Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Mud
- HBO3, 11:50
Elektra
- Film+, 11:50
Halálos temetés
- RTL Három, 11:50
Nyár Amszterdamban
- Film4, 12:10
Gosford Park
- Film Mánia, 12:40

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Rock zene
Fallout (sorozat) - Vélemények
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Snowpiercer - Túlélők viadala aaaaa
Maryam Keshavarz aaaaa

 

Fórum - Hölgy aranyban - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

9. Tömö (2020-04-12 21:07.21)  
Akkorát röhögtem, hülye:DD
"az ember meg gondolkodhat,egy ritkaság vajon mindenkié(az egyetemes emberiségé,nagy szavakkal) akár vagy...méltó tulajáé,aki akár azt is megtehetné,beakasztja a budijába,szarás közben nézegetni."
Hát, ha vmi az enyém, tök mind1 mennyit ér. Az az enyém, maaaajd ha vki fizet nekem, és el is akarom adni, ott állítja ki amikor, és ahol akarja. Ha múzeum, ha az állam- vagy a szomszédbácsi, PERKÁLJ:D
Utálom a zsidókat. Inkább, mint "intézmény" már, amit tényleg " művelnek", de mint ő, vagy ő, azaz magánember, személy, ha vmihez joga van, és ő tenylegesen a károsult( mert am.a fajtája csak úgy jut egyről kettőre, mint a paraziták, vagy károsítanak.na.hagyjuk:) akkor megilleti őt. És slussz. akkor nézze is a kiló aranyát otthon,vagy a nyakán, törölgesse továbbra is az ezüst gyertyatartóját. Leszarom. Nem sajnálom tőlük.(Az én budimban csak csempe van a falon, és jól érzem magam köztük:D)
Ha ők meg csak ettől boldogok, sok FÉMMMEL , KINCCSEL a birtokukban, legyen az övéké.
- én soha nem hordtam semmilyen ékszert , mert nekem sosem értek ANNYIT, amit " ráírnak"...pl.egy db.ka gyűrű(gyémánt nevű kaviccsal) árából kb.egy falu ehetne évekig, wtf.??




8. Dzsinbu (2017-07-31 13:26.27) aaaaa
Az RTL II.sugározta tegnap előtt. Nem szeretem TV-ben nézni a filmeket a reklámok miatt,de ezt megnéztem. Helen Mirrent imádom most sem okozott csalódást sőt ! Ő mindent el tud játszani!! Lenyűgöző a játéka fanyar humorával időnként oldja a feszültséget. Egy Bécsben élt családon keresztül ismerjük meg a háború borzalmait,a jelenből vissza vissza emlékezve. Ráadásul egy Klimt festmény története is kirajzolódik. A jó film érzelmi katarzist okoz, (ez számomra ilyen volt) aki egyet ért ezzel feltétlenül nézze meg!!



5. Tomka23 (2017-05-01 20:30.05) aaaaa
Csatlakozom az előttem íróhoz.Korrekt film .ujjat nem mond nem is akar. de kellően leköti az embert arra a 2 órára.És tartalmas élvezhető valós történet. nekem nagyon bejött


4. Az utolso szamuráj (2015-12-28 17:12.17) aaaaa
Korrekt.

Ezt a szót akkor használjuk-mondjuk egy mozifilm esetében-ha valami nem vállal nagy kockázatot,nem mond újat,nincs benne formabontó dolog,egyszerűen csak nézhetően ,akár szerethetően elmesél egy történetet.A Hölgy aranyban-mellékesen valós eseményekre támaszkodva-pont ilyesmi,nem távolodik el a fától,nem fogja világnézetünket megrengetni,a nácikról még több infót elmondani,esetleg a zsidógyűlölőknek plakáttervet adni,hogy íme egy újabb szar,és ezek a szemét pajeszhuszárok hány bőrt akarnak még lehúzni a háborúról,ahol amúgy a náci haláltáborok nem is voltak helyettük játszótér működött nekik és svédasztal,-szóval nem egy fontos darab,de-egyszer nézhető.
Na jó,Helen Mirren miatt kétszer is akár.
Az alkotás a leghíresebb Klint festmény,a Hölgy aranyban sorsát hivatott elmesélni,amit Ausztria Mona Lisa-jaként is emlegettek itt.Ha innen nézem persze,érthető néhány személy hozzáállása a festmény visszaadását illetően-most képzeljük már el a híres londoni,new yorki-i kiállítótermeket,múzeumokat,ha megjelennének különböző országok emberkéi,gyerekek,ez vagy az a családomé volt amúgy...Maria Altmann-Helen Mirren-viszont él a jogával,az ember meg gondolkodhat,egy ritkaság vajon mindenkié(az egyetemes emberiségé,nagy szavakkal) akár vagy...méltó tulajáé,aki akár azt is megtehetné,beakasztja a budijába,szarás közben nézegetni.
Sajnos pont ezek a dolgok sikkadnak pindurit el Simon Curtis semmit sem kockáztató rendezésében,pedig a forgatókönyv meghökkentően jó párbeszédeket ad Mirren és Reynolds karakterének szájába,ahol ezt is le kell írni,a Buliszervízzel ismerté váló csávó nem is játszik rosszul-persze azt az ajtócsapkodást kihagyhatták volna tőle.Mirren miatt viszont mindenképp jár a negyedik csillag erre a biztonságit játszó darabra,most is szenzációs-hányadszor dicsérem???-,és miatta még a hatásvadász,szájbarágós,felesleges véget is meg lehet bocsátani.
A zsidóutálóknak meg igen tudom,ezek a szemetek még a MÁV-ot is meg akarták vágni,mert...miért is???
Azért vannak nem egyszerű kérdések az életben,amit meggyőződésünk mindig villámgyorsan meg tud oldani.


3. Vanilla (2015-12-01 22:21.21) aaaaa
Érdemes megnézni! Nagyon jó a szereposztás mellett a film is!


2. Semmi (2015-05-28 08:49.50)  
biztos nem, jónak igérkezik...


1. Sötétszív (2015-05-06 10:39.50)  
Ennek is elég jó a szereposztása. De ahogy mondani szokták:a puding próbája az evés. Remélem, hogy nem akad a torkunkon.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekTömö, 2020-04-12 21:079 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk