Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-23
2550
A Hold Sötét oldala
Furiosa: Történet a Mad Maxből

2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Most már elég
- Film Café, 18:40
Nincs kettő négy nélkül
- Film+, 18:45
Kertvárosi kommandó
- Moziverzum, 19:00
65
- Cinemax, 20:00
Marlowe
- Filmbox Premium, 20:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Judge Reinhold (67)
Seress Zoltán (62)
Nick Cassavetes (65)
Jonathan Hyde (76)
Renée Soutendijk (67)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Hívatlanok - Első fejezet - Vélemények
Ásó, kapa, géppisztoly - Vélemények
2022-es választás
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
X vagy Y

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Szellemirtók - A borzongás birodalma aaaaa
Christopher Michael Holley aaaaa

 

Delfiboszi hozzászólásai

Ugrás Delfiboszi adatlapjára


High School Musical 3. - Végzősök - Vélemények

2008-11-13 15:13.37
Hát sajnos kötelezően egy előadáson kell lennem:-(


2008-11-11 18:40.41
mondjuk mert ez egy vélemény topic


2008-11-10 16:41.12
Hát ha jól emlékszem, ő egyszer rendesen megfenyegette a társaságot, hogyha gonoszok leszünk vele és nem hagyjuk szó nélkül a hülyeségeit akkor soha többet nem jön vissza. Persze én erre kifejtettem, h ez az egész fenyegetőzés milyen szánalmas, és ő SAJNOS nem jön azóta ide, vagy csak nem osztja meg velünk gondolatait.
De lehet azóta már meggondolta magát, nem tudom mert rég nem jártam erre!


2008-11-10 16:38.32
Már ne is haragudj, de ez felháborító!
Mi az, h szánakozni tudsz? Meg, h nyomoronc? És, h tévednek? Ne is haragudj de csak rajtad lehet szánakozni! És nem a HSM miatt hanem mert ilyen hülyeségek miatt ítélsz meg embereket! Azért ez meredek! Nem tudom, h hámny éves vagy, de szerintem a kor nemok egy ilyen megnyilvánulásra. Olyan nehéz felfogni, hogy az emberek különbözőek?
Egyébkénttényleg nem tudod reálisan nézni a filmet? Én is szeretem, de ettől függetlenül tudom, h aki nem szereti az ilyen tipusú filmeket nyílván nem tartja jónak, és azon sem csodálkozom, h csöpögősnek tartják. Ennyi! Attól, h szereted még nem kell elvakultnak lenned!
És ha annyira korlátolt vagy, h ezt nem érted meg, akkor tartsd meg magadnak a hülyeségeidet. Ha a filmet minősíted ok, de hogy az embereket???
Mellesleg a véleményt kultóráltan is meg lehet fogalmazni!
És csak, h tudd én nem a film utálása miatt írom ezt, hanem mert ezt a stílust kultúrált ember nem használja! És nem szeretem ha az ilyen színvonalú emberek miatt engem is ilyennek ítélnek meg csak mert szeretem ezt a filmet!


2008-11-03 20:09.28
az biztos


2008-10-28 15:52.13
most minden sértés nélkül nagyon gyerekes amit csinálsz miért próbálod őket is megérteni egy kicsit? Nem olyan nehéz! Nem mondják, h érts egyet velük, csak leírják a véleményüket


2008-10-28 11:56.34
Válaszolva Sans és .Fanta. írására elmondanám, hogy ez a vélemény topic és nem az imádjuk együtt a hsm-et. Ide akárki leírhatja a véleményét, akár tetszik neki akár nem. És ha úgy akarja akkor megpróbálhat jobb belátásra bírni minket. Vagy összejön neki vagy nem. Ennyi. Nem kéne fennragadni ezen a ne fikázzátok már mer ez nem szép dolog témán. És Sans gondolod ha ezredszeri leírásra sem fogták még fel, hogy Zac nem meleg akkor vszínűleg ez a mondat méginkább viselkedés nem fogja őket meggyőzni. De mindenkit sikerül meggyőzni arról, hogy a hsm fanok mind elvetemültek, vakok, és teljesen hibbantak.


2008-10-27 21:19.00
Szerintem azért ha valkinek nem tetszik a film normálisan is le lehetne írni, h miért nem
Nemcsak idenéz idevakkant 1 mondatot és kész. Azért ennél kultúráltabban is lehet. Én sem járok Inuyashas oldalakra, hogy az egészovisoknak való és különben is!


2008-10-27 20:05.27
azért ez durva, nem gondolod? Legalább indokoltál volna!


2008-10-27 11:53.23
Most komolyan ott tartunk, hogy azok az emberek már nem is lehetnek értelmesek aiki nézik, vagy szeretik a hsm-et? Könyörgöm ez is csak egy film. Ugyanúgy ahogy nem lesz rossz ember abból aki metal vagy épp disco zenét hallgat, abból sem lesz aki hsm-et néz és nem halálfutamot. Sőt lehet, hogy mindenkettőt szereti. Nem azt tanuljuk, hogy mindenkinek más az ízlése? Ez így is van. Attól még senki nem lesz rossz ember, szeret egy filmet vagy sem! Jó lenne ha ezen már továbblépnénk, főleg, hogy ahogy ki lehet venni a hozzászólásokból a többség nem 16 éves.


2008-10-23 22:23.26
Jó rég írtam HSM-es fórumra nem tudom, h egyáltalán vki emlékszik-e még rám. :-)
Én ott voltam a 00:01-es vetítésen szal már láttam a filmet, és ráadásul az elsők között! Szerintem ez sem olyan szuper mint az első, de a másodiknál azért jobb! Az biztos, h nagyon látszik a filmen,h nagyszabásúnak szánták, viszont így pont az az egyszerű bája veszett el az egésznek. A másodikhoz képest, a karakterek visszakapták a stílusukat, nincsenek úgy 'kifigurázva' mint a 2.-ban. Viszont a dalok eröltetetnek tűnnek, nem hatnak természeresnek amikor feltűnnek, sőt időnként a jaj már megint egy dal érzést váltják ki. Számomra még az is érdekes volt (spoiler), h a címéhez képest ( senior YEAR) az egész a szezont lezáró nagy mérkőzéssel kezdődik, ami mint tudjuk kb. a tanév legvége (hsm 1-ben is látszik). Mindent összevetve egész jó a film, a legvége meg különösképpen, de sajnos nem tudta megőrizni/visszahozni az első rész hangulatát. Hangsúlyoznám, h ez tényleg személyes vélemény, és nem fikázni akarom az egészet, mert ha utálnám vszínűéeg nem mennék el megnézni sem, nemhogy a premieres vetítésre.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk