Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-23
2550
A Hold Sötét oldala
Furiosa: Történet a Mad Maxből

2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A 657-es járat
- Viasat Film, 21:00
Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk
- RTL Három, 21:00
A 23-as szám
- Film Café, 21:00
A szarvasvadász
- M5, 21:10
A biztonság záloga
- Filmbox Premium, 21:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Danny Trejo (80)
Pierce Brosnan (71)
Melanie Lynskey (47)
Bill Smitrovich (77)
Thomas Brodie-Sangster (34)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Mit hallgatsz most?
Choi Min-sik - Vélemények
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
Érdekességek!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
American Dreamz aaaaa
Andrew Hunt aaaaa

 

Hadnagy hozzászólásai

Ugrás Hadnagy adatlapjára


Nővérem, nővérem - Vélemények

2009-05-16 17:04.44
vagyis Christine :))


2009-05-16 16:56.25
Nos hát... Eredeti szinkronnal láttam felirat nélkül, így sok mindent nem értettem. Nem volt rossz film, de nagy fogyatékosságnak tartottam, hogy a lányok múltjáról nem tudtam meg többet, így érthetetlenné váltak egyes jelenetek pl. hogy Lea miért kapott idegrohamot mikor leverte a vázát a polcról, vagy Catherine (ha jól emlékszem a nevére) miért volt egyszer kedves, egyszer meg agresszív a húgával. És ki volt az, akit "mamon"-nak hívtak (gondolom az anyjuk) és mit tett, amiért Catherine annyira gyűlöli. Kicsit nekem elmebetegnek tűntek ezek a kirohanások, és az egész film az Édes Annára emlékeztetett, kivéve hogy Anna nem a saját húgával... A vége túl horrorisztikusra sikerült, mikor a nő szemét kinyomta az idősebb lány, nem illett a film hangulatába. És szintén egyes nem értett részek miatt találtam homályosnak azt is, hogy miért gyűlölték a házigazdát...hát jó elég bunkó feje volt, meg ahogy a lányát nevelte, na szóval... de akkor is. Végeredményben is jó film volt.


Egy botrány részletei - Vélemények

2009-04-23 20:19.18
:D
mindenesetre abban megegyezhetünk, hogy szuper film :)


2009-04-23 18:04.44
most ezen mi olyan vicces? a btk 14. életév betöltéséig bünteti a szexuális kontaktust, ahogy egy korábbi kommentáló már utalt rá... és hát a srác 15 éves, szóval nem tudom ebből miért kellett ekkora botrányt csinálni, hiszen Sheba elvileg ezért már nem kaphatott volna börtönt, pláne letöltendőt nem


2009-04-23 16:58.34
hát nem valószínű hogy a fiával megcsalta volna a férjét...


2009-04-23 16:58.00
Judi Dench-et egyszerűen gyűlöltem ebben a szerepében, annyira ellenszenves, és a naplójával meg a hátsó cselszövéses manipulációival olyan mint egy dög boszorkány. Mindenesetre nagyot alakított, és ez megérdemli a csillagokat. Cate-et, illetve Shebát viszont nem értettem egészen abból a szempontból, hogy miért nem volt elég ereje nemet mondani a srácnak. Mert akár azt is megtehette volna. Semmiképp sem tudom őt pedofilnak tartani, egyrészt mivel a BTK szerint ez már nem számít pedofíliának, másrész mert nem ő mászott rá a srácra, hanem fordítva, így Sheba inkább egy gyenge akaratú szenvedő alany. Szerintem az önkontrollnak ehhez semmi köze, mert ahogy nekem át jött a film, úgy értettem meg, hogy ő is szerette a srácot (srác: "kiszeretett belőlem?"), márpedig a szerelmet nem lehet kontrollálni. Természetesen bűnös is, de Barbara tettei sokkal súlyosabbak.

A fény-árny játék nagyon tetszett, a "bűn" részeinél vagy éjszaka volt, vagy árnyék: a sráccal való találkáik éjjel, eldugott helyen zajlottak, a Barbarával való nagy veszekedés pedig az elsötétített lakásban történt, mintha ezzel is a takargatnivalót, szégyent akarta volna a rendező bemutatni. Ami azt illeti, Sheba és a srác kapcsolata valóban szégyen volt, de külső szemlélőként túl könnyen ítélünk - nekem ez a film, és főleg Cate alakítása lehetővé tette, hogy bepillantást nyerjek a színfalak mögé, s így már nem tudom elítélni.
Igen, Barbara valószínűleg leszbikus volt. Nekem pozitívum volt az is, hogy Sheba nem azon háborodott fel, hogy Bar "gyengéd érzelmeket táplál iránta és szereti" és azt képzeli, hogy lehet köztük szerelem, hanem azon, hogy Bar tönkretette a házasságát. Vagyis hogy a filmnek nincs egy "homofób" kilengése. Plusz tetszett, hogy Sheba nem verte halálra Barbarát (szvsz megérdemelte volna), hanem próbálta visszafojtani az indulatait, ebből is látszik, hogy felnőttebb egyéniség, mint a nyanya.


Meghalsz újra! - Keresem

2009-02-10 19:30.13
www.mininova.org ide írd be az angol címét és kiköp egy csomó találtatot, uTorrenttel simán le tudod szedni, aztán itt:
mirror.donsystem.hu/old/
találsz hozzá feliratot is :))))))


Katherine Moennig - Vélemények

2007-12-19 18:47.54
köszi :)


A kaptár 3. - Teljes pusztulás - Vélemények

2007-12-11 14:52.16
ez egy iszonyúan gyenge és lötty film lett, úgy repültek a fejek mint a konfetti, de semmi értelme nem volt... jött pár madár, aztán csá, ráadásul azt sem tudjuk meg, Alice pontosan hogy szökött meg, sőt, azt sem, hogy az a fekete hajú csaj a 2-ből az a Valentine vagy kicsoda hová lett. Hová lett?? Meghalt? Meg hogyhogy Alice hirtelen ilyen szupernő lett? Áh, ez egy iszonyat volt, majdnem elaludtam rajta, és messze lemarad az eddigi 2 rész mögött. Negyedik rész? Hát ezek után már inkább köszönöm, nem kérek belőle. Jah egy mondat tetszett, mikor a klón-Alice azt mondta, hogy "Ja, te vagy a jövő, értem." Legalább ennyi irónia volt benne.


Eric Mabius - Kérdések

2007-12-07 18:00.44
az L-ben sem rossz, de a Holló 3-ban sokkal jobb :)


L (sorozat) - Legvonzóbb női szereplő

2007-12-06 15:20.49
sztem Shane-ben pont az a jó h túl fiús :D


Katherine Moennig - Vélemények

2007-12-03 16:18.08
én még sajnos nem láttam a sorozatból egyetlen részt sem :( és letölteni se tudom, mert a sorozatok.co.nr nem működik, úgyhogy ha valaki tud egy oldalt, ahonnan még le lehet szedni, azt nagyon megköszönném :) Amúgy néztem klippeket youtube-on, és azt hiszem, övé a közelmúlt filmtörténetének legkifejezőbb arca. Ha leszbikus lennék, simán bele tudnék szeretni bármikor :)



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk