
Érdekes meglátás. Hm... talán ez a csihi-puhi üssed-vágjad filmféle nem a kalandfilm? Az egész csak ízlés kérdése. De a Harry Potter jóval nagyobbat aratott, mint a Twilight, persze ennek is hihetetlen nagy rajongó tábora van, de míg a könyvekben népszerűséget nézve vezetnek, a filmben a Twilight nagyon alulmaradt. Harry Potter jóval egyedibb könyv és igen, Stoker után már lehetetlen jobb vámpírregényt írni. Bár innen látszik, hogy sokan csak divatból követik, mert fogalmuk sincs se a műfajról magáról, se a háttérről, csak a csapból is már Twilight folyott. Mégis azért be kell ismerni, hogy sokan a Twilighttól a nagy körülrajongás miatt undorodtak el, mert annyira valóban nem egy világrengető siker, a Harry Pottert még a nagy feltűnés ellenére is a többség imádja. J. K. Rowling nyelvezete pedig bámulatosabb, mint az a primitív, amit Stephenie Meyer használ.


Alkonyat - Újhold - szerintetek a 4. resz meg lesz filmesitve?

2009-07-13 22:11.22
Szerintem valószínű. Mégha Kristen nem akar karakterszínész lenni, gondolom sutba dobja elveit, ha a zsebe hájasan meglesz tömve pénzzel. Egyébként a nagy rajongótábor ellenszenvét nem akarnák kiharcolni még ők sem, márpedig ha az első ekkorát aratott, akkor a négyet is vászonra kell adaptálni.


Alkonyat - Újhold - Szerintetek bella szulese a filmben is ojan brutalis lesz mint a konyvben ?

2009-07-13 22:08.49
Te igen visszafejlődött mutáns csótány. Ha olvastad az egész szériát a mókusagy térfogatához hasonló szerveddel felfoghattad volna, hogy ez az utolsó részben lesz. De mivel először is nem csak olvasni kell megtanulni, hanem agymirigyednek hatalmas munkát kell vég3znie ahhoz, hogy ezt a súlyos információt feldolgozza és eljuttassa a központba, ezért nem csodálkozom, hogy a New Moonhoz nyitottál egy Breaking Dawnos topicot.


Alkonyat - Vámpír lennél vagy inkább vérfarkas?

2009-06-29 22:47.35
Egy új egyed, a vérpírkas. Így végtére lehetnék Jacward is. :) Olyan romantikusan science fiction thrillerrel keveredve, akcióval megsépkelve és most már fogalmam sincs mit írok, mert álmos vagyok... :D


Alkonyat - Újhold - Mikor jelenik meg itt?

2009-06-17 19:22.29
Figyu, ha megjelenik amerikában angolul akkor már aznap feldobják a netre, még ha camosan is. Egy katt és le is töltheted! De szerintem én megvárom, amikor moziban nézem meg.


Alkonyat - Twilight szereposztás:)/new moon/

2009-06-05 18:09.49
Akkor ez csak az exluzív előzetes volt, amit leadtak? A hivatalos csak augusztusban?


Alkonyat - Újhold - A trailer

2009-06-05 07:12.51
Azt mondták, hogy pillanatnyilag Rómában forgatják, tágabb értelemben Olaszországban, szóval ebben szerintem nem tévedtek. Valamilyen interjúban láttam, hogy nem Vancouverben forgatják, hanem valahol már olasz területen. Mondjuk Cathrine Hardwicke-oson én is nevettem. :)


2009-06-03 17:12.43
Tényleg eléggé rosszul vágták össze a trailert. Szerintem... bár lehet, hogy nem ilyennek szánták. A Laurentes jelenet és mikor Bella fut Jakehez teljesen más jelenet. De csak ha sokáig nézed, akkor tűnik fel igazán. De összességében szerintem nagyon klassz.


Alkonyat - Eward és Bella szerelme

2009-06-02 13:19.25
Nem tudom, én szeretem a Twilightot, mondjuk inkább a könyvet, de nem értem mi kivetni való van Trasfan véleményében. Hát had utálja az Istenért. Ha nem tetszik neki, ez van.. de most ezért hadjáratot indítani ellene! Hát minek? Ha most ugyanúgy reagáltok rá, sőt, sokszor durvábban is, az szerintetek nem minősíti a ti értelmi képességeitek? Meg látom itt aztán mindenki annyira önérzetes. Ez egy topic, tény hogy felesleges emellett a 41 téma mellett, de van. Mert valaki kritizálja a filmet, nem ok arra, hogy a kritikust mi is kritizáljuk. A film tényleg nem olyan nagy szám. A könyvnek a közelébe sem érhet. De egész jó film. Mondjuk akkora divat lett ez is... ezért ami divat, azt sokszor sok gyökér is követi, csak mert divat és nem azért szereti, mert adott neki valamit. Egyébként az a vélemény tényleg nyálas volt, de valaki így fejezi ki magát. Ennyi... most ez van. Sprite!


Jonas Brothers - A koncert 3D - Miért tolódott el a a magyar premier?

2009-06-02 13:06.20
Hát igen, értelmes filmet szeretni ma már nem divat. Csak ilyen filmutánzatot, mint ezek az idiótaságok, ahol se téma, se tehetség nincsen.


Alkonyat - Újhold - Mikor jelenik meg itt?

2009-06-02 13:05.11
Spoiler:!!!
Igen, de csak a 4. részben.


Jonas Brothers - A koncert 3D - Miért tolódott el a a magyar premier?

2009-06-01 18:27.16
Az legalább egy jó film. Nem mint ez...


Alkonyat - Újhold - Hogy tetszik az előzetes..szerintetek melyik a legjobb jelenet benne:::????

2009-06-01 18:26.28
Csakis az utolsó rész. Mikor Jake farkassá válik. :D


Alkonyat - Újhold - Mikor jelenik meg itt?

2009-06-01 18:24.47
A vége. Abszolút a vége. Mikor Jakeből farkas lesz. Number One! :D


Megint 17 - Vélemények

2009-06-01 11:37.52
Az osztálytársaim megakarják nézni ezt a minőségi filmet. Van a moziműsoron vagy 100 szar film, pont a legpocsékabbat választották ki. Nem ám megnéznék az Angyalok és démonokat...bár úgy halottam az közel sem olyan jó, mint az első része, a Da Vinci kód.


Jonas Brothers - A koncert 3D - Várjuk......

2009-06-01 11:36.01
Hát igen, ezeknek a mondanivalójuk egyelő a politikusokéval. Felesleges, sekélyes és csak belőled akar élősködni.


Jonas Brothers - A koncert 3D - Miért tolódott el a a magyar premier?

2009-06-01 11:34.43
Szerintem tolódhatna még az apokalipszisig.


Jonas Brothers - A koncert 3D - Vélemények

2009-06-01 11:26.32
Mondjuk még ha csak simán koncertfilm is, akkor meg végképp nem nézném meg. Minőségi zenét gyártani már luxus, csak mert sok hülye ezek után csorgatja a nyálát. A szöveg üres, semmi tartalma sincs. De ki az a gyökér aki egyáltalán elmegy erre a koncertre? :D Na de mindegy. Üres hangú embereket sztárolnak. Hát tegyék... ha most ez megy..


Alkonyat - Ki a Legszimpatikusabb Vámpír?

2009-06-01 11:23.24
Húú...Edwardot jól letetted. :) Utána csak Rosalie van. Akkor nagyon nem csípheted. :D


Jonas Brothers - A koncert 3D - Vélemények

2009-05-31 20:17.46
Ja és egyébként azon akadok ki, hogy ez a nyálgép banda a stílusát "Rocknak nevezi." Hát már nem azért, de jó távol áll ez a rocktól. Rocknak nevezem a Rammsteint, Depressziót, Sonata Arctica stb. De ez? Popsláger, amit 5 év múlva úgy is elfelejtenek, amik csak most élik az aranykorukat. Dettó Backstreet Boys, de azoknak legalább volt valami imidzsük, még ha unalmas is, de ezeknek...szegény Nick cukros. Sajnálom, meg minden, de úgy adták elő, mintha szegény srác leukémiás vagy rákos lenne...szánalom a köbön. Ezek a bandák csak a tinileányoknak valók, akiknek se saját stílusuk, se zenei ízlésük nincsen.


2009-05-31 20:13.22
Atya úr isten...hát erről a nyálgép bandáról egy hasonló stílusú és értelmi szinttel rendelkező nyálgép filmet forgatnak? Fogadok, hogy a szintje az hasonló lesz, mint a Rocktábornak. Egy csapat tehetségtelen tinisztár, akiknek mindössze jó kapcsolatai voltak, hasonló üres szövegeket tudnak kitalálni, mint a többi hasonló agyrém banda és jó elektronikai eszközeik vannak, amivel élesítik a hangjukat. Ennyi erővel én is lehetnék sztár. Csak jó sminkes, stylist és elektronikai szakember kell hozzá. Énekhang az semmi..


1 2 3 4 5

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk