Idősebbek is elkezdhetik online és ingyenes rejtvényfejtő játékunkat
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Túszdráma
- Film Mánia, 01:05
Amerikai pite
- AMC, 01:10
Levadászva
- Mozi+, 01:25
Ha ölni kell
- Cinemax2, 01:46
Richard Jewell balladája
- Film+, 02:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Shirley MacLaine (90)
Djimon Hounsou (60)
Glenn Morshower (65)
Cedric the Entertainer (60)
Aidan Gillen (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
2022-es választás
PC
Naruto (sorozat) - Most akkor sasuke buzi?xD

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Kő kövön aaaaa
Bruce Lee aaaaa

 

Fórum - Kész katasztrófa - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

25. Evile-Elvis- (2020-09-10 11:16.19) aaaaa
A 40 és annyi után azt hittem ez is egy kiváló vígjáték lesz, de ez itt félre ment, unalom a köbön.


24. Cantri (2020-03-27 18:34.59) aaaaa
Judd Apatow-nak mindenképp van egy olyan humoresszenciája, és hozzáállása a karakterekhez, ami nem mindenkinek jön/jöhet át...abszolút nem visszafogott, vagy könnyen befogadhatóvá formázott, agyonrágott, mikrózható "kész étel". De úgy látom őt ez egyáltalán nem érdekli, nem kíván mindenkit szórakoztatni, de igyekszik megfogni egy szűkebb réteget, akik a szarkasztikus humor szerelmesei, vagy legalábbis vevők az ilyesmire.

Trainwreck is ezen a vonalon készült, olyan kiforgatott női figurával, melyet igazán ritkán látni Hollywoodban...persze végül kap egy ívet, mely a mainstream oldal felé billenti, de az összkép így is egy igen egyedi pörkölésű, pikáns filmdarab kötődési nehézségekről, önbizalomhiányról...teljesen aktuális.....



23. Jenci111 (2018-02-17 23:55.06) aaaaa
Igen az a film tényleg az amit a címe ígér..


22. Emmersson (2017-07-23 21:11.07) aaaaa
Max. 3,5...
Egy délutáni filmnek elmegy, de csak szünetekkel. vagy 4x mentem ki közben - egyszer a boltba :)
Túúúl hosszú! Minek ennyit húzni?
Tudjuk mi a sztori, ezerszer láttuk. Egy-két eredeti poén emeli az átlagos vígjátékok fölé egy hangyafaxnyival...
Egyszernézős!


21. Dark Bakter (2016-12-14 14:54.49) aaaaa
Bejött... Amy Schumer stílusa bejön, ráadásul fantasztikus kisugárzása van a hölgynek... Nem az a tipikus modell alkat, lehet hogy nem a legszebb színésznő, de mégis pozitív és vonzó szeretni való összkép alakul ki róla... Jó NŐ! Ennyi :) Nekem nagyon bejön a csaj, vállalom! :) Stand Up-os műsorát is láttam... Ugyanolyan provokatív, és szókimondó, mint jelen alkotásban... A sztorit is ő jegyzi, valószínűleg sok megtörtént eseményt, emléket beleszőtt... Vannak benne remek jelenetek, és fergeteges poénok, de sok az üres járat is... Sőt, nem egyszer klisés unalomba fullad a mozi...
A színészi játék nem rossz, hozza mindenki, amit megkövetel a szerep... Swinton és Cena alakítás emlékezetes Schumer kisasszony mellet...
Judd Apatow rendezett maradandó mozikat... Ahogy többen is írták, a legmaradandóbb mozi tőle a 40 éves szűz... Jelen mozi sem ér fel hozzá... Kissé alpári, kissé vulgáris... Ezzel semmi baj nincs, sőt... A gond az, hogy klisés maszlaggá vált a felénél, és ez sokat ront az összképen... Összességében szórakoztató szösszenet egy helyes szöszi tolmácsolásában... Nem váltja meg a műfajt, de érdemes vele próbálkozni...


20. Roberto (2016-11-15 04:17.29) aaaaa - (válasz Roberto 19. hozzászólására)
Ja Oscar helyett, GG. de mindegy is már....


19. Roberto (2016-11-15 04:08.31) aaaaa
Nahát régóta láttam ilyen megosztó filmet. A film első fele totál nem tetszett, egyesre állt nálam, de aztán valahogy csak beindult. Csak tudnám minek! Amiért nem tetszik a film? Túl alpári, alpári mocskos egy film egy ilyen tálképű nőtől. Ha ez tetszik a népnek, amit kihozott magától, csak gratulálni tudok. És főleg azért, mert még Oscarra jelölték ezt a büdős, mocskosszájú nőt? :D:D Ugye milyen szabadon írok? hadd írják már úgy, mert a film stílusát akarom képviselni XD Atyám, mik vannak... De az Oscaron nem is csodálkozom már évek óta, de legalább volt olyan tisztességes a zsüri, hogy nem nyert Oscart a film. Fúú baszod hallod.... kb ilyen alpári, mocskos keci stílusban tálalták a filmet, telis-tele szexista felfogásokkal, mindenki megkúr mindenkit,
egyedül az izompacsirtás mozis jelenet, LeBron James és az Apa szál az amik értek is valamit a filmben. Külön tetszett a Cleveland-Miami párhuzam felhozatala is mint orvos/barát-sztár között, azért ott volt kis mögöttes tartalom, főleg aki jártas az NBA-ben.
Tálképű Amyt sosem láttám még vásznon, nem is ismertem ez idáig. - De nálam ezzel a gusztustalan szexjelenetekkel / felfogással egy életre elásta magát, főleg amit a film első felében lemuvelt. MERT NEM ÁLL JÓL NEKI. és ami nem megy, nem kéne eröltetni.
Alpári, büdös, véres, gecis, kottonos, szarzsák és még sorolhhatnám a szinonima szavakat. Akinek bejön a stílus, és már mindjárt szétesik olyan laza formaság az illetö, annak biztosan tetszeni fog a film.
Nézzetek német pornót inkább :D


18. Türkiz (2016-09-11 23:25.27) aaaaa
Az eleje tetszett,igazán szókimondó és nagyszájú a csaj,a vége felé már kezdett kicsit ellaposodni a film,unalmassá válni annak ellenére, hogy az elején sokat nevettem.Egyébként jó volt egynek.


17. Stickfa (2016-08-14 21:31.31) aaaaa
Egy ideig szorakoztato volt, de az utolso felora mar nagyon farasztott es giccses volt.


16. HettyKing (2016-06-20 21:16.05) aaaaa
Határozottan jó, egy irtó erős 4 csillag. 5-öt adtam elsőre, de aztán rájöttem, azért nem vetekszik egy pár klasszikussal. Jól szórakoztam, eredeti volt maga a sztori (legalábbis én még nem láttam ehhez hasonló történetet). A csaj valóban nem egy szépség, de végére meg lehet szokni az arcát. Igazából ezen nem kéne úgy fennakadnom, csak már annyira megszoktuk a holywoodi szépségeket, hogy furcsán jön ki, hogy egy átlagos kinézetű nő játsza a főszerepet...

A poénok nagyon jók voltak.

Spoiler!

A temetés nagyon eredetire sikerült, ennél őszintébb már nem is lehetett volna. A sztori vége se lett csöpögős, mégis meghatódtam, ahogy Amy próbál táncolni.

Spoiler vége!


Az egész film olyan őszintére sikerült, szókimondó, eredeti. Klisék szerintem csak annyira vannak benne, amennyire valahol az élet is az, hiszen általánosságban nagyon sok hasonlóság van élet és élet között. Szóval ez egy klassz film! Örülök, hogy megnéztem.


15. Sötétszív (2016-02-19 01:47.10) aaaaa
Judd Apatow filmje egész viccesre sikeredett. A csaj nagyon jó volt benne, de a többiek is kitettek magukért. Nekem különösen a mozis jelenet tetszett. Amy Schumer egy nagyon önző nőt játszott, de mégis aranyosan csinálta. Persze megvannak a klisék is, és a vége is előre borítékolható, de szerencsére nem megy át felesleges érzelgősségbe. A film történetének tanulságait mindenki vonja le maga. Ezt mindenkinek látnia kellene, mert tényleg nagyon jó film. A tavalyi év egyik legjobbja.


14. Riff60 (2016-01-15 22:44.23) aaaaa
Sokat röhögtem,jó humora van ennek a kalácsképű picsának,kicsit olyan női Seth Mcfarline.És végre a Kutyasétáltató-val odaver valaki a szűk filmsznobéria által ajnározott független kísérleti filmeknek is.Az idei Sundance kedvence volt...hát ezen besírtam.


13. Az utolso szamuráj (2016-01-08 19:07.03) aaaaa
Nos:azért jelölték Golden Globe-ra,mert BASZOTT jól hozta a csaj a-saját magára írt,mi több,valahol saját magát írta!-szerepet.
És,mert a film is fasza vígjáték.
Amy Schumer Magyarországon alig ismert:kint akkora név már,amit meg is érdemel.A nőnek van valami fanyar de markáns humora,stand-up komikusként kezdte,aztán sorozatot is rendeltek tőle,kiugró sikerrel ment.Titka egyszerű:csaj létére szembe mer menni a bugyuta,női sztereotípiákkal,fennen hangoztatja,hogy egy nő is élvezheti a szexet,ő is MEGBASZHATJA a férfit,és mer egy olyan dologról,mint MENSTRUÁCIÓ,széles körben beszélni,viccesen.Ami valahol azért szomorú,mert a Föld lakosságának fele a jövőben,éppen mostanság vagy már a változás kora után van,azaz:vér fog/folyik/folyt a pinából kérem,és ez természetes.
Szóval,van ez a csaj,kicsit négyzetes kinézetű,kicsit az arca mint az eltaknyosodott kelt tészta,és löki a szókimondó vicceit:sok kritikus amúgy kis hazánkban azt vetette szemére,pötit visszafogta magát önmagához képest,és igazuk van,mert a vége átmegy romanticseszkoje-ba amit én nem annyira kedveltem.Viszont ez nem Apatow-film,hiába ő rendezte,ez Amy munkája,sőt igen sokszor van benne improvizáció,meg hagytak benne dolgokat,mert pojjjénosnak vélték-és tényleg.
Judd Apatow-ot fura,vagy bírják,vagy nem:van gyengébb mozija,de például a 40 éves szűz 850 millió év múlva is vicces lesz,mert akkor is lesznek olyan muksók-hacsak addigra nem volt világvége vagy Farturó professzor a sok másolását és magánvéleményét nem lövi ki az űrbe,amik miatt elpusztítanak bennünket a warkok vagy a troszok,majd Pataky Ati megmondja melyikek veszélyesebbek.Védjegyei,hogy többet dumálnak néha a kelleténél,én itt besírtam néhány mondaton,és eszméletlen jók a karakterei,akiknek mindig van még egy utolsó mondata.Azt nem írom alá persze,hogy széplelkűek kedvenc darabja lenne-Roszner kolléga például tuti felnyalna az első 15 perc után némi háztartási hypót-alpári ,és néhol bunkó,ám többször őszinte,és érdemes odafigyelni a témaválasztásaira,mert vannak mögöttes dolgok.Nem mellékesen Tilda Swinton-t most láttam először nőnek és irtó jó komikusi vénája van,és hogy annyi híresség rakatta bele magát,se írnám a véletlen számlájára.(Hogy pedig melyiket hol és milyen ötletesen figurázzák ki,az illető vaskos segítségével,megérne még egy misét,de papoljon a fa...más.)
A Kész katasztrófa jó kis vígjáték:nőkről,akik mondjuk nem Ákos elvárásai szerint élik az életüket,és nem hinném,hogy nekik ne lenne helye a társadalomban.Ha ezt észreveszed,ha észreveszed,hogy van a film mögött valami csapásvonal,még tetszhet is.
Ui:és így,ilyen muzsikával kell lezárni egy mozit.Billy Joel:A Matter of trust.Genya nagy zene,baszott jó zene,ereje van,szól rekedtesen a gitár,nem valami baszotthuzmegtyüttyösi dj technotangofractomittudoménmigépzene gyopálja agyunkat,nem,zenészek játszották,a klip meg olyan híres-nézd meg a Youtube-on!!-hogy Hevesi Tomi is lemásolta,csak ő nem játszotta egy életen át(Ha érted.Aki öregebb,igen.)
Joel-től meg hallgass meg néhány zenét:amit az amcsi filmektől képtelenség elvitatni,olyan dalokat tudnak összeválogatni megfelelő pillanatokban,néha megáll az emberben az ütő.


12. AlekSeJ (2016-01-02 15:53.13) aaaaa
Nem volt ez olyan rossz, mint amennyire nem tetszik itt néhány embernek. Kicsit ódzkodtam a kommentek miatt, a rendező eddigi alkotásai sem vonzottak, de belevágtam. Úgy voltam vele, majd hagyom az egészet a francba, ha megunom. Ahogy írták is előttem, az első apuka általi monológ vagy megfogja az embert vagy nem, nálam előbbi volt. Ahogy a babázós sztorit előadta, tudtam, ezt ha nagyon szar lesz is lebirkózom valahogy. A főszereplő csaj miatt nem adtam csak négyest. Valahogy nem illett a képbe, idegesített a személyisége, de inkább a külseje. Nekem nem tetszett, egyedül a humora húzta ki nálam a sárból. A poénok alpáriak, igen, de mondja már meg valaki, hogy melyik baráti társaságban nincsenek ilyen beszólások? Ahol csak hasonlóan sznob faszságok hangzanak el, mint azon a filmbéli „mondjon mindenki egy titkot” játékon, azt személy szerint baromira unnám. A játékidő tényleg nagyon hosszú, bőven lehetett volna rövidebb, és emiatt olykor nagyobbak a humor nélküli üresjáratok, mint kellene. Egyszer-kétszer emiatt is kezd előjönni a főszereplő lánykánk idegesítőbb oldala, de aztán történik valami, ami azt az apró ellenszenvünket csillapítja. Amilyen oltári nagy semmik jönnek ki a rendezők kezei alól, ez a film tényleg kellemes csalódás volt. Aki viszont a nyers, dugós poénoktól tartózkodna, az hagyja ki. Részemről egy erős, négyes felé hajló közepes.


11. Hajrá KTE (2015-12-26 11:45.52) aaaaa
Nem olyan rossz film ez, sőt.
Végre ahol nem a pasik vannak beállítva nagy szexmasinának, és hogy mindenkivel lefekszenek, meg van ez a másik oldalon is :D
Végre ahol ha van is egy nagy "közös" táncjelenet, nem az a bárgyú dolog, hogy mindenki együtt mozog stb, Schumer elfárad tánc közben stb... Nekem bejött, a romantikus vígjáték műfajában számomra legalább is tudott egy kicsit újat mutatni, noha természetesen klisékből sincs hiány :D


10. Városi vadász (2015-12-25 21:28.05) aaaaa
Hát ez marha nagy film. Régen nevettem ennyit, szerintem minden percben ott volt a szeren. Szinte mindig volt valami, amin majd besz.rtam. A vége is kedves volt és aranyos. Csak ajánlani tudom.


9. Anitabagwell (2015-12-16 10:35.06) aaaaa - (válasz Chim 8. hozzászólására)
Ez igaz! Jól fekszik ez az Amy Schumer hálivúdban, nem kell ezen meglepődni. :)


8. Chim (2015-12-14 21:53.30) aaaaa
Golden Globe jelölés?? Most ez igaz vagy csak elírás?


7. Anitabagwell (2015-12-14 10:22.26) aaaaa
Ahogy a címe mondja....


6. Tjunior (2015-12-13 20:45.33) aaaaa
Tipikus Judd Apatow film annak minden előnyeivel és hátrányaival. A viccek színvonala változó, a vágó ollója is sűrűbben csattoghatott volna, 2 óra egyszerűen nem volt benne ebbe a sztoriban, viszont hiába irritál Amy Schumer rágcsáló feje a végére egész jó kis párossá álltak össze Bill Haderrel, és a cameok is fergetegesek voltak.


5. Pedro86 (2015-12-08 15:55.48)  
Szőrnyűűűű!!!! 10 percig bírtam. Addig volt 1 jó poén, és 150 káromkodás. Ez nem humor, ez alpári stílus.


4. Törölt felhasználó (2015-11-03 11:12.23) aaaaa - (válasz RapaNui 2. hozzászólására)
Ú a párodnak is? Az már valami.


3. Rebellis (2015-09-20 01:19.10) aaaaa
Komolyan, csak két komment?! Aki bírja Apatow humorát, az semmiképp se hagyja ki! Az apa monológjából az elején mindenki be tudja lőni, hogy neki való-e vagy sem. Szerintem állati jó volt.



2. RapaNui (2015-09-05 16:15.29) aaaaa
Aki teheti inkább nézze meg a Vakációt, ezt a feléig bírtam csak végigszenvedni, de addig is unalmasra és érdektelenre sikerült, sehol egy jó poén, semmi egy nulla és nemcsak nekem, de a páromnak is ez a véleménye.


1. Sötétszív (2015-08-24 09:22.22) aaaaa
Judd Apatow új filmjére kíváncsi vagyok. Remélem, hogy jó lesz.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekEvile-Elvis-, 2020-09-10 11:1625 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk