Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Az Igazság nyomában
- RTL Három, 02:15
Apró részletek
- Paramount Network, 02:15
Chloe - A kísértés iskolája
- Filmbox Premium, 02:20
Törvények felett
- AMC, 02:35
A bátrak igazsága
- Mozi+, 03:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Fogadóóra
Skylines - Vélemények
Rock zene
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Versek!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Vámpírok harca aaaaa
E. O. Chirovici aaaaa

 

Fórum - Az interjú (2014) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
58. Entersp (2021-04-25 14:58.37)  
Ízig-vérig amerikai film.


57. Csk1 (2021-04-25 14:32.48) aaaaa
Szánalmas alpári baromság. A készítők saját magukat járatták le, nem a diktátort.



56. DInnyetimi (2020-11-15 09:32.08) aaaaa
Ez még tőlük is gyenge volt.


55. Nyolcadik utas (2020-02-17 12:03.05) aaaaa
A szokásos alpáriság, csak a köntös más.
Üssünk oda, ahova lehet, kicsit tegyünk ide-oda egy-egy görbe tükröt, aztán mehet a "szarás" rogyásig.
Félévente megnézek egy ilyet, hátha van új a nap alatt!
Nincsen.


54. Dexter Sitzky (2019-04-26 22:11.12)  
Valamivel jobban tetszett mint az Itt a vége!,egy pár fokkal könnyebb.
Hónapokkal ezelőtt láttam utoljára.
A látványtervezés egészen hiteles,eredeti.
A kemény poénok mellett viszont előjön egy pár könnyebb is,pl. a delfines.:))
Persze voltak benne jelenetek,amelyeket abszolút nem bírtam ki.
A vége iszonyatosan kemény,több részben pedig beteg.
10/6,5.


53. Bertu (2018-01-30 21:32.25) aaaaa
Ritka nagy förmedvény. A koreaiak csak jól jártak vele, hogy betiltották és nem kellett ezt a fost megnézniük.


52. Kal-El2 (2017-02-12 21:37.27) aaaaa
Beteg! :-D :-D :-D


51. Gnor (2016-05-15 12:27.46) aaaaa
Ha a szánalmasan alpári és ócska jelzőket kéne megfilmesíteni, az is túl szalonképes lenne ehhez a hányáshoz.
Poénok? Akinek ez a hígfosás élőben kielégíti az igényét az nem lehet valami válogatós...


50. Nor-bee (2016-04-10 17:26.23) aaaaa
Kibeb@szott durva jó film! Kicsit túl sok a káromkodás, de nálam minden esetre 5 csillag! :)


49. Sötétszív (2016-01-15 01:34.41) aaaaa
Irak és Szaddam Husszein után, most Észak -Korea diktátora van terítéken ebben a filmben. Azt tudni kell, hogy Észak-Korea egy olyan állam, ahol rengetegen éheznek, a zsarnoki hatalom "kegyei" alatt, és atomfegyverekre költik inkább a pénzt. Ez a film egy tévésről és barátjáról szól, akik interjút készíthetnek ezzel a diktátorral.. Ez egy vígjáték, és remek poénokra számítottam. Egy ideig ment is, de aztán sajnos unalomba fulladt a film. Jó persze Amerika a demokrácia őrizője is megkapja a magáét, meg a modern média is, amely csak a szennyet árasztja. Csak sajnos ez kevés, egy jó vígjátékhoz. Ráadásul James Franco ripacskodása is elég idegesítő volt, meg Seth Rogen sem volt túl jó. A filmnek a mondanivalóját, és tanulságait mindenki szűrje le maga. Egyszer nézhető, átlagos film a mondanivalója ellenére. Bevallom, én jobb filmre számítottam. Hatalmasat csalódtam.


48. HMáté33 (2015-07-09 23:49.02) aaaaa - (válasz Gnor 47. hozzászólására)
a kiváló mozitól nyilván távol esik, de amennyiben kérdésed nem költői volt, épp a hozzászólásod alatt megtalálhatod, miféle mondanivalót láttam benne, vagy hogy mi volt az, ami tetszett a filmben. hajrá:)


47. Gnor (2015-07-09 23:07.46) aaaaa - (válasz HMáté33 46. hozzászólására)
"Igazi Seth Rogen-film ez is" Akkor a Zöld Darázs nyilván valamiféle meghasonlás volt mert az egy kiváló mozi, szemben ezzel a fostengerrel. Én nem tudom te milyen mélységekig hatoló mondanivalót látsz ebben, de ez csak ocsmány, filléres és végtelenül idegesítő 'poénkodás' (ha lehet annak nevezni ezt a szellemi züllesztés fárasztó agóniáját).


46. HMáté33 (2015-06-21 16:49.38) aaaaa
Igazi Seth Rogen-film ez is, abszolút be lehet lőni, hogy mire számíthatunk. Elég sablon hát a sztori, ismerjük el, a karakterek is ismerősek, a poénok meg nem hatnak éppen újszerűen. Ha nagyon lecsupaszítjuk a dolgot, azt kell mondjam, ez a fajta humor vagy bejön, vagy nem: én főleg a film első felén sokat tudtam röhögni, de egy egész mozit már nem visz el ez a fajta poénkodás szerintem.

Amitől ez a mutatvány mégis kicsit többet jelentett nekem, az az érintett témáknak köszönhető. Egyfelől ami nyilván adja magát, hogy egy sokak által fogyasztható formában mutattak rá az észak-koreai diktatúra egyes aspektusaira. Talán nem járok túl messze az igazságtól ha azt mondom, a kinti fiatalok is előbb találkoztak Kim Dzsongun nevével a 9gag-en, mint a CNN-en, így a Rogen-féle filmesek fontos dolgokra hívhatják fel a figyelmet. Ez mind most ráadásul úgy sikerült, hogy közben oda mertek szúrogatni saját mindenkori vezetőik magatartásának is – el kell fogadni, az USA, mint globális szuperhatalom szerepe a legtöbb nemzetközi válságban tetten érhető valamilyen formában, és sokszor a rendezés során sem a legjobb döntést hozták meg ők sem.
Emellett kapunk még médiakritikát, amit nagyon imádtam; igen, Franco ripacs egyébként, sőt ha jól hallom, a ripacsság szobrát már elkezdték faragni itteni karaktere alapján, de kérem…kapcsoljuk már be azt a rohadt tv-t (ne, inkább ne), hát nem ezt a szart öntik ránk? De közben itt is kimondták, mindezzel igényeket elégítenek ki, keresletre játszanak, hát hol lennének a Dave Skylark-ok (és ide nyugodtan be lehet bármelyik tetszőleges médiahuszár nevét illeszteni), hol lennének ők, ha a társadalom nem lenne vevő arra, amit ők kínálnak? Eltévesztjük az ok-okozat irányát, ha ezeket az egyébként népbutító hatású elemeket tesszük felelőssé azért, mert az átlagember igényei a béka segge alatt hat lábbal csücsülnek. És ezzel nem felmenteni akarom őket sem.

Tetszett, amikor ezekről beszélt a film és talán a mondanivaló segített abban, hogy alapvetően mint vígjátékon is jól szórakoztam, elismerem. Továbbra is tartom viszont, nem a film tehet arról, hogy nem saját jogán, hanem a hackertámadás miatt lett a szólásszabadság jelképe. Nem ez az évtized legfontosabb filmje, nem egy kihagyhatatlan, kötelező lecke, amit a demokratikus felfogású embereknek a zászlójukra kell tűzni. Nem is ennek készült, a körülmények emelték ilyesmi pozícióba, amire aztán naná, hogy lecsaptak a marketingesek. Bár mer fontosabb témákat boncolgatni, ez alapvetően egy Seth Rogen-mozi, nem más. Slussz.


45. Johnny Saiper (2015-06-17 18:12.23) aaaaa
Beteg film, de legalább vicces :)


44. Chim (2015-05-16 10:51.18) aaaaa
Sokkal több is lehetett volna ebből, sajnos kevés a jó poén, de azért akadt pár amin röhögtem. A szinkron szerintem nagyon rossz lett.


43. Jaho (2015-05-15 22:29.55)  
a felhajtás ami körül vette miatt néztem meg, könnyen felejthető alkotás egy két poénnal


42. Az utolso szamuráj (2015-04-24 21:10.10) aaaaa
Hackertámadás,Sony kereszttűzben,juj még akár koreai beépített sejtek is Amerikában tombolhatnak a mozikban,és amúgy is nagy a gond....túl azon,hogy a Sony-t valóban meghekkkkkkelték,páratlanul jó reklám ez a filmnek.
Amin bevallom,jót röhögtem,még úgy is,ordító hibái vannak.
Ha azt nézzük,néhány hónapja mivel volt tele a sajtó,azt gondolhatnánk,Seth Rogen-ék újabb vígjátéka valami baromi jól sikerült politikai szatíra Kim Dzsongunnal a célkeresztben.Merem állítani,hogy a katalóguson lebzselők felének gondjai lennének azzal,a két Koreát meg tudnák különböztetni egymástól hírértékben,és ennél is jóval kevesebb hallott az Észak-koreai helyzetekről.Hogy élnek??? ott az emberek,mi a fene van arrafelé,és úgy egyáltalán.
Nem vesztenék,ismerve a magyarok tájékozottságát,amit viszont ellensúlyoz a "mindenről van véleményünk!!" mellveregetés és önbutítás.
Szóval,ha már ekkora a hajcihő,biztos tele lesz kritikával,fekete humorral,mi több,néhány továbbgondolható momentummal gondoltam én:és van is benne,csak kevés.Ami legfurább,néhány pillanat minden !!! diktatúrára érvényes,majd minden diktátorra ráhúzható,mi több,Amerika is megkapja a maga kritikáját azzal,hogy milyen idióta műsorvezetőik is vannak a médiában-nekünk értelemszerűen egy sincs,Berki mi a faszomért is kap lehetőséget?????-de ennél is fontosabb,mikor ilyen mondatok hangzanak el a demokrácia hős honáról(lehet,nagybetűvel illett volna írnom???no már mindegy:))) hogy aszongya,bemennek,és azt hiszik,mert valakit leölnek,attól már meg is van oldva a probléma(ööö...Szaddam...meg Bin Laden.....),és nem inkább az ott élő nép gondolkodását próbálnák a jó irányba befolyásolni,meg aztán mikor kitör a balhé mert a vezér halott,hát nem otthagyni a trében az adott országot.
Vannak hát ilyenek is,hurrá,meg persze a szokásos Seth R. féle bunkóbb pillanatok:na ebből több van.Az Interjú pont ezért csalódás,mert az ötlet jó,a témában van lehetőség,itt meg beszarnak néha,akár egyenes adásban is,szó szerint-és ezen kell röhögj.
Rogen ugyanazt adja,amiből több éve megél odakint,James Franco viszont igen tehetséges színész,a nyakam rá,itt direkte ripacsba nyomta,ami esetleg többeknek lesz idegesítő-holott szerepe ez követelte.(magyarul ne nézd,irtó rossz a szinkronja)
Van hát politikai inkorrektség,a végére egész pofás akciójelenet-a helikopter megsemmisülése überzsír technikailag!!!-de ez egy Farok csóváljához vagy Charlie Wilson -hoz képest kevés,mint atomvillanáskor 10 km belül a Ray Ben napszemcsi.


41. Városi vadász (2015-04-23 19:51.40) aaaaa
Ez a film ratyi, de jó. Nem semmi így összehozni ezt. Franco nem volt franco, lehetett volna köcsög, akkor hiteles lett volna ez a nyáladék viselkedés. Rogen jobban is kibontakozhatott volna, de nem volt rossz.


40. Dánkilincs (2015-04-18 19:06.48) aaaaa
Nem lett egy nagy szám ez a film, pedig az Itt a vége című film, ugyanettől az alkotógárdától zseniális. Pár jó poén azért akadt, de nagyon gagyi lett, James Franco meg egyszerűen idegesítő ebben a filmben.


39. HMáté33 (2015-04-02 12:34.20) aaaaa - (válasz Arash 38. hozzászólására)
mondjuk...a terrorfenyegetésekről nem a film tehet:) aztán persze, hogy meglovagolták a szenzáció hullámát, ha már moziban nem juthat el az emberekhez. így legalább lett belőle nemzeti ügy ahelyett, hogy egyszerűen elsüllyesztik a projektet egy fiók mélyére. ettől nyilván lehet még gyenge és erőltetett, csak a körülmények adták ugye a felhajtást:)


38. Arash (2015-04-02 09:04.57) aaaaa
gyenge és erőltetett. Nagyobb volt a felhajtás körülötte mint amennyit ér az egész


37. Gnor (2015-01-03 03:41.36) aaaaa
Ekkora fost is régen láttam. Aki egy kicsit is tud valami Észak Koreáról az tudja hogy mennyire hiteltelen az egész.
Skylark figurája gagyi és idegesítő, kínosan szar színészi játékkal és mimikával.
Kim Djong Un is egy vicc. A seggel és a széklettel űzött poénnak szánt ocsmánykodások pedig dögunalmasak. Az ujjharapdálós, sírós, beszarós kiskutyás és tigrises jelenetek pedig idegesítően ócskák, amit valamiért szükségesnek tartottak megfejelni a végén egy unalmas szar monológgal az idegesítő gyökér Skylarke szájából. Komolyan mondom, Seth Rogen-ből többet néztem volna ki minthogy ilyesmihez adja a nevét.


36. Misafeco (2014-12-30 21:42.16) aaaaa - (válasz Jlaci63 35. hozzászólására)
10 perc után minek értékelnéd? Nézd végig, ne más mondja meg, hogy tetszeni fog-e neked.


35. Jlaci63 (2014-12-30 21:39.30) aaaaa
Elkezdtem nézni, de 10 perc után belefáradtam. Érdemes folytatni? Egyelőre így csak 2 csillag


34. Jason13 (2014-12-30 14:27.03) aaaaa - (válasz Zuljin 31. hozzászólására)
Látom, te is tisztában vagy akkor a dolgokkal. Majd azután okoskodj, ha utána néztél a SONY-körüli botránynak. Az előttem szólok már leírták, hogy a The Interview-n kívül miken bukott még a stúdió.
És igen, jó hogy gyengén nyitott, mivel ahogy én is írtam, leginkább vidéki mozik vetítették, a nagy hálózatok nem tűzték műsorra. Viszont a netes eladásokból már visszajött 15 milla, az azért nem rossz pénz, de ettől még nem lesz sikeres, sőt!


33. HMáté33 (2014-12-30 12:53.59) aaaaa - (válasz Zuljin 31. hozzászólására)
de azért ne felejtkezz el a marketing kiadásról sem! egy ilyen filmnél az majdnem annyi mint maga a gyártási költségvetés. egy 20 millió dolláros film már rég nem 20 millió dollár:D


32. Misafeco (2014-12-30 12:47.28) aaaaa - (válasz Zuljin 31. hozzászólására)
Számold bele a torrentre kikerült filmek miatti veszteséget, a nyilvánosságra hozott dokumentumok miatti veszteséget, az ennek hatására nyakukba kapott pereket, és máris áll a több 100 milliós veszteség.


31. Zuljin (2014-12-30 12:43.58) aaaaa - (válasz Jason13 30. hozzászólására)
Szerintem neked fogalmad sincs a pénzügyekről? Több 100 millió dolláros veszteség? Hol élsz te ember? Menj már vissza az elemi első osztályába, és kezd el újr a matekot? Mert szerinted több 100 millió dollárba került a film elkészítése? Ugyanis csak annyi kiadása volt a gyártónak, tehát annyi a mínusz. Ha legyártok egy filmet 20 millió dollárból, és nem jön be egy cent sem, akkor csak 20 millió dolláros veszteségem van. Az elmaradt bevételeket nem kell beleszámolni, mivel azok előre meg sem becsülhetők. Amúgy meg rém gyengén kezdett a film pénzügyileg.



30. Jason13 (2014-12-30 12:04.57) aaaaa - (válasz Zuljin 29. hozzászólására)
Hát ja,tök logikus, hogy a SONY kőkeményen maga alátesz, több száz millió dolláros veszteséget okoz magának, hogy aztán egy vígjátékot ne tudjon bemutatni, csak a vidéki mozikban és neten, hogy így még több pénztől fossza meg magát.
Amúgy ha nem kerekedik botrány és normális bemutatót kap a film, szerintem nem lett volna bukás, hiszen az a réteg, akinek bejött a This is the End és a Pineapple Express, tuti jegyet váltott volna erre is.


29. Zuljin (2014-12-30 11:26.34) aaaaa
Eszméletlen gyenge lett ez a film. Ennyi alpárságot ritkán látni egy filmben, ráadásul tisztára erőltetett az egész. Seth Rogen jól játszotta a szerepét, de James Franco.... nem tudom hogy ez előírás volt, vagy ő akarta így játszani, de rém gyengére sikerült a teljesítménye.
A film legértékelhetőbb része a fru-frus, szemüveges, dögös CIA ügynök. :) Szemüveg nélkül már ő sem volt az igazi.
Már kezdek kételkedni benne,h ogy valóban volt-e hackertámadás, mert bizony ahogy lentebb írta Cthulhu6, hírverés nélkül a kutya se nézte volna meg.


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekEntersp, 2021-04-25 14:5858 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk