Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Bolondok paradicsoma
- HBO2, 21:10
Gyakornokok
- Direct One, 21:30
Zuhanás
- Filmbox Premium, 21:35
Plusz egy fő
- Filmbox Family, 22:30
A nagy dobás
- HBO3, 22:35

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Shirley MacLaine (90)
Djimon Hounsou (60)
Glenn Morshower (65)
Cedric the Entertainer (60)
Aidan Gillen (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mire gondolsz most?
Saigon - A tiltott zóna - Vélemények
PC
The Clovehitch Killer - Vélemények
Dolgok, amik nagyon idegesítenek

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A Kaptár: Utolsó fejezet aaaaa
The Rock aaaaa

 

Fórum - Ha maradnék - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

25. Minuska (2022-12-27 16:23.27) aaaaa
A Ghost-ra emlékeztetett az eleje.


24. Türkiz (2018-06-16 19:33.07) aaaaa
A lány szülei és a barátja elég antipatikusak voltak.Én olvastam a könyvet is, teljesen másnak képzeltem őket.Nem volt olyan nyomasztó és lehangoló,mint a könyv, inkább tinifilmre emlékeztetett.Nem igazán ragadott meg a hangulata a filmnek, esti limonádénak elment.



23. FearlessFanatic (2016-06-05 14:19.18) aaaaa
Tegnap este néztem meg, és nekem tetszett nagyon. Mondjuk volt benne egy-két ,,felesleges" rész (szerintem), de amúgy alapjában véve jó kis filmecske :)


22. Kiflina (2016-05-19 23:52.49)  
SPOILERes

Tetszett. Leginkabb a szöveg miatt. Egyrészt nagyon üdítő volt a szülők gyerekeikhez viszonyulása, a mondatok olyan hihetetlennek tűntek nekem, de szívesen tapasztaltam volna ilyen szülői felfogást anno. Másrészt a fiatalok párbeszédei, ezek a gondolatok, illetve h megfogalmazzák az érzéseiket, nagyfokú önismeretre és világismeretre vall. Magas érzelmi intelligenciát feltételez mindkét gyerek esetében.
És ez felemelő.
Viszont kicsit hihetetlen is. Mert nem azt tapasztalom, h ilyen korú gyerekek ilyen intelligensen állnának dolgokhoz. Plusz nem is érett gondolkodásúak.
De alapvetően tetszett, érzelmes történet.


21. Joe66 (2016-03-22 08:11.57) aaaaa
A film remek, de a 107 percből legalább fél órában a rendező sem tudja, hogy mivel töltse ki az időt, a visszaemlékezések jó része nem mond semmi újat, csak időhúzás, hogy moziba vihessék a filmet.


20. Emylio (2015-11-21 11:55.50) aaaaa
Az ilyen típusú filmek, nem igazán az én világom, de úgy néz ki, ahogy öregszem, egyre romantikusabb és szentimentálisabb leszek.
Egy fenét!:)
Ez a kiscsaj, baromi tehetséges és mellette szép is. A Carrie-ben láttam előszőr, és kíváncsi voltam rá, hogy még mire képes. Nem csalódtam. Remélem nem fog elkallódni!
A film amúgy csöpögős, de szépnek mondható, és persze a zenészekről szóló filmek, mindig előnyt élveznek nálam.


19. Nemeth04 (2015-08-20 22:35.02)  
Szerintem nagyon jó film. Persze mindenki kicsit más szemszögből látja a dolgokat.A szülök elvesztéséről nem tudok nyilatkozni viszont a párkapcsolati része már más. Tényleg sokan lemondanak anélkül hogy megpróbálnák, esetemben már több mint fél éve tart és most látszik rendeződni a jó irányba.

válasz: 2. Johnny kapitány
"Megértem, Chloe egész jó nővé érik" és nem csak mint nő, de mint színésznő is!


18. Rockercsaj2003 (2015-08-20 15:04.57) aaaaa
GYENGE......


17. Sötétszív (2015-08-09 21:59.45) aaaaa
R.J. Cutler filmje egészten nehéz témát boncolgat, méghozzá nagyon jól, miközben a flashback jelenetekben megismerhetjük a lány és családja, valamint a barátja történetét is. Azt hiszem, hogy nekem ezért tetszett igazán ez a film. Mert általában az ilyen mozikat nem kedvelem. Remek színészi alakításokat láthatunk. Nem mondok neveket, mert kihagynék valakit. Mindenesetre többször nézhető, szenzációs film, Ha maradnék. Nem szabad kihagyni.


16. Barnbett (2015-04-23 21:38.16)  
nagyon szép film
feliratosan láttam és nem szeretek fel iratos filmeket nézni, de ezt 2x is meg néztem és már nagyon várom a második részt is, de lehet el olvasom ha nem bírom ki várni :D
valaki olvasta már?


15. Türkiz (2015-03-25 23:24.44) aaaaa
Most olvastam el a könyvet, ami egyébként nagyon jó,de elég lehangoló is. Nem tudom még,megnézzem-e a filmet,talán várok vele egy kicsit. nem is tudtam,hogy van film róla,így én kissé másképp képzeltem el Adamet és a szüleit is.


14. HettyKing (2015-03-21 20:13.50)   - (válasz Rudicus 13. hozzászólására)
Kedves Rudicus! Sajnos elolvastam a hozzászólásod, mivel kiderült, hogy SPOILERT tartalmaz, leírtad a végét, aminek nem nagyon örültem úgy, hogy még nem is láttam a filmet. Ezért kérlek, máskor írd ki!


13. Rudicus (2015-02-07 15:23.05) aaaaa
Nem szeretem az ilyen filmeket, mert nagyon megviselnek. Több, mint 50 évet nyomtam már le, és ilyenkor nekem is végig kell gondolni, mi minden fért bele, mintha nekem is döntenem kellene, mi az, amiért érdemes lenne vagy lett volna küzdeni és miért nem. És ez kiborít. És az ember hiába tudja, hogy ilyen nem létezik, legfeljebb csak szeretné, ha lenne, akkor is megviseli az embert. Nem szabad túl gyakran ilyen filmeket nézni, mert árt a szívnek, és minél idősebbek vagyunk, annál inkább. De fiatal korban azért egyszer-egyszer nem árt... elgondolkodni. Örültem, hogy nem csinálták túl nyálasra, sem csöpögősre. Sokan azt hiszik, ilyen dolog meg sem történik vagy csak nagyon ritkán..... pedig nem. Naponta százak, ezrek halnak meg az utakon szerte a világban, csak a saját ismeretségi körömben is vannak olyan nagyszűlők, akik az unokáikkal maradtak, mert a szülők meghaltak egy balesetben... át tudom érezni mindkét fél sorsát... a generációs problémákat, és pontosan ismerem, milyen érzés elveszíteni a szülőket.
A távkapcsolatok problémája pedig minden napos, ezrével, tízezrével küzdenek emberek ilyesmivel szerte a világban, amit a legtöbben nem tudnak megoldani, nem tudnak kezelni és el is veszítik a szerelmüket vagy előre lemondanak róla. Pedig egy próbát mindenképpen megér. És vannak kevesek, akik meg tudják oldani, el tudják dönteni, mi a fontosabb.
Valaki azt mondja, kiszámítható volt a vége... miért, jobb lett volna, ha feladja?? Az igazi drámai pillanat nem is a szülők elvesztése volt, hanem a testvéréé!
Ha jól láttam, egy regényből készült a film, tehát volt egy író, akivel ez vagy megesett vagy így gondolta ki, így tartotta helyesnek a történet menetét. És én örülök neki, hogy vannak emberek, akik még így gondolják....


12. Pitzburg (2015-01-15 14:18.53) aaaaa
A vélemények alapján többet vártam ettől a filmtől. Nekem sok volt a kapcsolatuk kielemzése, néhol bele is pörgettem, mert tuti elalszom rajta.
Nekem ez most egy gyenge hármas.


11. Randal (2014-12-19 22:08.08) aaaaa
Ha kicsit jobban kihangsúlyozták volna a kérdés összetettségét, kisebb súlyt kapott volna a párkapcsolati vonal és nagyobbat a "minden más", akkor tökéletesen velem rezonált volna a film - de így is magával ragadó szerintem, tetszett, azt hiszem emlékezni fogok rá még sokáig.


10. RVIN73 (2014-12-01 14:20.00) aaaaa
Szuper film! (y)


9. Szeder16 (2014-10-19 21:16.31) aaaaa
Nekem, az elozoekkel ellentetben nem tulzottan jott be a film. Amikor meglattam az elozeteset, nagyon megorultem, hogy vegre egy erdekesnek tuno, komoly temaval foglalkozo film. Nem felelt meg az elvarasaimnak.
Nekem a flashbackek kicsit furcsanak, osszecsapottnak tuntek, plusz a szereplok is elegge idegesitettek. Nekem nem jott at a halal gondolatanak a komolysaga, egyedul akkor szomorodtam el, amikor a csaj szulei meghaltak. A vege is hihetetlenul kiszamithato volt.
Ennel sokkal tobbet vartam a filmtol.


8. Krisz papa (2014-10-12 18:39.04) aaaaa
Tiniszerelem dömping van a mozikban, tv-ben a sorozatok, és egészestés mozik által. Mindent elleptek ezek az unalmas, fárasztó, kiszámítható történetekkel, sablonos kivitelezésekkel sorozatgyártott tucattermékek. Sokszor úgy érzem, hogy a filmszakmában az egyetlen, igazán kiszolgált közönség, azok a tinédzserek, és a fiatal felnőttek. Valahol érthető, hogy igényességében, értékében miért ilyen silány ez a műfaj, mert populárisnak kell lennie, minden tini altal befogadónak. A legtöbb tinédzsernek nincs kialakult személyisége, keresi önmagát, formálódik az ízlésvilága, nyitott lazasággal indul neki az életnek, és ennek megfelelően a célközönség becélzása sokkal felületesebb eszközökkel oldható meg.
Mikor elöszőr láttam a film bemutatóját, valahol be is skatulyáztam, és mégis valahogy érdekelt, ha nem is a sztori, inkább a kivitelezés. Megérte! Na jó, talán nem kellett volna ezért moziba menni, de rendkívül érdekes, kidolgozott, komoly és megható filmről van szó. Egy film, amely felülemelkedik a kliséken, nem úgy, hogy kihagya őket, hanem hitelesen, életszerűen használja ezeket az eszközöket. Ez az alkotás többről szól, mint két fiatal szerelméről (amit szerintem nagyon kevesen élhetnek át, sokan azt gondolják, áh, ilyen csak ezekben a filmekben van), itt szóba kerülnek az életben ténylegesen felmerülő kapcsolati problémák, az önmegvalósítás nehézségei, a generációk kultúrális különbségei, és természetesen egy tragédiára adott válasz lehetőségei. Mély gondolatok, valódi érzelmek fiatalok által valódian, hitelesen előadva. Szerintem ez egy film a fiataloknak, a fiatalok nyelvén, ami túlmutat azon, hogy pár srác/csaj egy középiskolában, egyetemen hogy találkozik élete szerelmével. Talán egy hibája van csak, de ez az én véleményem, a kivitelezése, nyelvezete a filmnek számomra kevésbé befogadható, mindig ott érzem a pihekönnyű műanyagoknak feelingjét az agyamban.


7. HermioneGranger (2014-09-14 20:18.30) aaaaa
gyönyörű ez a film......


6. Kritikus (2014-09-12 21:23.57)   - (válasz Johnny kapitány 2. hozzászólására)
Az biztos !


5. Bbl28 (2014-09-12 20:31.30) aaaaa
Elképesztő film. Premiernapon néztem meg, ráadásul este, ehhez képest a moziterem szinte teljesen üres volt, amit nem nagyon értettem, mert ez a film FANTASZTIKUS. Másra számítottam, a könyvet imádtam, de fel voltam készülve rá, hogy nem fognak tudni belőle jó filmet csinálni, ehhez képest azt kell mondjam, hogy talán még a könyvnél is jobb lett a film. Talán nem a tökéletes színészi alakítások miatt sikerült ilyen jól (bár arra sem panaszkodhatunk), de az egész film ahogy megvan rendezve, valahogy elképesztő és elsöprő hangulatú. Szerintem nem volt olyan aki ne könnyezte volna meg. A kedvencem lett, és mindenkinek csak ajánlani tudom. Ezt a filmet mindenkinek meg kell néznie!


4. Zuza1986 (2014-09-12 18:50.09) aaaaa
Nagyon szuper volt maga a történet -nekem nagyon tetszett(bőgtem egy kicsit)
Nem vagyok egy nagy filmes-moziba járó de ez a film fantastic!!


3. Secur (2014-09-11 09:51.15) aaaaa
Mozira fel! Premier :D
13:00-14:50
Debrecen pláza
Go!



2. Johnny kapitány (2014-09-10 03:10.38)   - (válasz Miszter88 2 1. hozzászólására)
Megértem, Chloe egész jó nővé érik:)


1. Miszter88 2 (2014-09-09 02:10.47)  
Jónak ígérkezik , kíváncsi vagyok rá .



Kapcsolódó fórumok

VéleményekMinuska, 2022-12-27 16:2325 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk