Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-23
2550
A Hold Sötét oldala
Furiosa: Történet a Mad Maxből

2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Staten Island királya
- HBO2, 02:06
Egy anya bosszúja
- Film4, 02:20
Férfiak, nők és gyerekek
- Paramount Network, 02:20
A három Krisztus
- HBO, 02:26
Kivonat
- Filmbox Extra HD, 03:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Hill Harper (58)
Craig Ferguson (62)
Bruce Thomas (63)
Nikki Reed (36)
Paige Turco (59)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
A texasi láncfűrészes mészárlás (1974) - Vélemények
Twister - Vélemények
Dallas (sorozat) - Vélemények
Halott Fiúk Nyomozóiroda (sorozat) - Vélemények
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Testvérek aaaaa
Peyton Reed aaaaa

 

New rome empire hozzászólásai

Ugrás New rome empire adatlapjára

1 2 3 4 5

Mortal Kombat (2021) - Vélemények

2023-06-28 23:44.17
Nos ma néztem meg utólag. Mint egy mortal kombat feldolgozás úgy nem is rossz. De A 95-ös jobban adja a mortal kombat érzést. Christopher Lambert nagyon menő Raiden. Itt Raiden nem lett eltalálva. Scorpion okés. Liu kang a 95-ös változatban nagyon bejön. Itt viszont hűebb a játékokhoz. Shang Tsung az Cary-Hiroyuki Tagawa ennyi. Kano egyszerre szórakoztató és idegesítő. Kung Lao itt elég játék hű. De ez inkább egy sorozat ként működött volna. Nekem marad a 95-ös inkább. De ez is tetszik, csak nem úgy.


Kandahár (2023) - Vélemények

2023-06-12 20:44.31
Na majd látjuk.


Halálos iramban 10. - Vélemények

2023-06-12 20:43.36
Én is tudok.


A Hangya és a Darázs: Kvantumánia - Vélemények

2023-02-21 11:18.14
Ez egy fing húgytenger.


Az otthagyottak (2000) - Vélemények

2023-01-30 18:23.46
Ha lesz megítélés, mindenkit a cselekedetei alapján fognak megítélni, nem a vallásuk alapján. Pl: egy muzulmán nem akkor tér meg istenhez, ha elhagyja a muzulmán vallást és felveszi a kereszténységet, hanem őszintén belátja, hogy minden ember isten gyermeke. És segíteni támogatni kell egymást, nem pedig különböző vallások, vagy ideológiák miatt pusztítani egymást. És ezentúl eszerint meggyződés szerint él majd. Ez az istenhez való megtérés. Minden más mellé beszéd.


Kemény motorosok (sorozat) - Vélemények

2021-01-11 23:37.30
Jól megírt karakterek. Ron Pearlman kúrva kemény. Szóval a Sons of Anarchy csapat tagjait a legjobban összeválogatott gárda alakítja.


Tenet - Vélemények

2020-09-08 12:04.05
Mi ez a fos, húgy, kula, kaka, guriga? Mínusz 5 csillag.


Terminátor: Sötét végzet - Vélemények

2019-11-24 12:27.10
Azt nem tudtam.


2019-11-17 12:17.36
Ami kimaradt. Az, hogy csajok vannak benne szerintem nem ront a filmen. Itt én bőven elfogadtam.


2019-11-17 12:15.40
Kezdésnek osztom azt a véleményt, hogy mostanra már túl kellene lenni egy jövőt bemutató és a teljes történetet lezáró részeken. Magáról a filmről. Én a többihez mértem inkább. A T1, T2 részekhez nem ér fel szerintem ebben egyetérthetünk. De a többitől számomra jobban tetszik. Arnold és Linda jó volt benne, kellettek is még ebbe az epizódba. A gép aki családos lett nekem tetszett, plussz az öregedése nem okozott fennakadást számomra. A sztori olyan okés semmi extra láttuk már. A szövegek, néhol jobbat írtam volna ami életképesebb lett volna. Rev-9 szerintem ütős gép lett, bejött. A védelmező túl kemény katonás nő lett, jó egy katona a jövőből dee túl tolt volt kicsit. A védelmezett lány elment nem volt túl bonyolítva. Akciók tetszetősek nem tudok vagy akarok belekötni. Ertékelésem egy jó minősítés. A T1, T2 klasszisokkal jobb, a tobbitöl pedig a sötét végzet jobb. Mint a kettő folytatása nekem jobban elfogadható mint a gépek lázadása. Én a magam részéről ajánlom. Arnold mai napig cool mint terminátor, hiába idősebb. És én szeretném ha folytatnák mert érdekel a hogyan tovább, jobban mint a genesysé érdekelt volna. De jelenleg kerdéses a dolog, viszont bizakodok. Aztán majd látjuk.


Bosszúállók - Végjáték - Vélemények

2019-09-03 11:31.11
Jobban megemésztve a filmet azt mondom, hogy számora csalódás volt. Látvány rendben de az nekem kevés. Részemről a Végtelen háborúval zárult ez a fázis. Az számomra mindenben jobb volt. A következő fázisból ami érdekel az Dr Strange, Thor 4, Meg a Galaxis őrzői. Ami talán még úgy ahogy érdekel az az örökkévalók. A többi nem hoz lázba. Na majd meglátjuk. A végjátéknál meg fel sem merül, hogy többször újranézzem, mint a Végteln háborút.


2019-07-23 06:34.51
Igaz. Bár az egyik kedvencem Strange, az érdekel majd a legjobban.


2019-07-22 16:36.54
Közben meggondoltam magam és 3 csillag lett az 5-ből. Egy nagy kihagyott ziccer lett. Így utólag.visszagondolva eléggé felejtős számomra. A végtelen háború nekem milliószor jobban tetszett. Azzal.is zárult nekem az MCU A negyedik fazisba max bele bele nézek majd. A Dr Strange 2 Guardian 3 esetleg a Thor ami erdekel. Meg egy kicsit az Eternals.


Bosszúállók - Végjáték - Kérdések

2019-05-29 20:01.38
Az elején thanos elég rossz bőrben van a kövek elpusztítása után. Ebből kifolyólag felmerült bennem az, hogy túl élhette volna e azt amit a film végén akart. Nevezetesen el akarta pusztítani az univerzumot és teremteni egy újat. Ha a kövek megsemmisítése ilyen hatással volt a fizikai állapotára akkor egy egész univerzum elpusztítása illetve újbóli megteremtése mit okozott volna neki? Egy új nagy bummot túl élt volna?


Bosszúállók - Végjáték - Vélemények

2019-05-29 19:53.36
A végtelen háború nekem jobban tetszett. Mint egy korszak lezárása megfelelt, ezért 5 csillagot adtam rá. De voltak vele gondjaim. Párat megemlítenék. Az elején mikor elmennek Thanoshoz. Ott lehetett volna egy kisebb csata ahol pl nem Bírnak Thanosal a kesztyű miatt és a csata vége az lett volna, hogy Thanos atomjaira robbantja a köveket és mondjuk abba hal bele. Sokkal epikusabb lett volna úgy mint ahogy alapból volt a filmben. A csajok mikor összeálltak kicsit túl erőltetettnek tűnt számomra. Thanos itt nem volt olyan nagy tényező mint a végtelen háborúban, kicsit tucatellenfél volt de még így is nagyon badass. Nekem egyik kedvenc karakterem Thanos Dr Strange mellett. Kicsit rossz volt úgy látni mint egy sima marvel bosst.


Bosszúállók - Végjáték - Legjobb MCU filmek

2019-05-03 12:06.05
Kedvencek a végtelen háború, a galaxis őrzői, a hangya és darázs.


Bosszúállók - Végjáték - Melyik rész tetszett a legjobban?

2019-05-02 21:48.28
Sorrend nálam 3. toronymagasan, mrt Thanos csettintetteni tudodtt. 4. Mert érdekes rész volt abban a tekintetben, hogy láthattuk azt az egy esetet amiről Dr Strange beszélt. 1. mert kellemes kis film volt végül a 2. nem sok nyomott hagyott bennem


Bosszúállók - Végjáték - Vélemények

2019-04-29 18:38.15
Mondjuk ezután nem tudom, hogyan karják folytatni. Persze bejelentettek pár filmet de ezt a vonalat 10 évig építették. nem biztos, hogy még 10 évet töretlenül népszerű lesz a képregényfilm volnal. Viszont egy ikonikus Ellenséget még be kellene hozni, méghozzá Galactust.


2019-04-29 17:32.22
A filmben visszahoztak mindenkit. De nem tették meg nem történté a csettintést. Az megtörtén megváltoztahtatlanul, mivel a filmben az idő egyenesen halad előre. Viszont történt egy második csettintés Hulknak köszönhetően. Ekkor nem az előző csettintés lett semmis henem történt egy MÁSODIK csettintés. Szóval rámondhatjuk hogy visszacsinálták, de nem tették meg nem történté. Akik elporladtak ÚJBÓL megjelentek, nem pedig soha nem is porladtak el, Elporladtak majd visszatértek. A meg nem történtét tétel pedig valami olyasmi lenne, hogy az első csettintés nem következik be és így ebből kifolyólag nem lett volna második csettintés sem. Ha viszont nem történik első csettintés akkor nem kellenne semmit meg nem történté tenni tehát olyan, hogy meg nem történté akarjuk tenni NINCS, mert nincs amit meg nem történtté akarunk tenni, hiszen nem következett be olyan esemény amit meg nem történtté akarunk tenni, így a meg nem történtté tétel soha fel sem merülhetne.


2019-04-29 17:13.10
Lehet kicsit túlgondoltam. A filmben az van, hogy hiába mennek vissza a múltba az nincs befolyással a jelenre. Tehát ha pl visszamennek megölni Thanost akkor a jelenben ugyan úgy megtörténik minden és addig a pontig amikor még nem utaztál vissza minden úgy marad. Megölöd Thanost a múltban de a jelen ugyan úgy marad mivel a csettintés után mentél vissza.Dr Banner mondja:"Ha visszautazol a múltba, máris a múlt lesz a jövőd, a korábbi jelened (mielőtt utaztál volna) pedig a múltad lesz, amire nem lehet hatással a kialakult jövőd".
Az az ezt azt jelenti, hogy Még nem utaztál vissza az a jelen. Mivel még most FOGSZ utazni az még a jövő amit meg akarsz tenni, ez előtted áll még, tehát egy jövőbeni még be nem következett dolog.Ha visszamenész a múltba az a te JÖVŐD mert a múltba utazás csak még ezután fog bekövetkezni.Miután megérkeztél a múltba a korábbi jelened ami pl az a pont ahol éppen a kvantum kapuban állsz pedig már csak emlék mert onnan EL jöttél már az megtörtént az a múlt, tehát a jelened a múlt mert már csak emlék. És a te szemszögedből az a jelen ami már a múltad a múltban nem fog változni soha mert az idő ugyan úgy megy előre. A jelened pedig már megtörtén így is úgy is. a múlt pedig ahová meg érkeztél már a te jelened. A jelened amikor még nem utaztál vissza pedig már akkor ott a múltban ami a jelenlegi jelened megtörtént dolog. Szóval Thanos nyert mert a csettintést nem lehet meg nem történté tenni. Az alternatív idősíkok más kérdés. Azt még át kell gondolnom jobban. De így viszont az előbbi elméletem semmis, bár azért nem volt rossz elmélet na :D


2019-04-29 16:18.24
Jó van itt mindenféle teória, hogy így meg úgy idősíkok. Most mondok én is egyet. Az eredeti jelen az amikor még nem mentek vissza a kvantum téren keresztül, az a kiinduló pont. Mikor viszamennek az még ugyan az a jelen idővonal csak annak a múltja. Még semmi nem változott nem jött léte új idősík. Mikor elviszenk egy követ pl elme kő akkor már lértejött egy másik realitással rendelkelző idősík. most már van két idősík. Az egyik az eredeti jelen ahonnam visszamentek és a másik pedig az az idősík ami akkor jött létre mikor a köveket elvitték. És itt már nézni kell a jövőt is. Tehát az eredeti jelenben a jövő úgy alakult volna, hogy kövek nincsenek az elporladtak úgy maradnak pl pókember. De mivel kölcsönöztek köveket a múltból ami már nem ennek a jelennek a múltja mivel a kövek eredeti helyükről való elmozdítása lértehozoztt egy külön idősíkot. Tehát kölcsönöztek köveket egy alternatív univerzum 2012. évéből. Visszateértek az eredeti jelenbe amiben lettek kölcsön kövek de ott eredetileg ekkorra már nem voltak kövek és mivel ott lettek és azokat használták is ezért létre kelett jönnie egy új idősíknak mivel itt ebben az időpontban nem használhatták volna, mert nem lett volna mit használni. De a Hulk féle csettintés következtében amikor csettintett ott jött létre egy új idősík. Tehát most már három van. Az eredeti jelen ami halad, a múlt idősík mivel onnan eltüntek a kövek és az új jelen ahol feltüntek a kövek és azokat használták (Pedig ott eredetileg akkor nem lehetett volna köveket használni mivel abban az idősíkban nem léteztek már kövek.)... És létrejött egy negyedik idősík is mivel Loki megpattant egy kővel a tér kővel.Amit viszont elértek a bosszúállók a következő. Létrehoztak három idősíkot az visszautazás előtti jelenen kívül. Az egyikben
(A múlt) vannak kövek de nincsen Thanos, mert átjött az alternatív jelenbe ézért a köveket ő már nem fogja összegyüjteni abban az idősíkban ahonnan átjött.Ott max másvalaki csetint majd ha akar. A sima eredeti jelenben nincsenek kövek mert megsemmisültek és az a volnal érintetlen maradt, ott se kövek se Thanos se pedig visszatérő elporladtak. A következő idősíkban az alternatív jelenben visszatértek az elporladtak és ott sincsenek kövek se Thanos viszont ott Strang-nek sincs időköve ergo lehet Dormamu újra felbukkan és k.o. A következő idősíkról meg semmit nem tudok mondani, mert ott lokinál a térkő. Vagy oda adta az ott jelen lévő Thanosnak vagy nem ki tudja mi merre.
Tehát az eredeti terv az lett volna, hogy az akkor még magában létező jeln idővonalon visszahozzák az elporladtakat a múltbéli kövekkel de ez nem sikerülhetett mert létrejöttek az alternatív idősíkok. Ezért Thanos jól mondta nem tudnak semmit sem tenni már. Abban a jelenben legalábbis. A létrejövők egyikében viszont visszajöttek az elporladtak. Szóval jobb lett volna beletörődni a dolgokba mert így megkavarták az időt magát és létrehoztak olyan univerzumokat ahol lehet az egyikben totális pusztulás is lehet majd. És a totális nem 50%-ot jelent. Így mivel az önálló idősíkok önálló realitással is bírnak, az ott lévők olyan élőlények mint az időutazás előttiek, ergo a bosszúállók nagyobb tömeggyilkosok lehetnek mint Thanos. Persze jót akartak de tudjuk a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve. Az én most felállított idő elméletem szerint akkor jön létre alternatív idősík ha az eredeti vonalon változtatnak, akár annak multjában, akár annak a jelenében, akár annak a jövőjében. itt pedig mind a múltban, mind a jelenben változtattak.


2019-04-28 11:50.03
Ezt eddig én sem értem. Végülis akkor akik elporladtak a lélekkő dimenziójába kerültek?



2019-04-25 14:35.38
SPOILER
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
A film végén Thanosnak nem sikerül csettinteni mert a kövek Tonynál vannak. Azért kíváncsi lettem volna egy olyan alternatív befejezésre, hogy sikerül csettinteni. Gondolom ilyen befejzés nem lesz a Blue rayes extrákban. Pedig az lenne nekem a csúcs .


2019-04-25 14:32.34
Az igaz. :)


2019-04-25 13:58.29
Én még ezután nézem meg de persze már spoilerezgetek magamnak-mert én ilyen vagyok akár film, akár játék, nekem ez nem ront bele az élménybe.
SPOILER, SPOILER, SPOILER
------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------- ----------------
Én kettő csettintésről tudok. Egy HULK meg egy Tony. Ezen kívül még volt egy?


2019-04-23 08:59.42
Ezzel egyetértek


2019-04-18 20:16.48
Én alig találtam valamit ami utalhat a befejezésre.


2019-04-16 13:41.41
Nincs mit.


Bosszúállók - Végjáték - Melyik rész tetszett a legjobban?

2019-04-16 13:07.15
Nekem a végtelen háború, majd az első rész. A végjátékban meg nem vagyok biztos, hogy nem egy elcsépelt lezárást kapunk. ha igen akkor marad a végtelen háború első helyen.


Bosszúállók - Végjáték - Vélemények

2019-04-16 13:02.54
Ha minden igaz vannak spoilerek a neten. megnéztem ezeket és vagy igaz vagy nem. A spoilerek kamerás felvételek a filmből. Akár lehetnek kivágott jelenetek amik nem fognak a filmbe bekerülni de lehetnek igazi spoilerek is. Ezt nem lehet megmondani. Akit érdekel biztos megtalálja a neten még a felvételeket.


1 2 3 4 5

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk