Spirulina + Chlorella 500 mg tabletta rendelés
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Gyilkosságra fókuszálva
- Film4, 02:00
Egy hónap falun
- Duna World, 02:25
Volt egyszer egy Mexikó
- AMC, 02:25
A kaptár 3. - Teljes pusztulás
- Film+, 02:30
Bolondok paradicsoma
- HBO, 03:06

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Emmanuelle Devos (60)
Kenan Thompson (46)
Francoise Fabian (92)
Lenny Venito (55)
Sally Phillips (54)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Rock zene
2022-es választás
Jon Bon Jovi - Vélemények
A mumus - Vélemények
Tippjáték (Foci)

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Átlagemberek aaaaa
Freya Allan aaaaa

 

DEMOK hozzászólásai

Ugrás DEMOK adatlapjára


John Rambo - Vélemények

2008-02-14 21:24.17
Kedves Nooooraa!

Az ilyen szövegekkel hamar kivívod az elvakult Stallone fanok haragját, ami minimum azt jelenti majd, hogy lefaszoznak. Ez itt a stílus. Nem vitatkoznak, hanem mocskolnak.
Na, szia,

DEMOK


Fűrész 4. - Vélemények

2008-02-14 11:38.00
Kedves Bocika82!

Tata személyeskedését az váltotta ki, hogy hangot adtam annak az aggodalmamnak, hogy, ha egy szereplő a harmadik részben meghal, akkor a negyedik rész - és erre vonatkozóan példákat is hoztam, pl. az Alien "sorozat" is ilyen volt a negyedik részzel, ai egy borzalom volt minden szempoontból, de ide sorolhatnám a húzzunk le még pár bőrt az Alienről és eresszük össze a Predatorral mozikisérletet is, aminek már a második szériája is a mozikba került, és látva az elsőt, ezt már biztosan nem nézem meg, rajtam fantáziátlan producerguruk ne gazdagodjanak - rendszerint már "csak" a pénzkeresésről szól, és maga a film meg - emiatt - már kényszerötletek és hajánál előrángatott, egymásraháynt fordulatok tömkelege szokott lenni. Azt sem rejtettem véka alá, hogy a filmet akkor még - meg sajnos azóta sem, mert egyszerűen nem volt időm - nem láttam, tehát a probléma felvetés elvi jellegű volt. Erre érkezett Tata "építő" kritikája. De igazad van. Vannak, akikkel egyáltalán nem kell törődni, mert a törődés élteti őket.
Köszönöm a tanácsot. Az akkor elmondott "fenntartásomat" egyébként továbbra is fenntartom. Ha a Fűrész 4 ezalól kivétel, akkor annak nagyon örülök, bár meg kell vallanom, hogy számomra e soroszatban is az első és ennélfogva az eredeti ötlet volt messze a legjobb, utána pedig a harmadik. A második az első után nem nagyon nyűgözött le. A negyediket pedig még nem láttam.
Üdvözlettel:

DEMOK


John Rambo - Vélemények

2008-02-13 14:05.53
"Kedves Duran duran"!

Örülök, hoyg ennyire bátor, szókimondó ember vagy. És az is nagyon szimpatikus benned, hogy, aki nincs Veled egy véleményen az, Téged idézlek: "...egy hüje fasz." Igazán szép emberbaráti vonások ezek Nálad. Aki mást mond, mint te, az dögöljön meg. De nagyon jó hely azért a világ, hogy Te és a hozzád hasonlók nem masírozhatnak 50 mm-es gépkarabélyokkal!!! Bár, ahogy Te a világot és benne önmagadat elgondolod, az utólsó elötti ember is az ellenséged lenne, aztán, Te maradnál egyedül.
Nagyon jó további mocskolódást és gyűlölködést kívánva,
üdvözlettel:

DEMOK


Fűrész 4. - Vélemények

2008-02-13 13:16.56
"Kedves" TaTa!

A tisztesség kedvéért!
Igen egyszer valóban szóltam szegény Silvester Stalloneról is - közben eszembe jutott - nevezetesen azt, hogy sajnálom, hogy nem tudott kitörni ebből a nagyon belevaló srác szerepkörből és hatvanon túl is kénytelen még macho, verhetetlen, győzhetetlen akcióhősőket alakítani, ami szerintem már egy kicsit mulatságos. Ott is megkaptam a magamét a Stallone fanoktól, pedig én nem bántani akartam őt, mint inkább sajnáltam azért, hogy nem adtak neki más lehetőséget is, csak ezt az akcióhős figurát kell tovább csinálnia!!! Pedig voltak igéretes kisérletek, mint például az Oszkár!!!
De! A velem egyet nem értők "csak" nem osztották a véleményemet. Engem azonban nem dorongoltak le. Istenem nem értünk egyet, van ilyen. Te "kedves" TaTa abban különbözől tőlük, hogy ha más véleményt látsz, mint a Tiéd, akkor úgy érzed, hogy jogod van a vélemény kimondoját is mocskolnod, ami egy jellemző vonása egy meghatározott, jól körülírható rétegnek, csoportnak, amit most nem nevezek meg, de szerintem - és Te is - sokan tudják, hogy kikre gondolok.
További jó mocskolódást kívánva,
üdvözlettel:

DEMOK


2008-02-13 12:52.42
"Kedves" TaTa!

Nem nagyon vagy képben a fórumokat illetően. Én egyetlen egyszer írtam csak véleményt fórumba, azt, amire ezen az útszéli hangon reagáltál. Te úgy látszik többet látsz, mint a valóság. Sokan vagytok ezzel így és abban is nagyon hasonlítotok egymásra, hogy iszonyú alpári a "stílusotok". De ez végsőleg nem az én, hanem a Te (a Ti) problémád (problémátok). Ha Te attól vagy boldog, hogy másokat sértegess az a Te minőséged, nem az enyém, az rólad tett állítás nem pedig rólam, bárhogy is gondolod, ha egyáltalán képes vagy ilyesmire.

Üdvözlettel:

DEMOK


2008-02-07 09:25.15
Én úgy emlékszem, hogy a harmadik részben Jigsaw meghal. Akkor hogyan lehet folytatni? Feltámad?
Vagy nem pontos az ajánló szöveg és nem időrendi követésről van szó, hanem a múlt eseményeinek új megvílágítást eredményező áttekintése.
Arra az oldal szerkesztőinek feltétlenül ügyelnie kellene, hogy az ajánló szövegek pontosak legyenek.
De az is lehet, hogy a sorozat készítői nem tudtak ellenállni az üzleti siker utáni vágynak és egy hajánál fogva előhúzott körülmény beillesztésével folytatják a lehetetlent. Sok ilyen - egyébként emiatt nagy-mnagyon rosszul sikerült fércmunka született - történt már eddig is. a kedvencem az Alien negyedik része, amiben Ripley klónozott változata - hogy hogy klónoztak valamit, ami teljesen megsemmisült egy külön kis finomság a filmben - természetesen mindenre pontosan emlékezve veszi fel a harcot a "sárkányokkal". De ez már nem volt a figyelem fenntartásához elegendő ezért elvitték a filmet a gusztustalanság olyan fokára, ami már szemet, gyomrot, és jólneveltséget próbáló volt, ahelyett, hogy előálltak volna egy valamennyire épkézláb történettel. Gondolom a Fűrész 4 is valami ilyesmi lesz, ezért azt gondolom, hogy feltámadt Jigsaw-ra egyáltalán nem vagyok kiváncsi.
Várom a véleményeteket.
Sziasztok:
DEMOK


John Rambo - Vélemények

2008-02-07 09:22.12
Szegény Stallone! Neki nem sikerült az, ami Schwarzeneggernek. Egyrészt nem tudott csak az Oszkárban, ellépni ettől a naggggyon nagggyon tökös gyerek figurától, ezért még most is ezt kell játszani. Igy "hetven" felé azonban egyrészt rendkívül szórakoztató, másrészt nagyon szomorú és lehangoló, hogy még mindig csak itt tart. A werkfilm 8abban most nem vagyok biztos, hogy ez szimpla vagy dupla v) érdekesebb lehet, mint maga a film. Jó lenne látni, amint kaszkadőrök hada csinál meg egy egyszerű elfutást, amíg Rambo piheg a luxus lakókocsijában.
Hát ezt a filmet sem fogom megnézni, csak súlyos kényszer hatása alatt.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk