Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-06-20
Ghost - Rite Here, Rite Now
Kinyírni a világot
Motorosok
Szuperék

2024-06-13
Agymanók 2.
Én vagyok a kapitány
Sirocco és a szelek királysága

2024-06-06
A figyelők
Az arcuk mindig előttem lesz
Bad Boys: Mindent vagy többet

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
A szemtanú nyomában
- Film4, 01:15
Harcban élve
- Film+, 01:40
X
- Cinemax, 01:55
Út a díjesőig
- Viasat3, 02:00
A hűtlen
- Film Mánia, 02:05

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Clifton Collins jr. (54)
Daniel Brühl (46)
John Cho (52)
Laurie Metcalf (69)
Eileen Atkins (90)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
Vörös hajnal (1984) - Vélemények
Dallas (sorozat) - Vélemények
Elrabolva 2. - Vélemények
Cápák a Szajnában - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Kubo és a varázshúrok aaaaa
Léa Léviant aaaaa

 

Ashole hozzászólásai

Ugrás Ashole adatlapjára


Másnaposok - Vélemények

2011-04-09 17:52.27
Nem vagyok antialkoholista de ez egy kritikán aluli gyatra poéntalan élvezhetetlen pocsék film.Kár az időt és egyebet pazarolni.Nem vagyok egyedül a véleményemmel csak az egysejtű aggyal rendelkezőket nem lehet ráébreszteni hogy egy kifejezetten hulladék filmért lelkesednek.Arról nem is beszélve hogy egy igazi másnap előző estéje sokkal orbitálisabb és nem erőltetett poénokat idéz fel mert azokat az élet irta.


Másnaposok - Legjobb jelenet(-ek)

2011-01-09 21:59.02
A vége felirat.Az tetszett.


Másnaposok - Vélemények

2011-01-09 21:57.22
Akárki akármit mond ez a film gyenge alkotás, unalmas máshol már elsütött poénokkal.Nem csoda hogy Mo-n is nagy siker hiszen a jól sikerült hétvégéről a beszámoló a menőknél igy kezdődik:berúgtam mint állat,hogy kerültem haza fogalmam sincs.Nos ezen a szinten ez a halvány humorral tűzdelt hulladék film bejön.Az pedig végképp szánalmas hogy nyolcvanakármennyiedik helyre sorolta a "jókat nevettem rajta" véleményözön.Könyörgöm ugyan min?!


A te napod - Vélemények

2010-09-23 22:04.35
Elkövettem azt a hibát hogy megnéztem.Ráadásul végig.Terroristáknak a kubai támaszponton ezt kellene vetiteni.Már rég meglenne Bin Laden.


Másnaposok - Vélemények

2010-09-23 21:59.21
Ismételten megnéztem.Elsőre sem volt nyerő és igy még annyira sem értem ezt hatalmas felmagasztalást hogy ez lenne minden idők 93. legjobb filmje.Ez a produkció filmnek is gyenge nem hogy vigjátéknak.Ja és tudom a vélemény az olyas valami mint a segglyuk.Mindenkinek van csak senki nem kiváncsi a másikéra...


Andrew G. Vajna - Vélemények

2009-08-08 15:24.53
Élvezettel olvastam a sok lúzer lesajnáló véleményét amivel Vajnát illették.Bármennyire fáj egyeseknek őt igenis jegyzik a filmvilágban, ott ahol hihetetlen mennyiségű és tehetségű ember próbál érvényesülni.Persze a siker irigyeket szül.Kevés filmszakmában nevet szerzett szinész,rendező vagy épp producer pályája töretlen.Igen vannak nagy filmes bukták melléfogások.Ennek ellenére mondom lehet utána csinálni.


Másnaposok - Vélemények

2009-08-08 15:10.02
Valszeg születési hibám van de még egy ilyen vérszegény poéntalan viszont közhelyekkel telezsúfolt vigjátéknak hivott valamit még nem láttam.Nem azért irom bárkit bosszantsak de ez a film igy összeségében nagyon kevés.Az ötlet amin a sztori elindul pedig jó de a megvalósitás katasztrofális.Nem is értem hogy tudják mások ezt szeretni,alapfilmnek nevezni.Izlések és pofonok különböznek ugye.Attól tartok nem csak nekem okozott csalódást,mozijegy árát nem érte.Inkább töltsd le nézd meg és töröld le!


Veszélyes Bangkok - Vélemények

2009-01-03 18:56.06
Most néztem meg.Hát nem az a szerethető film.Túl sok sablonos megoldás,ezerszer látott jelenetek.A vége pedig a legnagyobb marhaság.Pedig Nicolas Cage egy jó szinész..Jó a film helyszine.Végre nem L.A. vagy N.Y.A sztori az uccsó megbizás még elmegy.Cage-ről tudjuk hogy bukik a távolkeleti csajokra de ez a gyógyszertáros csaj motivum ez azért túlzás.Szóval nekem olyan volt mint leves a menzán:látod benne van minden, az összes alkatrész mégsincs ize.Ennyi erővel lehetett volna jobb is.A vége akár egy magyar müvészfilm...Nekem értelmetlen.Nem teszem a gyüjteményembe.


A 40 éves szűz - Vélemények

2007-10-01 21:53.23
Ha jót akarsz magadnak ezt a szemetet inkább kihagyod.Ne dőlj be az ötcsillagos értékeléseknek akinek agya van az ezen a filmen inkább sir.Ötszáz forint volt a kölcsönzés úgy vittem vissza összekarcolva más már ne birja megnézni...


Konyec - Az utolsó csekk a pohárban - Vélemények

2007-10-01 21:43.50
Magyar közönségfilm,ime a recept végy egy harmatgyenge forgatókönyvet,lejárt szavatosságú szinészeket és keverd össze jól a mai magyar valósággal(gyengébbek kedvéért leirom a nyugdijas csoró,a rendőr sik hülye,csak a hir tv a tv,ja és mindenki félre kúr) és tálald úgy: itt a mai magyar filmes megújulás.Milyen lehetett a többi ha ezt dijazták? És ha már a film ennyire sablonos(bocsi a közhelyért) miért nem maradt pénz egy tengerparti jelenetre: a papi meglepiként átadja a két gyémánt fülbevalót Teri néninek aki könnyezik, majd egy mondat mit gondol miért csinálom én ezt az egészet...Tényleg miért?


Véres gyémánt - Vélemények

2007-10-01 20:39.57
Nos ez a film ami arra ösztönöz hogy vedd komolyan Afrika problémáit,nincs is az olyan nagyon messze.Tényleg egy élmény, a film végére már csak egy számlaszám hiányzott:adakozz a szerencsétleneknek.Dicaprio ezzel a filmmel végleg kilépett a kölyökszerepekből.Ami szerintem még marha nehéz lehetett az akcentus igy megtanulni!? Csak ajánlani tudom.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk