Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Ferrari (4K UHD Blu-ray + BD) *A mozifilm* *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Kellemes húsvéti ünnepeket!
- Film Mánia, 10:40
Pi élete
- Film Café, 10:50
A filmsztár és a cowboy
- Izaura TV, 11:10
Sztárom a párom
- TV2, 11:40
Mesterfogás
- HBO, 11:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Brendan Gleeson (69)
Christopher Lambert (67)
Terence Hill (85)
Eric Idle (81)
Lucy Lawless (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mire gondolsz most?
Mit hallgatsz most?
Stranger Things (sorozat) - Vélemények
2022-es választás
Könyvesbolt a tengerparton - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Szerelem első lájkra aaaaa
Mikecz Estilla aaaaa

 

Fórum - Dzsungel (2017) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

26. Jaho (2021-04-06 18:45.48)  
ez nem egy harcedzett katona története az biztos :D, közepes


25. Mclane 2 (2021-03-25 08:57.15)   - (válasz Roxi88 16. hozzászólására)
Én is nem rég láttam ezt a többéves filmet hát mit mondjak kellemes élmény volt eléggé szerencsére, jó is volt le is kötött és valahol kicsit megrázó is egyúttal hogy látjuk miféle kétszínű csalók élnek mindenfelé, akik így kihasználják a sima túrázókat meg az utazókat aztán meg úgy vannak vele félig meddig, hogy ha ott hagyod a fogad meg az életed így jártál kisfiam mert bár a túra sokáig logikusnak tűnt, de idővel tragikusra és kalandosra fordul egyszerre, és hősünk csak a véletlennek köszönheti részben hogy túlélte az őserdőt. Úgy hogy mindent egybevéve nagyon tetszett a film jó is volt meg tanulságos is, valahol az emberi naivitásról meg sunyi kihasználásról is szólt egyszerre, érdemes megnézni mindenképp.



24. Vmiso (2018-12-03 20:10.17)  
Bejött a film.

Radcliffe nagyot játszik a szerepben, a táj gyönyörű, és izgalomból sincs hiány.
Nem váltja meg a világot, de mindenképp szórakoztató film.


23. Anarki (2018-06-25 07:57.37) aaaaa
Közepes alkotás, bár ebben benne van az is, hogy nehezen tudtam elvonatkoztatni "Harry-től".
Abban a pillanatban, hogy feltűnik az első jelenetben mindjárt azon gondolkodtam, hogy mit tud majd a leghíresebb szerepe után ebből kihozni, néha pedig, mikor kapja elő a pálcáját! XD
Tudom az én hibám is, de más színésszel is "csak" 3 csillagot adnék, ami nem 3-as hanem közepes!


22. Verespiros (2018-06-22 21:34.06) aaaaa
Első alkalommal, mikor nekikezdtem megnézni a filmet és megláttam, hogy "Harry Potter" játszik benne a fiatalok találkozós jelenete után kikapcsoltam, mondván ez nem lehet olyan jó, hogy megnézzem. (Nem szerettem a Harry Potter-t)Olyan 2 hét múlva valahogy újra az utamba került a film, de ekkor már úgy gondoltam, hogy nem előítéleteskedem itt és végignézem. Nem bántam meg, sőt! És egy idő után már Harry Potter-t is elfelejtettem :) Nekem tetszett.


21. Kyra92 (2018-06-21 16:59.59) aaaaa
Mostanában nagyon rá vagyok kattanva az ilyen eltévedős/eltűnős/ a vadonban túlélős filmekre, így találtam rá erre az alkotásra is.
Őszintén szólva volt, mint amire számítottam, bár túlságosan emlékezetesre nem sikeredett...najó, az a bizonyos rögtönzött műtét ott a dzsungel kellős közepén az azért emlékezetesnek mondható.
Daniel R. piszok jól alakít, én nem is néztem volna ki a srácból, hogy ilyet is tud, le a kalappal előtte. A négyes osztályzat leginkább miatta van.
Maga a film azonban messze nem tökéletes. Rohadt sok benne a vágás és ez engem nagyon szokott idegesíteni, az operatőri munka sem épp a legjobb. Illetve a film első 1/3-a egyáltalán nem jött be, majdnem ki is kapcsoltam, főleg mikor Yossi betép azzal a random csajjal, valahogy az a jelenet számomra kínosan röhejes volt.


20. Az utolso szamuráj (2018-06-18 17:22.54) aaaaa
Remek élmény volt.
A film Yossi Ghinsberg Lost in the Jungle című könyvéből készült,és például ott hazudik,-vigyáztam kérem!!-hogy nem egy élősködőt vágott ki a fejéből szerencsétlen,hanem vagy 14-et...de,gondolva hogy ne szenvedéspornó legyen,mi egynek eltávolításával lehetünk gazdagabbak.
Grag McLean leginkább horrorjairól ismert,ugrott egy szintet:bár néhány-magyar...-kritika szemére vetette,lassú a kezdés,nem értek velük egyet,én legalábbis nem unatkoztam.Remekül be volt mutatva ugyanis,ahogy valami negatív hatására az emberről lemálik a civilizáció,a barátság akár,és bár ezzel nem mondott újat,de mindig jó???khm....nézni,hogy mi az ember valójában egy nem annyira hízelgő tükrön keresztül.Aztán Yossi ugye egyedül marad a dzsungelban,és a mozi azért igencsak felpörög.
Potter barátunk felnőtt:bár tényleg én is sokszor csak a varázspálcájával csapkodó kisfiút látom benne,itt eszembe se jutott,hogy mondott ilyen szavakat is,capitulatus vagy mifene,mert a faszi játszott:méghozzá mindent beleadva.Daniel Radcliffe-kiírom végre a nevét,megérdemli-teljes fizikális változáson esett keresztül a szerep kedvéért,de jó volt látni azt is,hogy magáévá tette a csóri fiatalember minden nyűgjét az agyban is:játékába nehéz belekötni,néha a hátán vitte el a dolgokat.McLean szerencsére már csak múltja miatt sem idegenkedik a brutalitástól,kapunk is olykor,viszont szintet is ugrott,mert a végére a munkája túlmutat önmagán.
Lévén kacérkodni kezd a spiritualitással is:Yossi-a természet-Isten hármasa hangulatos zenével és remek képekkel megtámogatva,amúgy az egész majd két óra remek operatőri munkát mondhat magáénak.Az év egyik igen kellemes meglepetése ez,ahol kicsit alábecsült alkotók-színészek-és egy teljesen más műfajban "rontombontomkodó" rendező nőtt fel egy olyan élményhez,ami azért az arra érdemesekben akár meg is ragadhat.

Ha más nem,hát a parazita miatt...de remélem,többeknek jobb a szemük.


19. Türkiz (2018-05-06 15:37.24) aaaaa - (válasz Türkiz 18. hozzászólására)
És nem jöttem rá, csak a nevek alapján, hogy A zongoristában játszott helyes katonatiszt (Thomas Kretschmann) volt a túravezetőjük...


18. Türkiz (2018-05-06 15:35.49) aaaaa
Az itt leírtak alapján rosszabbra számítottam,pedig jó kis film volt ez.Kicsit emlékeztetett az Út a vadonba című filmre,az is igaz történeten alapszik.Bolívia gyönyörű, az egész dzsungel káprázatos, meg azok az éjszakai hangok..Azért hátborzongató lehetett.Főleg a vége tetszett,amikor kiírták,hogy valójában kivel mi történt,érdekes volt. Azért nem egy 5 csillagos (mert nem olyan erős mint pl. az Út a vadonba),de a sztorit jól megcsinálták.


17. Miszter88 2 (2018-04-30 23:11.31) aaaaa
Egynek elment ez is .. Legalább újabb hely szabadult fel a pendrájszról :D


16. Roxi88 (2018-04-03 09:36.45) aaaaa
Meglepően jó, Radcliffe tényleg jó színész és bebizonyítja sorra, hogy nem csak varázsló tud lenni! :) Mikor a végén mutatták a fényképeket az eredetiekről és mondták kivel mi lett, lúdbőröztem! Zseniális, ajánlom mindenkinek!


15. Eames (2018-04-02 17:14.55) aaaaa
Radcliffe munkásságát nem ismervén(kiv.Harry Potter)szerintem egész jól megformálta a karaktert,de sajna maga a film még vele is nagyon átlagos lett.Többet ki lehetett volna hozni ebböl az igaz storyból.A végén azért elgondolkottató,hogy SPOILER ALERT!hová tüntek ketten(Karl és Marcus)?!Kicsit bele is borzongtam.A filmben minden 3-om csillag(látvány,zene,mélyenszántó gondolatok,story)csak Radcliffenek adok 4 csillagot.Én egyszer nézhetős filmnek mondanám,talán inkább a könyv amit maga a túlélő írt azt meglesem/Jungle: A Harrowing True Story of Survival in the Amazon


14. Vincenzo (2018-03-31 19:54.23)  
A legnagyobb probléma az, hogy a sztori eleve nem akkora durranás hogy ezt érdemes lett volna megfilmesíteni.
Mivel az igaz történetben sem történt semmi extra a főszereplővel az eltűnése után, így nem véletlenül kongott az ürességtől a film 2. fele.

Rendezésileg is vannak gondok vele.
Az elszigeteltség érzet a civilizációtól valahogy nem jött át, hogy elhiggyem Potterke tényleg egyedül van és több tíz vagy száz mérföldre tőle senki. Ha nem az arcába tolták volna végig a kamerát, hanem messzebbről mutatják a dzsungelban, akkor úgy talán működött volna.
És feszültséget sem éreztem, hogy itt izgulni kellett volna bármiért is.


13. Bertó!!! (2018-03-28 08:59.03)  
Daniel Radcliffe szokásához híven jól teljesít,de semmi extra.Atmoszféra korrekt,zene elmegy.


-rendezés(unalmas,csapongó)
-forgatókönyv(unalmas,un almas,unalmas)
-karakterek(egyik idiótább,mint a másik)
-vágás
-játékidő.....


(((alváselősegétőkészí tmény)))


12. Lükesrác (2018-03-28 08:29.44) aaaaa
Nem rossz ez, csak valahogy erőtlen. Pedig az alaphelyzet eleve adná a feszültséget, mégsem sikerült igazán kihozni belőle. Olyannyira, hogy alapból izgalmas szituációknál - pl. mikor a főhős sodródik a zuhatagos folyóban - azon kaptam magam, hogy majdnem unatkozom. Egy próbát azért megér, de a túlélős témában vannak jobbak.


11. Chris Co (2018-03-27 17:03.48) aaaaa
Jó, elismerem, tankkal mentem, meg műholdas kapcsolatban voltam, mikor megmásztam a János-hegyet, na!
Szerintem ha (pláne akkortájt, vagy korábban, meg később is) valaki egyetlen évet is eltöltött az izraeli hadseregben, nem rémül meg azon, hogy a dzsungelben vadállatok is vannak és természetesen nem szalad be az erdő közepibe egy száll boxeralsóba, hogy megkeresse a "papát", na! :)


10. Chris Co (2018-03-27 16:54.56) aaaaa
Még ha értelmi fogyatékos is lett volna hogyan következhetett abból a jövő, hogy a történetéből könyvet írt meg öko falut is alapított...
Annak ellenére, hogy a téma nagyon-nagy kedvences, a marhaságokon pörgök ezerrel.
Én, mint nem annyira elszánt meg profi túrázós a hátizsákban mindig volt olyan, mint védelmi célokat is szolgáló eszköz (gyalogásó, kés meg egyebek...). Spoiler! Amatőrként sem szaladtam volna be a susnyásba (pláne egy dél-amerikai dzsungelbe, hogy megkeressem az über bosst), hogy legalább egy ceruza hegyezőt vigyek magammal, amivel majd jól fejbe vághassam a rám támadó jaguállatott töröttö...


9. Chris Co (2018-03-27 16:20.55) aaaaa
Nem tudom, mennyi valóságalapja lehet a történetnek, mert aki x évet szolgált az izraeli hadseregben és azonkívül megjárta még a világot is erre-arra számomra hiteltelen, hogy ennyire szerencsétlen, gyökér legyen...
Megtanulhatta volna, idegenekkel ne álljon szóba, de ha mégis, akkor vigyen magával ne csak szaloncukrot, ha már az őserdőbe megy. Jaj, Jaguár, mert ott olyan is van (asztaq...)! A folyót kövesd (He?)! A zúgók (Bocsi, de aludtam!), vigyu! A lábnyomok, ismét filmes klisék. A bölcsességek : elszálltunk tőlük! A képek! Csodásak, csak nem valósak. Bármennyire is kinyitom a Geo albumot az égen nem azt látom a bolygó felszínéről. A lepkék különben nem is voltak viccesek a ténylegesen viccses dolgok mellett. A poénok (ha-ha), jókat nevettünk az amúgy full hiteltelen őrület közepibe. A squishis effektek Monsters inside me-t überlők. A zenékből meg előre tudtad, mi lesz. Ott majd valami szomorú következik.
Giccs, hatásvadászat, ökörség a köbön!

Spoiler! Az über rosszarcú pillanatok alatt macsétával négy evezőt faragott (hű, ez a pali miket tud, olyat a sport boltban sem lehet kapni - korábbi életében csak ezt csinátta). Az meg, hogy a legjobb barátról szó sem esik (pedig volt ott azért ölelkezés), csak a pali egy számára szinte ismeretlen tag miatt aggódik leginkább, szintén érdekes. Arról csak a dokumentációból tájékozódhatunk. A két tagnak eszükbe sem jut a harmadik a sztoriban, mint végszó, meg kifejlet (pedig elvileg az ő emlékére).
Annyira, de annyira hatásvadász mozi klisékkel, blődlikkel, hogy az (inkább nem írom)... és nem hiszem, nem ordít azok számára, akik már sok ilyet láttak!
Ha a fele csak igaz akkor is inkább gyalázat a vélhetően elhunyttal szemben ez a giccsparádé!


8. Chim (2018-03-25 21:03.27) aaaaa
Nem volt ez rossz, de olyan eget rengetően jó se. Általában szeretem Radcliff filmjeit, változatos szerepeket vállal, és többé kevésbé tudja is hozni a karaktereket. Most is így volt. Egyszer meg lehetett nézni. A vége fele már annyira nem tetszett, néha hülye döntéseket hozott a főhős, ami a valóságba kétlem, hogy így volt, bár ki tudja. Nem voltam még ilyen helyzetben, gondolom akkora már rendesen gatya volt a csávó, szóval nehéz lehet olyankor ésszerűen gondolkodni. Felkeltette az érdeklődésemet a könyv, mindjárt utána is járok, hogy van e magyar kiadása.


7. Hajrá KTE (2017-12-11 21:19.11) aaaaa
Túl sok jóval nem kecsegtetett a rendező neve, viszont a sztori és Radcliffe már igen, úgyhogy,ha moziban nem is, mihelyst felkerült internetre rendes minőségben, meg is néztem és igazából azt kaptam amire számítottam.
Mivel igaz történet alapján van a film, gondoltam túl nagy hihetetlen dolgok nem lesznek, egy két dologba azért bele lehet kötni,de összességében a képek és a hangulat jó volt, a végén pedig amit elárulnak a szereplőkről, eléggé megdöbbentem...
Szerintem tegyetek vele egy próbát, nem kell tőle sokat várni és akkor nem lesz csalódás


6. Spiel (2017-11-14 10:21.41) aaaaa
Lassan indult be a film, hogy végül ne is változzon sehová. Azt hittem, hogy jobban rálépnek a dzsungelben töltött barangolására, ami sokat dobott volna a film megítélésén részemről. Alig vártam, hogy elkallódjon, erre utána azt bámulom, hogy csúszik-mászik, meg veri a fejét az eső. Szerintem sok néző egy kicsit részletesebben lett volna kíváncsi magára a túlélésre, és nem pedig az érdektelen felvezetésre.


5. Rudicus (2017-11-12 17:12.03) aaaaa
Nagyon sok fiatal van, aki világot akar látni, kalandokat keresnek, keresik önmagukat, az útjukat, vannak, akik még egyetemi tanulmányaikat is megszakítják, hogy 1 évre elmehessenek a világba...ezt megértem. Olyat akarnak tenni, amit azelőtt még nem tettek....jó... vannak akik extrém hosszú bringatúrára mennek, vannak akik egy másik földrészre gyalogtúrázni... jó. Csakhogy ezek 90 %-a NEM túlélőtúra. Minden utazásnak meg vannak a veszélyei, de aki nem tud úszni, nem megy be a mély vízbe, aki soha életében nem kerékpározott, nem megy kerékpár túrázni, ha még sohasem volt magas hegységben, miért akarja megmászni a Himaláját?? Városi gyerekek miért mennek a dzsungelbe?? Nemcsak hogy egymást sem ismerik eléggé, de a vezetőjüket sem! Vele elmenni egy baromi nagy-nagy-nagy felelőtlenség volt! Az, hogy végül ők ketten túlélték, ezzel nem váltak hősökké a szememben, továbbra is felelőtlen emberek maradtak, akik mások jóindulatától, segítségével menekülnek meg! Akik fáradságot, időt és pénzt nem sajnáltak elherdálni rájuk. Ha holnap felmegyek a Matterhornra, és ott természetesen eltévedek, megsérülök, akkor elvárom, hogy egész mentőcsapat keressen és hozzon győztesen vissza!! És akkor ünnepelhettek! Ennyi a recept??
VAGY! A rendező megirigyelte a Visszatérő című filmet, ahol egy ember szenvedéseit nézhetjük másfél órán keresztül, amire aztán DiCaprió megkapta a maga Oszkárját! Gondolta, ő is tud egy ilyen filmet összehozni... csakhogy ez nem olyan volt. (Mondjuk nekem kimondottan az a film se tetszett túlzottan..) A bevezetés túl hosszúra sikeredett, a dzsungel bemutatásából pedig túl kevés jutott. Összesen 1 kigyóval és 1 db jaguárral találkozott... olyan volt, mintha a dzsungel, ahol több tízezer állat- és rovarfaj él, kihalt lett volna, mint a sivatag.
Ez egy megtörtént eseményen alapszik, tehát nem kitalált történet. De ennek az ég világon semmi jelentősége nincs, lehetett volna kitalált is. Az elmondások szerint a fiatalember visszament abba a faluba és ott valami nagy dolgot tett, ökofalu vagy valami hasonló. Háát, sokan ezt úgy is kitalálják, ha előtte nem szenvednek 3 hetet a dzsungelben elveszve, tehát senki ne jöjjön azzal, hogy lám-lám, meg volt az értelme, amiért ő odament és ezt az egészet végigszenvedte. Ha ezt úgy is megtette volna, hogy előtte nem csinálja meg ezt az eszméletlenül felelőtlen utat, akkor lenne csak igazán nagy!
A Potter gyerek egész jól eljátszotta ezt a szerepet, kezd kilépni a régi "hírnevéből".
Túl gyorsan vége lett a filmnek, nem beszéltek arról, hogy jutottak haza, nem hiszem, hogy a bankkártyájuk a bőrük alá lett volna varrva és azt sem hiszem, hogy ott minden háncskunyhó mögött lett volna egy követség, konzul, diplomácia...stb. és arra is kiváncsi lettem volna, mit mondtak volna erre a szülei....


4. Kék kereszt (2017-11-05 15:24.59) aaaaa
Kíváncsi voltam a filmre, de elsősorban nem is azért, mert igaz történet az alapja. Daniel Radcliffe miatt néztem meg, aki bármit csinálhat, ő mindig is Harry Potter marad nekünk..Pedig az elmúlt években mindent megtett azért, hogy ez a szerep csak egy szép emlék maradjon mindenki számára. Független filmekben is kipróbálta magát és nem is egyszer megcsillogtatta a tehetségét, de túl nagy az a bizonyos árnyék, hogy valaha is teljesen megszabaduljon tőle..Mindenesetre jó úton jár és kíváncsi voltam, hogy egy ilyen zord környezetben hogyan állja meg a helyét.

Az első óra, maga a felvezetés telibe unalmas, lassú és érdektelen..Az atmoszféra teremtés sem sikerült..Félő volt, hogy a második félidőre sem fog sok minden változni, de aztán "hirtelen" Potter egyedül marad, és mintha egy teljesen másik film kezdődne.
Yossi Ghinsberg közel 3 hetet töltött a dzsungel szívében teljesen egyedül..Ezt besűríteni alig 1 órába nem egyszerű és nem is sikerült a legjobban, pedig ő maga írta a forgatókönyvet a saját emlékei alapján..A rendezéssel is voltak gondok. A leginkább horrort készítő Greg McLean sokszor nem állt a helyzet magaslatán..
Ami zavaró volt, hogy kezdetben túl gyorsan váltakoznak az éjszakák s a nappalok..és egyik napszakban sem merülünk el még csak megközelítőleg sem a rettegésben..pedig ha valami akkor az éjszakai dzsungel rendesen megfosatja az embert..ami megannyi, kisebb, nagyobb, szőrösebb, csúszósabb, mérgesebb, harapósabb..szörnyűséget tartogat az arra érdemesek számára..de ezekből nem sokat láttunk..Az őrület pillanatai sem voltak túl meggyőzőek..pedig ha azt rendesen bemutatják..Nem azt mondom, hogy nem ártott volna kicsit kiszínezni itt ott a dolgokat, de így nem volt túl izgalmas, se megrettentő..csak egy átlagos túlélős kalandozás..
A feszültségteremtés sem sikerült és a dráma sem jött át teljesen. Olyan erőtlen volt és rosszul volt felépítve az egész..Olykor még hatásvadász elemeket sem szégyelltek használni..Egyszerűen nem tudtam együtt érezni a főszereplővel, sem pedig azonosulni vele..A végén elmaradt a megváltásként szolgáló katarzis..pedig ha valamire, akkor erre nagyon szüksége lett volna a filmnek..Így csak egy jó nagy adag hiányérzet maradt utána..Ez nem Potter hibája volt, ő látványosan tud szenvedni, ezzel nem is volt baj, de nem mindig hittem el neki, hogy akkora nagy bajban van..Jól játszott, persze nem egy Oscar gyanús alakítást nyújtott, de ügyesen megoldotta, pedig nem volt könnyű dolga. Az ő alakítása a film legnagyobb erőssége. Csak így tovább.

Nem mondanám rossz filmnek, mert a táj halálosan lenyűgöző, a dzsungel filing átjött és a sztori is ugye életszagú, de sok minden hiányzott belőle..és a meglévő dolgok arányát is sikeresen elrontották..Ez így ebben a formában kevés volt, hogy egy 2 órás film készüljön belőle..


3. Eurodog (2017-11-01 16:49.37) aaaaa - (válasz SuperHagyma 2. hozzászólására)
Szerintem is.



2. SuperHagyma (2017-10-31 11:05.50) aaaaa
Egyszer megnézhető.


1. Johnny Saiper (2017-10-28 18:42.30) aaaaa
Tetszett a film életszerűsége. Én ajánlom megtekintésre :)



Kapcsolódó fórumok

VéleményekJaho, 2021-04-06 18:4526 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk