Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Kosarad tartalma
A kosaradban 2 DVD van.
Mozgasd az egeret ide, és megmutatjuk tételesen a tartalmát!
Rendelésed véglegesítése

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-06-20
Ghost - Rite Here, Rite Now
Kinyírni a világot
Motorosok
Szuperék

2024-06-13
Agymanók 2.
Én vagyok a kapitány
Sirocco és a szelek királysága

2024-06-06
A figyelők
Az arcuk mindig előttem lesz
Bad Boys: Mindent vagy többet

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Creed 3.
- HBO, 21:35
Joker
- Filmbox Premium, 21:50
A Nagy Fal
- TV2, 22:00
Kettős játék
- RTL, 22:05
Más világ
- AXN, 22:45

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Fred Tatasciore (57)
James Belushi (70)
Harsányi Gábor (79)
Helen Hunt (61)
Simon Callow (75)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
Tippjáték (Foci)
Mit hallgatsz most?
2022-es választás
- Filmes Sámánok Rendje -

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Larry Crowne aaaaa
Owen Teague aaaaa

 

Gariss hozzászólásai

Ugrás Gariss adatlapjára


Filmkereső

2011-03-17 00:24.12
Sziasztok!

Két filmnek a címét keresem.
Az első egy fantasy film, legalább 10-15 éves. A történet szerint egy boszorkány épít egy "öregítő fogaskereket" amivel le akarja győzni a szomszédos királyságot, így az udvari szakács segédje elindul megsemmisíteni a szerkezetet, végül úgy sikerül elpusztítania, hogy végelgyengülésében leesik róla a gyűrűje, ami beakad a kerekek közé. A király sajnos meghal, de a király lánya és a szakács túlélik az öregítő gépet a főhőssel egyetemben.

A másik film valamikor a hidegháború idején játszódhat, egy 8-13 év körüli srác a főszereplője, aki folyton képregényeken csüng, nukleáris apokalipszist vizionál,és bár a faluba ahova került apácák próbálják megnevelni, folyton különböző csínyeket követ el (Pl. disznónak képzeli magát, és az egyik falusi lakásába beosonva a szoba közepére sz*r)

Köszönöm a válaszokat előre is!


Keresek 1 filmet! Csak nem tudom a címét...

2009-01-12 09:47.35
Igen ez az a film, köszönöm.


2009-01-12 08:02.50
Sziasztok!

Két filmet keresek, az egyik filmben egy (talán atomtámadás által) lepusztított társadalmat láthatunk, ahol már az emberekből állítják elő az ételt, és ha jól emlékszem a főszereplő srác idősebb rokona lemond az életéről és elmegy egy élelmiszer-előállító gyárba ami részben egy mozi, ahol egy természetfilmet vetítenek le neki, ami olyan felszabadító hatással hat rá, hogy belehal a boldogságba.

A második sci-fi film két főszereplője két férfi, akik ha jól emlékszem visszatérve a Földre egy kizárólag női társaságba botlanak akik egy bunkerben élnek. A két főhőst és az összes fiút át akarják változtatni nővé, aztán a fogságban lévő két férfi összebarátkozik a fiatalabb nőkkel akik még nem láttak férfit és együtt sikerül változtatniuk a "kolónia" vezetőinek nézőpontján.


Belphégor, a Louvre fantomja (2001) - Vélemények

2007-11-07 11:21.06
Dvd borítója alapján vásároltam meg a filmet, de ritkán láttam ilyen ganéj szemetet. Alapsztoriban még van is fantázia,bár gondolom az is a régi sorozatból lett átvéve,de gyakran azt se lehet tudni, hogy mi miért történik.Később megnéztem a kivágott jeleneteket, döbbenet, pont azokat a részeket vágták ki,amik megmagyaráznák az eseményeket,úgyhogy ezúton gratulálok a rendezőnek.Színészi alakítás 0 és ezen Sophie Marceau se segít,ami meg a "horror"-jeleneteket illeti arról meg jobb nem is beszélni.


Volt egyszer egy Amerika - Vélemények

2007-11-05 23:53.39
Lacee:a befejező rész Nudli végső elkeseredettségét mutatja be, valószínűleg azután nyúlt az ópiumhoz miután Deliah-t megerőszakolta (ha jól emlékszem abban az elegáns ruhában megy az ópiumbarlangba mint amiben vacsorázott a kedvesével).Ti hogy reagálnátok, ha a szerelmetek a munkáját választaná az érzelmei helyett?Azt hiszem ezt ép ésszel nem lehetne kibírni.
Ami a szemeteskocsit illeti:Véleményem szerint amikor Max felajánlja Nudlinak a pisztollyal, hogy tegyen elégtételt mindazért a sérelemért amit vele tettek,ezzel Max próbára tette Nudlit, hogy képes lenne-e lelőni őt (az mellékes hogy a fegyver töltve volt-e).Miután Nudli távozik látni lehet hogy egy ember kimegy a szemeteskocsihoz és beszél a sofőrrel.Ebből következtetve Max parancsba adta,hogy Nudlit öljék meg,amíg Max nem ad másra parancsot(vagyis ha Nudli le merte volna lőni)



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk