Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-06-20
Ghost - Rite Here, Rite Now
Kinyírni a világot
Motorosok
Szuperék

2024-06-13
Agymanók 2.
Én vagyok a kapitány
Sirocco és a szelek királysága

2024-06-06
A figyelők
Az arcuk mindig előttem lesz
Bad Boys: Mindent vagy többet

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
A nagy dobás
- HBO2, 13:05
Szikraváros
- Paramount Network, 13:50
Aniára várva
- Filmbox Family, 13:55
Kémes hármas
- Mozi+, 14:00
A fiú
- HBO, 14:15

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Clifton Collins jr. (54)
Daniel Brühl (46)
John Cho (52)
Laurie Metcalf (69)
Eileen Atkins (90)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
2022-es választás
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Murphy átok - Vélemények
Az akolitus (sorozat) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Artúr, a király aaaaa
James Caviezel aaaaa

 

Budagyöngy hozzászólásai

Ugrás Budagyöngy adatlapjára


Te szent ég! (sorozat) - Vélemények

2009-02-19 14:33.43
Köszi, de sajnos ezt a csatornát nem tudjuk fogni, így még mindig türelmesen kell várrni, hátha kegyeskedik az m1 leadni a folytatást. Már nagyon hiányzik


2009-02-03 14:00.08
Egyetértek Roberts-al és Hebrencs-el, nagyon ritka a jó film! Nem tudja valaki mikor folytatják????


2009-01-08 16:14.57
Szegény Mauzi, nagyon sajnáltam, hogy ilyen véget ért,többet érdemelt volna.


2008-12-15 13:09.56
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül, most már csak délelőtt fogják vetíteni a sorozatunkat?
Wöller most igazán nagyot alakított Elvisként. Már másodjára látom a sorozatot, de ugyanúgy leköt. A Wöllert alakító színész/régi ismerősünk a Derrick sorozatból/ nagyon jól megformálja az ellenszenves/időnként, nagy néha, megmutatja, hogy neki is van szive/,öregedő, és mégis sármos polgármestert. Lotte nővér az igazi kedvencem, sokszor szeretnék olyan lenni, mint ő. Tettrekész, mindent elintéz, mindig lehet rá számítani, és teszi ezt a Jó Istenbe vetett legnagyobb hittel. Sajnos ez a hit hiányzik nagyon sok emberből, és ha ez meglenne megváltozna az életünk, jó irányba, és nemcsak az egyéni életünk, hanem az országunk, hazánk élete is. Amikor összefognak az emberek valami nemes célért, jó dologért, mindig sikerült elérni. Nemcsak azért, mert közeledik Karácsony, az Úr Jézus születése napja, és ilyenkor próbálunk békességben szeretetben lenni, hanem ez minden napunkra érvényes kéne, hogy legyen. Nézzétek minél többen a sorozatot, és írjatok!


2008-11-06 22:30.55
HURRÁ! Ezt vártuk! Nagyon örülök neki, remélem most már a végéig levetítik! Az időpont valóban eléggé zavaró, de akinek van videója, beprogramozza, és semmi probléma!


2008-09-24 22:36.22
Nagyon-nagyon jók voltak a mostani részek, de mindegyik az! Úgy sajnálom, ha most abba hagynák.Azért, így nem lehet kitolni velünk! Olvastam, hogy a Lotte nővért alakító színésznő mikor kiszáll a sorozatból, más veszi át a szerepét. Elég furcsa lesz, nem gondoljátok? Megszokunk valakit, aztán más játszik helyette. Igen, szerintem is nagyon csinos volt Lotte nővér, jót nevettem amikor a kocsiból kiszállt Wöller régi szerelme, egy "kissé" elhízva. Szóval, drukkoljunk, hogy folytassák!!!!!!!!!!!!!!!!


2008-09-17 22:40.57
Valamelyik nap nekem sem sikerült a felvétel, úgyhogy, azt a részt nem láttam, sajnos. De azért pörögnek az események.Megismertük Wöller volt feleségét,akit, hogy át akart verni. Mit meg nem tesz ez az alak a pénzért, csak hogy ne kelljen fizetnie. Aztán még tette a szépet neki. Aranyos volt Felicitás, ahogy kereste a teknőst mindenhol, nagyon szeretheti. Nagyon tetszik, ahogy Lotte mindent elintéz, fáradhatatlan és kitartó. Szeretnék én is ilyen lenni, jó ha az ember előtt van egy ilyen példa, még ha csak filmen is.Kitől nyeri Lotte nővér ezt az erőt, és készséget a megbocsájtásra, igen ISTEN-től. Ő az akitől bárki kérheti a segítséget. Magamon tapasztalom, hogy milyen könnyű megsértődni, és nagyon nehéz megbocsájtani.


2008-09-09 13:15.43
Már azt hittem, megcsókolja Lottét Wöller, ott a kórházban részegen. Erre belekapaszkodik abba jelző valamibe,-jó jelenet volt-erre persze megjelenik Felicitás. Harsogásától az egész kórház felébredt, Wöller meg, mint aki jól végezte dolgát ment ki a kocsihoz. Tetszett az is, mikor bement a kápolnába és alkut kötött Istennel nem tudván, hogy Lotte már felébredt, és Barbara és Sophie kilesték. Azt vettem észre, hogy a németek a sorozatokat sokkal jobban készítik, mint az önálló filmeket. Persze ez rendezőtől, írótól is függ. Szerintem ez az egyik legjobb sorozat amit láttam eddig. Szóval érdemes nézni!


2008-09-06 18:50.33
Sajnos pontosan már nem emlékszem rá, de nagyon humoros volt. Wöller totál részegen írta. Valami olyasmiket írt, hogy reméli, hogy a fekete ruha alatt érző szív dobog, és, hogy mennyire szereti.Igazából úgy rémlik, talán a nézővel nem is tudatták a levél egészét. De ha valaki másként emlékszik, írja meg!


2008-09-01 22:38.59
Nagyon jó, folytatják!!!!! Láttam az újságban! Nagyon jó volt a mai részben, hogy beköltöztek Wöllerhez az apácák, így kell ezt csinálni.


2008-08-28 15:16.46
A Port.hu-n írnak valami dátumot? Lehet, hogy nem most rögtön folytatják, bár az lenne a legjobb! De hamarosan kiderül úgyis. Szóval, nagyon izgi volt a tegnapi rész. De, hogy ez a Wöller fűvel-fával lefekszik, közben szerelmes Lottébe. Be is kéne bizonyítania.Biztos jó lesz a mai rész is, várom!


2008-08-26 16:17.10
Elég furcsán vonták ki a forgalomból szegény Mauzit. Nem ezt érdemelte volna. Már szinte sajnáltam a polgármestert, na de nem változott meg, hozta formáját. Hú, nagyon örülök, hogy folytatják, remélem megbízható forrásból tudod és nem csalódunk. Érdekes, Lotte nővér már pedzegeti, hogy visszaszeretne menni Nigériába, lehet, hogy már most ki akart szállni a sorozatból? Nagyon fog hiányozni, a sorozat igazából róla szól.


2008-08-23 20:35.33
Az az ember aki segített Barbarának, nagyon hirtelen eltünt a kórházból, lehet, hogy még fel fog tünni a szinen? A vége az tényleg nagyon jól esett, ezt már nagyon kiérdemelte a Wöller. Na most tartsa oda a másik orcáját! Észrevettétek, hogy Julia apukája megváltozott, más színész játsza. Már várom a hétfőt. A kisbabák nekem is a gyenge pontjaim, van belőle 5 is, igaz már nem kisbabák, egyik már nagykoru, most érettségizett, a legkisebb 4 éves lesz. Szóval az egyik legszebb dolog az életben a gyermek!!!!!!!!!!!!Érdekes, hogy Wöller milyen könnyen megválik a cicájától, eddig úgy tűnt élni sem tud nélküle, most meg elég, hogy a bőr székét egy kicsit megcincálta, és kész?! Meg a büdös? Nem fűlik a foga a takarításhoz.


Pekingi olimpia 2008

2008-08-21 20:31.55
Én még mindig legalább 4-re tippelek. Soha nem szabad feladni, ha belül a szívünkben feladjuk, persze, hogy nem sikerül.Rettentő sokat mérgeskedek én is, ezzel mondjuk nem segítek senkinek sem, és szidom a bírókat. Nagyon-nagyon sok meccset eldöntöttek helyettünk a bírók. Azt hiszem Kemény Dénes mondott valami olyasmit, hogy nekünk magyaroknak egy meccset többszörösen is meg kell harcolnunk, ezért olyan nehéz. Ha valaki tudja pontosan mit mondott, írja le! De ez nem csak a vizipólósainkra vonatkozik, hanem szinte minden sportolónkra. Persze elfogult vagyok a mieinkkel. A csúnya beszéd nem segít, ezért kérlek benneteket, ne írjatok így!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Megtudjuk beszélni szépen is. Nagyon elszomorító amikor le lehet olvasni a sportoló szájáról a csúnya szót, vagy még halljuk is. Sajnos többször tapasztaltam már ezt. Másképp is ki lehet fejezni érzelmeinket.


Te szent ég! (sorozat) - Vélemények

2008-08-21 19:58.39
Nekem meg az jutott az eszembe, hogy a pezsgőt a fejére kellett volna önteni. És persze nagyon mérges voltam, de biztos vagyok benne, hogy Wöller és kedves barátja előre ivott a medve bőrére. Jó választás volt az ABBA, tettszett, ahogy Felicitás is beadta a derekát és mindent beleadva énekelt. Egyetértek, szerintem is szuper volt a mai rész is, és nagyon jó hangjuk van a nővéreknek.


Pekingi olimpia 2008

2008-08-20 12:32.42
Szerintem klassz az olimpia! Csak sajnos a mieink eléggé el vannak nyomva. Nincs egységes elbírálás. Azt vettem észre, hogy ahol a bírókon nagyon sok múlik, ott mindig a magyarok kárára döntenek, kevés a kivétel. Én kb. 4-5 aranyra tippelek. Nagyon sajnálom Cseh Lacit, biztos aranyérmes lenne, ha az az amcsi úszó nem ott úszna, ahol ő. Van egy olyan érzésem, hogy doppingolt. Állítólag vannak olyan doppingszerek, amit ha bevesznek, 3 napig lehet kimutatni a szervezetben, de 2 hétig van hatása. Szerintem a kínaiak között is lehetnek doppingolók, de velük kivételeznek is, eléggé szembeszökően. Gyurcsányt pedig benevezném a "kitudja legjobban tönretenni a hazáját" c. olimpiai számba, ott aranyérmes lenne. Kint maradhatna Kínában, ott az elvtársai közt lenne. Különben: Hajrá Magyarország, hajrá Magyarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Te szent ég! (sorozat) - Vélemények

2008-08-19 23:37.36
Nagyon jó volt a mai rész is! Kár, hogy nemsokára vége lesz, bárcsak folytatnák! Mindig olyan jó kedvem lesz, ha nézem. A szerelmes régi barát, akiből nő lett, érdekes volt. Mausi körül is mindig történik valami. Én is nagyon szeretem a cicákat, úgy, hogy érzékenyen érint ami vele történik. Attól függetlenül, hogy nem igazán bírjuk Wöllert, elég szenya volt Huber "barátja". Ez a zsarolás féle sok volt a cicával. Igen, sajnos várnunk kell a csütörtöki részre.


2008-08-17 19:50.15
Azért az is megnyugtató, hogy a főtisztelendő anya sem beteg, szomorú, hogy,igy összekeverednek a leletek. Jó volt látni amikor Lotte megmentette Mausit, előtte volt ugye a felhajtás a tűzoltokkal, amit ő aztán egyedül elintézett, persze ne felejtsük el, fogta a Wöller a kezét. Én is jókat kacagok a polgármester hülyeségein, de a cicát úgy tűnik őszintén szereti. Milyen meglepetés volt számára, mikor Lotte elárulta, hogy ő tette az ajtaja elé.


2008-08-08 21:08.03
Jó volt ez a mai rész is! Szerintem egyik sem, mint mindenkinek, a polgármesternek is segíteni akart, persze lehet, hogy ott bujkál benne valami féltékenység, csak még magának sem meri bevallani. De az előző és a mai is elég szomorú volt a doki halála miatt és nagyon sajnálom Barbarát.


2008-08-06 20:35.40
Örülök, hogy hozzászoltatok! Mit szóltok a mai részhez? Tényleg lemond Lotte nővér? Én a legelső résztől nézem és még nem unatkoztam rajta. Tetszik, ahogy a Völlert alakító színész játszik, ő alakította Derrick felügyelő segédjét, én még onnan ismerem.


2008-08-01 18:54.33
Nagyon tetszik ez a sorozat! Nézzétek minél többen! Humoros,izgalmas és még ráadásul mondanivalója is van. Szóljatok hozzá!



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk