Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Oszkár
- Film Mánia, 13:55
Feledés
- HBO, 14:10
Reszkessetek, betörők! 2. - Elveszve New Yorkban
- Mozi+, 14:20
Aloha
- Prime, 14:45
A névtelen vár
- DUNA TV, 14:56

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Penélope Cruz (50)
Ann-Margret (83)
Paul Guilfoyle (75)
Jessica Alba (43)
Elisabeth Röhm (51)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
Filmkeresés rövid tartalom alapján
Kopók (sorozat) - Vélemények
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Csicska aaaaa
Antony Byrne aaaaa

 

Prisztó hozzászólásai

Ugrás Prisztó adatlapjára


Casting minden - Ott voltam a forgatáson

2008-02-04 16:33.54
Valószínű azért ilyen negatív a véleményed, mert a helyzetedből kifolyólag többet tudsz a kulisszákról, mint mi "mezei "nézők.
Már több helyen írtam, hogy Ibolya miatt néztem meg a filmet, vagyis a magyar filmeket ismerve nem ringattam magam nagy csodákban, így nem is csalódtam akkorát.
A film után azon gondolkodtam, hogy mi lehet az oka annak, hogy mi magyarok itt járunk a filmgyártást illetőleg? Nincs egy olyan ember abban stábban, aki megmondaná őszintén, hogy ez gyenge, mint a harmat! Megrendezik a nagy csindratata filmbemutatókat, ahol illik gratulálni ! Nem ciki az ilyenkor?( Ha hazugságvizsgáló mellett kellene gratulálni, tuti,hogy mindenki otthon maradna!) Nem hiszem el, hogy a szakma nem szégyenli az ilyen és hasonló produktumokat? Tényleg csak az lenne fontos egyeseknek, hogy a zsebük telelegyen?
Sajnos , hogy ez van ! Talán kicsit vigasztaljon, hogy ahol sok pénzt áldoznak a filmekre, ott sem biztos a siker!


Kern András - Vélemények

2008-02-04 16:10.34
Fantasztikus kisugárzása, isteni fanyar humora, közvetlen egyénisége, kiegyensúlyozottsága,korrektsége sok embernek, köztük nekem is, nagyon szimpatikus.
A Castingban nálam ő vitte a pálmát, bár Ibolya miatt néztem meg a filmet.
ISTEN ÉLTESSE ! Boldog szülinapot!


Casting minden - Dalok

2008-02-04 16:03.31
Nagyon igaz! Ez a film megérdemelt volna új dalokat,normális forgatókönyvet,elegendő pénzt és sorolhatnám...
300 Millióból ezekre már nem futotta, dehát mit csodálkozunk ? Spilberg sem tudna ennyi pénzből többet, jobbat!
Egyébként nekem pontosan a dalok miatt tetszett a film, de Ibolya miatt néztem meg.


Puskás Péter - Vélemények

2008-02-04 15:53.35
Most olvastam a hozzászólásodat. Hát hallod nem semmi a meglátásod, és nagyon sok mindenben igazad van! Főleg az első és az utolsó mondatod az, ami mindent kifejez, és nem is kell tovább menni!


Oláh Ibolya - Vélemények

2008-02-04 15:31.48
OKÉ ! Megadom magam, ebben igazad van!Valószínűleg elragadtattam magam,de mellettem szóljon, hogy mindig tiszteletben tartom mások véleményét!


2008-02-04 06:33.44
Igen, ebben az országban, ebben a világban az előitéletek sokszor gátolják a korrekt megitélést.Nem is kell, hogy mindenkinek u. a. legyen a véleménye! Ezért jó, hogy a palettán van választék, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.
Egyet árulj el nekem: Mi vezérel, hogy olyan oldalra jösz fel véleményt alkotni, akit utálsz?
Nekem is vannak olyanok, akiket nem bírok, és oda nem megyek, mert nem érdekel, nem fecsérlem rá a drága időmet! Nem élvezetesebb olyan témáról, vagy személyről diskurálni, aki a szívedhez közelebb áll?
Harag természetesen nincs, engem nem sért a véleményed, tiszteletben tartom, ami azt is jelenti, hogy válaszolok, " beszélgetek veled". Sajnálom, ha azt érezhetted az előbbi válaszomból, hogy meg akarlak győzni, és az Ibolyát szeretők közzé invitállak, mert ilyen szándékom nincs, ez hülyeség lenne bárkitől.Ez olyan, mint a politika,üzleten alapul,ott is mindenkinek más a véleménye, de annyit nem ér, hogy harag legyen belőle, közben meg az érdekeltek röhögnek a markukba, mert szépen tele lesz a zsebük, mi meg asszisztálunk hozzá!


Casting minden - Vélemények

2008-02-04 06:17.13
No ,azért a hasonlat egy kicsit durva!Az biztos, hogy a Bakterházon lehet röhögni, de nézd már meg milyen alpári az egész a küllemével, jellemével együtt kong a "szegénységtől". Ezzel nem a humorát kérdőjelezem meg, de könyörgöm ,ne hasonlítsuk már Spilberghez!!!!!
Ahogy írod: " Ez egy magyar tévéfilm"-Olyan is!


Oláh Ibolya - Vélemények

2008-02-02 21:31.14
Ahogy mondod ! Mindannyiunk életében fontos, sőt döntő pillanatokat jelentenek a szerencsés véletlenek, a szerencsés pillanatok. Attól függetlenül, hogy valaki szereti , vagy nem, neki sikerült az, ami u.o., vagy hasonló helyzetben és tehetséggel megáldott embernek nem jött össze.Ő maga is hálás ennek a műsornak ( bár akkor és talán azóta is ízekre szedik, fikázzák..,mint a példa is mutatja..),mert tudja jól, hogy az élete szerencsés fordulópontját jelentette.Ugye nem gondolod, hogy az ölébe pottyant minden, amit azóta produkál? Biztos lehetsz benne, hogy vannak kemény pillanatai , és nem semmi az, amit le kell tennie ahhoz, hogy a felszínen maradhasson !


2008-02-02 07:21.52
Azért a TV2 örülhet, ez az igazán sikeres műsor, ami még 4 év után is felperzseli a kedélyeket!
Hajrá Ibolya! Várjuk az új lemezed!


Casting minden - Vélemények

2008-02-02 07:06.54
Azért elgondoltam, hogy egy ilyen témából, mint az Ibolya - múltja, jelene, ami kész regény- fantasztikus filmet lehetne csinálni! No nem itthon!!
A filmezésben is, úgy mint az életben is meggyőződésem a "pénz" lényege. Jó példa erre,hogy A.Vajna sem tudott itthon akkorát domborítani az 56-os filmjével , mit nyugaton ! Más magyar filmrendezők, operatőrök is tudnak , kinn, ahol van miből!!!!!


Oláh Ibolya - Vélemények

2008-01-30 07:15.39
Az első megasztár folyamán bizony még kérdés volt a származás. Ibolya le is nyilatkozta, hogy amikor 3-an maradtak, már akkor megmondták nekik, hogy cigány nem nyerhet.Ez az egyik, a másik ok pedig: Ha annak idején képben voltál, akkor valószínű emlékezhetsz arra, hogy "megmozdult" Tapolca a "lányukért" a döntőn. A Sportcsarnokban az egész város együtt nézte a közvetítést, ahol egy mobilkártya volt a belépő, vagyis a szavazatokat így nyomták fel. Ezzel tisztában volt mindenki ( ha egyáltalán lehet hinni az ilyen szavazósdi eredményeknek..)Félreértés ne essék,én tisztelem a Verát, most is szívesen hallgatom, elismerem a tehetségét, amit az is bizonyít, hogy ő sem került a süllyesztőbe,szépen megállja a helyét ebben az egyáltalán nem könnyű zenei világban.
Esküszöm, hogy Ibolyának is könnyebb lenne a helyzete, ha nem hordaná magán és magában azokat a jegyeket, mit az élet mért rá,mert ettől sajnos sokaknak nem szimpatikus.Azért írtam, hogy akik szeretik, azok nem ugranak minden szavára, de az nem azt jelenti, hogy az illetlen, esetleg neveletlen megnyílvánulásai nekünk tetszenének, csak talán toleránsabban kezeljük.


2008-01-29 17:06.45
Aki szereti Ibolyát, az nem érti az ellentétes véleményeket, és így van oda- vissza is. A szimpátia megléte, vagy hiánya befolyásolja a véleményünket.Olyan ez, mint a szerelem első látásra: Ibolyát vagy bírod első pillanattól, vagy nem. Ha kedvelünk valakit, nyilván elnézőbbek vagyunk vele, nem ugrunk rögtön minden szavára, gesztusára.
Én az Ibolyát szeretőek közé tartozom, s vagyunk jó néhányan! Nem véletlenül lettek a CD-i platinák, koncerjei teltházasak ! Tehetségét a szakma sem vitatja, mint ahogy az idő is ezt bizonyítja!
Annak idején is nyilvánvaló volt, hogy miért lehetett ő "csak" a második.
Én nagyon szurkolok neki, megszenvedte ő már az életét, ráfér már egy kis szerencse,megbecsülés, siker, boldogság!! Őszintén kívánom neki!!


Casting minden - Vélemények

2008-01-29 16:42.10
Én imádom Oláh Ibolyát, ezért néztem meg a filmet.
Gyerekek! Egy szónak is száz a vége: PÉNZ NÉLKÜL NEM LEHET JÓ FILMET CSINÁLNI !!!
Egyébként, ez sem rosszabb, mint a többi magyar film. Hát ez van,nekünk ennyire futja!Ezek szerint 300 Millióból erre telik!
Ibolya előtt egyébként le a kalappal! A " Volt egyszer egy lány" szebb mint az eredeti formula !
Kern András nagyon jó, ő viszi a pálmát!
Csodálkoztam, de egyben tetszett is, hogy a szereposztást most nem uralta a " sógor-komaság" a Gesztesi, Koltai, Rudolf...csapat.
Gratulálok a tehetséges fiataloknak, a film zenei szerkesztőjének!



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk