Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Béke, szerelem és félreértés
- Viasat Film, 11:15
Nincs baj, drágám
- HBO2, 11:20
Koktél
- Film Café, 11:35
Értékes rakomány
- Mozi+, 11:50
A robot és Frank
- RTL Három, 11:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Reviczky Gábor (75)
Dianne Wiest (76)
Vince Vaughn (54)
Brett Ratner (55)
Max Perlich (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Verseny a győzelemért - Vélemények
2022-es választás
300 - Vélemények
Szólánc (filmek nevével)
Szólánc-angol szavakkal

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Könnyek völgye aaaaa
Peter Stormare aaaaa

 

Fórum - Baywatch (2017) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3 4 5
140. Akkor is zoli (2023-01-30 17:53.19) aaaaa
Hát én jól szórakoztam rajta (BD-ről), főleg úgy, hogy nem a (tévés), vágott kópiát kellett néznem.
Igaz, hogy van még bővitett verzió* (de jó volt ez így, ahogy volt) is a filmből (4K-n), de így is szórakoztató volt.
És ez lenne némely film lényege nem?
Ezt most beváltotta irányomba, ez a film.
És mint mindig, ahogy minden másban is, itt is igaz az a mondás, hogy: mindegy ki mit mond, nem az a lényeg, a lényeg az, hogy neked tetszik-e, neked jó-e stb.
Hát én alkalmazom ezt, és: Nekem tetszett!
És ez a lényeg!
⭐⭐⭐⭐

*a bővített verzió pár jelenettel több, de érdemben nem lényegesek...


139. Halember (2019-04-07 18:42.08)  
Nem olyan rossz sorozat, mint ahogyan mondják, de nem is olyan jó. :)



138. C.hester (2019-04-07 18:35.14) aaaaa
Én nem néztem az eredeti sorozatot és ha nem is vesszük komolyan a filmet egy jó vígjátékot kapunk. Én marha jól szórakoztam rajta.


137. Dobsony (2019-03-23 16:26.34) aaaaa
Saját magát, vagyis a 25 évvel ezelőtti alapsorozatot szerette volna kiparodizálni a film, de veszettűl nem jött össze ezen próbálkozása.
Irritáló karakterek, "színészek", borzalmas CGI, humortalan viccelődések, beszólások. Cameozó régi szereplők, bugyuta sztori és hosszú lábak, feszes popsik, duzzadó csöcsök és ultralassított futások a Beach-en. Hát kb.ennyi a sztori, meg van csúnya néni aki egyben kábszerkereskedő-ingatlanspekuláns, és fel akarja vásárolni fél Kaliforniát vagy Floridát vagy ki tudja hol is játszódik a történet.
A végén NAGY SPOILER!!! - győzz az igazság, lakol a gonosz és Zaf Efron is kiszabadul a cápaketrecből. :))
Pont ezt a szart vártam, de akkor miért néztem meg?
Az asszony akarta hogy töltsem le a filmet, nem mintha őt bármikor is lázba hozta volna a pirosrucis fiúk-lányok csöcs és izomparádéja, de 1,5 hónapot töltött most télen a forgatás helyszínét adó West Palm Beach-en, és nagyon érdekelte, mit is alakítottak a parton, a milliőn.
Mindenesetre érdekes, hogy az USA-ban a lakosság 80%-a durván túlsúlyos és strandra sem csak és kizárólag a 15-35 éves korosztály jár, mint ahogy a filmben látható. De hogy is mutatna Rock felsőteste mellet egy a homokban sétálgató hamburgert és hot-dogot zabáló 50+-os elhízott házaspár a szintén túlsúlyos kölykeikkel. :)


136. Sergio Alba (2019-03-19 18:39.59) aaaaa
Nem néztem végig, mert annyira nem érdekel és untam. Etika (!?) óra keretein belül néztük (Tanárnőnk szakadt a röhögéstől), de szerintem egy unalmas, semmilyen film, pár poén jó volt benne, de felejtős. 2 csillag


135. Filmánia (2019-03-17 13:01.57) aaaaa
Ritkán látok ennél érdektelenebb,semmit mondóbb tucatfilmet.Tele szar "poénokkal",semmilyen karakterekkel,akiket rémgyenge színészek alakítanak.
Pozitívumokat nem tudok sorolni.
2/10


134. HMáté33 (2019-03-04 14:52.07) aaaaa
a paródiával nem lenne semmi gond, akkor se ha megcsúfol valamit, akkor se ha ilyet nem tesz - az annál aggasztóbb, hogy micsoda színtelen-szagtalan-sótlan zselé ez a szűk két óra.


133. Rockercsaj2003 (2019-03-03 19:35.04) aaaaa
Az eredeti Baywatch megcsúfolása.Borzasztó olyan mint egy paródia


132. Nyolcadik utas (2018-10-06 11:34.44) aaaaa
Azokban a pillanatokban jó ez a film, amikor görbe tükröt rak a kamera elé, amikor meri kifugázni önmagát és ki mer kacsintani a nézőkre. Amikor komolykodik, harmat gyenge, a poénok túltolásakor pedig olyan mély, ahol már a vakondok sem érdeklődik.
Közepes szórakoztatás. De kikapcsol és olykor megnevettet.


131. Woodyszunyog (2018-05-05 23:56.25) aaaaa
Műfajilag besorolhatatlan, erőltetett poénokkal teletűzdelt és szép embereket felvonultató felesleges, értelmetlen trágyahalmaz. Ja...bocsi, túlértékeltem!


130. somliv (2018-03-02 22:35.19) aaaaa
Hol is kezdjem ? Nem rossz azért... Csak szerintem sokunk mérföldekkel nagyobb mozit várt, ami érthető valamilyen szinten. Sorozathoz nem érdemes összehasonlítani, mert ott más irányvonalak működtek. A sorozat igenis nagy,voltak benne értékek és olyan feelingel működött amit nem lehet reprodukálni,ezt most nem fejtem ki jobban. Visszatérve ez egy vígjáték,kissebb paródiával megfűszerezve. A történét és cselekmény vezetés nincs éppen az egekben, pont ezért válik átlagossá kicsit a mű.Zac Efron erre a szösszenetre szálkásra gyúrmázta magát, bele tette a munkát, meg mást is... Láthatjuk itt is, hogy nem egy tehetségtelen színész bizony, pedig nem tudom mennyire tudta magát beleélni Matt Brody karakterébe de összességében működött. The Rock, ez az ember egyszerűen minden filmjében szerethető, pont ezért válik egyedi Karakterré,hát akkor a fizimiskájáról még nem is ejtettem szót. Ott vannak aztán a Baywatch lányok kezdve Kelly Rorbachel, aki tényleg jól néz ki (Habár a Fénykorában lévő Pamela Andersont meg sem közelíti, csak halkan mondom ezt nektek. Aki látta a 90-es években az tudja, hogy miről beszélek) de nem valami sokat tesz hozzá a mozihoz. Ilfenesh Hadera exotikuma mellett sem szabad elfeledkeznünk, remek párt alkotnak külsőleg A sziklával és ezzel kimerül a fegyvertára. Alexandra Daddario is feltünik de nem érzem karakterét olyan átütőnek. Nyilván itt nem a lányok színészi mivoltáján van a hangsúly, hanem a külső dolgokon, poénokon, beszólásokon, ez a fő irányvonal. Priyanka Chopra mint kimért üzletasszony szerepében kiválóan tündököl. Elmondhatjuk, hogy a két főszereplő még így is hátán cipeli az egész mozit. Összességében egy jó kikapcsolódást,felüdülést szolgáló alkotás, amiben nem hibákat és nem feltétlenül szigorúan a színészi játékot kell nézni. Ne legyünk elégedetlenek mert lazító,üditő a nagyérdemű számára.


129. Mclane 2 (2018-03-02 20:29.39)   - (válasz Schott 42. hozzászólására)
Igen eléggé érdekes darab, olyan film amiről tudom hogy blődli ahogy van de mégis elnézi az ember ha épp olyan a hangulata, egy percét se kell komolyan venni nem is arra lett ez kitalálva eleve. Ha nem délutáni vagy esti szórakozásnak attól függ kinek működik ez a humor és kinek nem, én tudtam nevetni rajta nem az hogy minden percben de azért tudtam én jómagam a film bővített változatát néztem meg, felirattal mert nálunk csak a mozis került forgalomba. De mindent egybevetve olyan határeset a film eléggé nem rossz nem is túl jó, de ha valaki könnyedebb filmre vágyik és kedveli az efféle humort annak mindenképpen ajánlott.


128. Nor-bee (2018-02-26 18:05.41) aaaaa
Nálam bent van a Top 10-ben. A legrosszabbak közt.


127. Az utolso szamuráj (2018-01-16 19:33.15) aaaaa
Pedig ebből lehetett volna egy hulla jó vígjáték.
Mert,a Baywatc- ot mikor még David is név volt sőt énekelgetett is musiclistás borzalmakat ,továbbá Pamela Anderson és egyebek rakták ki bájaikat,azért valahol...mindenki ismerte.Ultraszar volt,blődli,David vízesen,a csajok melle fel le futás közben,a nők emiatt kicsit idegesen néztek párjukra,de kit érdekelt.Olyan,hogy sztori,állítólag...volt írva,ha fel tudsz egyet is idézni,tiéd a bagolyhuhogás,azt meg említettem,a csajok csöcsei futva hogy??...bocsánat,tényleg csak ez maradt meg.
Itt is van sok szép test,Efron attttommá gyúrva The Rock meg csak kicsit minden forgatás előtt mosolygott-neki nagyjából ugye minek???A forgatás 6 mérföldes köréből az összes nőt,akinek pattanásnyi csöcse,túlsúlya,hurkája,bőrhibája volt,elfuvarozták jó messzire,aki meg visszamerészkedett,felbérelt testőrök verték el őket meg nem vásárolt HSM DVD és Blue Ray lemezekkel.A formás emberek látványa viszont betett a forgatókönyvnek is,és komolyan,az a krimiszál,azt...az alkotók így gondolták???Mintha Fleto agyalna újkori miniszterelnökségén.
De még ez se lenne baj,ha vicces lenne:ha tudna a film önmagán,az egész valaha volt Baywatc-jelenségen?????röhögni,és tiszteletlenül viselkedni,de még egy napozóágyba szorult farok-jelenet is kínossá válik leginkább,véletlenül se viccessé.Hisz az alkotók a vicceket se vették komolyan,így igazából Szikla jön ki úgy a dologból a végére,imidzse (megint) nem sérült,és ő mondjuk adva magát,néhol pojjjjénos volt.
Pedig,ismételve magam,oltári jó hülyeséget lehetett volna csinálni,és itt még véleményem szerint erőlködni se nagyon kellett volna:víz van,táj van,színészgárda van...hozzáértőbb alkotókat legközelebb.


126. Langelus (2017-12-30 23:44.51) aaaaa
Nem sorolom a Top-5 legrosszabb idei film közé.


125. Sampler (2017-11-20 10:10.43) aaaaa
Kíváncsiság rávitt, hogy megnézzem. Életem egyik leggyötrelmesebb filmnézéseim egyike volt. Öntömjénző, öncélú gagyi szar.


124. Roxer17 (2017-11-12 13:47.01) aaaaa
Lehet,hogy a megszépítő messzeség miatt,de bármelyik random Baywatch epizód jobb volt ennél.


123. Anarki (2017-10-20 19:42.43) aaaaa
Többször rámutatnak a lényegre, hogy vízimentő vagy, miert nem hagyod a nyomozást a rendőrökre! Nem csak Rock-ra vonatkozik ez, szerintem az egész filmre is ráfért volna! Talán ha a mentéssel foglalkoznak egy kis drámával, meg több poénnal és hagyják ezt a magánakciót, élvezhetőbb lett volna!


122. Langelus (2017-10-08 13:24.35) aaaaa - (válasz Csak annyit hogy... 121. hozzászólására)
Inkább pancsolt, trágárkodott meg matatott.


121. Csak annyit hogy... (2017-10-01 20:48.15) aaaaa
Sokkal jobbat akartam. Rock aludt.


120. Randal (2017-10-01 13:09.58) aaaaa
Nevettem rajta. A többi nem érdekel.


119. Türkiz (2017-09-24 17:47.20) aaaaa
Mondjuk gondoltam, hogy nem lesz nagy szám,ami pozitívum volt benne kb,az a néhány jó zene.Meg azért ennél láttam sokkal rosszabb filmet is,ezért kap egy kettest.


118. Tjunior (2017-09-23 20:16.05) aaaaa
pozitívum: nyomokban öniróniát tartalmaz
negatívum: az összes többi


117. Emmersson (2017-08-27 08:07.55)   - (válasz Kék kereszt 114. hozzászólására)
Volt jobb dolgom akkoriban (és most is), hogy béjvacsot nézzek :P


116. Gábor19812 (2017-08-15 16:45.10) aaaaa
Szenzációs film.Sokat lehet rajta nevetni.


115. Dobsony (2017-07-28 14:09.19) aaaaa - (válasz Kék kereszt 114. hozzászólására)
Ez így, ebben a formában kibaszottul nem igaz. Mármint, hogy mindenki nézte a Baywatch-t. A Szomszédokat meg a Barátok köztre talán igaz ez a megállapítás, de a Baywatchra? Én akkor voltam túl a tinikoromon, a húszas éveim elején, barátaim, haverjaim úgyszintén. Mindenki tudta mi a Baywatch, de sosem tárgyaltuk ki, mivel egyikünk sem nézte, max belenézett és emiatt tudta miről van szó.
Az első, bevezető soraiddal viszont baromira egyetértek, igazán tré, gagyi faszság volt a Baywatch.


114. Kék kereszt (2017-07-28 10:07.45) aaaaa
Volt anno az a nagyon tré sorozat ami full komolyan vette magát..Hasselhoffal együtt..Amiben dögös bögyös csajok rohantak lassítva picsáig mélyen bevágó vörös fürdőruciban..miközben a fél strand 2 x belefulladt a vízbe..Amiben ott volt Pamela Anderson a szilikon mértékegysége..aki a 90-es évek egyik,ha nem a legnagyobb sexszimbóluma volt,akinek a rakoncátlan ikrei..generációknak okozott kellemes pillanatokat magányos óráikban..
Ez a sorozat volt a Baywatch,az igazi bűnös szórakozás..amit mindenki nézett,de persze mindenki letagadta..
Ez a film csak a címében hasonlít a nagy elődre..Kb annyira szórakoztató mint vizihullát találni egy cápa gyomrában..Az első fél óra még úgy ahogy elmegy.Egyszerre parodizálja ki a sorozatot és hajt fejet előtte,de aztán hamar átcsap az egész egy agyatlan gagyi akciózásba.Vígjáték lévén a humor elég fontos tényező,de csak pár poén élvezhető,a nagyja a rajtnál besül és csak az erőlködés megy.
Rock jó arc.Bírom ezt a nagy bumfordi mamlaszt.Neki is annyi tehetsége van kb mint egy kanál kávézaccnak..de nem is ezért van ott ahol.A karizmája álltalában mindent elvisz,de most ide még ez is kevés volt.HSM Effron próbálkozik,és bár jól hozza a hülye gyerek karaktert,amit meg se kellett játszania..nem igazán találja a helyét.A film legnagyobb hibája azon kívül,hogy elkészült,hogy nem a csöcsöket nyomták előtérve..És ha már csöcsök.A bögyös Pamela is beköszön a végén,de sajnos nem a klasszik szerelésében..Nagy kár érte..Hasselhoff cameoja meg annyit ért,mint maga a film..


113. Jason13 (2017-07-24 00:10.54) aaaaa
Be kell valljam, én vártam ezt a filmet, hiszen szeretem a kretén/alpári vígjátékokat, Dwayne Johnson számomra egy kellően szimpatikus arc és a lassított felvételeken futó bögyös macákat sem vetem meg.
Elvárásaimat nem is pozicionáltam magasra, de még így is csalódtam a végeredményben. A Baywatch ugyanis egy elég sótlan vígjáték lett, melynek játékidejét a készítők teljesen feleslegesen el is nyújtották majdnem két órásra.
Maga a sztori bot egyszerű, de még ezzel van a legkevesebb baj. A vízi mentők a parton végzik a dolgukat, néha nyomoznak és olykor-olykor még buliznak is, aztán ennyi. Rendkívül primitív alap ez, de egy agyatlan komédiát simán rá lehetne építeni, plusz a sorozat is erről szólt nagyjából (az viszont sokkal komolyabban vette magát).
A baj ott van, hogy az első 40 perc után bődületesen leül a cselekmény és a forgatókönyvírók is elfelejtettek egy idő után poénokat vinni a szkriptbe. És nem arról van szó, hogy nem működnek a viccek, hanem arról, hogy a szereplők néha elképesztő kreténekként viselkednek, majd pár perc múlva már egész komolyan vitatják meg gondjaikat.
Persze, kell a vígjátékokba is némi érzelem és drámaiság, de itt totál elvesztették az arányérzéküket az alkotók.
Aztán itt vannak a poénok, melyek között alig akad egy-kettő, melyeken lehetne nevetni. Nem az a baj, hogy megy a trágárkodás és az alpáriság, hanem az, hogy az összes momentum rendkívül sablonos, sehol egy emlékezetes beszólás vagy szituáció.
Ami miatt viszont mégis megadom a filmnek a közepes értékelést, az Dwayne Johnson és Zac Efron. Ahogy fentebb már említettem, Rock kellően szimpatikus izomagy, akinek ezek a vígjátékok ugyanúgy jól állnak, mint a brutális akciók, így ő képes volt néhány laposabb képsort is feldobni. Az egykori High School Musical sztár pedig elért arra a szintre, hogy képes magából óriási hülyét csinálni is, ez pedig nem csak tiszteletreméltó, de kellően szórakoztató is. Bár, azt megjegyezném, hogy a Rossz szomszédság 1. és 2. részében sokkal jobban hozta ezt a "kigyúrt, de rendkívül sötét" figurát, de azért itt is volt néhány vicces megmozdulása.
Aztán a csajokkal se volt gond, igaz, náluk nem is a színészi játékot vettem figyelembe:)
Muszáj kiemelnem Alexandra Daddario-t, akibe már évek óta szerelmes vagyok és itt még jobban elmélyültek érzelmeim iránta, köszönhetően annak, hogy valami vadítóan szexi fürdőruhában.
Aztán az értékelhető tényezők közé sorolnám még a remek betétdalokat és a néhol egész ügyes operatőri munkát, de itt véget is ér a felsorolás.
Visszatérve a negatívumokhoz, a CGI valami förtelmesen rossz volt. Oké, ez egy vígjáték, de akkor a készítők minek erőltették? Pedig a költségvetés meglett volna ahhoz, hogy egy égő jachtot és egy helikoptert összekalapáljanak, de erre se voltak képesek.
Aztán akad még két darab cameo és néhány utalás a sorozatra (21 és 22 Jump Street módra), de ezek is elég erőtlenek lettek.
Összegezve, a Baywatch-ban megvolt a potenciál egy kellően agyatlan és szórakoztató komédiára, mégis, egy túlnyújtott és lapos szösszenet lett belőle, aminek van néhány erősebb pontja (dögös csajok, pazar zenék és két szimpatikus főhős), melyek miatt azért egyszer nézhető.



112. Gábor19812 (2017-07-23 09:56.08) aaaaa - (válasz Anitabagwell 111. hozzászólására)
Kedves Anita ha a dunkirk fórumát megnézed rájösz,hogy miért írtam ezt ide.Én elfogadom ki mit szeret csak csak ők nem.Direkt nem írtam nevet magukra ismernek.


111. Anitabagwell (2017-07-22 23:22.00) aaaaa
Szerintem meg semmi köze a Baywatch-nak és a Dunkirk-nek egymáshoz :D
miért ne lehet mind a kettőt szeretnie valakinek, vagy esetleg egyiket se? totál más, a Dunkirk alapján nem derül ki hogy kinek mennyire agyhalott a humora, a Baywatch alapján meg nem derül ki, hogy egyébként ki mennyire szereti a történelmi / történelmen alapuló filmeket. :DDD
Nem is értem, hogy lehet erről bármiféle vitát nyitni.


1 2 3 4 5

Kapcsolódó fórumok

VéleményekAkkor is zoli, 2023-01-30 17:53140 hsz
KérdésekMarsbolha, 2018-09-11 23:342 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk