Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-23
2550
A Hold Sötét oldala
Furiosa: Történet a Mad Maxből

2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Miért éppen Minnesota?
- Mozi Klub, 19:00
A 657-es járat
- Viasat Film, 19:10
Ásó, kapa, géppisztoly
- Filmbox Premium, 20:00
A dolgok állása
- Direct One, 20:00
A jó, a rossz és a csúf
- Film Mánia, 20:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Hill Harper (58)
Craig Ferguson (62)
Bruce Thomas (63)
Nikki Reed (36)
Paige Turco (59)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő - Vélemények
Különös kívánság - Vélemények
Vaják (sorozat) - Vélemények
Meztelen vagy - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Kiválasztott aaaaa
Maura Tierney aaaaa

 

Zohan2008 hozzászólásai

Ugrás Zohan2008 adatlapjára

1 2 3 4

Egy rém rendes család Budapesten (sorozat) - Vélemények

2008-10-28 10:40.22
szar de a csaj az szép


Beszélgetés 2.

2008-10-28 10:38.41
megjött zohan


Mondj egy filmet/sorozatot, a következő lepontozza 1-10, ő is ír, és így tovább

2008-10-28 10:35.26
5 pont
A szellemlovas


Beszélgetés 2.

2008-10-28 10:24.38
mér látsz vissza


2008-10-28 10:17.42
BUDAPEST – Gyászol az egész sztárvilág: meghalt Albert Györgyi (†44)! Az ismert televíziós személyiség tegnap este a TV2 Aktív című műsorának élő adásába volt hivatalos, ám oda már soha nem érkezett meg.
Egy étteremből igyekezett épp haza, ahol két forgatás között pihent. A taxi már lefékezett a háza előtt. A sofőr azt hitte, hogy a riporter csak elaludt, ám amikor megfogta a kezét, érezte, hogy hideg. Azonnal riasztotta a mentőket, akik a kiérkezés után azonnal megkezdték a sztárújságíró életéért folytatott küzdelmet. Az orvosok közel háromnegyed órán keresztül próbálták újraéleszteni a szívrohamot kapott Albert Györgyit, aki azonban belehalt az infarktusba.

Fotó: Gy. Balázs BélaA helyszínről készült galériáért kattints a képre

– Egy ismert televíziós személyiség egy taxiban rosszul lett és elhalálozott a Frankel Leó utcában – erősítette meg a hírt Kormos Endre, a BRFK sajtóügyeletese. Az eset után a rendőrség órákra lezárta a helyszínt.

– Egy eszméletlen nőhöz riasztották a mentőket, próbálták újraéleszteni, de menthetetlen volt – mondta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője, aki hozzátette: mivel közterületen történt a haláleset, rendőrök vizsgálják az esetet.

A riporternő a TV2-be igyekezett volna, de sosem ért oda. Pedig a szerkesztővel fél órával az indulása előtt még jókedvűen beszélgetett, azt mondta, remekül érzi magát, és alig várja, hogy ott legyen az élő adásban.

Az utolsó, nagy visszhangot kiváltó tévészereplés
Albert Györgyi utolsó nagy televíziós szereplése a TV2 Hal a tortán című műsorában volt, alig két héttel ezelőtt. Játékostársai mély megdöbbenéssel fogadták az újságíró halálhírét. Rába Tímea zokogva idézte fel lapunknak utolsó beszélgetésüket.

– A múlt héten jelent meg egy címlap, amelyen Györgyi azt mondta: segítségre van szüksége! Azonnal felhívtam, és elmondtam neki, hogy én itt vagyok – mondta lapunknak a volt szépségkirálynő. – Nem akartam elhinni, hogy meghalt, amikor megtudtam a hírt, azonnal hívtam a mobilján, annyira reméltem, hogy beleszól. Nem tudok mit mondani, csak azt, hogy rettenetesen sajnálom. De legfőképpen azt sajnálom, hogy senki sem segített rajta – tette hozzá Rába Tímea. – Megdöbbenve hallottam. Nagyon-nagyon sajnálom – mondta Hajdú Péter a könnyeivel küszködve.

– Az a baj… – folytatta volna Hajdú Péter, de képtelen volt befejezni a mondatot. – Nem tudok mit mondani – suttogta megrendülten. – Nehéz ilyenkor bármit is mondani – mondta Fásy Ádám, aki a főzőműsor egy hete alatt nagyon megszerette Györgyit.

– Egy nagy tehetséget vesztettünk el, nem tudok mást mondani, csak hogy borzasztóan sajnálom, és azt is, hogy az élet rossz irányba sodorta őt. Györgyi egyedül volt.

– Mély megdöbbenéssel fogadtuk a hírt, nem találunk szavakat. Természetesen a TV2 valamennyi műsorában megemlékezünk Albert Györgyiről – mondta Magyar Rita, a TV2 szóvivője. Albert Györgyi utolsó napja a televíziózás jegyében telt; nem csak este nyilatkozott volna az Aktívban, délelőtt a Szulák és más című talkshow felvételén járt mint meghívott vendég. A stábtagok elmondása szerint kimondottan jó passzban volt, vidáman és csinosan érkezett a forgatásra, és jókedvűen távozott onnan. Napközben betért törzshelyére is, a lakása közelében levő Gusto caféba is. A budai kávézó nem csupán Györgyi törzshelye volt, az ott dolgozók mindannyian nagyon kedvelték a riporternőt.

– Sokkal jobb barátunk volt Györgyi annál, mint hogy bármit is mondjunk a halálával kapcsolatban – mondta az egyik felszolgáló.

A videó forrása: tv2.hu

Albert Györgyi 22 évvel ezelőtt a Magyar Rádióban kezdte karrierjét, de igazán ismertté külföldi sztárokkal készített interjúi tették.

Szenvedélybetegségéről és depressziójáról a Miért pont én? – A depresszió fogságában című könyvében, míg válásairól és szerelmi kudarcairól a Miért pont ők? – A férfiak fogságában című írásában vallott torokszorító őszinteséggel. Terveiben szerepelt, hogy felszámolja magyarországi életét, és Angliában kezd új életet...

Galsai Dániel: Nélküle én sem akarok már tovább élni
Galsai Dániel volt az utolsó férfi Albert Györgyi életében. Tizenhat éves barátságuk az idén augusztusban érett szerelemmé. Túl három váláson, az újra megtalálni vélt boldogságtól megrészegülve az újságírónő idén augusztusban tudatta a világgal: újra férjhez megy. Néhány héttel ezelőtt azonban Albert Györgyi meggondolta magát, felbontotta a jegyességet, és lefújta az esküvőt. A porig alázott publicista – aki a lapokból értesült arról, hogy menyasszonya nem szerelmes belé – azonban képtelen volt haragudni Györgyire. Szíve minden szerelmével szerette tovább, néhány nappal ezelőtt még szerelmes verset írt hozzá. Most pedig, hogy a szeretett asszony nincs többé, értelmetlennek érzi, hogy tovább éljen. Fekete nadrágban és fekete ingben, lelkileg teljesen összetörve érkezett menyasszonya, Albert Györgyi törzshelyéhez.

– Nem szeretnék élni – közölte Albert Györgyi halála után néhány órával Dániel elgyötörten. – Elvesztettem a legfontosabb embert az életemben, nem tudom, hogy mi lesz ezután. Két ember halt meg a mai napon – mondta kétségbeesetten.

– Azért jöttem ma ide, hogy beolvassak bizonyos embereknek, azoknak az állítólagos barátoknak, akik az évek során folyamatosan tönkretették Györgyit. De nem találtam itt senkit, úgy látszik, nem mertek idejönni. De üzenem nekik, hogy nézzenek tükörbe, és gondoljanak bele, hogy hány szöget ütöttek tanácsaikkal, egy-egy mondatukkal Györgyi koporsójába.

Szakításunk ellenére nagyon mély érzelmek kötöttek össze bennünket, és utolsó telefonbeszélgetésünkkor Györgyi azt mondta nekem: Dani, te buta vagy, hiszen tudod, hogy mi együtt fogjuk leélni az életünket. A táskámban még mindig ott van a gyűrű, amelyet az eljegyzésünkre vettem neki.

A napokban szerettem volna felhúzni az ujjára. Két nappal ezelőtt beszéltünk utoljára, akkor még nem volt semmilyen baja, boldog volt kettőnk miatt, úgyhogy fel sem merül bennem a gondolat, hogy esetleg kárt tett önmagában. Nem tudom, mi lesz velem, teljesen össze vagyok törve. Elfogadom azt a kiadói felkérést, hogy megírjam az én Albert Györgyi-sztorimat, hogy megörökítsem Györgyi életét, úgy, ahogy csak én vagy nagyon kevesen látták.

Schobert: Tegnap beszéltünk
Schobert Norbert az az ember, aki utoljára beszélt Albert Györgyivel. Az újságíró és a fitneszguru Szulák Andrea Szulák és Más című műsorának vendégei voltak, a felvétel után váltottak néhány szót.

– Nem hiszem el. Mélyen megvagyok rendülve. Tegnap találkoztam vele, ő volt az előttem lévő vendég – mondta Norbi. – Vékony volt, elegáns és nett, szépen ki volt sminkelve – tette hozzá, és azt is elmondta: Györgyi arca fehér volt, de nyugodt és kedves, szemében szomorúság bujkált. – Mondta, hogy itt a taxija, és elindult kifelé. Eszembe jutott, hogy elkérem a számát, és amikor utána akartam szólni, ő is visszafordult. Aztán legyintett egyet. Olyan volt, mintha némán azt mondta volna: Eh, minek? Hiszen úgysem beszélünk többet. Szinte búcsújellege volt ennek a pillanatnak – árulta el Norbi.

Blikk-információ

Pályatörténete
Albert Györgyi 1964. május 9-én született Budapesten.

1981 és 1982 között a nigériai Lagosi Egyetemen tanult, 1982 és 1987 között az Eötvös Loránd Tudományegyetemen angol–történelem szakra járt. 1989ben végzett a MÚOSZ Újságíró Iskolájában. 1987 és 1989 között a Magyar Rádió Külföldi Adások Főszerkesztőségén dolgozott, 1994-től 1998ig a Petőfi rádió külsős szerkesztő-műsorvezetője, 1989 és 1995 között pedig a Calypso Rádió műsorvezetője volt.

A Magyar Televízióban 1992-ig a Mozi Top 10, 1991 és 1993 között A Reggel szerkesztő-műsorvezetője, 1994-től 1996-ig a Nap-kelte, a Múzsa műsorvezetője volt, 1998-tól az MTV női, divat- és kulturális műsoraiban volt riporter, 1999-ben a Total Film című folyóirat főszerkesztőjeként dolgozott, 2003ban a Nemzeti Színház sajtószóvivője lett, azt követően szabadúszóként, sajtó- és PR-menedzserként dolgozott.

Több alkalommal közvetített az Oscar-díjak átadásáról. Albert Györgyi világhírű sztárokkal készített interjúkat, például Gregory Peckkel, Glenn Close-zal és John Travoltával.


2008-10-28 10:17.18
Gumicukor
Meghalt Guillaume Depardieu
2008.10.13. 20:20 - stroke

Kórházban hunyt el Guillaume Depardieu, Gérard Depardieu 37 éves fia. A színész halálát tüdőgyulladás okozta. Guillaume Depardieu egy vírus szövődményeként kapta el a tüdőgyulladást, és vasárnap került be egy Párizs közeli kórházban - írja a THR. Depardieu éppen Romániában forgatott, onnan szállították haza - írja a pr-inside. A színész még 1995-ben motorbalesetet szenvedett, aminek következtében 2003-ban amputálni kellett a jobb lábát, mivel az elfertőződött. A színész augusztusban járt Budapesten, ahol azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy nem tudta rendezni a számláját egy éjszakai bárban, majd meztelenre vetkőzve két pincért pisztollyal riogatott.


2008-10-28 10:11.59
aki esetleg nem tudta


2008-10-28 10:10.44
Meghalt Selmeczi Roland
[origo]2008. 01. 31., 11:25Utolsó módosítás: 2008. 02. 01., 10:13
Ez a cikk 269 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
eszközök:
Elhunyt Selmeczi Roland, a 38 éves színész szerdán szenvedett halálos autóbalesetet - erősítette meg az MTI értesülését a szolnoki Szigligeti Színház.


Selmeczi Roland, tavaly decemberben, egy színházi próbán

AjánlatEgy 2006-os interjú
Főbb szerepei
Bor Zoltán, a színház produkciós vezetője elmondta: Selmeczi Roland szerdán délelőtt még a színházban próbálta a Fekete szárú cseresznye című darabot, majd néhány órás pihenést követően elindult Budapestre. A színész Újhartyán közelében szenvedett halálos autóbalesetet.

A színész 1969 október 10-én született, 1993-ban diplomázott a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Ezt követően a Vígszínház társulatának lett tagja, majd szabadúszóként tevékenykedett, utána a soproni Petőfi Színházat erősítette.

Számos színházi szerepe mellett (Vízkereszt, vagy amit akartok, Tizenkét dühös ember, Nóra, Harmadik Richárd, A vágy villamosa, A padlás, A mizantróp és még sok) a közönség olyan filmekben láthatta, mint az Aranyoskáim, az Üvegtigris vagy a Kútfejek.

Az egyik legfoglalkoztatottabb szinkronszínész volt (Brad Pitt, Antonio Banderas hangját is kölcsönözte több ízben), a sorozathívők pedig arcát talán nem annyira, de hangát biztosan ismerhették: A szökés-ben Lincoln, a Doktor House-ban Wilson volt, a 24 Jack Bauerje is az ő hangján szólalt meg magyarul, a Született feleségek Mike Delfinója szintúgy, de a Smallville-ben is dolgozott.

Mellette tévésorozatban is játszott, sokat narrált, színészként pedig az Angyalbőrben stábját erősítette.


2008-10-28 10:10.26
Hajnalban meghalt a krokodilvadász
Index/MTI - ugyelet@mail.index..hu
| 2006. 09. 04., 09:28 | Frissítve: 2006. szeptember 4., hétfő 11:17
Meghalt Steve Irwin, miután mellkasába fúródott egy tüskés rája mérges nyila Ausztrália észak-keleti részén magyar idő szerint hétfő hajnalban. A Magyarországon is népszerű Irwin 44 éves volt.

h i r d e t é s
A természettudóst a mellén találta el a rája egyik rendkívül éles és hegyes farokcsápja, miközben a férfi a nyugat-ausztráliai partok mentén búvárkodott - közölte egy szemtanú, a helyi búvárklub munkatársa, aki Poseidon nevű hajójával a közelben tartózkodott a szerencsétlenség idején.

A helikopter sem segíthetett
A tüskés rája akkor támadt rá a tévésztárra, amikor az új dokumentumfilmjét forgatta a Nagy Korallzátony nevű természetvédelmi területen Ausztrália Queensland államánál.

A queenslandi rendőrség megerősítette a természettudós halálának hírét, már a családot is értesítették. Irwint magyar idő szerint hajnali kettőkor találták meg a mentők, írta a BBC. A természettudós csapata hívott segítséget, de az orvosok már nem tudták megmenteni Irwin életét. A sebesült férfit egy közeli korallszigetre vitték, ahová helikopteres mentők érkeztek, a szerencsétlenül járt férfi azonban már halott volt, mire az orvosok a helyszínre érkeztek. Feltehetően a rája csápja okozta mellkasi sérülés miatti szívleállás idézte elő a halálát - jelentette a Reuters.

Csak védekezett
A tüskés rája lapos, háromszög alakú hal, többnyire trópusi vizekben lehet megtalálni. Nevét a farka végén levő borotvaéles tüskéiről kapta, a tüskék gyilkos mérget tartalmaznak. Ezeket az állat akkor használja, ha úgy érzi, hogy megtámadják, tehát a tüskés rája csak védekezett.

Bár a mérgek valóban halálosak, az ilyen balesetek nagyon ritkák. David Penberthy, a Sydney Daily Telegraph szerkesztője még sosem halott ilyen esetről, mondta el a BBC-nek.


Jobbára ártalmatlanA zoológus végzettségű Steve Irwin televíziós műsorát Krokodilvadász címmel 1992-ben mutatták be Ausztráliában, majd világszerte átvette a Discovery Channel, így 500 millióan nézhették kalandjait. A sorozatból 2002-ben mozifilm is készült. 1992-ben Steve Irwin összeházasodott az amerikai Terri Rainesszel, aki a sorozat aktív szereplője lett. Irwinnek két gyereke, egy nyolcéves kislánya és egy hároméves kisfia van.


2008-10-28 10:10.08
Keleti parti idő szerint kedd délután fél négykor Heath Ledgert holtan találták New York-i otthonában. Az ausztrál színész 28 éves volt. A szerda reggel végrehajtott boncolás során nem tudták egyértelműen megállapítani a halál okát, egyelőre csak feltételezik, hogy gyógyszertúladagolás okozta.


Heath Ledger szeptemberben a velencei filmfesztiválon

AjánlatHeath Ledger oldala az IMDb-n
KÉPGALÉRIANézz képeket Heath Ledger filmjeiből!
VideóRészlet a 10 dolog, amit utálok benned című filmből
A Candy előzetese
A Casanova előzetese
Egy Ben Harper-klip, amit Heath Ledger rendezett
KORÁBBANHeath Ledger - egy félbetört karrier
Az ausztrálok jobban csinálják
Juhászok pásztorórái - a Brokeback Mountain kritikája
Szexmentes kéjelgés - a Casanova kritikája
Felfoghatatlan, de sajnos igaz a hír, hogy a 28 éves színészt kedd délután holtan találták New York-i lakásában. A halál oka a színész holtteste közelében talált altatókkal hozható összefüggésbe. Bár a rendőrség első vizsgálata szerint nincs nyoma idegenkezűségnek, a halál pontos okát egyelőre nem tudják. A színész közvetlen családtagjai, akik az ausztráliai Perth-ben élnek, a médiának azt nyilatkozták, hogy a színész halála véletlen volt, melyet kiegészítettek azzal, hogy Ledger tüdőgyulladásban szenvedett. A rendőrség ez utóbbi információt nem erősítette meg.



A The Sydney Morning Herald nevű ausztrál lap szerint Ledger az I'm Not There című film forgatása óta álmatlansággal küzdött, és a The New York Times-nak novemberben, a The Dark Knight forgatása során arról panaszkodott, hogy sok stressz éri mostanában és "a múlt héten éjszakánként átlagosan két órát aludtam ... Nem tudtam abbahagyni a gondolkodást. A testem kimerült volt, de az agyam nem bírt leállni."

Szerda reggel végrehajtották a boncolást, amelyből azonban nem sikerült egyértelmű következtetéseket levonni, így a halál pontos okának meghatározása körülbelül tíz napot vesz majd igénybe.

Ledger 1979-ben született Ausztráliában és '99-ben, a 10 dolog, amit utálok benned című romantikus filmmel hódította meg a tinilányok szívét, de mielőtt beskatulyázhatták volna a szívtipró tinisztár szerepkörbe, komolyabb kihívások után nézett. 2000-ben A hazafi című Mel Gibson drámának köszönhetően tört be a nemzetközi filmvilágba. Első kritikai sikere egy apró szerep volt a Szörnyek keringőjé-ben, amit 2005-ben alapos karrier-újradefiniálás követett. A Grimm, a Casanova és leginkább a Brokeback Mountain avatták komoly felnőtt színésszé, utóbbiban homoszexualitásával küszködő cowboyt alakított, játékát Oscar-díjra is jelölték.





Nézz képeket Heath Ledger filmjeiből!

A Brokeback Mountain forgatásán ismerkedett meg Michelle Williams-szel, akitől 2005 októberében kislánya (Matilda) született. A kapcsolat 2007 őszén ment tönkre és azóta Ledgert egyre gyakrabban lehetett fura és elhanyagolt külsővel látni, bár ezt a legtöbben annak tudták be, hogy félelmetesen azonosult az új Batman-filmben alakított figurájával. A nyáron mozikba kerülő The Dark Knight egyébként készen van, de a Terry Gilliam rendezésében készülő The Imaginarium of Doctor Parnassus feltehetően félbemarad a tragédia okán. Február 28-án érkezik hozzánk az I'm Not There, amelyben a hat Bob Dylan közül a házasságával küszködőt alakítja. A magyar mozikban egyébként utoljára a Candy című film heroinfüggőjeként láthattuk - itt megtekinthető a film sajtótájékoztatója a berlini filmfesztiválon.


Ausztrália miniszterelnöke, Kevin Rudd nyilatkozatot tett közzé, amelyben úgy fogalmazott, hogy "tragikus, hogy nemzetünk egyik legkiválóbb színészét élete delén kellett elveszítenünk". Cate Blanchett, aki együtt dolgozott Ledgerrel az I'm Not There című filmben, és akit tegnap két Oscar-díjra is jelöltek, elmondta, hogy "izgatott vagyok a jelölések miatt, de mélyebben megérint a Heath elveszítése miatt érzett szomorúság. Nagy tisztelője voltam a munkásságának és csodáltam a művészként való folyamatosan fejlődését."




Todd Haynes, az I'm Not There rendezője a Sundance filmfesztiválon tartózkodott, amikor értesült a színész haláláról, akit a következő szavakkal dicsért: "Hihetetlen tragédia. Heath igazi művész volt, egy végtelenül érzékeny ember, egy felfedező, tehetséges és korát meghazudtolóan bölcs. Nem volt nála különb."

Nicole Kidman is együttérzését fejezte ki, Mel Gibson - aki első komoly szerepéhez juttatta Ledgert A hazafi-ban - pedig úgy nyilatkozott a sajtónak, hogy "nagy reményeket fűztem hozzá ... Még épp csak elindult a pályán, és tragikus, hogy ilyen fiatalon távozott közülünk. Gondolataimban és imáimban vele és családjával vagyok."


2008-10-28 10:09.51
aki esetleg nem tudná


2008-10-28 09:55.21
bameg itt a filmkataloguson nincs ilyen sztár


2008-10-28 09:52.52
Ezt nem ide akartam irni mert et is véletlen bemásoltam xd az eggyik fórumozó:DDD


2008-10-28 09:52.15
JA EZ CSAK HÜLYESÉG BOCSI


2008-10-28 09:51.52
ma reggel pedig ledöfték jennifert a beléT kinyalták és a szívét lehugyozták xD ÉS A CSÖCSEIT PEDIG SZOPOGATTÁK


2008-10-28 09:50.40
Meggyilkolták Jennifer Hudson anyját és testvérét
Az Oscar-díjas színész-énekesnő Jennifer Hudson anyjának és testvérének holttestére a család chicagói otthonában találták rá a rendőrök pénteken éjszaka.

Az áldozatokat lelőtték, a színész-énekesnő 7 éves fiát pedig elrabolták. A gyilkossággal és emberrablással a rendőrök Jennifer Hudson férjét gyanúsítják, akit jelenleg feltételesen engedtek szabadon a börtönből, miután hat évet töltött fegyintézetben gyilkossági kísérletért. A hatóságok ismét őrizetbe vették a férfit. Az áldozatokra azután találták rá, hogy szomszédok pénteken este lövéseket véltek hallani Jennifer Hudson édesanyjának lakása felől. A rendőröket azonban csak szombaton, hajnali három óra körül, a hazaérkező Julia, Jennifer lánytestvére értesítette. A házban a rendőrök holtan találtak rá a színész-énekesnő 57 éves anyjára, Darnel Donnersonra és Jennifer fiútestvérére, a 29 éves Jason Hudsonra.

A rendőrök ezután azonnal körözést adtak ki Jennifer Hudson 7 éves kisfia, Julian King magtalálására. A hatóságok gyanúja szerint a gyilkosságokat és az emberrablást a színész-énekesnő férje, a 27 éves William Balfour követte el, aki a 7 éves kisfiú mostohaapja. Balfour egyébként jelenleg feltételesen van szabadon, miután hat évet töltött börtönben gyilkossági kísérletért. A rendőrség most ismét őrizetbe vette, de a férfi tagadja, hogy köze lenne a kisfiú elrablásához illetve a gyilkosságokhoz.


2008-10-28 09:48.26
annya


2008-10-28 09:48.20
valami hudson


2008-10-28 09:46.33
vagy az annya vagy nem tom


2008-10-28 09:46.23
de meghalt mert mutatták a fókuszba ilyen néger


2008-10-28 09:45.59
orochimaru meghalt sasuke legyőz tudtátok


2008-10-28 09:45.36
csáztok


2008-10-28 09:44.12
meghalt eva longoria?


2008-10-28 09:43.25
csáztok


2008-10-27 15:26.44
és a kamionos tehet róla


2008-10-27 15:26.29
nézd meg a spurs oldalán fent van már hizen tony parker felesége eva longoria


2008-10-27 15:23.22
ami a legfrisseb történéseket mutatja


2008-10-27 15:22.58
a eggyik amerikai oldalon


Eva Longoria - Vélemények

2008-10-27 15:20.58
oké bocsánat
nem a férjével ment hanem a sp rendezőjéel hiszen olya ügyben hogy lehet e ő benne a south parkban hogy kifigurázzák


Beszélgetés 2.

2008-10-27 15:16.25
14:45 kor történ chicago mellett


1 2 3 4

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk