Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Az Igazság nyomában
- RTL Három, 02:15
Apró részletek
- Paramount Network, 02:15
Chloe - A kísértés iskolája
- Filmbox Premium, 02:20
Törvények felett
- AMC, 02:35
A bátrak igazsága
- Mozi+, 03:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Fogadóóra
Skylines - Vélemények
Rock zene
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Versek!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Vámpírok harca aaaaa
E. O. Chirovici aaaaa

 

Fórum - Egynyári kaland (sorozat) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

27. Bambolato (2020-05-22 15:37.44) aaaaa - (válasz Elizabeth salvatore 17. hozzászólására)
Nekem Enikő karaktere volt nagyon közönsèges.Bár nèha sajnáltam is.Szerintem Leventèvel nagyon nem illettek össze.Leventèhez Kökèny passzolt, de nagyon.Lucát a 4. èvadban már bìrtam, szòrakoztatò volt.Egyèbkènt mindennel egyetèrtek amit ìrtál, különösen Zsófiròl. Ès pont az a jò ebben a sorozatban, hogy kifejezetten èletszerű.


26. V laszlo (2019-06-04 23:33.36) aaaaa - (válasz Thejoker 25. hozzászólására)
Tudom deszka de nekem tetszik,inkább mint a kövér.



25. Thejoker (2019-06-04 12:10.37) aaaaa
A negyedik évad egyszerűen nézhetetlen!És ez a Luca....borzalmas egy nő!


24. V laszlo (2019-05-28 12:19.51) aaaaa - (válasz Cinci682 22. hozzászólására)
Persze nem vitatom a balatonon nyáron vannak ezeknél szazszor jobb nok is.:)


23. V laszlo (2019-05-28 12:14.23) aaaaa - (válasz Cinci682 22. hozzászólására)
Volt egy másik csaj is zöld bikiniben most szombaton az egész jo volt ,amúgy inkább ok jönnek be mint a kövér csaj, nem sok melluk van az valo igaz de az alakjukra en nem panaszkodom.


22. Cinci682 (2019-05-28 05:10.54) aaaaa - (válasz V laszlo 21. hozzászólására)
:)
Ez erdekes vélemény a filmrol...
Bikiniben Luca,es Zsofi elol deszka hatul léc....semmi alakjuk...persze van akinek pont ez jon be,nem vitatom...


21. V laszlo (2019-05-27 21:58.38) aaaaa
Bikiniben némelyik csaj egész jo,hogy miről szol?fingom nincs.


20. Elizabeth salvatore (2019-05-27 21:11.57) aaaaa - (válasz PiEzo14 18. hozzászólására)
A színész csinál valamit jól. Nem a karakter.


19. Dundidio (2018-12-07 11:30.07) aaaaa
Elképesztően gyenge színészi játékok,abszolúte nulla életszerűség...Szerintem nagyon gyengére sikerült.


18. PiEzo14 (2018-10-11 02:07.30) aaaaa - (válasz Elizabeth salvatore 17. hozzászólására)
Ha valakit utálni tudsz, sőt gyűlölöd karakterként, meglehet még az is, hogy valamit fantasztikusan csinál. Nem?


17. Elizabeth salvatore (2018-08-21 22:05.26) aaaaa
Az első évad még elment. Dórát és Pétert bírtam mert vicces és dinamikus volt a duó külön-külön és egyben is. Fanni egyenest frenetikusan jellem gyenge és szánalmas karakter volt. Zsófi a legirritálóbb, legerőltetettebb karakter volt amit hosszú ideje láttam. Bence amolyan semleges volt mint Gábor is.
A második évadban Dóra egy kicsit irritáló és szintén szánalmas lett, Bence és Zsófi párosától a falat tudtam volna kaparni és Zsófi itt még irritálóbbá vált. Egyszerűen gyűlöltem azt a karaktert. Luca új karakter volt, de ő sem lett számomra szerethető. Levente egy ideig érdekes volt, de hamar lemondtam róla. Ez eggyel rosszabb volt mint az első évad.
A harmadik évadot egyenest Ákos és Enikő karaktere mentette meg. Zsófi a harmadik évadra már annyira irritált, hogy csak lehányni és gyújtogatni akartam dolgokat. Ennyire még sosem utáltam karaktert, soha az életben. Az egész évadon keresztül menő szánalmasság, az a rohadt álszentkedés amit művel, hogy úgy jár kel a világban mintha különb lenne mindenkinél és mindenki csak alatta van - az egyik epizód ahol tiszta víz kerül a pohárba és az összes titok az asztalra kerül egy nagy veszekedés által a karakterek között, az egyik legkedvesebb öt percem volt és szinte örvendeztem, hogy végre valaki a pofájába mondja a megmásíthatatlan igazságot -.
Kíváncsi vagyok mi lesz a negyedik évadban, de csak reménykedni merek, hogy Ákos és Luca párosa között már történik valami és Enikő is marad, különben ez már csak rosszabb és rosszabb lehet.
Majdhogynem életszagú helyzetek, karakterek, jók a helyszínek, kicsit slamposak a szövegek, de alapvetően hozza amit kell.


16. Semprini (2018-06-28 10:00.17) aaaaa - (válasz Thejoker 15. hozzászólására)
Az első évaddal kapcsolatban csak egyetérteni tudok, nekem is nagyon tetszett, és alig vártam a második évadot, kíváncsi voltam, hova fejlődik a dolog.

A második évad nekem még jobban tetszett mint az első! A fő ok: pont az a két karakter került ki a cselekményből, akiket a legkevésbé kedveltem. Péter ugyan egy epizód erejéig visszatért, de ez csak arra volt jó, hogy totálisan ellenszenvessé tették a karakterét, szóval még ennyi is sok volt belőle. Döbrösi Laura (Fanni) pedig abszolúte nem hiányzott. Az új szereplőkkel viszont nagyon is elégedett voltam: Luca az egész sorozat legviccesebb, legjópofább karaktere, ilyen "alter-csaj" figurát ennyire poénosra venni még nem is láttam, és Walters Lilinek remekül áll ez a karakter. Levit már kissé nehezebben kedveltem meg, de már elsőre is sokkal szimpibb volt mint Péter. A német csajos románc nekem tetszett, a fiúk közül pedig egyértelműen Héricz Patrik, azaz Gábor volt a kedvencem, ezért sajnáltam, hogy a harmadikból már kimaradt, legalábbis eddig csak beszéltek róla, a szezonzáró epizódban gondolom, már benne lesz, mivel az ő esküvőjére utaznak le a többiek a Balatonra.

A harmadik évad szerintem is visszaesés az első kettő után, de nem az a bajom vele, hogy ez már Pesten játszódik, sőt, ez kifejezetten üdítő változatosságot jelent, hanem az, hogy az újonnan behozott karakterek közt egyetlen egy igazán szimpatikus sincsen! Nem a szereplőkkel van a baj, azok többnyire jól hozzák a figurákat, egyszerűen így van megírva a sztori, majdnem mindenki kavarógép, van egy-két kifejezetten ellenszenves szemétláda is, de olyan igazán pozitív jellem nincs. A hab a tortán pedig, hogy az egész sorozat legmakulátlanabb, legpozitívabb karakterét, azaz Zsófit is sikerült a forgatókönyvíróknak besározni, ezzel túllőttek a célon szerintem. Nem értem, minek kellett ennyi irritáló új szereplő. Viszont Lucát és Levit továbbra is kedvelem, Levi "karakterfejlődése" is nagyon tetszett, a harmadik évad fényében még inkább jó ötletnek tartom, hogy a második évadban ők jöttek Péter és Fanni helyére, és meg is maradtak mindketten.

Úgyhogy részemről jöhet a negyedik évad, de abban egyetértek, hogy a forgatókönyvet bizony normálisan meg kell írni.


15. Thejoker (2018-06-28 06:48.08) aaaaa
A sorozattal kapcsolatban ugyanaz az érzésem van,mint anno az Üvegtigrissel volt.

Az első évad tökéletesen hozta a mai generáció hangulatát,egy üdítő kis nyári sorozat volt,nagyon kedveltem! A szereplők és a karakterek is jók voltak!

A második évad színvonala már visszaesett,a szereplőgárda egy része is cserélődött! És számomra ez volt az első negatívum. Fanni és Péter karakterét nem tudta pótolni Luca és Levente. Közel sem! Nem értettem miért kell ez az erőltetett szerelmi szál Levi és Dóra között vagy Gábor és a német csaj között.Luca karaktere pedig (az öltözködésével,a kinézetével,a viselkedésével) úgy irritáló ahogy van! A pozitívum számomra Szerednyey Béla és Gyabronka József voltak,akiket még a Macskák musicalből kedvelek!
Próbáltam a hibáin túllépni,de már csak 3* ért ez a széria.

És elérkezett a 3. évad. A történet felkerült Pestre,ami (mint az Üvegtigris 3-nál is) már sokat vesztett a hangulatábol emiatt is! A szereplők,karakterek még bénábbak,olyan erőltetett már az egész történet is! Dóra is hiányzik,szerintem a sorozat itt már végleg kifulladt.

Egyébként az egészre jellemző és sokszor zavaró is,a hiányosan megírt forgatókönyv. Bele-bele kapnak dolgokba,aztán ki sem fejtik vagy le sem zárják. Ilyen a strandfelügyelő az első évadban,Péter és barátnője szál a második évadban,vagy a német család szál,de még sorolhatnám.

Rengeteg hibája van,de az első évadot nagyon kedveltem.

Ha lesz esetleg negyedik,kérem a készítőket csak normális szereplők és egy normális FORGATÓKÖNYV mellett készítsék csak el!
Kár érte!


14. Bambolato (2017-11-27 12:03.40) aaaaa
Kifejezetten jò.Manapság elég ritka az ilyen jò magyar sorozat.Klönösen a Barátok közt ès Èjjel nappal B. után.(bár az utòbbibòl egy rèszt sem láttam).Inkább ilyeneket nèzzenek a fiatalok.Ez legalább egèsz trhető pèldát állìt elèjk.Ès ami legjobban tetszik,hogy elèg reális.A magyar viszonyokat emberi jellemeket jòl mutatja be.(A legtöbb magyar közönsègfilmben mondenki szuperl áll anyagilag. Sőtt!)lSzorakoztatò,fordulatos ès humoros is időnkènt.Az is tetszik,hogy a főszereplők nem ismertek,a karakterek szerethetőek,a helyszìn( vègre nem csak Siòfok lètezik) is kitűnő.Kicsit a règi ifjùsági filmekre emlèkeztet,persze mostani modern köntösben.Mègtöbb ilyet!


13. Cinci682 (2017-05-24 08:30.53) aaaaa - (válasz Jaro1 12. hozzászólására)
Azert attol jobb valamivel ez a sorozat..;)
En a B.K. t mar vagy 10 eve nem nezem,az É.B.bol pedig egy reszt se lattam.
Kozepkoru leven felfrissules nezni a fiatalok csetlo botlo szarnyprobalgatasat az eletben.
Konnyu,szorakoztato kis sorozat...


12. Jaro1 (2016-06-05 00:01.01) aaaaa
Ennek 4,15 az átlaga te úúúristen... Tényleg eljut oda a magyar választék,hogy a barátok közt meg az éjjel-nappal butapest lesz a népművelés ezután


11. Nor-bee (2015-12-08 12:21.37) aaaaa - (válasz Nor-bee 10. hozzászólására)
Mad Max 3. Bocsi


10. Nor-bee (2015-12-08 12:17.25) aaaaa - (válasz Maverick7878 7. hozzászólására)
Bocs, h csak most reagálok, de...
Mad Max- sorozatból a 2. részt kezdtem el nézni, fél óra után kikapcs. (most hirtelen nem tudom hány csillagot adtam rá, de ha 3-nál többet, az csak a zenéje miatt - We Don't Need Another Hero) S hogy mi kell piciny agyamnak? A 4+ csillagos filmek.


9. Maverick7878 (2015-06-23 14:21.13) aaaaa - (válasz Pedro86 6. hozzászólására)
Egyetértek!


8. Maverick7878 (2015-06-23 14:20.27) aaaaa
Sajna a tv-ben nem tudtam megnézni....szeretem az ilyen Balcsis, könnyed filmeket. (is)


7. Maverick7878 (2015-06-23 14:18.52) aaaaa - (válasz Nor-bee 2. hozzászólására)
A te agyadnak mad max kell..


6. Pedro86 (2015-05-31 19:33.20) aaaaa
Végre egy normális, könnyen emészthető magyar sorozat.


5. Bigacsiga és Batkamanó (2015-05-14 22:06.35)  
Rosszabbra számítottam, egészen élvezhető. Csak Döbrösi Laurát tudnám feledni! Valami elképesztően amatőr a játéka. Tényleg nem volt egy hangyányival jobb jelentkező erre a butuska szerepre? Mondjuk az első, aki beesik az utcáról.


4. Semprini (2015-05-13 16:30.51) aaaaa
Szerintem teljesen vállalható, egyszeri kikapcsolódásnak megfelelő tévésorozat. Készültek már hasonlók, nem akarja megváltani a világot, de a főszereplők szerethetőek, bár jórészt teljesen ismeretlen arcok, egyedül Schmidt Sárát ismertem már korábbról, nagyon bájos, pozitív kisugárzású fiatal színésznő, mondhatni, miatta kezdtem el nézni a sorozatot. Rajta kívül még Dobos Evelin is figyelemreméltó jelenség, érdemes megjegyezni a nevét. Ismertebb színészek a mellékszereplők közt találhatók, de nekik nincs túl sok szerepük. Nem vagyok egy sorozat-junkie, szinte kizárólag mozifilmeket nézek, de ez lekötött, s mivel összesen csak hat részes, és a fele már lement, így a maradék hármat is végignézem.
7,5/10


3. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2015-05-03 08:07.12)  
Nem értékelem, mert pár sec után mást nyomok. Már a címe is "unguszta", 1 - kaland- nem tudom , milyen karikával szerepel, de inkább 0- tizenvalahányig? kellene, mert felette "bölcsis."



2. Nor-bee (2015-04-26 22:02.09) aaaaa
Hála égnek vége az 1. résznek... Nem nehéz kitalálni, h több részt má' nem fogok nézni :)


1. Nor-bee (2015-04-20 21:52.11) aaaaa
Ha minden igaz, a Duna TV-n, v. D.World-ön lesz ez a sorozat, valamikor május elején (?)



Kapcsolódó fórumok

VéleményekBambolato, 2020-05-22 15:3727 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk