Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Napos oldal
- HBO, 07:37
Made in Italy
- RTL Három, 07:55
Szeretteink körében
- HBO2, 08:05
Egy őrült éjszaka
- Magyar Mozi TV, 08:25
Mindenütt nő
- Moziverzum, 08:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
David Krumholtz (46)
Chazz Palminteri (72)
Greg Wise (58)
Lainie Kazan (84)
Caroline Dhavernas (46)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
- Filmes Sámánok Rendje -
Országúti diszkó (2024) - Vélemények
Mit hallgatsz most?
Dózsa László - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Egy újévi fogadalom aaaaa
Josephine Langford aaaaa

 

Liander hozzászólásai

Ugrás Liander adatlapjára


Brad Pitt - Mit gondolsz Brad Pitt-ről?

2009-09-03 17:48.47
Jajjaaaj! Most halálra ijedtük magunkat fenséges haragodtól, mi kis csicskák, kac-kac:):)Ha ennyire rossz a vélményed, miért nézed a filmjeit? Hogy utána elmondhasd, mennyire nem bírod őt? "Szép dolog mondhatom"! Én úgy vagyok vele, hogy amelyik filmben a fő v. főbb szereplők nem tartoznak a kedvenceim közé, csak akkor nézem meg, ha a film is jó és a szereplők is kiválóan alakítanak benne, másképpen hat nyomtatólóval se tudnának odavonszolni elé.
Brad Pitt nem egyszerűen jó, hanem eszméletlenül jó! Minden filmjében hiteles az általa alakított karakter és nem véletlen az sem, hogy az ő korosztályába tartozó világsztárok közül, egyedül ő az, akinek a gázsija nem csökkent még most sem. Hoppá, hoppá! A Blöffben pl. sok élvonalbeli színésszel játszott együtt, mégis kiemelkedőt alakított. De sorolhatnám, ahogy ezt előttem már sokan megtették és igazuk van. Az, hogy jóképű? Nos, az a hab a tortán! Akármilyen dühös vagy, ez ellen nem tehetsz semmit. Jó mérgelődést kívánok!


2009-08-27 14:26.39
Én nagyon szeretem - nem a népszerűsége okán, ilyen okból elég furcsa lenne őt értékelni, hanem azért, mert fantasztikus színész és mint férfi is szexis és vonzó - de most -sajna - az ezredest alakító színész lejátszotta. Persze, az ő szerepe tán hálásabb karakterre lett megalkotva. Pittnek már rengeteg igazán brilliáns alakítása volt. Az ördög maga c. filmben pl. ő játszotta le Harrison Fordot, a másik nagy kedvencemet. De én tényleg úgy gondolom, hogy sok függ a rendezőn és a forgatókönyvírón is, amikor egy szereplő karakterét a színésszel együtt megalkotják. Hiszen a forgatáskor számtalanszor azért játszatnak le egy-egy jelentet újra és újra, mert mást akarnak láttatni,mint amit a színész kihoz belőle.


Becstelen brigantyk - Mi lett a töbi briganty-val?

2009-08-27 14:10.51
Az ilyen hibák miatt nem értékeltem szenzációsra a filmet. Bár Tarantino sajátságos humora eléggé mellbevágó.


Casino Royale (2006) - Bakik, hibák a filmben

2008-12-26 13:37.28
Daniel Craig nem rossz pasi, de nem is jó. Olyan, mint egy kidolgozott testű, szőke vasesztergályos, aki bruál metálban nyomja.


Daniel Craig - Vélemények

2008-12-26 13:33.03
Nekem ő nem testesíti meg a 007-est, nem olyan intelligens, nem is olyan elegáns, csak egy izmos szőke fickó, még csak nem is túl jóképű. A testéhez képest a feje kicsinek tűnik. A színészi játéka sem meggyőző, bár tehetségtelennek nem mondanám. Nekem az igazi,szuper férfi, a BOND, az Pierce Brosnan és ő előtte Connery.


2008. ősz: Megasztár 4.

2008-12-26 13:22.39
Ez a Megasztár em volt olyen erős, mint az előzőek. Itt nem fedezhettünk fel olyan aranytorkú énekeseket, mit Rúzsa Magdi, de kétségkívül akadtak benne igazi tehetséggel megáldott fiatalok. Dávid nagyon tehetséges de ő kétségkívül musicalszínész. A Viktor volt aki mindenben túlszárnyalta a mezőnyt és még egyéni színezete is van a hangjának, de még neki is van mit tanulnia. Akiből nagyon-nagy sztár lehet ha jó tanítómesterre talál, az a kis Lüszi és a vietnámi kislány. Akár világsztárok is lehetnek, ha valakik ( énektanárok) odafigyelnek rájuk és vigyázva, nem túlságosan sietettve, csiszolgatják a tehetségüket.
Mindenestre kis nemzetünk igazán büszke lehet, hogy ilyen sok tehetséges fiatal él itt.
Viktorban egyébbként minden megvan ahhoz, hogy akár nemzetközi karriert is csinálhasson, egyéni hang, szorgalom, tehetség, kitartás, nyelvtudás, ( a magyart még gyakorolnia kell!)szerénység, jóképűség, intelligencia. Én szívből szurkolok neki: Hajrá Viktor!


Pierce Brosnan - Vélemények

2008-11-27 15:36.24
A Mamma Miában azért volt nagyon jó, mert egy teljesen más színészi (musical színészi)vénáját mutatta meg, kitűnően. Sokoldalú a szentem.


2008-11-27 15:33.05
Bezony ám! Craig meg sem közelíti, teljesen hiányzik belőle az az illúzió, hogy ő tényleg egy szuper SZUPER ügynök, egy szuper Férfi! Míg Pierce Brosnanról elhiszem, hogy Ő az alfahím, aki egy könnyed, sármos félmosollyal legyőzi a világ legnagyobb gonosztevőjét is és félkézzel megmenti a világot, míg a másik kezével egy martini koktélt tart.


Melyik színésznővel/színésszel feküdnél le legszívesebben?

2008-11-27 15:23.41
Na, neeeeeee! Miért Te igen?


Pierce Brosnan - Vélemények

2008-11-20 20:06.40
Kedves Kata58! Minden szavaddal egyetértek maximálisan. Jóképű, sármos és nagyon jó színész.Minden filmjében megnézem. Sztárocskák jönnek, sztárocskák mennek, de Ő teszi a dolgát. Egy interjúban láttam őt önmagáról és főleg a családjáról beszélni. Szerény, önkritikus, segítőkész,kedves és nem szégyenli, hogy a gyermekei és a családja az első számára. Nos,Ő a N°1.számomra.


Mamma Mia! - Ki a kedvenc szereplőtök a filmben?

2008-11-20 19:58.36
Pierce Brosnan for ever! Egyszerűen imádom és kész!


Vanília és csokoládé - Vélemények

2008-11-13 14:48.32
Maria Grazia Cucinotta ebben a filmben jobb volt, mint Preziosi, bár a szerepe sokkal több lehetőséget is adott a kibontakozásra. A történet zárása nem sikeredett elég hitelesre, sokkal többet lehetett volna kihozni a témából, hisz a férj nem sokat tett igazán azért, hogy visszaszerezze a feleségét. Többet, azaz jobbat vártam.


Elisa di Rivombrosa (sorozat) - Vélemények

2008-11-13 14:41.25
Sajnos Fabriziót legyilkolásszák, nekem el is ment a kedvem az egésztől.


Az RTL Klub új műsora, a Celeb vagyok, ments ki innen!

2008-11-13 14:38.55
Kedves Zsizbwell! Mélységesen egyetértek. Bár nem láttam "Hál Istennek!" az első csapatot sem, mert a távkapcsolót azért alkották, hogy lehessen csatornát váltani, de egyik csatornán sincs normális igényekkel rendelkező embernek való műsor. Marad a könyv vagy a kikölcsönzött DVD.
Egy valamire talán jó ez kulturális nihil, hogy -remélhetőleg - kedvezően alakul a népszaporulat!:)


2008-11-13 14:31.43
Istenem! Ennél mélyebbre már ugye nem sűlyedhetünk? Vagy igen? Lesz még élet a celebeken túl? Néző vagyok: szeretnék egy normális, nézhető csatornát, ahol nem 22.00 után kezdődnek a nézhető műsorok! Néző vagyok, mentsetek meg engem!


Férj és férj - Vélemények

2007-09-19 09:01.15
Néha kicsit erőltetettek voltak a poénok, de összességében jókat lehetett nevetni rajta. Viszont az is igaz, hogy Adam Sandlernek már jobb filmjeit is láthattuk, pedig maga a téma, amit feldolgozott, nagyon ütős.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk