Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Rabulejtő szerelem
- Filmbox Extra HD, 17:35
21 - Las Vegas ostroma
- RTL Három, 18:25
Hunter Killer küldetés
- Film+, 18:30
Tükröm, tükröm
- Film Café, 18:30
Napos oldal
- Film Mánia, 18:40

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Harvey Keitel (85)
Samantha Morton (47)
Robert Pattinson (38)
Brian Geraghty (49)
Siobhan Fallon (63)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Időzavarban - Vélemények
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
Eurotúra - legjobb jelenet
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Kivert kutyák aaaaa
Max Martini aaaaa

 

Johnnyapa hozzászólásai

Ugrás Johnnyapa adatlapjára

1 2 3

Felejtsd el Párizst! - Vélemények

2013-03-31 12:00.25
Egy romantikus film amit én személy szerint saját magamnak se tudok megmagyarázni hogy miért tetszik nagyon.Tele van a filmtörténelem jól felépített romantikus sztorival,karakterekkel és ezeket nagyon jól előadó színészekkel.Estig lehetne sorolni a címeket de valahogy ez a film nekem kiemelkedik egy kissé.Talán a humora miatt vagy mert ha nagyon le egyszerűsítjük kicsit tovább gondolja azt mikor két ember egymásra talál....és nagyon szép minden...és tombol a szerelmem...és végre egymásra találnak.Sok hasonló mozi itt ér véget,ám ez még csak itt kezdődik el igazán.Mert bármilyen rózsaszínű is egy párkapcsolat eleje ha aztán jönnek a szürke hétköznapok.


A rettenthetetlen - Vélemények

2013-03-31 11:48.00
Jó kis film ha nem vesszük komolyan,de sajnos szerintem a jó öreg Mel Gibson vérkomolyan gondolta.A romantikus szál az angol trónörökös feleségével csak tipikus hollywoodi mese,mint ahogy maga a film is hemzseg a tévedésektől.Ha mondjuk mint fikciós film lenne Wallace életének alapján simán lehetne öt csillag.De így....az Oscar díjat meg már tényleg nem is részletezném.Legjobb film és rendezés...A Las Vegas:Végállomás mellet???


Gyilkosság online - Vélemények

2013-03-01 19:08.26
Az ötlet kiváló...a kivitelezés gyenge.Felépítenek egy sorozat gyilkos karaktert,többé-kevésbé érthető motivációval,aztán az egész megy a kukába és a film vége már szánalmasan összecsapott.Olyan mintha megszabták volna a derék rendezőnek hogy csak x hosszúságú lehet a film,erre ő rendezett...rendezgetett majd mikor látta hogy jön a limit hopp...hamar lezárta és nagyon nem érdekelte hogy így hazavágja az egészet.


A kaptár: Megtorlás - Vélemények

2013-03-01 18:57.02
Most komolyan...ha bármelyik,hangsúlyozom...BÁRMELYIK R.E.játékot végig játszom és ne adj isten azt rögzítem majd valami fondorlatos módon filmszerűen összevágom az ehhez a borzalomhoz képest simán Oscar esélyes produkció lenne pedig őszintén szólva én még a Pac-Mant se tudnám végig tolni részletes játékleírás nélkül.


Total Recall - Az emlékmás (1990) - Vélemények

2012-11-06 07:45.44
Láttam már vagy 100x,de így is szívesen megnézzem ha épp adják valahol a tv-ben.Hogy miért???Mert még mindig nem tudom eldönteni mi a vége.Álom?Vagy nem?Márpedig az igazán jó filmeknek ez az egyik is ismertető jegye sok más között.


Góóól! - Vélemények

2012-11-06 07:36.34
Mese az egész,de ki lehet bírni.Jaaa és végre egy film az angol fociról ahol nem a huligánok meg a bunyó a sztori és nem az a csúcspont hogy jön a Milwall...Csak a vége nem tetszett.Newcastle-Liverpool=3-2 :( Hát nem elég hogy mostanában aki csak a Liverpool környékén jár az kiosztja őket most még filmen is ezt kell néznem.


Trükkös fiúk - Vélemények

2012-11-06 07:29.20
Laza ujjgyakorlat,egy kis pihentető "semmiség" csak egy olyan kaliberű rendezőtől mint Scott.Ennek ellenére szórakoztató film,egy vasárnap délután pont jó ha épp nincs jobb dolgunk.Cage jó,de hát az ilyen stikkes figurákban ő mindig is jó volt.Hiba talán csak annyi van az egész moziban hogy mikor a hosszú idő után előkerülő lány már másodjára kerüli hogy apukája találkozzon az anyuval,nekem legalább is,összeáll a kép a film végéről.De hát ez a legnagyobbakkal is elő-elő fordul.


Dallas (sorozat) - Vélemények

2012-08-16 17:37.37
Én már egy előzetes vagy reklám szerű izét is láttam,nos....YES....jó lesz ez:)


Mézengúz - Vélemények

2012-08-16 17:29.28
Mese...ennyi és nem több.Felesleges szerintem a figurák és a környezet élethűségét számon kérni mert nagy valószínűséggel nem az volt a cél.Mese...akár szólhatna rólunk emberekről is.Hiszen mi is vagyunk világszinten több 100 milliónyian akik gürcölünk nap-estig,aztán mások aratják le a hasznot.Ha így nézzük,kicsit(kicsit???)rólunk is szól,emberekről.Mese....bár én elhiszem hogy a humor azon fajtája ami megjelenik a filmben nem túl népszerű,sőt sokak számára kissé érthetetlen.Eleve nincsenek sza.os-fin.os poénok,meg hát ennek a N.Y.-i humornak az a fajtája amit Seinfeld is űz soha nem volt nagy tábora hazánkban.Hiába,aki igazán érteni szeretné annak oda kellet volna születni.Nekünk marad a sejtése annak amit egy-egy poénnal mondani akar.Kicsit olyan mint a Monty Python...van aki halálra röhögi magát,van aki csak nézz hogy most mi van??? Mese...és mint ilyen elsősorban nem nekünk,felnőtteknek szól.A gyerekek pedig imádják,én személy szerint legalábbis még nem találkoztam olyan gyerkőccel akinek nem tetszett volna.Mese...egy nagyon jó mese.


Dallas: Jockey visszatér - Vélemények

2012-08-16 17:08.55
Kicsit öreg,kicsit fáradt,kicsit lapos sztori...de ez még is csak a DALLAS! Annak idején ez egy legenda újraéledése volt és bár vannak a filmnek hibái(nem is kicsik),szerintem nem lett kínos,ne adj isten szánalmas a végeredmény.Talán visszatérésként ez elég is.Aki nem így gondolja próbáljon csak más,annak idején kult sorozatnak számító produkciók reinkarnálási kísérletére gondolni(Knight Rider,Melrose Place stb.).


Dallas (sorozat) - Vélemények

2012-08-16 16:58.37
Nem kell túlcifrázni...a maga műfajában IKON.Így,nagybetűvel!Megteremtette a sorozatok talán első gonoszát akit mindenki imádott utálni.


Végítélet (2008) - Vélemények

2012-08-16 16:44.13
Hát ha ahhoz viszonyítok hogy az első pár percben azt hittem a 28 nappal később valami eltitkolt folytatását nézem,nos nem is volt rossz.Nagyon késő este,mikor az ember reménytelenül szörföl a csatornák közt valami nézhető produkció igényében...na akkor rendben van.Hiába,a Discovery,NatGeo,Spektrum szentháromság se mindig működik és hát a maszatolós porno-nál még ez is jobb..............vagy nem????


Made in Hungária - Vélemények

2012-07-09 20:23.37
4 csillag,de csak mert ahhoz képest amit vártam igen-igen meglepődtem.Valami hihetetlen gagyi Fenyő Miki best off filmre számítottam,az említett zenész munkásságának színvonalán.Nos ehhez képest szórakoztatott a film,nevettem is rajta bár itt-ott kissé túlzottan emlékeztetett egy nagy kedvencemre a Csinibabára,ami ebben az esetben dicséretnek számít az én szemszögemből.Jól kitalált karakterek,elfogadható sztori,poénok,egy pici dráma,sok retro.Jó volt,na...!!!


Őrült Stone avagy 2008 - A patkány éve - Vélemények

2012-07-09 19:47.32
A VHS korszak talán legnagyobb kult filmje.Valami hihetetlen sz.r minőségű,hangalámondásos verzióban láttam először és emlékszem hogy baromi dühös voltam hogy egy ilyen jó filmet miért csak így lehet kapni.Ritka de még így is lejött annak idején hogy ez valami állati jó!!!


Játsz a túlélésért! - Vélemények

2012-07-09 19:33.19
Ha van ilyen akkor azt mondom hogy egy könnyed,unalom elleni akciófilm.Lerágott csont sztori(igen ez már 94-ben az volt),jobb sorsra való színészek laza kis alakításával plusz a legkirályabb rap sztár...ever.Egy évben egyszer jó móka megnézni.


Kisiklottak - Vélemények

2012-07-09 19:25.23
Talán a második reklám alatt történt hogy a nélkül hogy valaha is láttam volna elmondtam a lassan-lassan elszenderedő páromnak hogy mi lesz a film vége.Ő békésen el is aludt...én hogy a lelki ismeretem megnyugtassam végignéztem.Kár volt...


Sötét zsaruk 3. - Vélemények

2012-07-09 19:21.02
Egy ekkora ziccert kihagyni!!!!Időutazás,1969,J ügynök (Will Smith)....és szinte semmi poén a múltban.Ez több mint hiba...bűn.Na jó,azért a film alapvetően nézhető,bár a lezárás kissé csöpögős.Komolyan már majdhogynem vártam hogy mikor közli K ügynök J ügynökkel:ÉN VAGYOK AZ (pót)
APÁD!!!


MIB - Sötét zsaruk 2. - Vélemények

2012-07-09 19:19.30
BASSZUSSSS!!!!!Sorry,ezt nagyon benéztem:)))


Toy Story 3. - Vélemények

2012-07-09 19:16.19
No Problem!!!!Majd lekísérem pár Unicum-al:)))


Melquiades Estrada három temetése - Vélemények

2012-07-09 19:12.29
Megérte hajnali fél háromig gubbasztani a tévé előtt(mert persze ami jó azt csak éjjel vetítik...kereskedelmi tv ügyileg).Fantasztikusan jó film és ha a jó öreg Tommy Lee mint rendező ilyet tudd akkor ne fogja vissza magát...rendezzen sokat!!!Amúgy tudom hogy hülyeség de mivel nem sokkal ezelőtt láttam a "Nem vénnek való vidéket" így a mozit látva volt egy kis deja vu vagy inkább "folytatás" érzésem.Biztos csak a helyszín hasonlósága miatt...de volt.Nem baj,akkor is hatalmasan jó film!!!


A bennfentes - Vélemények

2012-06-19 09:56.56
Húúú,gondoltam!!!Pacino,Crowe...rossz nem lehet.Mit mondjak.De az volt.A jó öreg Al nem is kissé túljátssza a szerepet,Crowe meg a zseniális elmés film után az ilyen kissé zakkant figurát rutinból hozza.Olyan is lett az egész,túl van magyarázva a sztori és ezáltal nyúlik is mint az a bizonyos rétestészta.


Toy Story 3. - Vélemények

2012-06-19 09:47.46
De a pezsgőt amit azzal nyertem hogy megmondtam előre hogy lesz 3. rész még mindig várom...vazze:)


Titanic 2. - Vélemények

2012-06-19 09:43.18
De most komolyan...Hollywood-ban ki lehetett az az állat aki erre pénzt adott???A színészek meg a stáb mire gondolt mikor elfogadta a szerződést????Jaaa és nem utolsó sorban...a magyar RTL KLUB mennyit fizetett ezért a szarért???Hmmm???


MIB - Sötét zsaruk 2. - Vélemények

2012-06-19 09:34.03
Egy ekkora ziccert kihagyni!!!!Időutazás,1969,J ügynök (Will Smith)....és szinte semmi poén a múltban.Ez több mint hiba...bűn.Na jó,azért a film alapvetően nézhető,bár a lezárás kissé csöpögős.Komolyan már majdhogynem vártam hogy mikor közli K ügynök J ügynökkel:ÉN VAGYOK AZ (pót)
APÁD!!!


A kismenő - Vélemények

2012-02-25 12:31.58
Négy csillag de csak is egyedül John Turturro miatt,mert amit alakít az inas szerepében az zseniális.Ryder és Sandler között ahogy komoly kritikusok szoktak fogalmazni nincs meg a kémia,a reklámvers írós poén meg céltalan,túl van erőltetve és még csak nem is vicces.


Meglógtam a Ferrarival - Vélemények

2012-02-25 12:23.14
Az a jelenet történelem órán mikor a "lelkes" tanerő "-Tudja valaki??Na??Ki tudja" kérdéssort ismételgeti hát az kész...szerintem a világ bármelyik iskolájában játszódhatna,igazi nemzetközi poén.Egyébként maga a film egy igazi,hamisítatlan amcsi tini limonádé amiben semmi szégyenleni való nincs mert egyrészről az is egy műfaj,másrészről ez a fajtája nagyon szórakoztató.


Forrest Gump - Vélemények

2011-08-28 12:49.27
Minden elismerést megérdemel Eric Roth hogy ilyen fantasztikus sztorit tudott kihámozni Groom hihetetlenül pocsék könyvéből.Mindenkinek felhívom a figyelmét,NE VEGYÉTEK MEG A KÖNYVET,NE OLVASSÁTOK EL,NEM ÉRI MEG,NE CSINÁLJÁTOK!!!Magára a filmre pedig mit mondhatnák,örök érvényű klasszikus,hibátlan.


Piedone, a zsaru - Vélemények

2011-08-19 13:56.44
Szerintem az egyetlen rész a sorozatból ami "szívből" jött.Nápoly,kikötő,bűn,drogok,nagy kutyák és kis halak...szóval minden benne van aminek egy jó olasz krimibe benne kell lennie és tudom hogy hülyeség de mintha Pedersoli mester is ebben a részben élvezné legjobban a szerepét.


Verdák 2. - Vélemények

2011-08-19 13:41.04
Közben meggondoltam magam...akkora 5-ös volt az első rész hogy ez nem lehet fele olyan jó.Csak kettes.


2011-08-19 13:39.18
Már pedig ez akkor se jó...nem,nem és nem.A Pixar látványosan nem tudta hogyan lehetne folytatni a sztorit és megoldásnak ezt a James Bondba merített csimm-bumm-ot találták ki.Robbanások,lövöldözés,bomba,gyilkos szuperkütyük,maffia és halál!!!Már várom a Verdás akciókártyákat a chipses zacsik mellé(pl.:Matuka--lövőerő:9--védelem:7--életerő--8 stb.stb.).Kidolgoznak egy izgalmasnak tűnő versenyt a sztoriban amit akár úgy is be lehetett volna mutatni mint az első részben mikor amerika elfeledett tájait fedezik fel.De nem...maga a verseny huszadrangú a sztoriban és verjenek agyon de én a főgonosz motivációját még mindíg nem értem.Az a baj hogy egy csöppet alúlértékelik a készítők a gyerekeket és az ők igényeit.Szerintem úgy voltak vele hogy a bevezetett karakterek meg egy kis lövöldözés és a gyerekek majd szájtátva néznek.No ezzel szemben én rég láttam ennyi izgő-mozgó,beszélgető magyarul unatkozó gyereket beleértve az én három csemetémet is.Jaa és hogy el ne felejtsem,filmzene?Zenés betét?Sláger?Life is a highway??? Nem tellett a büdzséből a jogokra vagy mi???Csak azért adok rá hármast mert vannak benne itt-ott jópofa poénos utalások és a gonosz Záporjózskák is tetszettek de az istenért,én ezeket a vicceket 34 évesen értem de egy 5-6 éves gyerek nem biztos.Végezetül már csak annyit hogy Gesztesi művész urat már hagyni kellene egy kicsit pihenni mert már nagyon "túlhasznált" az egyébként nagyon jó orgánuma.


1 2 3

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk