Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Macskajaj
- Moziverzum, 18:20
Jeges pokol
- Mozi+, 18:50
Az Amazonas kincse
- Film+, 18:55
Börni, az eszelős temetős
- Filmbox Family, 19:20
Eredet
- HBO2, 19:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Russo (71)
Craig Sheffer (64)
Jaime King (45)
John Cena (47)
Kal Penn (47)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Szólánc
Asszociáció
Mit hallgatsz most?
Mire gondolsz most?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Elcserélt életek aaaaa
Tordy Géza aaaaa

 

Fórum - Viszlát, Christopher Robin - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

9. Zöldike8 (2019-01-26 06:41.43) aaaaa
Jajj ez annyira cuki kis film és a folytatása se lett rossz.Emlékszem gyerekkoromban megvolt nekünk a Micimackó könyvbe és anyukánk többször is olvasott nekem és a hugomnak belőle elalvás előtt.A rajzfilmet is rengetegszer megnéztük videókazettáról és hétvégén pedig nagyon vártuk már a vasárnap délután 16:00-át hogy végre kezdődjön a Walt Disney,amelyben szintén helyett kapott a sorozat változata is.Sajnálom azokat a gyermekeket akik már ezt az élményt nem tudták megtapasztalni hogy milyen feszültséggel teli volt az egész hét és milyen felszabadulás volt amikor végre arra az egyetlen röpke órácskára leültünk és tátott szájjal bámultuk a tévéképernyőt,minden mást elfelejtve.Ha lehet így mondani,számomra ez volt az igazi drog,ami másoknak most a facebook.


8. HettyKing (2018-08-09 18:15.55) aaaaa
Érdekes tudni, mi is volt valójában Micimackó hátterében, érdekes mozi készült ebből, van egyfajta hangulata.
Az előttem szólók véleményével kapcsolatban vitatkoznék: Egy akciófilmhez képest biztos unalmas, de szerintem ennek a sztori felépítésének szép íve volt. A kisfiú nekem nagyon szimpatikus, el tudta hitetni velem, hogy ő az igazi Róbert Gida, csúnyának se mondanám, tehetséges kisgyerek.
Hát nekem napok óta a fejemben van a film, úgyhogy másnap elfelejteni hogy lehet, nem tudom, nálam ez tipikusan a semmit mondó, vígjátékoknál, akciófilmeknél szokott történni, nem egy olyan klasszikus regény írójának a történetéről és hőséről, akit itt filmvászonra vittek.
A film - gondolom a rajongótábor miatt - kicsit olyan végkicsengést adott, hogy minden rendeződött, de a valóság szerint Christopher sosem békélt meg a szüleivel, sem pedig azzal, hogy egész életét végigkísérte "Róbert Gida" és az ő Micimackója. Erről könyvet is publikált.
Az akkori időkben pedig a szülők + dada felállás eléggé szokványosnak volt mondható, sajnos a gyerekeket nem úgy nevelték és vették körül szeretettel, mint akár most, és akkor ebbe még beleszólt 2 háború is. Nehéz világban éltek az emberek az 1900-as évek elején.
Aki szereti Micimackót és barátait, mindenképpen érdemes megnézni ezt a filmet. (Gyerekeknek én még nem javasolnám, nekik kiábrándító lehet az igazság.)



7. Türkiz (2018-02-20 16:49.00) aaaaa
Unalmas,vontatott,sem a kisgyerek nem rokonszenves,sem a Milnét játszó színész.Én már másnap nem emlékeztem rá, nem hogy egy-két év múlva...


6. DInnyetimi (2018-01-21 20:10.40) aaaaa
Miközben néztem ez a szó jutott eszembe: keserédes.
Csodálatos film egyébként, noha több benne a fájdalmas, mint az örömteli pillanat. Azt sem tudom, hogy ez mind így történt-e, hiába olvastam utána egy picit Milne életének. Persze, nem is adhat vissza mindent egyetlen egy film, annyiféle megélést, nézőpontot. Vagy mégis?
A szereplők, a történetük mind-mind kerek egészet alkotnak, A helyszínek, főleg a természetben felvettek gyönyörűek voltak.
Micimackót nem kedvelem, legalábbis a rajzfilmes változatát, az eredetit nem ismerem, ellenben a Micsoda négy napot több ízben olvastam és még fogom is.


5. Emmersson (2018-01-19 13:21.37) aaaaa
Semmi extra, átlagos életrajzi mozi, amire nem emlékszünk majd egy-két év múlva.
A leghitelesebb szereplő a dadát megformáló Kelly MacDonald...


4. Mclane 2 (2018-01-16 14:18.57)  
Én ezt a témát félig meddig ismerem a filmen túl is, mert hogy több helyen utána olvastam az ifjabb Milne életének meg olvastam az elvileg, 3 könyves formában írott életrajzi regényének első kötetét amit nálunk is kiadtak a 2. és 3. kötetről nem tudom hogy kiadták e. Minden esetre az a könyv eléggé érdekes volt kicsit kusza de azért tudtam követni valamennyire, de visszatérve a filmhez nekem kellemes csalódás volt nem egy könnyű film az tény. Látszott belőle hogy mennyire megtudja változtatni egy gyerek életét az akaratlan hírnév ami eredetileg, nem is volt soha betervezve ha nem csak úgy jött és a nyakába szakadt és hiába akart szabadulni tőle soha nem is tudott teljesen, és sok esetben ez a hírverés inkább csak ártott neki és nem használt jobban. Szóval mindent egybevetve nekem kellemes csalódás volt a sok CGI látványfilm mellett amik jönnek egymás után, kellenek efféle filmek amik a maguk módján próbálják a sima emberi világot és esetleg egy klasszikussá váló gyerekkönyv létrejöttét is bemutatni, ami a mai napig töretlen népszerűségnek örvend és gyerek generációk sokaságát tette boldoggá. Úgy hogy nekem tetszett a film, mindenképpen érdemes volt megnézni szerintem.


3. Jónás Tibor (2018-01-16 00:19.53) aaaaa
Ezt meg kell nézni mindenkinek! :)



2. Emmersson (2018-01-15 13:22.11) aaaaa
Ez a Will Tilston ritka ronda gyermek :(


1. Pedro23 (2018-01-12 21:39.32) aaaaa
Sose kedveltem igazán a Micimackót, de erre a filmre kíváncsi vagyok.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekZöldike8, 2019-01-26 06:419 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk