Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Rumlis vakáció
- Film+, 15:00
Pofa be!
- Moziverzum, 15:00
Bűntudat nélkül
- Mozi+, 15:50
A bűn árfolyama
- HBO, 16:10
M.A.S.H.
- Film Mánia, 16:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Reviczky Gábor (75)
Dianne Wiest (76)
Vince Vaughn (54)
Brett Ratner (55)
Max Perlich (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mire gondolsz most?
2022-es választás
Verseny a győzelemért - Vélemények
szólánc tudósokkal
- Filmes Sámánok Rendje -

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Az Idő Kereke aaaaa
Mike Henry aaaaa

 

Fórum - Ha valaki tudja hol találhatók a filmkatalóguson ezek a filmek vagy hol válaszolja meg?

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

2. Wax (2016-09-15 03:06.25)  
Csak olvassák végig el és utána értelmes választ válaszoljanak rá!


1. Wax (2016-09-14 02:07.35)  
Az első kereset ilyen film a grimm reaper 1990 horror a mocskos kaszás 1990? Tartalma: éjszaka egy park közelében vagy abban egy kurv.t,pros.t.ált.t egy fekete test öltözetű csuklyás vigyorgó fehér koponya maszkos lefejez. Tehát brutálisan meggyil.olják. Mindez egy papi szeminárium közelében történik. A pro.t.t hal.tt testét megtalálják, majd elkezd nyomozni a rend.r.s.g. A rend.r.k egy közeli házba záródnak be a feltételezett gyilk.s.al.

A második kereset ilyen film:egy városban keresnek valakit, akiről valami veszélyeset tudnak, majd az egyik felhő karcolóban. Egy eldugott helyen egy fekete karate öltözetű egy ujjas kesztyűs csuklyás fehér arc álarcos a szem álarc részen láthatóan kidűjjett a szemrész amelyen látáshoz 3 kis kör van rajta. Az egy ujjas fekete kesztyűs kezében kloroformos kendő van, amivel rá ront egy nőre és elkábítja azt. A nő a rémülettől enyhe elfojtott hangot add és úgy veszti el az eszméletét el. Az elkövetőt kereső személyek valami üzenetet találnak, ha nem teljesítik amit az emberrabló elkövető akar akkor meg.li, meggyil.ol.a az elrabolt nőt. Ezután vidéki házak közelében egy személy aki nagyon hasonlít jerry o'connellre vagy lehet, hogy az? A lényeg látszatra úgy néz ki és 2 vagy 3 tini lánnyal van és talán valaki barna hajú barna szemű tini fiúval. Maga a jerry o'connell szerű tag is tininek van látszatra beállítva.Beszélgetnek és nagyon félelmetes tartani valakitől vagy valamitől arcot vágnak és a feltételezett elkövetőtől tartanak így. Aztán szét néznek az utcák felé félős tartani valakitől nézéssel sejtelmesen. Ez 1994-1995 cinema trailer korhű trailerjének tartalma lenne, amiben a film cselekményét kommentáló hang is volt.

A harmadik kereset film tartalma: egy folyosón vagy hosszú szoba ez, de a végében egy nagy ablak van. Az ablak két nagy állított téglalap és teteje domború. Szabványos ilyen nagy ablak. Vihar van szörnyen dörög és villámlik nagyon csapdossa a szél az ablak ajtóját. A hosszú szoba ez vagy folyosóba hideg van. Egy fehér hálóruhás talán szőke hajú kék szemű fiatal tini lány vagy nő ez csak a villámlásoktól lát. Lassan halad a nagy ablak felé, majd kezét elő tolja, hogy a csapódó nagy ablakot becsukja, de pont abban a pillanatban egy nagy villámlás megvilágítja az előtte lévő ablakot. Az ablakba egy fekete karate csuklyás egyujjas kesztyűs öltözetű jelmezszerű fehér arc álarcos a szemrészen egy kis kör alak van a látáshoz. Ki egyenesedve az ablakba áll fekete egy ujjas kezében kasza van, amit gyengéden lazán előre vágó suhintó módon megmozdít és a villámlás fényében ilyen meglátottaktól. A talán szőke tini vagy nő ez szörnyen felsikolt és akkor pont a suhintás végbe megy és lefejezi a szőke tinit vagy nőt. Látszik ahogyan brutálisan megrémült módon arc ábrázatban esik le a szőke tini vagy nő feje. Aztán ezek többségbe talán barna hajú zöld szeműek 3 vagy 2 tini lány vagy nő éppen szoba konyha szerű lakásukon vagy lakrészükben éppen tesznek-vesznek és mintha vacsora is főne a gáztűzhelyen. Majd rögtön az oldalsó ajtó felől nemvárt módon hirtelen berohan a fekete karate csuklyás fehér arc álarcos egy ujjas kezében baltával ,amit jobb vállja mögé vágó mozdulatba tart és miközben így szalad rémítő rohamozó hangot ad ki ahahhhhhh. Gyorsan megpróbálja szétbaltázni szét vágni a 3 tini lány vagy nőt akiknek a brutális rémületükben. Csak a szerencsén múlik, hogy egyből ki tudnak térni. Majd tárgyakat kezd egyikük a gyil.o. fekete karate csuklyás fehér arc álarcos jelmezesre dobálni. A fekete karate csuklyás fehér arc álarcos a dobált tárgyaktól egyensúlyából veszít nem tud kitérni és a látszatra barna hajú zöld szemű tini lány vagy nő a gáztűzhelyről a főzés részletet felkapja, ami begyújtja a fekete karate csuklyás fehér arc álarcos hát felső fekete jelmezét. Aki eközben is áldozatát baltázná hal.lra ,de a tűz nagyon égeti a hátát ezért elejti a baltát gyorsan előre szaladva fekete egy ujjas kesztyűs két kezét széttéve előre dőlve gyorsan kitöri magát az ablakon és az égéstől súlyos kínzott áhhhh hangot ad ki útána jön a film címe amit a trailer kommentátor hang mond be meg, hogy mikor adják a cinemába 1994-1995 ideji körülbelül.


 

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk