Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Az öldöklés istene
- Filmbox Premium, 18:40
Életrevalók
- Prime, 18:40
The Expendables 2. - A feláldozhatók 2.
- Mozi+, 19:00
A tűzben edzett férfi
- Moziverzum, 19:00
Pénzeső
- HBO2, 19:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James LeGros (62)
Sally Hawkins (48)
Anna Chancellor (59)
Kevin McNally (68)
Arielle Dombasle (69)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Pumukli (sorozat) - Vélemények
Az erdő kapitánya - Vélemények
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
Fogadóóra

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Szellemirtók - A borzongás birodalma aaaaa
Zomborácz Virág aaaaa

 

Ancsy21 hozzászólásai

Ugrás Ancsy21 adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

A varrónő (2015) - Vélemények

2018-11-21 10:48.02
Az ilyen jellegű filmekért érdemes moziba menni, sőt filmet készíteni! Nekem nagyon nagyon bejött az egész úgy ahogy volt.
A ruhák isteniek, Kate Winslet elbűvölő jelenség és nem mellesleg olyan színésznő akire érdemes nagy szerepeket bízni, mert soha nem okoz csalódást. A karakterek jelleme olyan alaposan felépített, hogy mindenkit megismerünk és megutálunk pár pillanat alatt. Kivétel a különc rendőr és természetesen Tilly anyja.
A film annyira jó, hogy nem is lehetne más mint egy regény adaptáció! Bravó, bravó! Sok ilyet még!


Szívek szállodája - Egy év az életünkből (sorozat) - Vélemények

2017-03-19 01:22.14
Most, hogy végignéztem mind a 4 részt nem tudom mit gondoljak. Soha nem voltam őrült fanatikus rajongója a sorozatnak, de minden részt láttam és vártam ezt a folytatást.

Spoilerek következnek! ****

Rory 32 éves, pont mint Lorelai a sorozat elején. Nekem nem volt túlságosan fura, hogy semmit sem tudott kezdeni az életével. Mikor Logan-nel lógott anno az egyetemi évei alatt akkor is elkószált, és latva hogy most is ez a gyerek befolyásolja az életét, még mindig ő a pasija, nem is csodálkozom, hogy egy kósza ötlete sincs. Mint ahogy azon sem, hogy az egyetlen valamire való indittatást, célt Jess-től kapja, aki annak idején is próbalta Rory-t visszabillenteni a normális kerékvágásba. Akárhogy is nézem Jess az, aki legjobban hasonlít Rory-ra, ők ketten egymásnak lettek teremtve.
Logan: továbbra is unszimpatikus figura, kell neki szeretőnek Rory, de felesegnek (már) nem. Nem is értettem kettejük 'kapcsolatát'.
Lorelai és Luke számomra ugyanolyanok voltak mint anno. Lor sokat beszél, Luke meg hallgatja. Vitatkoznak, nincsenek közös véleményen, de szeretik egymást. És a végén ugye az ő száluk rendeződött is.
Én sokszor elpityeregtem magam a sorozat alatt. Emily és Lorelai vitájakor, vagy az erdős jelenetnél, mikor Lor felidézi egy kedves emlékét az apjával. Nekem ez az anya-lánya szál továbbra is élettel teli volt és teljesen olyan mint annak idején.
Bevallom én alig vártam, hogy Dean is végre felbukkanjon és még reménykedtem is, hátha végül mégiscsak ő lesz Rory párja. Annak idején is Dean-teames voltam, most sem változott, csakhogy Dean karaktere megtalálta a boldogságot, ő már családapa lett. Szóval ezt elcseszted Rory :D

Nem tudom mit gondoljak a rengeteg szálról amit le sem zártak a sorozatban...nekem ez így cliffhanger az oke, de mivel semmi hír nincs hogy folytatnák még a sorozatot ez így nagyon nem kerek. Olyan hiányérzetet hagy. Nem az nyilvan, hogy ki az apa, mert az egyértelmű és annyira nem izgat. De mindenféle szempontból lehetne még tovabb szőni a szálakat és ez így nekem nagyon hiányos :/


Holtodiglan (2014) - Vélemények

2015-03-04 21:04.16
https://www.youtube.com/watch?v=l-1wldsq8_8


2015-03-04 20:47.56
SPOILER (?)

Megnéztem...hááát. Sajnos jó filmnek nem mondanám, max közepes. A vége meg számomra totál érthetetlen?
Miért marad egy életerős, még fiatal csávó egy gyilkos szociopatával (merthogy a csaj nem skizo hanem szocio volt, egyik fő jellemzőjük, hogy állítólag baromi jók az ágyban...a csaj elég durván tolta ezt a szex dolgot) amikor megtehetné, hogy lelép? Kb. beparázott a nőtől és inkább vele maradt? :D Semmi értelme!
A gyereket simán bekamuzhatta, illetve abszolút nem biztos, hogy Nick a gyerek apja.
Azt se értem miért nem nyomoztak a csávó megölése ügyében? Elvágta a torkát...ja ez így rendben van. Minden le van zsírozva...A kamerákat is vissza lehetett volna nézni, hogy együtt mentek a tóparti házba Desi meg Amy, és Amy önszántából lépett be a kapun.
Szóval rengeteg a buktató, a vége meg egyszerűen semmilyen. Pedig lehetett volna jó is a film. Min pl. a Lucky Number Slevin. Ott legalább igazi csavar volt...Kansas city shuffle.


Odaát (sorozat) - 10. évad

2014-10-24 01:00.10
Jó volt a kezdés, de...

SPOILER

nekem 3 rész Démon Dean nagyon kevés volt. Olyan jól elkapta ezt a szerepet Jensen, és érdekes lett volna látni ahogy üldözgeti picit az öccsét. Mindegy...minden esetre elég volt az angyal sztorikból, jöhetne már valami jó kis vadászgatás, vicces részek, komoly részek, csak legyen valami mert ez igy elég lapos. A 3. rész minden esetre tetszett.


Téged akarlak - Vélemények

2014-01-17 22:45.59
Ezt is megnéztem...az elsőre se akartam rávenni magam, de az annyira tetszett (magam is meglepődtem, hogy nekem egy "tinifilmnek" avanzsált film ennyire bejön) hogy napokig a hatása altt voltam, gondoltam megnézem a második részt is.

Ha elvonatkoztatok az elsőtől akkor azt kell mondjam egy nézhető középkategóriás film volt, GYÖNYÖRŰ FÉNYKÉPEZÉSSEL (istenem, az maga a csoda mind a kettő részben!!!). Az elsőben épp az tetszett, hogy annyira természetes volt minden. A szereplők kapcsolatának alakulása is ("erre a motorra biztos nem ülsz fel szarosan" :D hát valóban...és hol mondanának egy Hollywood-i filmben ilyet a srácok szívük hölgyének?) Nem volt hatásvadász egy kicsit sem (SPOILER LEHET: még Csirke halála sem volt nyálas és csöpögő, sőt az egy olyan gyönyörű jelenet a bállal egybevegyítve hoyg a rendezőnek hatalmas szívből jövő gratulációm!) Na de vissza a második részhez.

Két nagy bajom volt a filmmel: 1: aki nem látta az alesőt az nem érti meg mi a fene is történik a szereplőkkel, kinek milyen viszonya, kapcsolata van/volt egymással

2: a hatásvadászat, amit már fentebb említettem
és még egy aprócska: Az első részben a szeretkezős (igen, nem szex jelenet volt az, hanem egy megkomponált zenemű! hát az valami hihetetlen ahogy meg volt rendezve az a jelent) részhez össze sem volt hasonlítható ez a 2. rész...nem volt nagy bajom velük (azzal az 5-6 jelenettel!) de feleslegesnek éreztem ennyit...az első részben is érezni lehetett a szerelmet a szereplők között itt inkább a vágy uralkodott. Nem tudom...az első rendesen viszi a pálmát, ez meg középkategóriásnak mondható

ÉS SPOILER!
Én a legjobban azt vártam volna, hogy egyik lánnyal sem jön össze H. Mert úgy lett volna az első részhez hasonlítható végkifejlet. Hiszen tulajdonképpen vétett Gin ellen, és mégis megkapta őt, Babit ennyire nem is bántotta (nem feküdt le egy másik csajjal!) ő mégis dobta.

Hosszú lettem, de kikívánkozott! Bocsi!

Ja és a könyvet nagyon szíevesen elolvasnám bár gondolom nálunk nem kapható...


Jared Padalecki - Vélemények

2013-07-22 13:13.56
[link]


Véres monszun - Vélemények

2013-07-15 13:18.53
Ne haragudj kedves Szamuráj, de nekem ez a film nem Jézust meg a kereszténységet és a keresztre feszítést juttatta eszembe...engedtessék már ez meg nekem! Erről a filmről nekem csak a 'semmi' maradt meg az emlékezetemben.
A Síró ember-t pl tudtam értékelni, sokatmondó történet volt számomra, de ez nem. Sorry hogy nem vagyunk egy véleményen, de azért a szavaidat megválogathatnád! Jah és hívő vagyok, mégsem tudtam társítani ezt a "történetet" a vallással. Sőt, ha bele gondolok még most sem...


Odaát (sorozat) - Szánalmas Gyökerek Klubja

2013-06-10 10:33.30
Kb. 1 éve...ha jól emlékszem :)


Látom buli volt! És azt is hogy jól sikerült :)
Tök jó! És szerintem ne foglalkozz azzal ki mit mond...mert ugye a hagyományos elmélet szerint a nő a konyhába való, a férfinak meg azt is elnézik, ha kocsmázik/részeg stb.
Az állandó munka/házimunka csak besavanyítja az embert és ha nem muszáj miért kényszerülnél erre?
Ettől még ugyanolyan jó anyuja vagy a gyerekeknek! Lelkiismeretfurdalást akarnak csak okozni, de ne hagyd!


2013-06-10 00:18.47
Sziasztok!

Miről maradtam le? :DDDD


Elfújta a szél - Vélemények

2013-06-09 23:24.09
A hátterem...egyik kedvenc festőm kedvenc filmemről alkotott képe :)
egyszerűen zseniális!
[link]


Filmkereső

2012-11-03 23:58.23
[link]


Filmet keresek, de se a címét, se a szereplők nevét nem tudom

2012-11-03 22:21.39
Meglett a film címe!köszi szépen!
(Egy hét>>>One week) hátha alakit érdekel:)


Filmkereső

2012-11-03 22:20.04
[link]
;)


Filmet keresek, de se a címét, se a szereplők nevét nem tudom

2012-11-03 22:16.10
Igen, a Bakancslistában 2-en vannak, itt viszont csak egy fiatal srác.
De azért köszönöm szépen!


2012-11-03 22:00.18
Szia mindenki!

Egy olyan filmnek a címét keresem, amiben egy fiatal férfiről kiderül, hogy utolsó stádiumban lévő rákos beteg. És még mielőtt meghal az utolsó napjaiban motorral körbejárja azokat a helyeket, ahová szeretett volna eljutni. Közben belső monológként halljuk, hogy mit érez. Nem túl régi film 2005 után készült. Annyit tudok még hogy a fickó szerette a focit:) Azt viszont nem, hogy meghal-e a film végén.
Aki bármi infót tud adni azt megköszönöm.


Filmkereső

2012-11-03 21:52.24
Szia mindenki!

Egy olyan filmnek a címét keresem, amiben egy fiatal férfiről kiderül, hogy utolsó stádiumban lévő rákos beteg. És még mielőtt meghal az utolsó napjaiban motorral körbejárja azokat a helyeket, ahová szeretett volna eljutni. Közben belső monológként halljuk, hogy mit érez. Nem túl régi film 2005 után készült. Annyit tudok még hogy a fickó szerette a focit:) Azt viszont nem, hogy meghal-e a film végén.
Aki bármi infót tud adni azt megköszönöm.


Filmet keresek, de se a címét, se a szereplők nevét nem tudom

2012-06-02 15:30.32
Úgy van!Ezer köszi:)


Odaát (sorozat) - Szánalmas Gyökerek Klubja

2012-06-02 15:24.14
Hi csajok! csak bekukk. épp a gag9-en nézelődtem, nem tudom láttátok-e, gondoltam megosztom :)
[link]


Filmet keresek, de se a címét, se a szereplők nevét nem tudom

2012-05-16 08:53.42
Sziasztok!

Egyetlen egyszer láttam a filmet, amit keresek. Úgy kezdődik, hogy egy házaspár várja az első gyermekét, de a nő szülés közben meghal. A férfi nem is akarja látni először a babát, de aztán megnyugszik hazaviszi. Felvesz mellé egy babysitter-t, aki pszichológus szeretne lenni. (a férfi orvos, vagy valami hasonló :S nem emlékszem, de segít tanulni a lánynak, mindenhová cetliket tesz ki, amire fogalmak vannak írva, vagy valami hasonló) A férfi a történet közepe táján elfelezi egy vonallal a lakást, ahová a babysitter sem, meg a gyerek sem mehet, mert zavarják a fickót. Egy maci is van a történetben, aminek a hapsi letépi az egyik mancsát, mert átlógott az ő területére :D
Annyit tudok még, hogy a kisbabát Anna-nak hívják, és szerintem német film volt, vagy osztrák. A vége persze happy end, összejön a hapsi meg a babysitter.


Valakinek ötlet?


Jared Padalecki - Vélemények

2012-03-22 08:35.12
[link]
:)
it's a boy:)
of course...you don't say?! :D


2012-03-22 08:28.19
Isten hozta a Földön:)


Jensen Ackles - Vélemények

2012-03-01 07:38.28
nagyon Boldog Születésnapot handsome úrnak:)


Odaát (sorozat) - Season 7

2012-02-20 14:23.24
Bakker ezért volt olyan ismerős a csaj?
jah, jól megnőtt! (olyan gyorsan nő mint a részben :D)

Le vagyok maradva az SN-nel, én csak annyit írnék a 12-es részről, hogy nagyon bejött ez a 40-es évek stílusa, emlékszem anno filóztunk rajta a húgommal milyen jó lenne, ha visszamennének a 2. világháború idejébe. Fekete Dália. totál ugyanaz a feeling! egy jóképű nyomozóval az élen (Dean-nek milyen jól állt az öltöny, meg a kalap:)
Attól nagyon félek amit Sammy-nek mondott Khronosz a rész végén! És azt csak Sammynek mondta, vagy mind a kettőjüknek? (a "you" nem sokat segít ezen a téren)

A 13-as rész: hmmm...sex scene. rég volt már! Azon lepődtem meg, hogy Dean mintha meg lett volna ijedve a csajszi vehemensségétől :D mondta is aztán Sammy-nek, hogy öregszik :D
a kiscsaj dumáját egy pillanatig nem vettem be, a szeme se állt jól! Mondjuk gondolhatta volna, hogy Dean nem hülye, és nem fog bedőlni neki egyből.
De nem vagyok benne biztos, hogy megölte volna a lányát...sőt! Sammy épp időben érkezett! Nekem is olyan érzésem volt, hogy na szemet szemért. Amy után most öcsi nyírt ki valakit, akihez Dean-nek volt köze. Az uccsó beszélgetés tetszett ( a kocsi nem! anyám, hozzák már vissza az Impalát!please :(
Mindkét fiú mennyire hinni akar abban, hogy Bobby a közelben van (és szerintem tényleg ő az, Sam hiába kételkedik)
jah, Sam beszólása: "Még ha a te lányod is, Dean komolyan! Szőrén ülöd meg a lovat?" XDD (vagy vmi hasonló, késő volt már mikor néztem:)


Jared Padalecki - Vélemények

2012-02-06 12:41.03
[link]


2012-02-06 12:38.04
most olvasom, hogy Jared kifejezetten kérte Gen-t hogy a ceremónia után legyen a fényképezkedés, mert előtte nem akarta meglátni az asszonkát a menyasszonyi ruhában:)

[link]


2012-02-06 12:33.25
[link]

[link]


Odaát (sorozat) - Szánalmas Gyökerek Klubja

2012-01-15 00:44.47
hű de kihaltunk!


Ari: új film? :O
na olyanom csincsen...de nem hiszem, hogy láttad a Wicker park-ot, vagy a Lucky Number Slevin-t...ezeket a tv nem igazán adja, pedig mindkettő nagyon jó!
új filmmel sajna nem szolgálhatok, amúgy sem vagyok az a nagy filmnéző típus:)


2012-01-14 22:48.34
Chris Keller nagy arc :DDD
ahogy Haley-vel beszél! (pont itt tartok a fordításban:) :D
persze a 2. évadban én is gyűlöltem, szegény Nathan miatta (is) szenvedett

amúgy nem ajánlom Nathan-nek, hogy ő legyen a delikvens :SS ne már!

értem én, hogy nem hagy hidegen a nő, meg a dumája, de ha úgy fogod fel, hogy csak a szeretteid véleménye érdekel a többiekét meg konkrétan lesz@rod, akkor minden oké!


2012-01-14 22:37.56
a füled mellett...XDDD késő van:)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk