Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Őrangyal
- AMC, 03:40
Mud
- HBO3, 03:45
Tomi háborúja
- Magyar Mozi TV, 04:00
Válság
- HBO2, 04:05
Éttermi élet
- Filmbox Extra HD, 04:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Clint Howard (65)
Andy Serkis (60)
Derzsi János (70)
Jessica Lange (75)
Crispin Glover (60)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Örömködő topik - közkívánatra!
Dűne: Második rész - Vélemények
2022-es választás
S. O. S. Titanic - Vélemények
Az ördög ügyvédje - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő aaaaa
Egres Katinka aaaaa

 

Fórum - 13 óra: Bengázi titkos katonái - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

30. Johnny Saiper (2023-03-10 00:35.09) aaaaa
Michael Bay legjobb filmje az utóbbi évekből.


29. Filmbetrachtexpertgutachter (2022-12-30 23:01.53) aaaaa
Egyszer nézhető, futkorászós, autóval kínlódós, 10 ember megöl 300-at kamu.
Maga a film jobban működött volna, ha nem valami mai trendi akciózenét raknak alá, hanem a Benny Hill show dallamait :)



28. Nyolcadik utas (2022-02-10 11:53.28) aaaaa
Először lobog az amcsi zászló, de végül úszik a mocskos vízen.
Szokásos pátoszos amerikai film, ami emléket állít azoknak, akik ott voltak, ahol lenniük sem kellett.
Kadhafi negyven évig jó volt az új világnak, de aztán takarodnia kellett.
Sok ország meg nem kér a kötelezően rájuk erőltetett liberális demokráciából.
Alapvetően: mit is kerestek ott hőseink Libiában?
Mit is akart ott a CIA?
Olaj, olaj, olaj!
Ez a Pablo Schreiber meg teljesen úgy néz ki, mint Sergio Ramos a Reálból! :-)


27. Mclane 2 (2021-10-29 12:28.29)   - (válasz Deathgrinder 26. hozzászólására)
Ez valóban igaz eléggé,én a Szomália történet után nem sokkal kezdtem bele ennek a filmnek a regényalapjába: [link] , ez is PDF jelleggel lett elolvasva de elolvastam végül és máma értem a végére délelőtt. Aztán jött a film is ennél is valahol inkább a nosztalgia miatt mert ehhez a filmhez is volt szerencsém korábban, de mindent egybevéve kellemes csalódás volt ez a regény is ahogy kell. Jó is volt részletes is volt és megadta a realitást is meg a tisztességesebb bemutatási módot is az adott esemény kapcsán, és szerencsére a film is eléggé ebben a szellemiségben lett megalkotva és leforgatva eléggé hitelesen. Úgy hogy mindent egybevéve ez olyan film volt ami a jobbik jellegben lett megalkotva és mg működött is, de a könyv is nagyon olyan lett amire érdemes időt szánni és elolvasni ha mód van rá mindenképp.


26. Deathgrinder (2016-12-27 03:11.14) aaaaa
Valami hihetetlen filmet alkotott mr. Bay. Még akkor is,ha ez nem egy százmilliós nagyságrendű alkotás. Sokszor éreztem úgy,mint ha én is ott lennék a puskacsövön,mint ha repkednének a golyók a fejem fölött. Nagyon ott volt a félelem,bátorság,a szenvedés,kitartás,a féltés és a bajtársiasság. Ezt még sokszor meg fogom nézni.


25. Vmiso (2016-12-06 20:49.14) aaaaa
Kellemes meglepetés ez a film.

A karakterek kicsit egybefolynak, de itt nem is ez a lényeg, hanem hogy egy csapat profi milyen jól helytáll lehetetlen körülmények között is.
Kb 50 perc után elszabadul a pokol, repkednek a golyók, repeszek, gránátok, mindezt fantasztikus kamerakezeléssel oldja meg Bay, sok helyen egészen lenyűgöző képsorokkal.
A vérrel sem spórol, de ezt nem öncélúan teszi. Minden esetre nem szívesen lettem volna ott azokban az órákban.
Aki a Sólymot, és a Bin Laden hajszát szerette, ezt se hagyja ki, mert odaszögez majd a képernyő elé.
Számomra az év egyik legkellemesebb meglepetése.


24. Csipa002 (2016-11-21 22:25.41)  
A sok birka aki csak 2 csillagot adott erre a filmre, meg szajkózza, hogy amerikában is megbukott a film, meg pénz így, meg úgy, az menjen és nézze a Miki egeres Star Wars-t!! Ez nem az Izomagyakhoz kellene hasonlítani, se annyira nem azt nézni ki rendezte, és hogy mit csesztek el a forgatáson, hogy hajnalodik-e vagy nappal van. Ez olyan emberek élettörténete, akik a saját életüket adják akár értetek is hogy a s..ggeteket vakargatva mozizhassatok. Nade....ez a világ! A pénz, és egymás ócsárlása! De nagyon megnézném, a fikázók ilyen helyzetben milyen kemény gyerekek lennének! Hihetetlen.... gagyi vígjátékhoz hasonlítgatni emberi igaz történetet....Vicc!!!


23. DouGboy (2016-11-03 15:32.00) aaaaa
Összességében tetszett a film, már-már a régi jó kis Bay akció-filmeket idézte, csak itt meg még ráadásul megtörtént eseményeket dolgozott fel, ami plusz pont. És nagyon jól csinálta...

A vége felé volt egy kis zavar nálam: mintha nem tudták volna eldönteni, hogy még éjszaka van-e, vagy már hajnalodik. Az egyik jelenetnél már felkelt a nap, a következőben már megint tök sötét van és ez így ment vagy 15 percen át. Azért ez elég gáz manapság. Mindegy a film értékéből nem sokat von le.
A story-ról annyit, hogy ha ez valóban így történt meg, akkor az nem vet túl jó fényt az USA-ra. Pl. miért a helyszínen lévő CIA-s csajnak kell rimánkodni a légi támogatásért egy Olaszországi légitámaszpont parancsnokának? Nem Langley-nek kellett volna intézte a Pentagonon keresztül, hogy az embereik támogatást kapjanak? Pedig tudták mi a helyzet... Ahhoz képest le sem szarták őket...


22. Riff60 (2016-10-22 21:07.05) aaaaa - (válasz Delpiero 21. hozzászólására)
Ja,ez így van a legtutibbak az animációs 3Ds gyerekmozik,garantált duplázott nézőszámmal,a gyerek kisírja hogy nézzék meg ,szülő,nagyszülő meg elviszi rá és ő is bemegy.Van is ilyen minden harmadik héten,most a Trollok.


21. Delpiero (2016-10-21 09:55.52) aaaaa
[link]
Amcsiban sem szedték szét a mozik, és nálunk még egy Creed is hosszas "érlelődés" után érkezett meg.
Vannak stílusok/témák, amiket nálunk nem vállalnak be a forgalmazók, mert eléggé várható, hogy nem hoz pénzt a kasszára.


20. Woodyszunyog (2016-10-16 23:18.44) aaaaa
Lassan Bay a kedvencem lesz. A Pain and Gain már nagyon adta és ez is igen korrektre sikerült. Csak így tovább!


19. Chris Co (2016-10-12 08:36.17)  
Ja, amúgy egyetértek (tehát szerintem is, bár nem kevés kivétel van), és az említett korábbi mozi még nem is a legrosszabbak közé tartozik realitások tekintetében azokból az időkből.


18. Chris Co (2016-10-11 23:00.37)   - (válasz Riff60 16. hozzászólására)
A háborús akciófilmek szerinted kegyetlenül haladnak a realitás felé. Nem csodálkozom, hogy így gondolod, ha időbeli hasonlításképp a C.Sheen féle Elitkommandóba néztél bele.:))


17. Dark Bakter (2016-10-11 09:09.42) aaaaa - (válasz Riff60 16. hozzászólására)
Igen ebben lehet valami :) Már, hogy milyen filmeket adnak a filmszínházakban :D Az pedig, hogy egyre reálisabbak a háborús mozik én is csak üdvözölni tudom :)


16. Riff60 (2016-10-10 23:22.33) aaaaa - (válasz Dark Bakter 14. hozzászólására)
Moziba kerülni 3 D s latex ruhás röpködő zölldhátteres városrombolók nélkül?Hogy képzelitek ezt?A pattogatott kukoricások nem erre gerjednek.Komolyabban- ami tetszett,nem a hova vittek minket siránkozós történetet dolgozták fel újra.Pénzért vállalták,mikor szar lett a helyzet odatették magukat -le a kalappal.Egyébként nekem attól is működött a film hogy nem erőltettek sztárokat a főszerepekbe,hanem viszonylag "ismeretlen "de markáns színészekkel dolgoztak.A háborús a kciófilmek kegyetlenül haladnak a realitás felé,valamelyik nap belenéztem a 90es Charlie Sheen féle Elitkommandóba -Spandau Ballet frizkóval állandóan frissen borotválva nekirontani a fél arab világnak-kissé nevetségesnek hat ma már,pedig akkor nem tűnt olyan rossz filmnek.


15. Az utolso szamuráj (2016-10-05 19:32.22) aaaaa
Megérdemelte volna a nagyvásznat.
Michael Bay ha végre a barátnője lesöpri előle a Transformers játékait a kisasztalról,jó filmeket is tud rendezni:a 13 óra erre erős bizonyíték.Sőt,még a hazafiasságát is kicsiny patakocskává változtatja,ha a téma úgy kívánja:hisz itt például a Hadsereg simán hátat fordított azoknak,akiknek ottlétéről senkinek nem szabadna tudnia....Bay filmjébe pedig még egy zászlót is cafatokká lőnek-bizony,azt a csillagosat.
No persze azért vannak tökös mondatok,család,lassított halál ,ám mégiscsak ez valahol a műfaj kötelező eleme is.Tovább,az alkotók azt is meg merték lépni,egy húzónév se volt a színészek között,és a főszereplő srác példának okáért komikus szerepeiről ismert:ennek dacára nincs mit szégyelnie-mint ahogy a többieknek sem.
Kedvenc akciórendezőnk pedig 40 percig nem kapcsol turbófokozatba,viszont megpróbálja néhány jelenettel érzékeltetni,amerikai vagy európai szemmel is akár mennyire bizalmat nélkülöző és furcsa az a világ-és a Közel-Kelet jó része,mely persze az USA politikájának áldásos hatása miatt (is) olyan,amilyen.Utána viszont jön a kíméletlen zúzás:és valljuk be,Bay-t azért is lehet szeretni,mert nem rángattatja össze vissza a kamerát,baromi ütemesen vág és az éjszakák után is csak olyan napfelkelte jöhet nála,ami rohadt jól mutat katonákkal/harci technikákkal az előtérbe.
A film tempós,viszonylag tárgyilagos és pontosan bemutatja azt is,amire nagyobb testvére,a Sólyom végveszélyben is célzott:marhára nem mindegy,ki fogja a fegyvereket,milyen kiképzéssel a háta mögött.Itt a felkelők szemlátomást igen lelkesen zúznak/lőnek össze-vissza,míg a precíz és profi katonák azért igencsak ésszel harcolnak.
A 13 óra persze nem remekmű:csak egy rohadt jól megcsinált háborús akciófilm,amit kicsit belassít a szereplők hátterének folyamatos becsempészése,ám a robbanások,az izgalom és a fegyverek dörgése azért ezekért bőven kárpótol.Jut eszembe:"fegyverbuzik" a szó szoros értelembe oda lesznek a Kék lemezes kiadványért,olyan hangja van,kínosan odafigyelve a részletekre.Aki pedig leszakadó végtagokat,szétrobbanó testeket szeretne nézegetni,megkapja azt is,dögivel.
Nekem meg még mindig az a kedvenc jelenetem,mikor a 6 katona fent áll a tetőn,feszülten,fegyveresen és lent egy arab muksó felinteget nekik barátságosan:miközben a mecset nézi kint a kertjében.Valahogy...az egész helyzet ,a fegyveres konfliktus ,és az összes politikai baszomalássannekünkezacélunk-punktum! verdiktnek a paródiája-és egyszersmind,tükre az őrületnek.

Hogy pedig elkerülte a filmszínházakat,érthetetlen.


14. Dark Bakter (2016-09-30 10:48.03) aaaaa
Hogy a jó büdös francban van az, hogy szó szerint bármilyen hulladék moziba kerülhet, Bay új háborús filmjét pedig csesznek bemutatni a filmszínházakban... Bezzeg ha a Transformers 28-ról lenne szó, az biztos le lenne adva... Ja az generál nézőket és bevételt? WTF?
Michael Bay érdekes rendező... A Bad Boys mozikat és főleg a Sziklát nagyon szeretem a rendezései közül... Azért az Armageddon és a Sziget sem utolsó darabok... Aztán jött a Transformers trilógia és valahogy megcsappant a nimbusza... Látványos, giccses silány alkotások.... Aztán valami történt, megrendezte az Izomagyak mozit, ami zseniálisra sikeredett.... Aztán jött a Transformers 4. egy picit normálisabban sikeredett, mint a korábbi trilógia, de még így sem volt az igazi... Aztán jött ez, ami itt moziban sem került...
Erős háborús film, hangzatos igaz történet szlogennel... Ezzel semmi baj sincs, az atmoszféra, a hangulat szerintem király, konfliktus bemutatása Bay-hez képest reálisan került bemutatásra.... A filmvégén az eredetei katonák fényképeinek bemutatása, és az esemény utáni utóéletük vázolása még inkább ebbe az irányba mutat... Itt nincsenek CGI robotok, giccses látványorgiák... Azért akciók itt is vannak, a rakétavetőből kilőtt rakéta becsapódása nekem is eszembe juttatta a Pearl Harbor mozit... Az akciók szerintem reálisra sikerültek, itt nem minden fizikai törvényt meghazudtoló irreális faszságok vannak bemutatva....
A szereplők szerintem hitelesek.... Persze a katonák főleg az elején igazi klisés tesztoszteron titánok, de mindegyiknek megmutatkozik az emberi oldala is, mindegyiknek van drámája, a családjaikkal való kapcsolattartás bemutatása húsvér emberré, egyszersmind hitelessé és valóságossá teszi őket... Egyébként a szakállas nagydarab katona ábrázolásról a Medal of Honor 2010 játék ugrott be.... Basszus, elő kéne megint venni.... Elkalandoztam, bocs...
Szerintem a színészi játék sem rossz... Vicces volt az Office sorozat komikus hőseit morcona katonának látni....
A feszültség és dráma is hellyel közzel hitelesen került bemutatásra... Steve Jablonsky helyett, most Lorne Balfe készítette a score-t, jó lett...
Summázva, nekem bejött, ez a film is magán hordozza Bay stílusjegyeit, nem tagadhatja le, hogy a 13 óra egy Bay mozi, de valahogy kevesebb a too much dolog benne... pl. az amerikai zászló lengetése, miközben erős zene dübörög azért most nincs jelen, helyette egy lágyabb zenére mutatják a lobogót, miközben a medencében van gyűrötten megtépázva.... Hm... csak úgy eszembe jutott...
Poén, vagány duma sincs annyi benne, mint egy Armageddon vagy egy Bad Boys filmben, de egy-egy poén itt is becsúszik, főleg Tanto által... és a Trópusi Vihart a filmben szereplő katonák is szeretik... Érthető, hiszen alapmű...
Bevételi szempontból finoman szólva nem robbantott bankot a film... Ezzel jelen alkotás Bay egyértelmű financiális gigabuktája... Szerintem pedig kellemes filmecske.... Olvastam, hogy sokan párhuzamba állítják a Sólyom végveszélyben című zseniális művel - a filmben is utalnak erre a szereplők... Ridley Scott munkája azért erősebb mű, jóval erősebb...
Nem bántam meg, hogy meglestem, látványos és reális háborús film, ami magán hordozza Bay jegyeit... Nem bánnám, ha Bay, Izomagyak és legalább a 13 órára hajazó filmeket kreálna... Oké, ez a filmje anyagilag szívás volt... Hm... Kár érte... Szerintem érdemes meglesni... Jó film...


13. Bobo 888 (2016-09-26 14:48.54) aaaaa
Háború Bay módra. Usa időről időre megégeti magàt gyarmat birodalmai kiépítése ügyében,ez pedig jó lehetőség az àlomgyár legjobb rendezőinek. Van itt minden mennyiségben golyó,rakéta,fröccsenő katonák,szakadó végtagok,kocsik közt pattogó tálib,drónok,F16-osok,a romok közt pedig most Transformersek helyett lázadó katonák lavíroznak. Bay kamerái remekül cikáznak,amikor meg a rakétavetőből zuhanó. rakétát követi a becsapódásig,mint ha csak Pearl Harbor filmjéből hozta volna át,mikor a japcsi kioldja bombáját. Nincs olyan jó,mint előző zseniális alkotása,az Izomagyak,de egyéni stílusa és látvány centrikussága nyomot hagy a filmen,a lassítások is zseniálisak. Bayt lehet szeretni,nem szeretni,filmjei azonban sosem ülnek le ès élvezet őket nézni.


12. Sötétszív (2016-09-23 23:31.13) aaaaa - (válasz Sötétszív 11. hozzászólására)
/Bay.
Bocsi. :D


11. Sötétszív (2016-09-23 23:30.28) aaaaa
Manapság illik utálni Michael Vay rendező urat, de én kedvelem, mert igenis tud filmet rendezni. Elég ha csak az Izomagyak című zseniális filmjét említem. Természetesen mint minden alkotónak vannak rossz pillanatai is. Nos a 13 óra: Bengázi titkos katonái című mozija ilyen. Állítólag igaz történetet dolgoz fel e mozijában. De inkább hasonlít egy akció filmhez, mint egy igazi drámához. Vagyis tipikus Bay film. Semmi megrázó élmény, semmi drámaiság, csak lövöldözés egész végig, s sajnos nagyon is egy oldalúan. Engem Riedl Scott Sólyom végveszélyben filmjére emlékeztetett valamiért Bay opusa. Azt sem szerettem nagyon. :D Na mindegy:a lényeg, hogy ez a filmje nem tartozik a legjobbak közé Mr. Bay. Remélem, hogy azért nincsen harag köztünk. :D Talán majd legközelebb jobban sikerül.,


10. Sötétszív (2016-09-13 13:51.34) aaaaa - (válasz Chris92 8. hozzászólására)
A Mission Impossible, a Terminator:Genesys, és a többi Paramount filmet sem adták még ki. Hogy meddig kell várni rájuk, nem tudom.


9. Dark Bakter (2016-09-13 08:56.56) aaaaa
Erre én is nagyon kíváncsi lennék... Honnan lehetne megszerezni? A DVD megjelenésről sem tudni semmit...


8. Chris92 (2016-08-16 22:21.24) aaaaa
Enyhén szólva dühítő számomra, hogy a magyar filmforgalmazók a legobskúrusabb belga rajzfilmeknek és minden féle Aslyum moslékoknak biztosítanak filmvásznat, miközben lassan már egy Michael Bay filmet se hoznak be, hacsak az nem éppen egy Transformers. Márpedig szerintem a 13 óra mindenképp megérdemelte volna nemcsak a látványa miatt, hanem mert önmagában is erős és élvezetes munka, még a Bay-t általában tűre vető kritikusok közül voltak, akik morogva de beismerték, hogy a piromániás ezúttal jó helyre nyúlt.
A film igaz történeten alapul (ki is írják az elején szép nagy betűkkel, persze mivel Hollywoodról van szó ezt tessék a helyén kezelni), a polgárháború utáni Líbia egyre durvábban süllyed a káoszba, ma is különféle fegyveres milíciák uralják keresztül-kasba az egész országot. Egy külföldön megjelenő, a szeptember 11-ei támadások évfordulójára időzített kisfilm igencsak felfokozza az indulatokat a Közel-Kelet országokban, Líbiában ez odáig fajul, hogy fegyveres iszlamisták megostromolták az amerikai nagykövetséget és a közeli CIA hadiszállást. Ezt a 13 órás hadi szituációt és annak közvetlen előzményeit dolgozza fel Bay, önmagához képest meglepően visszafogott módon. Persze videoklippes vizualitása rögvest tetten érhető, gőzhenger tempójáról nem is beszélve, ugyanakkor a csillagos-sávos patriotizmus is pont az egészséges mércére van letekerve a filmben. A film főhősei olyan arcok, akik a legkevésbé se kívánnak ebben a földi pokolban lenni, sokszor azt se tudják ki a szövetséges és ki az ellenség (Bay remekül érzékelteti azt a bizonytalanságot és káoszt, ami az ilyen országokban jelen van), a konfliktus amibe belekeverednek túlságosan komplex, hogy egyáltalán megértés, nemhogy beleavatkozzanak. Egyszerűen szarba kerülnek és próbálnak túlélni, pont mint A súlyom végveszélyben katonái (adja is magát a hasonlítás Ridley Scott filmjéhez).
A tempó pörgős, a mackótermetű, szakállas kigyúrt, cinikus humorú zsoldosok remekül vannak összeválogatva (John Krasinski-t szórtam csak ki igazán). A képi világ és Dion Bebee fényképezése pazar, érdemes figyelni milyen jól vannak a fények, az árnyékok és a színek összjátéka használva. Bay pedig az átlag TF mozi költségvetésének harmadából is képes olyan brutálisan intenzív és dinamikus akciókat összehozni, amitől az ember sokszor csak elismerően tud füttyenteni, ráadásul nincs finomkodás, sokszor egész végtagok szakadnak le tőből és a vér is patakokban folyik. A utolsó pár perben már kissé lendületét veszi a mozi, és a pátosszal is sikerül túlszaladni, ennek ellenére élvezetes, kompetens mozi a 13 óra, egyben bizonyítéka annak, hogy Bay tényleg jobban tenné ha végképp elszakadna az alakváltó robotok végtelen históriájától.


7. Mumeen (2016-08-12 00:31.21) aaaaa
Ez most egy háborúról, elvileg (!) valós eseményekről szóló film,mégis akciófilm beütése van az egésznek. Az egész egy nagy rambo. Az első 5 percben rájöttem,hogy ez nem egy realisztikus háborús film lesz,hanem egy csöpögős,hatásvadász,hős-amerikais szutyok. Undorító komolyan. Valaki ezt a temérdek hülyeséget még beveszi?Komolyan,ki hiszi el,hogy 5,ÖT (!) darab ember leszámol vagy 150-el?Ilyen nincs,lehet valaki akármilyen jólképzett,ilyen nincs. És ezek a nagy filozofálgatások a harcok között...Úristen,majdnem elhánytam magam. Ha akciófilmnek akarta volna eladni magát,asszondom,ok,de nem annak akarta. Szenvedés volt végignézni.

Csak egy példa,hogy mennyi hülyeség volt az egész filmben. A legelején,mikor a külügyet megtámadják,akkor veszik észre a támadás,mikor a kapu előtt a köbö 30 fős,felfegyverzett tömeg elkezd lövöldözni,addig ott bent koktéloznak. Közbe drónok,meg műholdas felvételek vannak a film hátralevő részében. Azt mér' nem vették észre,hogy egy fegyveres tömeg közeleg?Ja,meg mikor már egy órája harcolnak,akkor jönnek rá bent az irodisták,hogy meg kéne nézni,hogy honnan tudnak légitámogatást kérni. Mer'hogy a repülők nem tudnak Olaszországból (!) elrepülni egy tankkal Észak-Afrikába. Egy tankkal megteszem kocsival. Olyan orbitális hülyeségek vannak ebben a filmben,hogy aki kicsit is reálisabb fejjel gondolkozik,az végig fogja sírni az egészet...


6. Tjunior (2016-07-02 15:27.07) aaaaa
Michael Bayhez képest kiváló film. Önmagához képest nagyon visszafogta magát "kedvenc" rendezős, persze van pátosz, meg fegyver fetisizmus, de csak annyira amennyire egy háborús filmben kell. Ahhoz hogy 5 csillag adjak rá, azért nem ártott volna ha meg lehetett volna különböztetni egymástól a főszereplőket. Egy csomó szakállas fazon, fegyverrel, de hogy mikor melyik-melyik???


5. Danijay (2016-06-30 19:26.28) aaaaa - (válasz HEKTHOR 1. hozzászólására)
Én is nagyon szeretem a munkásságát. Hihetetlen jó rendező


4. Danijay (2016-06-30 19:25.16) aaaaa
Személy Szerint nekem nagyon tetszett! Hihetetlen hogy a Transformers filmek garmadában Michael Bay előrukkol.egy ilyen filmmel Persze jóértelemben 😃 Nagyon ajánlom mindenkinek


3. Elizabeth salvatore (2016-05-27 18:14.57) aaaaa
Elképesztő egy film. Nem is nagyon kell hozzá magyar szinkron, csak elrontaná. Elképesztő tempót diktál és eszméletlen jelenetek vannak benne. Bay maradhatna az ehhez hasonló akciófilmeknél a Transformers szerűek helyett.



2. XXX007 (2016-02-06 19:43.46) aaaaa
Kár h nem szinkronos.


1. HEKTHOR (2015-11-13 10:20.27) aaaaa
Nyíltan vállalom, hogy nagyra tartom Bay-t, mert szerintem abban a műfajban, ahol mocorog, igenis ott a helye .
Tudom, szép számmal vannak, akiket már a neve hallatán a laposguta simogat,..
Nos,ők legfeljebb annyit tehetnek, hogy ezt elkerülik nagy ívben:
http://www.youtube.com/watch?v=DcNhaKcVlYk



Kapcsolódó fórumok

VéleményekJohnny Saiper, 2023-03-10 00:3530 hsz
KérdésekKimiraikonnen, 2021-02-05 13:384 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk