Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Babylon A.D.
- Film Café, 10:10
Nyár Antwerpenben
- Film4, 10:25
Monte Wildhorn csodálatos nyara
- Film Mánia, 10:25
A dilemma
- RTL Három, 10:45
Ebgondolat
- Moziverzum, 10:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Russo (71)
Craig Sheffer (64)
Jaime King (45)
John Cena (47)
Kal Penn (47)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Late Night with the Devil - Vélemények
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
Micimackó: Vér és méz 2. - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Jéghideg aaaaa
Lisa Kudrow aaaaa

 

Fórum - Brooklyn legdühösebb embere - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

7. Convar (2020-06-07 13:27.27) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 4. hozzászólására)
Olvastam erről a Parkinson kórról. Bevallom én viszont, veled ellentétben meg tudom érteni hogy az elől ami egy ilyen kór kialakulása után vár az emberre, hogy inkább köszöni szépen de nem kér belőle, és ezért inkább elejébe megy a dolgoknak.

Ha esetleg 1x én is "megkapom" azt gondolom én is inkább egy másik világon próbálkoznék minél hamarabb új életet kezdeni, nem megvárva azt amikor már pelenkázni kell, meg amikor már úgysem tudok magamról ill. úgy ált. a világról se semmit (hiszen a demencia is az egyik tipikus velejáró tünete). Vagyis amikor már úgyis-úgyis (élő) halott lennék.

Szóval bocs, de sztem könnyű azt mondani, hogy há de miért tartott még ki? Mire? Minek?


6. Convar (2020-06-07 13:12.19) aaaaa
Tény hogy vannak a filmnek kisebb-nagyobb aránytévesztései, ill. nem feltétlenül a legjobban működő dramaturgiai elemei, sőt még egy-két technikai megoldása is kifejezetten gyengének mondható (pl. a hidas jelenetnél néha annyira érződik hogy csak vetített háttér van mintha legalább 50 éves lenne ez az alkotás, ennél ma már egy sorozatban is sokkal jobb munkát végeznek)... szóval az az igazság hogy az 5. csillagot inkább csak amolyan "életműdíj" gyanánt adtam oda a filmnek Robin Williams iránti tiszteletem jeléül.

(Mila Kunis amúgy ebben is elég kellemes látvány :) )



5. Városi vadász (2017-02-03 20:30.31) aaaaa
Átlagos elkapkodott film. nagy színészi alakításoknak híján van, de egyszer nézhető.


4. Az utolso szamuráj (2015-08-12 16:06.41) aaaaa
Rossz nézni ezt a filmet.
Nem,nem azért,amiért elkészült,amiről szól:az korrekt,értelmes dolog,néhol mondjuk túltolták a kiemelést.A mozi rövid,helyenként vicces-James Earl Jones(Darth Wader kongó hangja) kis jelenete minden idők egyik legpazarabb 2 perce,átélhető és ki ne találkozott volna jószándékú,de valamilyen oknál fogva idegesítő vagy lassú eladóval mikor ő sietne!-a mondanivaló pedig alá van húzva,amcsi mód hogy a leghülyébbek is megértsék.Amúgy az se újdonság.
De.
A fenébe,ott van minden idők egyik legostobábban,önkezével életének véget vető színészóriása,Robin Williams.Aki tudott ripacs is lenni-Flubber, Éjszaka a múzeumban összes-de tudott zsenialitásának és hírnevének méltóan csodálatosan játszani.Nem felejtem el,hogy mondta a híreket egy rádióban egy háborús filmben,hogy küzdött betegeiért akik egyszer csak magukhoz tértek mintha csoda történt volna,egy Sötétszobában hogy akart egy család részese lenni,és egy Álmatlanságban szenvedő nyomozónak hogy okozott nehéz pillanatokat.Meztelen rohangált a parkban hogy megszellőztesse a "kis hapsit",és egy pillanatok alatt hajtogatott kis székkel örömet okozott valakinek-ami egész lényének értelme amúgy,afféle ars poetica.Fiúk álltak mellé,egy padra felállva ,mert a tanár mögött ember is volt,és nőnek,csúnya nőnek öltözött be gyerekeiért,azok láthatásáért harcolva.Magyar színészek java emlékezett arra vissza,hogy a Hazudós Jakab forgatásán beugrott százszor is a sárba,nem tétovázott mert a színészetet alázatnak vetette alá,nem voltak nagy allűrjei,és az életben olyan mondatok fűződnek nevéhez,halálra röhögöd magad-mondom,az életben,interjúkban mondta.Még egy giccsgyanús ,dokiról szóló filmet-P. Adams-is átérezhetővé tudott tenni,és egy Matt Damon nevű srácnak életem egyik legfontosabb monológját mondta el a padon.Egyszerűen,szépen,érthetően,örökre belém égően-igézően.
Talán a Good Will Hunting-ban azt szerettem tőle a legjobban:és hogy mikor elmarta a fiú torkát,és nekivágta a falnak,elhittem neki,még egy szó és megfojtja.Sosem volt félelmetes ember,szőrös volt mindenütt és kicsit irritáló olykor az arca,de ott elhittem neki....bármit.
És...ez az ember nem hitte el azt,amiről szól a film.Amit ő maga meg Mila Kunis is kimond,hogy az életben van szép,van jó,van nemes van...szóval van,amiért megéri felkelni.Tovább csinálni.Talán akkor is,ha neves színészként anyagi gondokkal küszködünk,Parkinson-kórt diagnosztizálnak...talán ekkor is,bár távol legyen tőlem,ítélkezzek.
De,érző emberként,aki mint művészt Robin Williams-t messzemenőkig a legmélyebben tisztelte,aki halálakor bezárkózott fél órára ,mert magányra vágyott végiggondolni,mi volt ő neked,nekünk,a világnak,a gyerekeknek és nekem,egyszerűen...nem értem.Nézem,ahogy kiabál,ahogy veszekszik,ahogy tényleg bomba jól játszik,ahogy kikanyarítják a mozi lényegét,és nem értem,még mindig nem értem halálát.Hiányát elfogadtam,de akkor se értem,miért.Minek.
Főleg hogy itt...ez az ellenkezőjéről szólt.


3. Gyok2 (2015-07-07 05:58.22) aaaaa - (válasz Langelus 2. hozzászólására)
Mérgében mondja az orvosa, hogy 90 percen belül meghal. Egyébként rém gyenge, irritáló karakterekkel, irritáló színészi játékkal, olcsó húzásokkal, kínosan gagyi szöveggel. Csak Robin Williams értékelhető. Mila Kunis távol áll a színésznő meghatározástól, és annyira nem is szép...


2. Langelus (2014-12-14 16:45.54)  
90 percen belül hal meg a diagnosztizált betegségétől? Ez még annyira se hihető, minthogy "ha beírják egy ember nevét a füzetbe, az 40 másodpercen belül meghal.


1. Stickfa (2014-12-11 16:43.28)  
Ez jó film lesz ,tuti :)



Kapcsolódó fórumok

VéleményekConvar, 2020-06-07 13:277 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk