Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A holló
- Paramount Network, 23:45
Tűzfal
- Viasat3, 23:50
Barney és a nők
- Filmbox Plus, 00:05
A fenevad
- AMC, 00:30
A bátrak igazsága
- Moziverzum, 01:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
S. O. S. Titanic - Vélemények
Az ördög ügyvédje - Vélemények
South Park (sorozat) - Vélemények
Érdekességek!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Imádlak utálni aaaaa
Emily Hirst aaaaa

 

Fórum - A tenger szívében - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
51. Nyolcadik utas (2023-06-15 06:08.59) aaaaa
A maga nemében kifogástalan.
Mondom ezt úgy, egy-két éve olvastam a film alapjául szolgáló regényt, amin nem igen találtam fogást.
A könyv sokrétű. A cethalászattól kezdve a hajózási ismereteken át a kannibalizmusig rengeteg témában ad ismeretanyagot, de ezek zöme nem filmre való, így marad a főcsapás: az Essex kálváriája.
Az áthallás pedig tényleg nem véletlen.
Melville Moby Dickjét tényleg ez a történet inspirálta.
A film a szívet nem dobogtatja meg, de tisztes iparosmunka. Ron Howard kezében, mi lenne más?


50. Városi vadász (2021-10-26 21:31.40) aaaaa
Nem lett volna ez rossz, csak valami hiányzott, hogy úgy igazán üssön.



49. Angelsoul (2020-05-09 22:45.33) aaaaa - (válasz Kudara 44. hozzászólására)
Tudod, ha ilyen építőmunkások ballagnának el mellettünk, mint Chris Hemsworth, a nőknek egy szava nem lenne. De beláthatod, hogy a trottyos Józsi a malter mellett nem egy főnyeremény.


48. Mclane 2 (2019-12-20 20:42.22)  
Én nem olyan túl régen olvastam az eredeti könyvet: [link] Napok alatt rágtam át magam rajta, és egy nagyon részletes és sokrétű írást kaptam mint olvasó eléggé. Aztán jött a film dvd-n és hát abban se csalódtam eléggé jól visszaadta azt amit olvastam, arról a bizarr esetről ami lezajlott az óceánon a bálnavadászokkal és a későbbi tragédiájukkal, és bár én magam nem éltem kicsit sem abban a világban de úgy sejtem a mai emberek nagy százaléka, nem jött volna vissza egy efféle halálos kaland után aminél egy és más tényleg csak a szerencse miatt alakult ahogy. Szóval mindent egybevéve nekem valahol kellemes csalódás volt a könyv is mindenképp, de a film is szerencsére eléggé jó lett és simán letudott kötni, és adta amit kell gond nélkül viszonylag.


47. Bertó!!! (2019-07-04 19:36.53)   - (válasz Lükesrác 46. hozzászólására)
Ez egy Moby Dick Moby prequel.


46. Lükesrác (2019-07-04 18:53.41) aaaaa
Minden erénye ellenére végig nem tudtam szabadulni a Moby Dick-utánérzéstől, de egy négyest megérdemel.


45. Empire (2018-05-28 18:54.15) aaaaa
Nagyon jó film! Jobb helyet érdemel a listán.


44. Kudara (2018-05-28 11:14.57)   - (válasz Independence 36. hozzászólására)
Végre valaki leírta, milyenek is az IGAZI férfiak! Igaz, hogy nagyon elmentünk a témától, de ehhez hozzá kell szólnom. Nem csak a "kezüket munkával bemocskoló, családért teszem" férfiak hiányával van a gond. Hanem sok nő hozzáállásával (mielőtt megkövezne valaki, én is nő vagyok). Sok helyen látom/hallom, hogy megy a rinya, hogy hasonló férfiakat hiányolnak/keresnek, akiket leírtál, de ha meglátnak egy haza felé ballagó munkást (pl. építőmunkást), aki ugye a kemény munkától megfáradva, koszosan sétál haza, hogy megpihenhessen, akkor az ilyet lefújjogják, meg igénytelennek nevezik, meg miért nem ad magára, illetve hogy néz ki... Na, akkor valójában mit akarunk? Szóval szerintem mindkét nemnél vannak problémák, persze tisztelet a kivételnek!!

Rátérve a filmre, nekem tetszett, nem szoktam ugrálni az ilyen filmekért, de ez lekötött. :)


43. Kilok (2018-03-29 18:48.06)  
Nagy vesszőparipám, hogy csináljanak végre egy normális remake-et a Moby Dickből.


42. Rékuska2004 (2018-03-29 10:30.53) aaaaa
Nekem teccet! Szépen levezette a Moby Dick történetét ihletö sztoriját. Megnyilvánult benne az emberi kapzsiság( a bálnák után addig kutattak míg a hajótörés nm lett a vége), és az önzetlenséget( mikor visszatértük után Chase hajót küldött a stigeten ragadtaknak). A legénység összetartása a végsőkig ott volt.
A díszlet a kellekek és a jelmezek jól sikerültek, tükrözték a kor viseletét. A filnzene remekül aláfesti a sztorit.
5/5


41. Sampler (2018-03-08 06:42.30)  
Azért ne felejtsük el, hogy legtöbbször az igény formálja a kínálatot. Ma a "tudatos" nők 80%-a pénzes, sikeres faszra hajt, nem akcióhősre. Ha jobban szétnézel a párok között, sokszor tökmindegy, hogy ecsetfejű,kopasz, cingár, hájas, tokmány orrú... Csak lovetta legyen.


40. Dark Bakter (2018-02-12 15:04.56) aaaaa
Remek mozi! Ron Howard ismét látványos és pazar filmet tett le az asztalra, amely a Moby Dick méltán kultikus könyv előzményét mutatja be...
Remek képivilág, a történet és a hangulat is pazar... A színészijátékkal sem volt semmi bajom. Roque Banos zenéje is fantasztikus volt...
Remek film a XIX. századi bálnavadászaok mindennapjairól, arról hogy a hajótörötteknek mit meg kell tenni azért, hogy életbe maradjanak.... És a fenébe is csak ez alapozza meg Moby Dick históriáját... Látványos és hangulatos mozi! Nekem bejött....


39. Dobsony (2017-05-25 08:13.01) aaaaa - (válasz Independence 36. hozzászólására)
Nagyon szépen megfogalmazott kritika, ha nem is magàról a filmről teljes mértékben, hanem inkàbb a modern kor feltörekvő nemzedékének férfiairól(fiúcskàiról) akik apukàjuk csecsén nevelkednek és jutnak egyre feljebb. Mondjuk szerintem ez mindig is így volt, csak a mai vilàgban nagyon feltűnő a kontraszt. De ebben a liberalista, globalizàciós, mindent elfogadós vilàgban nem is lehet màr ezen csodàlkozni, az a divat hogy ne legyünk a szó ezen értelmébe vett FÉRFIAK!
Egy példa erről az életemből, amin úgy kiakadtunk, hogy a mai napig mindig szóba hozzuk egymàs közt. Tehàt kb 5-6 éve kimentünk baràtok Udinébe meccsre+a baràtomnak az itthoni boltjàba bevàsàrolni. Bementünk egy autópàlya környéki plàzàba, sörözgettünk, nézelödtünk, bambultuk a csajokat. És ott, akkor szembesültünk a ténnyel, hogy vazzeg hova-merre tart a vilàg, nem làttunk férfiakat. Minden félig meddig férfinak làtszó ember, mindennek tünt csak igazinak nem. Női nadràgokban, ràfeszülő blúzocskàkban, nyakban kivàgott polókban flangàltak a max 65-70 kilós kirakati próbababàk, màr csak a retikül hiànyzott a kezükből. Olyan érzésünk volt, mint egy itópisztikus filmben, minden férfi melegnek, de legalàbbis metroszexuàlisnak tünt, pàr kivételtől eltekintve. Aztàn kimentünk a meccsre és megnyugodtunk, hogy azért Olaszorszàgban is vannak még a szó igaz értelmében vett férfiak! ;)
A legnagyobb gond a sztorimmal, hogy màr itthon is hasonló a helyzet. A sorkatonai szolgàlat is nagyon hiànyzik a mai ecsetfejű majmoknak! :)


38. Miszter88 2 (2017-05-25 00:09.07) aaaaa - (válasz Independence 36. hozzászólására)
Ennyi !


37. Lector (2017-05-24 20:32.32)   - (válasz Independence 36. hozzászólására)
No comment


36. Independence (2017-05-24 17:10.56) aaaaa
Nos, talán jómagam is többet vártam e mozitól, mint, amit nyújtott - úgy látom többen vannak így ezzel.Nem Herman Melville Moby Dick-jét kerestem, s nem azt az élményt, mit a regény nyújt - dőreség is lenne - mindössze több kifejtettséget a dráma szintjén, alapos megmunkáltsággal formált karakterek által interpretálva.
Nagyot mégsem csalódtam, hisz zene, látvány, hangulat terén, a mozi hozza azt, mit egy kalandfilmre vágyva székbe csüccsenő - popcornt majszoló mozi néző - elvárhat.

Engem személy szerint nem zavart a CGI tökéletlensége, ugyanis mindig képes voltam hagyni elsodorni magam..., nem vadászok a hibákra, bálna olajra sem - ha egy mozi "hat", alámerülök, elveszek benne, s nem keresem elő nagyítómat, hátha, majd jól megmondhatom a tutit, miért is ne tetsszen, mit látok...

Viszont!

Van ebben a moziban egy üzenet, mit régóta "kibeszélnék" magamból, itt az alkalom...

Ez a film s történet egy oly korról szól, mikor még léteztek "férfiak", Hemsworth tán tényleg nem egy színészóriás - biztos, hogy nem az - , de férfi. S férfiak azok, kik körbeveszik, férfiak, kik egy lélekvesztőben neki mennek egy húsz méteres ámbrás cetnek, férfiak, kik nem rettegnek az óceán rejtéllyel övezett mélységeitől, csak teszik a dolgukat, másznak a sós víz által átitatott köteleken, bontják a vitorlát, s ha lezuhannak, jeltelen sírjuk a "nagy víz", kik éveket töltenek távol a családjuktól, nem látják megszületni gyermeküket, de életüket teszik kockára - gondolkodás nélkül - , hogy biztosítsák asszonyuk s utódaik betevőjét, férfiak, kiknek kérges a tenyere, a kötél kemény horzsolásától, kik, ha megáll hajójuk Valparaiso kikötőjében, vedelik a rumot s végig kefélik az összes kurvát - ki várhatná el, hogy másfél-két évet töltsenek el pina nélkül? - , de férfiak, mert visszatérnek azokhoz, kik az életük értelmét jelentik! Férfiak, büdösek, koszos a ruhájuk, nehéz az életük, s mégis fel lehet nézni rájuk, mert bátrak, miközben bele sem gondolnak abba, mit jelent e fogalom, mert csak élik azt, mit generációk óta diktál nekik a létezés keménysége!

Férfiak, kik szemrebbenés nélkül nekimennek a kőkemény, hajókat hullámsírba küldő viharnak, a fekete felhőknek, az óriás fogas cetnek, a törékeny bárkájukat elnyelő hullámoknak, férfiak, kik morognak, ha "húsmentes", s kevéssé ínycsiklandó az ellátmány, de nem félnek egy néhány méteres dereglyébe ugrani, s megszigonyozni a kékes csillogású vizek urát..., férfiak, kik előbb haltak ki, mint amire vadásztak!!!

Ma "ecsetfejű", csőgatyás hülye-gyerekek vették át a helyét ezen elődöknek, kik nem mernek még egy nőt sem megszólítani - tisztelettel, értelemmel, humorral, odafigyeléssel, tökös mód -, kik leveleznek - jah, a neten keresztül, ez oly könnyű -, de találkozni nem mernek, mert ehhez már gyávák, kik a szórakozóhelyeken apuci pénzén urizálnak - röhej, de ma a nők viszik ágyba a pasikat, s nem fordítva, pedig..., úgy kéne - kikre, ha rámordulsz, szaladnak a "hetesbömbihez", hisz a nagyvas tekintélye megvéd, mit szintén apuci vett nekik, kik Helly Hansen vitorlás cuccban virítanak, mert az menő, s elérhetetlenül drága, de ha a Balaton két nagyobb hullámot vet, teletojják a gatyeszt, s persze arra is "embert" tartanak, hogy kimossa a "kaksit"..., kit persze szintúgy apuka fizet, néhány "közbeszerzés" által, ebül szerzett lovettából.

Ez a film nem a "nagy bálnáról" szól, hanem azokról, kik vadásztak rá..., a nagy bálnák, még léteznek, férfiak már alig..., tisztelet a kivételnek!


35. Kirschakos (2017-01-27 16:11.39) aaaaa
Nagyon szép film, fájóan alulértékelt!! Remek alakítások, megható történet, szuper látvány, jó zene... mondanivalója is van... egyszerűen tökéletes szórakozás.


34. Roberto (2016-09-22 03:35.11) aaaaa - (válasz Zuboly 9. hozzászólására)
Sajnos, elég keveset...


33. Roberto (2016-09-22 03:28.16) aaaaa
Nekem baromira bejött ez a Moby Dick elözménytörténetként is felfoghato "Amerika eposza". Herman Melville a Chris Hemsworth által alakított elsőtiszt, illetve Gleeson által alakított tengerészsegéd beszámolójáböl merítette az egész Moby alapkoncepciot, legalábbis Ron Howard filmje ezt sugallja. Akkoriban, 1820 körül nem voltak Green peace meg tököm tudja milyen zöld béke szervezetek, de az akkori cethalászok ezekből éltek meg. az a bizonyos bálna sperma alapanyaga a különböző kozmetikai készítményeknek, szappangyártásnak és még a lámpaolaj pótlónak egyaránt is népszerű. Előbbiek esetében, vigyázzatok hölgyek, hogy mit kentek magatokra, meg még kitudja milyen hajbalzsamot használtok otthon :)))
Sokan szídják Thor alakítását, pedig a srácot így még nem láttam ilyen jol játszani. Nem mondom azt, hogy Oscar-os alakítása volt, de a többi filmjeihez képest itt most játszott. Ami még bejövős volt, az a kapitány jellemvonási fejlődése. Egy undok kis görcs volt a film első felében, majd szépen karakterfejlődésen ment át, pozítiv értelemben. Bár azt még mindig nem érteni, hogy a tengeri viharban miért oldalt mentek a hajóval, és nem vállaltákl az árral szembeni vitorlázást. Az a jelenet egy marhaság volt kapitány létére. Az oké, hogy így akarta kihzni a sodrából Thort, de akkor is. A sztori olyan amilyen, de nem lepődök meg ezen, nem is vártam sokat... talán majd a Moby Dick újrafeldogozását jobban átvesézhetjük, pláne a regény ismertében.

Baszott erös 4-es, szinte majdnem ráböktem az 5 csillagot.

ui:
Jack London, Tengeri farkasok újrafeldolgzást akarok most, azonnal, ebben a köntösben, ezzel a látványvilággal megáldva. Nem bánnám azt sem, ha Ron Howard rendezné. Ha lesz egyáltalán ilyen terve Hollywoodnak.


32. Cantri (2016-08-10 03:02.45) aaaaa
Fájóan középszer. Pedig Amerika "opusának" nagyvászonra álmodása a 21. századi lehetőségekkel több mint nyerő vállalkozásnak ígérkezett. Sajnos azonban a varázslat csak a látványban működik valamelyest, a rendezés viszont kifejezetten erőtlen, a cselekmény pedig arcul csapóan lapos. Néztem a mozit, és így különösebben durva vagy szembetűnő hibák hiányának ellenére, mégis félelmetesen semmilyen az egész összkép, amolyan megnézi az ember, és felejti el darab. Ennél meg jóval több volt ebben, meg Howard-ban is. Kár érte.....


31. Miszter88 2 (2016-07-26 16:06.10) aaaaa
Egyszer meg lehetett nézni .


30. Delpiero (2016-06-30 21:10.58) aaaaa - (válasz Oereg Gorm 26. hozzászólására)
Elírtam, előfordul. Murphy nem tud rossz lenni az tuti...ellenben ezzel a filmmel :D


29. Kilok (2016-06-30 21:10.11)   - (válasz Oereg Gorm 28. hozzászólására)
Értem, gondoltam hogy ilyesmi történt, persze Melville regénye nem valós. Ha már az a sztori, akkor Gregory Peck Ahab kapitánya, 1956-ból, és maga az a film, az nálam mindent visz, de persze csak a regény után :)


28. Oereg Gorm (2016-06-30 19:02.04) aaaaa - (válasz Kilok 27. hozzászólására)
Nos:)

(spoiler)

Van egyszer egy írónk(Melville),aki kifaggat valakit egy cetes-zsákmányszerzéses-túlélős kalandjával kapcsolatban.Végül is az író később kiszínezhette a hallottakat és megszületett: A Moby Dick-ennyi röviden A film nem a Moby Dick


27. Kilok (2016-06-30 12:45.13)  
Nem teljesen értem a trailert. Elhangzik benne, hogy "amikor megszületik Moby Dick legendája", nos ennek a filmnek annyi köze van Herman Melville nagyszerű regényéhez, hogy van benne bálna, víz és hajó.


26. Oereg Gorm (2016-06-23 22:47.35) aaaaa - (válasz Delpiero 25. hozzászólására)
C.Murphy itt is jó,nem csak simán elmegy.Gleeson és nem Glesson.;)


25. Delpiero (2016-06-23 21:23.16) aaaaa
Életképtelen.

Ez jutott eszembe nagyjából a film felénél, és a végére még rosszabb lett. Egyszerűen a zenén kívül itt semmi nem működik.
C. Murphy nagyon nagy kedvencem, itt elmegy, Thor pocsék, Glesson meg totál felesleges.
Ron Howard drámai érzéke teljesen elcsúszik, nincs ki(k)ért izgulni, drukkolni. Sablonos figurák, sablonos helyzetek és megmondom őszintén a látványtól is jóval többet vártam.
Hatalmas bukás hát az eredménye a mozikban és a kritikusoknál is...maximálisan megérdemelten.


24. Tjunior (2016-05-22 22:46.44) aaaaa
Az elején Brenadan Gleeson azt mondja a történet 2 emberről szól. Na itt megy félre a film. Mert ahhoz, hogy róluk szóljon nem egydimenziós figurák kellettek volna. Nincs kinek szurkolni, a konfliktusok sem létezik csak beszélnek róla, így az összehaverkodásuk is érdektelen. A technikai megvalósításba nem nagyon lehet belekötni, csak dolgozni kellett volna még azon a fránya forgatókönyvön.



23. Colby86 (2016-05-17 14:38.12) aaaaa
Hát ez elég sótlan, középszerű és feledhető lett...főleg Ron Howardhoz képest...


22. Az utolso szamuráj (2016-05-06 16:01.15) aaaaa
"Szólítsatok Ishmaelnek. – Herman Melville minden idők egyik legfontosabb művét írta meg a Moby Dick-kel:és egy könyv nagyjából bármikor jobb a belőle készült filmnél(szerintem maga az olvasás fontosabb a mozgókép bambulásánál,kötődjön megélhetésem bizonyos része ahhoz akár).A könyv érték,tanít,nevel,elvarázsol,szórakoztat,megríkat,félelmet szül,ismeretet ad,szárnyat a fantáziának,szókincset gyarapít,erre film ilyen mértékben ritkán képes.A Moby Dick egyfelől jó kalandregény:a másik,még a leghülyébbek által is felismerhető,vastag alkotórészben azonban annál jóval több.
Jó lenne persze a bálnahalászok azonnali gyűlöletbeszéde helyett némi ismeret is,főleg erről a korról:más is megjegyezte előttem,és vastagon igaza van.Nem arról beszélünk,hogy ma japán bálnavadászhajók mit tesznek ezekkel az emlősökkel,tilalom ellenére is,hanem hogy ezekben a századokban mit jelentett a bálnaolaj.Bálnazsír.Csont.Ámbra(ami ma is a legdrágább parfümök alapanyaga,holott nézz utána,mi az!!Annyit róla,kilója több millió magyar forint!!!!!!!)Egy elejtett bálnából iszonyatos mennyiségű,az akkori koroknak ,az akkori életnek létfontosságú dolgokat nyertek ki,és a vadászok nagy része nem azért élt ebből,mert gyilkosnak,szadistának született:hanem mert nem volt más lehetősége.Megélhetést,pokoli kemény életet jelentett ez a szakma,tudjuk azt is,tisztelték közülük sokan ezt a hatalmas állatot,és hogy a józanabb vadászok terhes nőstényt,borjas nőstényt nem ejtettek el(És tudjuk azt is,volt olyan is,pláne belevágták a szigonyt ,mert pl az anya ritkán hagyja cserben borját,így levadászható volt mindkettő.De,ilyen emberek mindig voltak,lesznek,és ha azt nézzük,fizetésükből családjukat kellett fenntartani,és nagyon nyomorúságban éltek azért a nagy többség...árnyalódik a kép.)Igazából az van,az emberek egy kényelmes fotelból,minden háttértudás nélkül,zsigerből és érzelemből mindig tudják a tutit.
Herman M. regénye kétség kívül értelmezhető leegyszerűsítve úgy,a "fagyi visszanyal avagy ne baszakodj az anyatermészettel" és igaz történetre épül rá:1820-ban az Essex nevű hajót egy több mint 20 méteres ámbráscet pusztította el,és a megmaradt legénység majd 90 napig hánykolódott a tengeren mire megmenekültek:Ron Howard filmje sorsukról néhány dologban persze eltér,a cet nem követte őket mint Isten-vagy a természet-pörölye példának okáért.A fogascetek családjába tartozó ámbráscet megnőhet 20 méterre,és ez a bálna merül a legmélyebbre:sokfelé fordul elő,és mostanára viszonylag nagyszámú lett populációja,hál isten.Nem ez volt az első olyan,ez a fajta nekiment a vadászoknak-sőt kékbálnákról is vannak feljegyzések-ám a háttértörténet miatt leginkább ezzel foglalkoznak,ha épp foglalkoznak vele,hisz regényt ihletett,a megmenekülők pedig kannibalizmussal maradtak életben.(Sőt azt se vették észre,mikor megállt a Dauphin,épp állítólag az emberi maradékokon veszekedtek)A film -korhatárolásbesorolás miatt is,az tuti!-ebből kevesebbet mutat,nagyjából semmit,holott a történet utóélete miatt azért fontos dolog lett volna.Ron Howard kalandfilmje több helyen kisiklik-és ez számomra nem a több kritikus által támadott CGI miatt volt,szerintem látvány terén rendben voltak a dolgok-hanem hogy a vége felé ritmust téveszt a rendező,a drámát elnagyolja,és hiába érezhető hogy eposzban gondolkodott,azt nem így szokták elkészíteni azért.Mindamellett a kalapácsát folyton hajigáló Chris fiú se túl jó választás:én elhiszem,hogy a lányok gyomra megkordul láttára,de szegény annyira színész,mint egy doboz vajkaramella.A zene viszont döbbenetesen jó,ritmusos ha kell,én imádom a vitorláshajókat,gyönyörűek,csodaszépek,és az akciójelenetek rendben vannak,sőt.Számomra tényleg csak az volt a filmmel a gond,nem jött át a dráma,vagy hogy Herman M.-t mi ragadhatta meg a valóságból,hogy azt regénnyé.kulcsregénnyé alakítsa:csupán kapunk egy kalandfilmet,kicsit unalmas és elnagyolt kivitelben a végére.
Káprázatos nagy bukta volt amúgy,pedig...vannak na,értékei.


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekNyolcadik utas, 2023-06-15 06:0851 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk