Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Színház a világ
- HBO, 12:35
Elveszve a vadonban 3. - Egy barátság kezdete
- Film4, 12:35
Hadak útján
- AMC, 12:45
Kamuzsaruk
- Moziverzum, 12:55
Gumball csodálatos világa
- Cartoon Network, 13:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Reviczky Gábor (75)
Dianne Wiest (76)
Vince Vaughn (54)
Brett Ratner (55)
Max Perlich (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
- Filmes Sámánok Rendje -
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
2022-es választás
Az ördögűző (1973) - Vélemények
Szólánc

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A tengerész szerelme aaaaa
Peter Stormare aaaaa

 

Fórum - Mentőakció (2015) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

8. Krisz361 (2023-10-04 19:58.09) aaaaa
Kis költségvetésű minimális helyszínnel és szereplőgárdával. Nekem bejött a film. Többször is láttam már. Nem egy popcorn mozi ami elé leülsz és csak nézed. Van mondanivalója.
Spoiler! Akinek zavaros lenne a vége

A végére a főszereplő a hosszú monológgal ráébreszti az idegeneket hogy ne az ember rossz oldalát használják, hanem van szeretet is pl amit a családja iránt érez... És ezt vették el tőle mikor megfertőzték és nem tud hazamenni. Ök pedig mindenkit visszahoznak emberi alakot öltenek és elengedik a csapatot.


7. Firefly (2017-11-27 21:00.44)  
Lehetett volna sokkal rosszabb is, de szerencsére én kifejezetten csípem a low budget filmeket, a sci-fit pláne.
Nem ragozom, mit csináltam volna másképp, de összességében remekül szórakoztam. Nem vártam horrort, és a film sem ígért ilyet.
Külön piros pont, hogy számomra kedves ausztrál színészeket is láthattam, popcorn mulatozásnak épp megteszi.
Sokszor valamiért az Eden log ugrott be, az is sokkal jobb annál, mint amennyire lehúzzák.
Hát, bár minden film ennyire lenne szar.. egyszeri megtekintésre abszolút megfelel egy borongós, unalmas estén, simán megérdemli a 65%-ot, egy jó közepes, ha nem is több, de ennyit igenis érdemel. Na ennyi, uff.
Ja, és forever Wolf:D


parfumeshop.hu banner

6. Monsoon (2017-11-26 22:00.23) aaaaa
Ez a sok lelkizés, no meg a szeretet mindent legyőz, közben kibelezik egymést. Nagyon hosszú és unalmas. Az nézze akinek a horror=sok sok vér.


5. Az utolso szamuráj (2017-03-01 17:08.49) aaaaa
Nem tudom,hogy lehet Alien szintű filmet várni,amikor az Infini-t két fűnyírásnyi lóvéból tákolták össze:))A pénz az ilyesfajta sci-fiknél azért nem baj ha van,bár kreativitással lehet ellensúlyozni dolgokat.
Shane Abbess darabja mindettől független ordas nagy közhelyből táplálkozik:viszonylag ismeretlen bolygó,ismeretlenebb életforma,mentőalakulat akik a 10 kicsi néger szabályai miatt hullani kezdenek és john Carpenter megkerülhetetlen alkotása is képbe kerül.A film külsején sajnos látszik,min kellett spórolni,de ez még gond se volna,ha...fenn tudná tartani a feszültséget.
Az Infini erre képtelen:az elején csapongó és gyors,aztán belassul és kiszámíthatóvá is válik,bár néhány gondolata azért megragadhat az emberben.A legmeghökkentőbb,hogy a viszonylag ismeretlen színészgárda egész jól hozza,amit kellett--csak a szövegkönyv túl sok ordibálást vár el tőlük,ami egy idő után kicsit idegesítő.
A vége pedig kétféle értelmezési módot ad a dolgoknak,azon lehet vitázni.
Én szeretem a műfajt,mert itt lehet a legjobban játszani a dolgokkal,a képzelet végtelen lehet...itt volt határa,és ehhez hozzácsapódott az unalom.


4. Chim (2017-03-01 16:29.31) aaaaa - (válasz Roberto 3. hozzászólására)
Csak unalmas!


3. Roberto (2017-02-24 02:19.43) aaaaa
Lentebb le is írták a történetet, nem írnám le újra azokat. Ez a járvány btw tisztára olyan mint a Dolog. És végülis elvoltam a filmmel, bár totál nem erre a cselekényszállra gondoltam volna. Én egy ízig-vérig megalkotott, Alien szintű horrofilmet vártam, viszont az alkotás más arcát villantotta fel. Persze vannak, jó pillanatai a filmnek, de lehet jobb lett volna, ha az agyatlan horror sablonokból építkezett volna a film. Sci-fi elemek is bővítik a film tudástárát, ami nekem nagyon tetszett, és vége... mintha egy teremtéskrónika lenne. Bár az is lehet hogy sokkban és komában volt a főhősünk, s mindezt csak elképzelte :D:D
Semmiképpen sem rossz film ez uraim, és hülgyeim!


2. Bede István (2017-02-18 01:55.50)  
qrva jó film


1. Jason13 (2016-10-26 14:57.33) aaaaa
Sajnos elég ritkán találkozhatunk minőségi sci-fi-horrorral. Pedig rengeteg potenciál van a témában, de úgy érzem, néhány klasszikus kivételével nem sokat tud felmutatni a műfaj. Ugye ott van az Alien széria, az Event Horizon és így hirtelen nem is tudnék több minőségi darabot felhozni. (Megjegyzem, olyan alkotásokra gondoltam, melyek az űrben játszódnak, ezért nem szerepelt felsorolásomban Carpenter klasszikusa, A dolog). De térjünk rá a lényegre.
Tavaly az ausztrálok összehoztak egy ígéretes darabot Infini címen, amely alacsony költségvetése ellenére meglehetősen izgalmasnak tűnt. Lássuk, mi sült ki belőle.
A távoli jövőben járunk, ahol a társadalom szegényebb rétege bányászatból keresi a kenyerét. A munka az egész galaxisban folyik a különböző bolygókon, ahová az illetékesek teleportálás segítségével jutnak el. Azonban a legtávolabbi telepen probléma adódik és egy különleges kommandót küldenek a helyszínre, hogy kimenekítsék az egyetlen túlélőt és kiderítsék, mi is történt ott valójában.
Ismerős valakinek a sztori? Ez nem véletlen, mivel a forgatókönyv a műfaj nagy klasszikusait nyúlja le, sőt, néha még kevésbé ismert alkotásokból is merít. Ezzel viszont nincs nagy baj. Sőt, a sablonokból építkező történet eleinte meglehetősen izgalmas. Az első fél órában elég gyorsan pörögnek az események és szinte percenként kapjuk az új információkat.
Ez talán fárasztó lehet, de akik képesek kissé koncentrálni, hamar kiismerhetik magukat ebben a jövőképben. Addig nincs is baj, amíg ki nem derül, mi garázdálkodik a bányásztelepen. De miután lehull a lepel, egyszerűen zátonyra fut a film.
Egyrészt a cselekmény igencsak lassúvá válik, másrészt pedig a "veszélyforrás" is egy hatalmas sablon. Oké, fentebb említettem, hogy a sztori eléggé lopkod, azonban a "kölcsönvett" elemekből képes egy működőképes világot lefesteni. Pont ezért vártam volna némi eredetiséget a játékidő második felében, de amivel előrukkoltak, az nem más, mint biztonsági játék.
És pont ez a legszomorúbb, hiszen miután elszabadul a pokol és az osztagnak a túlélésért kell küzdenie, totál érdektelenné válik a cselekmény.
Azt viszont meg kell hagyni, hogy a költségvetést ügyesen használták a készítők. A pénzhiány ellenére a díszletek és a jelmezek egész jók, CGI-trükkökkel pedig csak ritkán találkozunk és azok is elfogadhatóan mutatnak.
A színészek játékával sincs különösebb baj, bár az utolsó negyedben akadtak olyan figurák, akik már a ripacskodás határán álltak.
Amit még megemlítenék, az a lezárás. Szerintem nagyon el lett szúrva, teljesen szembemegy az addig látottakkal. Egyszerűen erőltetett és giccses.
Összességében , szerintem ez egy kihagyott ziccer. Hiába látszik az egész mozin az alkotók lelkesedése, egy idő után mintha belefáradtak volna az egészbe. Így az ígéretes és nagyon hangulatos kezdés után kapunk egy teljesen kiszámítható túlélőhorrort, ami végül egy arcpirítóan gyenge fináléban csúcsosodik ki. Szerettem volna szeretni az Infini-t, de ez nem jött össze. Kár érte.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekKrisz361, 2023-10-04 19:588 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
Mentőakció adatlap
Eredeti cím: Infini
Évszám: 2015
Rendezte: Shane Abbess
Szereplők: Daniel MacPherson, Grace Huang, Luke Hemsworth, Luke Ford, Bren Foster...

További információk


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk