Mannavita Virágpor rendelés
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Hacsi - A leghűségesebb barát
- Moziverzum, 07:30
Börni, az eszelős temetős
- Filmbox Plus, 07:40
Lovagregény
- Film Café, 07:50
Exodus: Istenek és királyok
- AMC, 07:50
A fantasztikus róka úr
- Film+, 08:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Penélope Cruz (50)
Ann-Margret (83)
Paul Guilfoyle (75)
Jessica Alba (43)
Elisabeth Röhm (51)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!
Eltörölni Frankot - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
A részleg - Vélemények
Fogadóóra

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Madame Web aaaaa
Gal Gadot aaaaa

 

Kis Anyucika hozzászólásai

Ugrás Kis Anyucika adatlapjára


A búcsúkoncert - Vélemények

2024-04-01 00:19.36
Az egyik legütősebb jelenet számomra az, amikor Alexandra "elmondja, mitől jó a Fúga". Meglepő, hogy ennyire fiatalon, milyen találóan ábrázolja a jellemeket és szerepeket a vonósnégyesben. Azonban a film végére sem derült ki egyértelműen a filmből, hogy ki volt az akit az anyja "szeretett" és melyikük volt az akire "vágyott"? Csak a józan paraszti logika mondatja velem, hogy Danielre vágyott, és Petert szerette. Szerintetek..? Illetve miből jött le ez pontosan, melyik jelentből, vagy párbeszéldből? Engem végig magával ragadott a film, nagyon tetszett. Az őszinte megnyilvánulások drámaiak voltak benne.


Mama (2015) - Vélemények

2023-04-30 19:01.47
Egy csodás mese. A színészi alakítások hibátlanok. Ahogy Penelope még a film elején ránéz a fiára, úgy csak egy anya tud nézni a gyermekére. Az a pillantás levett a lábamról, teljesen meggyőző volt. Számomra is valószínűtlen ez a könnyedség, és sok mosoly, a tragédiák közepette, de ez film. És annak nagyon jó! Felemelő. Azt is kétlem, hogy szívmegállással mosollyal az arcunkon tudunk hiretelen meghalni, de nem állítom az ellenkezőjét sem... Viszont jól szemlélteti a boldog véget, az elégedettséget, így lenne jó mindenkinek meghalni. Nem ennyire fiatalon, és ilyen betegségben, hanem ilyen érzésekkel.


Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány - Vélemények

2022-12-30 00:41.57
Szerintem "átkozottul" jó alakítást nyújtott Zac Efron. Nem ismertem a történetet, úgy kezdtem el nézni a filmet. Szinte végig elhittem, hogy ártatlan! Szerintem az igazi Teddy nem játszhatta ilyen jól a rendes embert. Az nem lehetséges egy valóban ennyire elvetemült embertől, és bomlott agyútól.


A vér és méz földjén - Vélemények

2022-12-16 13:50.45
A témája nagyon jó, de ezt a filmet sokkal jobban meg lehetett volna "csinálni". A színészek alakítása sem tetszett, és a forgatókönyv sem lehetett valami jó, mert nem jó a végeredmény, és ott látom az okát. Néha elcsépeltté válik, amikor kimondanak valami fontosat egy filmben, ahelyett, hogy "megmutatnák" képekkel, gesztusokkal, ráutalással. Ez utóbbiért nézek filmet, ha leírva szeretném látni, akkor olvasnám. Szerintem nem sikerült jól.


A háború démonjai (2013) - Vélemények

2016-06-08 00:10.07
Nem az az igazi büntetés, amit a törvény szab ki ránk a bűneinkért... hanem amit akkor érzünk, amikor rádöbbenünk, mit követtünk el?! A saját bűntudatunk a valódi büntetés. Nem kell, hogy arányban álljon az egyik fél részéről elszenvedett gyötrelem és az okozójára kirótt büntetés ahhoz, hogy valóban igazságos legyen az élet. Az angol lelkének minden bizonnyal az volt a sorsa, hogy mindent kibírjon, és ezáltal nemesedjen. A japán kínzójának, pedig, hogy ráébredjen a tettei súlyára, és következményére, és a lelkiismerete mardossa, attól szenvedjen. Egészen addig, amíg el nem érkezik a feloldozás.. az angolnak a megbocsájtás révén, a japánnak pedig, hogy ismét tanúbizonyságát adja egy ember a nemeslelkűségével, hogy van hová fejlődni, és felfelé is vezet út, nem csak lefelé. Számomra csodálatos módon mutatta be a film ezeket a dolgokat, nagy hatással volt rám. Nekem ez volt a "mondanivalója". :)


A lázadó (2015) - Kérdések

2015-08-02 23:10.53
Az okosak "műveltek" soha nem jártak utána, mi van a kerítésen túl? Főleg ha nem is ők építették..? A kísérlet célját sem sikerült megértenem. Tud valaki segíteni?? Amúgy tetszett... csak nem értem.


Minden odavan - Vélemények

2014-12-03 11:18.11
Teljesen lekötött, végig. Példaértékű az, ahogy "hiszti" nélkül küzd, higgadtan a legnehezebb helyzetekben is. A "képíró" kifejezés jutott eszembe. Nem kimondani kell, mit gondol vagy érez a figura... akkor mindegy lenne, ha elolvasnánk(!) hanem filmes eszközökkel, hiteles színészi alakítással megjeleníteni. Ettől válik művészetté a film. Nem tudunk róla semmit, de én azt éreztem, hogy egy nemes, okos, "jó embert" látok. És ez is tetszett benne.. a "jóságot" szeretem, mert felemelő.


Augusztus Oklahomában - Kérdések

2014-12-02 14:47.43
Bennem felmerült, és erre kerestem igazolást, vagy ellenvetést... lehet, hogy a feleségét nem bírta már tovább elviselni..? Sőt a család nőtagjai mintha mind hordoznák magukban azt a vonást, ami nem teszi őket képessé a harmonikus együttélésre. Keménység, önzőség, vagy nem tudnám így hirtelen, konkrétabban megfogalmazni, hogy mit is? Barbara is "elmarta" maga mellől azt a férjet, aki láthatóan - elég sok utalás volt erre - még mindig szereti, csak lehet, hogy nem tudja már elviselni..? Mintha végig húzódna a feleségeken - mint egy átok - valamilyen természet, ami megmérgezi, felörli a környezetét? Amikor leordította még a film elején a felesége Beverlyt, majd bocsánatkérően hozzábújt, a férj nem viszonozta az érintését. Úgy tűnt, nem bocsájtotta meg. Talán ekkor már elhidegült tőle teljesen. Csak egy "apró felcsattanás" volt a nő részéről, még sem tudta tolerálni a "társa".


Időhurok - Kérdések

2014-12-01 21:51.17
Hát ezen jót nevettem. Szerintem helyes az észrevétel.


Augusztus Oklahomában - Kérdések

2014-12-01 21:39.18
Szerintetek Bewerly miért lett öngyilkos?


Lucy (2014) - Vélemények

2014-11-23 10:34.46
Elolvastam az összes kommentet, abban bízva, hogy, segít valamelyikőtök megérteni, tovább gondolni az elhangzottakat. Pl. Az idő az egység. Ezt érti valaki? Érdekes, hogy Lucy egyre jobban elveszti az emberi mivoltát, és végül... Istennel válik eggyé?


Fel! - Vélemények

2011-01-17 19:58.55
Nagyon tetszett! Akcióban, humorban és mélyebb tartalomban egyaránt gazdag film. Számomra az egyik legfőbb mondanivalója, az ELENGEDÉS. A kis öreg mindig együtt volt a feleségével, halála utána pedig csak a múltjában élt, s nem vett tudomást a mellette álló új "barátokról". Amíg rá nem ébredt a felesége naplójából, hogy ő is azt szerette volna, hogy továbblépjen! Ekkor kinyílt a világra, és egy szép új fejezet vette kezdetét az életében.


Lesz ez még így se! - Vélemények

2010-05-07 22:57.47
Számomra az a legfőbb mondanivalója a filmnek, hogy egyáltalán nem kell tökéletesnek lennünk! Bármilyen szerencsétlen legyen valaki, akkor is lehetősége van a boldogságra!


Papás-mamás (sorozat) - Vélemények

2010-04-27 19:01.41
Annyira tipikus a férfi jelleme, és a házassági problémáik is, hogy amikor nézem őket, teljesen otthon érzem magam! Számomra nagyon mulatságos!


Mamma Mia! - mi a kedvenc dalotok:)

2010-04-14 19:37.48
Engem a THE WINNER TAKES IT ALL érintett meg legmélyebben!



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk