Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Szemekbe zárt titkok
- Viasat Film, 23:05
Vérmesék
- Film+, 23:25
Constantine, a démonvadász
- RTL Három, 23:45
Coming Out
- Viasat3, 23:50
Szerelmes mentőötlet
- Film4, 23:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Reviczky Gábor (75)
Dianne Wiest (76)
Vince Vaughn (54)
Brett Ratner (55)
Max Perlich (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Versek!
Akik Szeretik a Comedy Central-t.
Fogadóóra
Szólánc
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Balhé aaaaa
Jake Paul aaaaa

 

Fórum - Életünk apuval - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

5. Bmano (2019-05-07 20:04.42) aaaaa
Hát ez nagyon aranyos film. Ez sztem többször nézős lesz nálam. Nagyjából mindent le írtak az előttem "szólók". Ezért érdemes volt le ülni, meg állni kicsit, a hétköznapok taposó malmából, egy pohár borral, ... és kizökkentett. Néha talán, szívszorítóan, de jó volt.


4. Kék kereszt (2017-11-07 18:56.35) aaaaa
Szeretem az ilyen kedves, szívhez szóló, felemelő, életszagú kis filmeket. Ezeket nem csak nézni, de látni és érezni is kell..
Érdemes kutatni az ilyen kincsek után, hisz nem hollywoodi nyáladék amit az arcunkba erőltetnek..Végig egy kellemes hangulat lengi körbe. Olykor elmosolyodik rajta az ember, majd hangosan felnevet, hogy aztán elcsendesedjen..
Ma a legtöbb szülőnek csúfolt balek..már a legkisebb kölök kezébe is okos telot nyom..ahelyett, hogy a taknyát letörölné..hogy ezzel kösse le őt és vegye le a saját satnya válláról a felelősséget..40-30, de még 20 éve is más világ volt, ahogy a szülők és a gyerekek is mások voltak..mint most..Mi is felnőttünk valahogy és egyikünkből másikunkból még normális ember is lett..hála a drága szüleinknek, akik mindent megtettek értünk.
Az a szülő aki nem ezüstkanállal a szájában született..az tudja, hogy milyen pokoli nehéz dolog az, ha a gyerkőcök már eleve hátrányból indulnak ilyen olyan faszság miatt..amiről ők nem tehetnek..de ilyenkor, mindezek ellenére is mindent megteszel, hogy szép és boldog gyermekkoruk legyen és semmiben se szenvedjenek hiányt. Ez a dolgod. Ezért élsz..
A gyönyörű Zoe Saldana hmmmm kevés jelenlétéhez képest is egészen nagyszerű. Nem kell félnie, hogy mi lesz akkor, ha lekopik a zöld festék..Az abszolút no1 Mark Ruffalo, aki igazán kellemes meglepetést okozott. Láttam már jól játszani őt, tudom mire képes, de ilyen jó talán még sosem volt..Ebben az alakításban bizony benne volt a szíve s a lelke is és ez végig érződött. A 2015-ös Oscar mezőny bitang erős volt, de simán megérdemelt volna egy jelölést..persze, ő sem nyerhetett volna ugyebár..A két kislányt is dicséret illeti. Természetesen és őszintén játszottak.
Még több ilyen filmre van szükségünk..



3. Chans (2017-09-16 13:36.04) aaaaa
Fantasztikus film. Mark Ruffalo elképesztőt alakít :) Nagyon érzelemdús, elgondolkodtató, szomorú, de közben humoros, valóságos film. Nagyon ajánlom. MR egy Oscar jelölést megérdemelt volna ezért!


2. Zidane15 (2016-11-27 21:13.02) aaaaa
Hallani se hallottam a filmről nagyon nagy kár érte tényleg remek élmény volt. Aminek kifejezetten örültem az Mark Ruffalo játéka mondjuk voltak már pár filmjei amibe megmutatta tehetségét, hogy sokkal több ő mint egy Hulk, de talán itt láttam még a legerősebbnek színészet terén. Már a legelején amit produkál az autónál már akkor tudtam vagyis éreztem ,hogy egy remek szórakoztató drámát fogok kapni, és így lett.
Viszont aki totál meglepetés lett számomra az Zoe Saldana elsőre néztem is egy nagyot....biztos ő az? Tettem fel a kérdést azért itt megmutatta ő is, hogy több mint egy kék Na'vi. A 2 gyerek színész is nagyon illett a képbe rájuk se lehet panasz. Ahogy szamuráj írta, hogy egyes jeleneteken jó volt elgondolkodni, én is éreztem, és pár jelenetet többször vissza tekertem újra, és újra megnézni mert öröm volt látni. NEm vagyok meglepve Murk Ruffalo jelölésén.
Bátran ajánlom azoknak akik egy könnyed drámai szórakozásra vágynak.


1. Az utolso szamuráj (2016-10-01 16:09.33) aaaaa
Az a jó az amerikai filmgyártásba,hogy hagyják érvényesülni a független filmes produkciókat is:persze,ahol annyi ember él,még ezek a fillérekből készített munkák is megtérülhetnek,továbbá,ismert és népszerű sztárok léphetnek ki ennek a szónak a jelentéséből,és válhatnak színésszé.
Jönnek majd ide a jól bevált sablon-szövegek-esküszöm,azoknak az egyéneknek azok a szókapcsolatok be vannak gyárilag szerelve-miszerint többször nézhető jó film,és nekem tetszett:öröm az ilyeneket olvasni,rohadt információgazdag és főleg az újdonság erejével ható nyikkanások.Mindazonáltal valós voltuk is tagadhatatlan:az Életünk apuval-miután átszambázunk a szószószószószerinti fordításon-bivalyerős színészti játékkal megtámogatott dráma,holt egyszerű mégis nagyszerű történettel:igazából pont az a varázsa.
Van hát egy házaspár,ahol van két gyerek:a férfi fehér és küzd azzal a betegséggel,amit oda kiírtak,a nő fekete és le akar diplomázni.Minél gyorsabban,de így gyerekeit a néhol hihetetlen magatartást magáénak mondható Cameron-ra kell hagynia a hétköznapokban.Ez persze számtalan vicces,néhol szívszorító helyzetet von maga után,ám a film motivációi,történései valahogy...megmaradnak az életszerűség keretei között,nem érezzük azt,bármit is túlhajszolnának a szórakozásunk kedvéért.
Zoe Saldana nagyszerű,és Mark Ruffallo bazijó:írnak majd itt ilyet,hogy zseniális,nem,ez csak az ő szótárukban van az "A" betű helyére írva,de mindettől független tényleg jó a faszi:és szemlátomást élvezik mindketten,amit csinálnak,úgy hinném,számukra ez volt a lényeg.A nagy studiók alkotásaiban kevesebb a lehetőség villantani,itt szakmájuknak élhettek,és teszik nagy kedvvel,két remek gyerekszereplővel megtámogatva.Az Életünk apuval értékét pedig növeli a vége,ami nem rózsaszín nyálba tapicskol,mégis érezhető benne a fennköltség,szépség...és némi...hála.
Számomra az a jó film,amitől gondolkodni kezdek,jár az agyam,akár érzelmeken át:mikor a két kiscsaj elgaloppol,az jutott eszembe,mikor én is ennyi idős voltam,néha miket gondoltam szüleimről.Ezt nem engedték...esetleg azt,ez nem tetszett nekem meg az se,de a fene mindezt,nem ez a lényeg.Szerettek,felneveltek,nem nélkülöztem,sok dologról melyeket más rosszabb körülmények közt megtapasztalt,nem is hallottam,szóval....köszönöm.De tényleg.
Nekik.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekBmano, 2019-05-07 20:045 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk