Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
21 - Las Vegas ostroma
- RTL Három, 18:10
Corner Office
- Filmbox Premium, 18:15
Szegénylegények
- Direct One, 18:25
Máris hiányzol
- Mozi Klub, 18:45
Elhurcolva
- Film Café, 19:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Rosario Dawson (45)
Gary Daniels (61)
John Corbett (63)
Sean McNamara (62)
Candice Bergen (78)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Vidnyánszky Attila - Vélemények
Casablanca (1942) - Vélemények
Udvaros Dorottya - Vélemények
Rosario Dawson - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Az egyetlen aaaaa
Daniela Melchior aaaaa

 

Niix hozzászólásai

Ugrás Niix adatlapjára


Elveszett (2012) - Vélemények

2012-10-14 03:47.19
Láttam már olyan filmet,amire azt mondták, hogy ennyi, meg annyi dollár milliót hozott a konyhára és hmm.. most hagy ne véssem le. Ezzel szemben, ez eléggé tetszett és még nézhető is volt. Ezt nem teszem túl magasra a polcon, az biztos.


Az orvvadász (2011) - Vélemények

2012-10-14 03:40.53
Jó, jó, de.... 1x bőven elég volt megnéznem, Most nem kívánom ecsetelni az okokat, hiszen akkor talán nagyon lehúznám az alkotást. Mindenki döntse el ki-ki maga, hogy tetszett-e neki, vagy sem. Én tuti elő sem fogom venni még 1x. :(


Lopakodók 2. - Vélemények

2012-04-10 00:57.13
A helyzet az, hogy én most néztem meg a lopakodók 2.-újratöltve és gondoltam... végig sass az összes retro filmet, amiben csak szerepel a "sniper" szó. Ennél a résznél viszont a frász ült az arcomra. Persze nem a technikai bravúrok miatt. A történet nem is lenne annyira gáz, de.. Az hogy Budapesten forgatják..? Wartburg kombik policija felirattal orosz földön..? hi-hi.. ami a legszánalmasabb.. felfigyeltem az UAZ-ra, amely a villamost üldözőbe vette. Amikor a villamos mellett haladt, nem volt elől rendszáma.. Bezzeg, miután belerongyol az utat lezáró wartburgok közé, hopp.. rajta a táblicsku. Na és milyen rendszáma is volt az Uaz-nak..? HRX-033 :D H felségjelzéssel :)) Persze az 50-es villamos oldalán, mind végig ott virított a Bp. logója.. Ha egy Jackie Chan filmet néznék (ami megszokottan tele van bakikkal), legyintenék.. De erre még én sem számítottam. Ellenben egy dologra mindenképp hasznos volt a film megnézése. Egy példa volt arra vonatkozóan, hogy hogyan értékeltem át az akció műfaját akció/komédia/tragédia besorolásba... :D Sajnos ezt a "remeket" csak is azért nem 1 pontosra értékelem, mert tuti volt költsége. Ellenben 2 pontnál többet részemről nem ér..


Vérbosszú (2011) - Vélemények

2012-04-01 19:09.51
Szabgya!
Az előbbi hozzászólásomat is éppen ezért tettem.
Mellesleg hetente találkozom itt olyan filmmel, aminek vagy a címét írják full rosszul, vagy valami más gebasz van. Persze amikor mailben hívom fel a figyelmüket a tévedésre, vagy bármire, 20 esetből 1x ha válaszolnak.. :)) persze részint akkor is csak azért, hogy a saját igazukat keressék.:D De ennél a filmnél, (sem) az lehet a baj, hogy többször jelent meg más címmel, hiszen a hivatalos megjelenés 2012.04.03-ra tehető.
[link]
Persze sehogy sem értem, miért épp ezt a címet adták neki, amikor a film elején is a Vérbosszú szerepel magyarul.. :(( ez van.. ez a filmkatalog.. :))


2012-03-30 18:28.22
Most ti melyik filmről beszéltek? Mert nem csupán elvi, de gyakorlati síkon is ennek más címe van.. :)


Dolgok, amik nagyon idegesítenek

2012-01-26 01:18.14
a hangszóró, hacsak nem full hangerőn hallgatod, recsegve, hogy majd szét esik.. nem feltétlenül hibásodik meg elsőként. A néha szól-néha nem effectus inkább vezethető arra, hogy
kh, azaz kontact hibád van
Ez lehet forrasztási pontból származó hiba, vezeték szakadás, alkatrész elöregedés,stb,stb,stb. Tv hangszórót én még nem láttam lehajtva, max nagyobb teljesítményű sugárzókat, amiket 100- akár 2Kwt-os végfokokkal küldenek. (el) Disco, Pub, egyéb szórakoztatási létesítmény, vagy otthoni nem megfelelő használat mellett x rendszer.


2012-01-26 01:11.52
Azt azért nem hinném, hogy hozzányúlás nélkül elmenne bármelyik őskövület akár 20/30 évig is. Mivel félvezetőkből van összelapátolva, minimum egy két kondit tuti cserélni kell (már csak azért is,mert kiszáradnak és viszik a tápot..) a nagyfeszről nem is beszélve (pl. közismert nevén: kutyaház). Ja..még 1! a régi Vidikkel, Nárciszokkal,stb sok egyéb mellett az is baj volt, hogy a szineltérítő panelen időnként elfáradtak a tranzisztorok és ezért egyik-másik szín eltűnt. :) RGB színkeverés.. De tudod mit? Legyen neked igazad.. :D :D


Colombiana - Vélemények

2012-01-25 13:40.56
A film első 10-15 perce, mint ahogyan az lenni szokott általában, nem mondott semmit. Attól a pillanattól, hogy "15 évvel később.." már nem is volt olyan rossz. Persze utólag belátva, az előzmény megismerésére is szükség volt, hiszen az első 10 perc éppen erről szólt. Féltem, hogy ez a film is el fog veszni a mostani standard akció filmek sorában, mely kamu effectekkel van spékelve és idiótábbnál is idiótább cselekménysorozatot igyekszik elmesélni a nézőknek. Kellemesen csalódtam.. Izgalmas, eseménydús, a realitás talaján maradt történetről van szó, amire 4 pontot adok. biztos megnézem még 1x!


Számos pasas - Vélemények

2012-01-25 10:24.09
Üdv mkinek! Látom sokak szerint lapos, 1x nézhetős, bugyuta, stb. jelzővel volt illethető ez az alkotás.
Ellenben én pasiként kifejezetten ritkán nézek rom.,vígjátékokat és ez valóban így van. Ebben a filmben viszont egyáltalán nem csalódtam. Nagyon tetszett és abszolút nem értek 1-et azzal, aki azt állítja, hogy a szereplő kifejezetten idegesítő & ostoba. Hmm.. főleg, hogy egy bizonyos karakter megszemélyesítése forgatókönyv alapján történik. :) Bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretne kikapcsolódni, nevetni 1 óra 50 percen keresztül.


Beat the World: Utcai tánc - Kérdések

2011-08-07 16:44.21
[link]

NEM UTCAI TÁNC 2!!!!!!!!!!!!

[link]


2011-08-07 16:22.07
Arra lennék kíváncsi, hogy mi köze van ennek a filmnek az Utcai tánc 1-hez?

Csak is azért érdekelne, mert a filmkatalogus.hu-n kívül, még eddig senki sem hozta a két filmet összefüggésbe egymással.. vagy csak én nem tudok róla? Ha ez így lenne, lécci-lécci szóljatok & sorry!


500 nap nyár - Vélemények

2011-04-30 12:52.11
500 nap nyár...
a címe sejtetően arra enged következtetni, hogy egy remekbe szabott, romantikus, talán félig meseszerű alkotásnak lehetünk fül & persze szemtanui.Mely 500 napról, de legfőképpen a nyári eseményekről fog szólni, akár egy memoár. :)
Aki ezt a címet adta a filmnek, nem kívánom leírni mit is tennék vele legszívesebben.. :D:D
Számomra csalódás volt.. Valóban többre számítottam.Ehelyett kaptam egy unalmas, lapos filmet.Bevallom, voltak pillanatok, amik érdekesek voltak, de ez számomra igen kevésnek bizonyult. Bruce Willisnek volt egy ehhez hasonló uncsi romantikus filmje, amin ezzel ellentétben, el is aludtam (még a moziban..:) )


Film keresés

2009-09-03 12:52.02
IMÁDLAK!!!!
szerintem ez lesz az.A lisa név tuti stimmel! :)

nagyon szépen köszönöm néked!!!!!!


Film keresése

2009-09-02 18:18.24
Üdv mkinek!
Keresek 1 régi movie alkotást és ebben szeretném a segítségeteket kérni.Már az is fél siker lenne, ha legalább a címét sikerülne valakinek elárulnia..:)

A történet nagyjából arról szól,hogy 3 ráérő fiatal(kb.16 évesek) srácok egy számukra titkosnak mondott bázison,ami asszem egy padlás,vagy valami hasonló, számítógéppel összeraknak egy hölgyeményt.Nagyjából úgy,mint ahogyan a fantomkép rajzolók szokták..
Külön a haj,szem,arc,mell méret,stb,stb.
Ezt követően mindannyiuk meglepetésére, ez a bizonyos álom hölgy életre kel és hamis személyivel,sportkocsival egy sok egyéb kellékkel teszi humorossá és izgalmassá a cselekményeket.
A film végén egy bulit rendeznek az egyik srác lakásában ,mikor is a szülők hazaérnek...
Mi lehet ennek a címe??
HELP! HELP! HELP!
lécci-lécci-lécci

mindenkinek előre is thank's a segítségét!!!


Film keresés

2009-09-02 18:18.02
Üdv mkinek!
Keresek 1 régi movie alkotást és ebben szeretném a segítségeteket kérni.Már az is fél siker lenne, ha legalább a címét sikerülne valakinek elárulnia..:)

A történet nagyjából arról szól,hogy 3 ráérő fiatal(kb.16 évesek) srácok egy számukra titkosnak mondott bázison,ami asszem egy padlás,vagy valami hasonló, számítógéppel összeraknak egy hölgyeményt.Nagyjából úgy,mint ahogyan a fantomkép rajzolók szokták..
Külön a haj,szem,arc,mell méret,stb,stb.
Ezt követően mindannyiuk meglepetésére, ez a bizonyos álom hölgy életre kel és hamis személyivel,sportkocsival egy sok egyéb kellékkel teszi humorossá és izgalmassá a cselekményeket.
A film végén egy bulit rendeznek az egyik srác lakásában ,mikor is a szülők hazaérnek...
Mi lehet ennek a címe??
HELP! HELP! HELP!
lécci-lécci-lécci

mindenkinek előre is thank's a segítségét!!!


Kínzó közelség - Vélemények

2009-02-14 10:27.51
üdv mki!

a címmel nekem is akadtak problémáim.
a kérdésem pedig az lenne,hogy árulja már el nekem valaki (ha tudja) miért nem lehet egy címet adni 1 filmnek???

1.Kínzó közellenség
2.Kínzó közelség
Ami pedig érdekes,hogy több oldalon még a borítója is más a filmnek.nem hinném,hogy 2 címen jelent volna meg a film.ezért aki kreálja a borítókat (esetleg) miért nem tud meg győződni a valós címről előtte?


Tábor a köbön - Vélemények

2008-09-17 07:46.30
ami ezen az oldalon olvasható tartalom erről a filmről (arról a 2 sorról beszélek) az egyszerűen szánalom!!!
1. nem felső éves egyetemisták a srácok, hanem csupán gimnazisták!
2.ráadásul nem is táborba indulnak, hanem csak egy laza hétvégét szeretnének eltölteni a egyetemisták kedvelt klubjában, a bétában.Bulizni akarnak 1!hétvégét.Csajozni piálni,eldobni az agyukat,hogy vadnak látszódjanak...



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk