Unatkozol? Gyere játszani!
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A mag (4K Blu-ray)
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A birodalom visszavár
- Film Mánia, 13:05
A Quantum csendje
- Mozi+, 13:15
Óvakodj a törpétől!
- Film Café, 13:30
Gengszterosztag
- AMC, 13:30
Egy zsák liszt
- Filmbox Extra HD, 13:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
A Manderley-ház asszonya (1940) - Vélemények
Macskanő - Vélemények
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Mire gondolsz most?
Versek!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Harold Fry valószínűtlen utazása aaaaa
Bill Pullman aaaaa

 

Fórum - Az éhezők viadala: A kiválasztott - 2. rész - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3
84. Bertó!!! (2024-04-12 09:49.17)  
Szeretem az ilyen komoly mondanivalóval rendelkező filmeket, ahol a végén a főgenya (genyák) megkapja méltó büntetését.
Sajnos a való életben ez másképpen szokott lenni.

Az külön tetszett, ahogy bemutatták, hogy a két oldalt irányító rohadék gondolatiságban, annyira nem is állt távol egymástól.


83. Watcher (2023-04-04 23:47.38) aaaaa
Kérem vissza az időt, amit ezekre a filmekre elpazaroltam



82. Plunket (2020-09-07 23:04.23) aaaaa - (válasz Városi vadász 63. hozzászólására)
Podok voltak, mint az előző részekben a dobermanok, meg a majmok.
A legvége a book laposságát másolja hangulatilag.
Spoiler: Visszamennek a győztesek falujába, ahol mindhárman (Katniss, Peeta, Haymitch) egyedül laknak a saját nyereményházukban, majd eltelik 15 év, mire Peetának sikerül rábeszélnie Katniss-t, hogy legyen gyerekük.
Ha létezik olyan, hogy langyos happyend, akkor ez az.:)


81. Tjunior (2020-09-07 21:57.59) aaaaa - (válasz Plunket 80. hozzászólására)
Forrest Gump


80. Plunket (2020-09-07 21:30.46) aaaaa - (válasz Tjunior 72. hozzászólására)
Nem, nem az.:)
Ugyanis egy könyvadaptációról van szó, ami egyes szám első személyben íródott, tehát minden történés a könyvben ott zajlik, ahol Katniss van. Ez az oka annak, hogy a forradalomból nem kap többet a néző az olvasónál. Amiből többet kap mind a négy részben, az igen helyesen: Sutherland. A könyvbeli karakter összevissza nem szerepel annyiszor, mint a sorozatban filmenként.
Katniss változása az átélt sokkhatások, és az őt ki-, és felhasználók (kapitólium-emberek-13.körzet, stb,) miatt válik számítóbbá, szikárabbá, befelé fordulóvá, olyan "mindenből elegem vanná", tehát ez sem véletlen. És lehetne tovább írni a kontrákat, de minek? Meg kell érteni, hogy a könyv ilyen, szvsz olyan 80-90%-ban tudták adaptálni filmre (cselekmény+feeling) úgy, hogy a változtatások is a film előnyére váltak. Ha nem így tettek volna, lehet hogy a bezuhantaknak jobban kedveztek volna, de akkor meg az olvsók szája sírna.:)


79. Cute Unicorn (2019-11-16 16:21.31) aaaaa
unalmas


78. Nyolcadik utas (2018-04-07 21:52.41) aaaaa
A feldarabolt kettő, kicsivel lett jobb, mint a feldarabolt egy. Talán a kevesebb nyál miatt lett valamivel jobb. Bár a vége már-már megidézte a gyűrűs három könny- és nyáltengeres kiteljesedését.
Jöhet a sóhaj: Ennek is vége! És reméljük nem lesz folytatás!


77. Entersp (2018-02-11 18:04.26) aaaaa
De jó, hogy vége lett. Jó, hogy nem szedték az utolsót három részre... Komolyan, néha, mikor hallottam egy nevet, már azt sem tudtam éppen kiről volt szó. Köszönet a több, mint 11 perces stáblistáért, így hamarabb szabadultam.
Mintha Tarr Béla akciófilmet rendezett volna. Soha többet.


76. Entersp (2018-02-10 15:02.45) aaaaa
Elizabeth Banks szülinapján keresgéltem a filmeket, és látom, hogy a HG sorozat utolsó darabját még meg se néztem. Azért előtte valamivel felidézem az előzőt, hogy nagyjából képben legyek.


75. Pocsolya ugró (2017-04-21 01:48.23) aaaaa - (válasz Tjunior 72. hozzászólására)
Ragad.


74. Lükesrác (2017-02-28 11:54.26)   - (válasz SuperHagyma 73. hozzászólására)
Látom, megtaláltad a Control+V-t.


73. SuperHagyma (2017-02-28 09:22.16) aaaaa
Egyszer megnézhető tucatfilm.


72. Tjunior (2016-05-14 14:33.26) aaaaa
Ne szépítsük ez egy rakás szar.
Kicsit bővebben. Először is, a sorozat javára hogy a minősége egyenletes mozgást végez, egyre rosszabb. Hálisten ez az utolsó rész, rosszabb már nem lesz, nem is nagyon lehet, mert a 4.rész elérte a mélypontos. Kb 130 perc tömény unalom. Most komolyan, történik valami érdemleges? Persze amit nem látunk ott igen, zajlik a forradalom, ostrom, harc, egy rendszer ömlik össze, polgárháború stb. stb. Elég grandiózus nem? Biztos, de a filmben csak romok között meg a csatornákban bóklászunk. Katniss (vissza)fejlődése is érdekes, az első részben egy szerethető karakter volt, a 4. részre sikerült egy irritáló picsává zülleszteni. A Pite szál, úgy ahogy van totális tévedés, a kis seggdugó és Katniss közözz zéró a kémia, totális nulla. Donald Sutherlandnek nem írtak szerepet, nincs fő gonosz, pedig az öreg egy zseni, ha valakit adtak volna neki kihozza belőle a maximumot, de semmiből ő sem tud valamit csinálni. Persze, persze, tudom, társadalomkritika, meg a média hatalmas blablabal. Van aki ezt a szöveget be is szopta, mert a filmben ennek szinte nyoma sincs, ami van az meg végtelenül primitív szintem mozog csak. 1-2 híradórészlet, értsed már megfele, hogy itten most a poszáta a helyzet kulcsa mindenki csak a saját céljára használja stb. Hagyjuk.Lehetne még sorolni de inkább hagyjuk békében nyugodni ezt az izét. Ja még egy, a film szerintem megdönti a Király visszatér rekordját. Az istennek nem akar vége lenni.


71. Gnor (2016-05-14 12:50.07) aaaaa
Aki nem látta, ne olvassa tovább:
Az a jelenet amikor a kiscsávó azt mondja hogy bár inkább a disznóknak adta volna a kenyeret, az nagyon mart. Szinte érezni lehetett ahogy a lány szívébe taposott ezzel az egy mondattal. Lehetett volna valami semmitmondó beszólás mint egy átlag gagyi filmben, de ez egy jó film... :)


70. Gnor (2016-05-02 22:34.22) aaaaa
Valaki azt mondta hogy nem volt jó. Nagy hülyeséget beszélt. Voltak benne taktikai hibák de ezek nem filmes hibák. A filmmel minden rendben van. Bátran ajánlom mindenkinek. Igazi nagy mozi mint a többi.


69. Sötétszív (2016-04-30 02:51.03) aaaaa
Lezárult ismét egy korszak, hiszen véget ért Az éhezők viadalnak Sagaja is. Az éhezők viadalában mindig többről volt szó, mint a többi szériában, úgy értem, hogy azért ott volt a társadalom,-politika kritika, és az aljas cselszövések is fontos szerepet játszottak. Bár nem tökéletes a film, de én nagyon jól szórakoztam rajta. Remek kis akciók, nagyszerű színészi alakítások. Jennifer Lawrence nemcsak gyönyörű, de nagyon jól játszik. De természetesen Julianne Moore és Josh Hutcherson is jót alakítanak benne.. Woody Harrelson nagyon halovány, igaz az is, hogy nem is kapott túl nagy szerepet most. Donald Sutherland egy zseni. Akármilyen filmben is szerepel, mindig zseniális az alakítása. Itt sincs ez másképp. Szóval vége van Az éhezők viadalának is ezzel a résszel, és azt hiszem ez volt Phillip Seymour Hoffman utolsó mozija is. Nyugodjon békében Mindenesetre ez a tavalyi év egyik legjobb filmje. Többször is érdemes megnézni. A hibákkal meg nem érdemes foglalkozni.


68. Az utolso szamuráj (2016-03-31 14:06.59) aaaaa
Az Éhezők viadalának egyetlen,igazán jól sikerült érdeme,hogy komolyabb gondolatokat -politika,hatalom,azzal való visszaélés,kihasználtság,lecserélhetőség,médiamanipuláció-le tudtak egyszerűsíteni azon népes tömegek felé,akik képtelenek okostelefonjaikból felnézni,még nem basztak,és úgy egyébként annyit tudnak a körülöttük lévő világból,hogy piros lámpánál ne menj át gyalogosan.Mindannyian voltunk persze így-okosfaszom nélkül értelemszerűen-,majd felnőnek hát ők is.
Nagyban másolták a Battle Royal-t-az elsőt,mert a második olyan amerikaellenes volt,egy kurucinfós csuklana tőle-aztán próbálták a harmadik epizódot "magasabbra" tenni:jó unalmas is lett.A negyediket jobban élveztem,pedig ordító hibák vannak benne-amit értelemszerűen hardcore-fanok nem vesznek észre(vagy nem törődnek vele),de ettől még röhögni lehet rajta.
Nevezetesen,a Kapitóliumot olyan könnyű lenyomni,mint Marsi Anikót egy elmecsatában:abból a félelmetes hadseregből sokat nem látunk,és igazából a felkelés erejéből sem,pénzügyi okokból el kell fogadni,azok...vannak.Csak,míg megy a film,épp mást csinálnak.Hovatovább azon is vidáman lehet kuncogni,a Katniss által egy idő után vezetett különítmény mennyire nem sieti el a küldetését:első szóra bemennek,bárhová,pihenni,és mivel Collins műve médiakritikus,vigyáztam kérem,Híradót!! nézni.
Hogy meglássuk,miben mesterkedik a gaz Snow elnök.
A szerelmi szál megint annyira érdekes,mint hogy Alsószopácskatető labdarugócsapata a falvak csatájában hány góllal kap ki,és irtsák már ki ezt a bamba képű szépfiút,Thor tesóját,mert egy használt tampon jobban játszik nála.Josh H se jobb nála:olyan tehetségesnek indult ez a srác,ez a Pite vagy Peeta karaktere meg annyira illik rá,mint Rogán Antira az Igazmondó juhász szerepköre.
Viszont Jennifer Lawrence vitathatatlanul tökéletes a női Rambo szerepkörben,nyilazik,érzelgős ha kell és még a cicákkal is úgy tud üvöltözni,az nem fut messzire(a film legnagyobb csodája amúgy)Az akciójeleneteket élveztem,Lawrence -a másik,a rendező-képi világa persze profi,ha végre belendül a film a közepén igencsak szórakoztató a mozi,a mutánstámadás meg überzsír Penge2+Legenda vagyok combó.Ügyes volt Katniss tette a végén,illett a film felvázolt világába,és hozott egy olyan kisebb csavart,amire sok mindent rá lehet forrasztani:persze túl direkte,de kit érdekel.Tetszett,ahogy komolyabb karakterek halálán nem nyavajogtak annyit,mégis csak küldetés van vagy mifene,és hogy a főváros bizony mennyit változott mióta Katniss eltávozott onnan:a régebbi részekben szépen felépített helynek tűnt,most meg a Füredi utcai lakótelepnek.(És nem a bombázásra értettem)
Hoffman-nak sajnos utolsó melóinak egyike:és gyanítható,azért mond 17 szót,mert leginkább több helyen megkurtították halála miatt karaktere feltűnését,és olykor CGI-vel van a vásznon.A film igazi sztárja-Lawrence mellett-Donald Sutherland:az idős színészóriás szenzációsan jó ismét,és bár ez rutin neki,valljuk be,ahol ő van,oda csak kapaszkodni szeretnének sokan.
Az Éhezők viadala-bár én sovány embert itt nem láttam-ezek szerint lezárult:elindította a young adultok tömegét,sztárrá tette a fiatalok körében is Jennifer-t és még mindig a legvállalhatóbb alkotás azok közül,amiket felnőtt koruk felé trappolóknak készítettek.Naív,szájbarágós,túl szerelmes,de legalább próbálkozik átadni bizonyos gondolatokat egy olyan rétegnek,akik amúgy azokon nem tökölnének,hanem rákeresnek a legújabb Pittbull baromságra,és mint a kultúra csúcsa,élvezik borzalmas szövegeit.


67. Emmersson (2016-03-29 15:43.33) aaaaa
SPOILERES!

Amikor megláttam Julianne 'Alma" Moore elnök asszonyt, rögtön mondtam, ez jó utódja lenne Snownak :P

Ebben persze benne lehet az az apróság, hogy ezt a nőt rettenetesen utálom :)


66. Emmersson (2016-03-29 15:37.25) aaaaa
Ez is gyenge, de legalább volt benne némi akció...


65. Huleaks (2016-03-29 13:38.55) aaaaa
Annyira vártam. Azt hittem jobb lesz mint az első rész. Hát nem. Ha lehet mégrosszabb lett. Unalmas, semmitmondó.


64. Delpiero (2016-03-26 13:04.42) aaaaa
Középszer, akárcsak az előző epizód.


63. Városi vadász (2016-03-25 21:18.57) aaaaa
Volt ebben a filmben valami fáradtság, meg erőltetettség is. Azok a mutánsok engem nagyon zavartak. No nem azért mert voltak, (ku.va jól megcsinált akció volt) de hogy kerültek ők ebbe a filmbe? Elővették őket valahonnan, aztán szót se róluk többet. A vége felért egy öngyilkossággal. Nézni a lelki beteg házaspárt. Nemtom valahogy elfosták ezt.


62. El Condor (2016-03-20 12:11.26) aaaaa
Még jobban untam.


61. Cantri (2016-03-14 19:52.58) aaaaa
Young adult művek filmes királynője lehetett volna ez a széria..... illetve részben így is az, köszönhetően a remekül sikerült első 2 résznek, és persze a roppant gyenge konkurenciának. De tény, ami tény, ez a sorozat szinte kifogástalanul indult. A főszerepre találtak egy IGAZI színésznőt, aki nem csak biodíszletnek van ott a vásznon, a könyv adaptálása jól sikerült, az egyszerű üzenet átjött, és a brutalitás ábrázolása is egész meggyőző volt egy alapvetően fiataloknak szánt produkciótól. A második felvonás annyira magabiztosan hozta újra a színvonalat, hogy meg sem fordult a fejemben, hogy ebből nem egy kiváló trilógia lesz, egészen addig míg a finálé kettécsapása valóság nem lett. Értem én, hogy Hollywood pénzből él, nem is vetnék meg ezért senkit sem, elvégre a filmgyártás is egy iparág, a blockbuster pedig a termék. De ha már egyszer nyilvánvalóan pénzügyi megfontolások alapján döntenek, akkor is az a minimum, hogy azt minőséggel teszik, minimális tiszteletet mutatva a fogyasztók (aka nézők) felé......

Az éhezők viadala fináléja sajnos nem igazán érdemli ki ezt a kifejezést, maradjunk a harmadik felvonásnál. Az első fele valószínűleg az egész történet abszolút mélypontja, tucatfelesleg, sőt néha éppenséggel kínos jelenetek sorával. Sajnos azonban a folytatás sem bizonyult sokkal jobbnak. Még mindig vontatott, lassú az egész cselekmény, nincsenek igazi magaslati pontok csak úgy csorog a medrében a szövegkönyv valódi súlypontok nélkül. A legérthetetlenebb, hogy mennyire nem használták ki az ismerős arcok elvesztését, elhullnak pislogunk egyet, és jön is a következő jelenet. Így pedig az egész mozi nem igazán finálé: nincs igazi eleje, nincs igazán meggyőző zárása sem, de a legnagyobb hiba, hogy a kettő között nincsenek valódi mély, és magaslati pontok: öröm, bánat, veszteség.......csak úgy rohanunk végig, kihagyva számtalan ziccert....

Összességében nagy kár ezért a szériáért, az első két felvonás sokkal erősebb zárást érdemelt volna, pedig azt hiszem az alapban ott rejlett a lehetőség. Ha egyben hagyták volna az utolsó kötetet, kivágják a mozgóképen felesleges részleteket, és ha értő rendezéssel valódi mélységet adnak a karaktereknek......de túl sok a „ha” és a „volna”, nekünk meg marad az első két epizód, ha egy könnyed young adult szórakozáshoz lenne kedvünk.


60. Vbacs (2016-03-13 18:53.28) aaaaa
Az Éhezők viadala elolvasta a „Hogyan zárjuk le történetünket a lehető legrosszabb módon” c. könyvet, és úgy látom, hogy valamennyi jótanácsod megfogadott belőle.
Első körben azt szeretném tudni, hogy mi a kénköves pokol akart ez lenni? A második meg, hogy jól láttam, hogy nem volt a vége feliratoknál semmi tiszteletbeli említés Hoffmannal kapcsolatban? Például egy In Memoriam, vagy egy „For…” vagy ilyesmi? Mivel ez volt (sajnos) az utolsó szerepe, ezt erős tapintatlanságnak érzem, de lehet csak nem vártam eleget a legvégén.

SPOILERVÉSZ közeleg.

Hol is kéne ezt kezdeni. Talán ott, hogy ennél érdektelenebbül nem is lehetett volna ember fia képes ezt a szériát lezárni. A két és negyed órájának egyik fele dumálgatással ment el, másik fele pedig random jelenetek össze-vissza rakásával, és olyan hatalmas cselekménypontok kivágásával, amit még a Prometheus is letagadna. Az elején még nem is volt kifogásolható a gyors startolás, mert tudtam, hogy kell az idő – azaz az első 15 percben már mindenki harcra készen állt a főváros előtt. Mondom rendben….kicsit gyors, de rendben. De körülbelül ez a 15 perc volt a film leglogikusabb pontja, innentől kezdve szinte végigröhögtem az eseményeket. Az, hogy Hunger games szerű játékot folytatnak a fővárosban, már eleve elvigyorít. 10 fős csapat helyett mondjuk a maradék pár száz lázadó is elindulhatna bevenni a várost, hogy úgy nézzen ki, mint egy realisztikus film. Erről a kívánalomról aztán végleg lemondhatunk a film közepére, ahol egy hatalmas olajfolyótól kezdve láthatunk alien-mutánsokat is, amivel szépen tisztelgett a mű mondjuk a Legenda vagyok (szintén Francis Lawrence film…) előtt, de itt csak a fejet fájdította, olyan oda nem illő volt.
Az is kifejezetten vicces volt így visszatekintve, hogy egy rakás eddig megismert karaktertől olyan gyorsan és könnyedén váltunk meg, mintha csak statisztálni ugrottak volna be. A Primre irányult gyász nem tartott 10 másodpercig sem, pedig az ő segge megmentése volt a lényeg az előző három részből 2–ben. Finnick szintén ugyanez. Oda se bagóztunk.
Maga az egész támadás a vicc kategóriát ütögette és egyre inkább az a gyanúm, hogy azért, mert erre már nem jutott pénz. Vagy hogy volt ez? Konkrétan nem láttunk semmit csak egy bombát, ami a tömegen landolt. És kész, a lázadók már el is foglalták az elnöki palotát. Pfff, mi? Hol a katonaság? Hol a média? Hol vannak a royalisták? Hol van az az asztaltársaság a film elejéről? Mi történik? Miért látjuk fogolyként a következő jelentben Snowt?
Mondom, az egész egy nagy katyvasz. És még az is agyonvagdosva, elkapkodva. A film végi „fordulat” meg megérdemli az idézőjelet, mert ennél feltűnőbben előkészített fordulatot rég láttam. Lehet, hogy egy 11 évest még meglep mondjuk, de én már kicsit öreg vagyok ahhoz, hogy ne tűnjön fel az ilyesmi. És mivel ez akart a tetőpont lenni, egy lassú taps-sal tudom csak honorálni. Az a szenvedéshalmaz, ami Pita és Katniss körül ment, mint mindig, már nem is érdemes kommentálni. A harmadik rész végére sem tudtam eldönteni, hogy ez most csak időhúzás, vagy altatás, vagy mindkettő. De az biztos, hogy se többek, se kevesebbek nem lennénk, ha ezeket a hosszas beszélgetéseket mellőznénk.

Hála a jó istennek ettől a franchise-tól (nem áltatom magam, lesz itt még ahonnan ez jött) is búcsút vettünk. Éppen ideje volt. Bár lett volna méltóbb lezárása – ahogy az egyik legnagyobb színészének is, Philip Seymour Hoffmannak. De hát ez jutott. Volt legalább annyi tisztesség bennük, hogy CGI-jal kibővítették az egyik jelenetét.....de az, hogy a végén ki se írjanak egy búcsúzást, na ahhoz már arc kell. Na mindegy, csak miatta és maximum Sutherland miatt adom meg neki az így is kegyes 2*-ot. De nekem még ennyit se ért.


59. Misafeco (2016-01-06 14:12.21) aaaaa - (válasz Norbii92 58. hozzászólására)
SPOILER

"Rejthetett, mert sajnos még mindig nem olvastam a könyveket, annyit tudok, hogy Katniss és Peeta egymásnak esik benne, amit mondjuk nem is bánok például, hogy kihagytak!"
Tévedés, semmi ilyen nincs a könyvben.


58. Norbii92 (2016-01-06 13:57.00) aaaaa
Magánéleti problémáim miatt erről is csak most tudok írni, pedig már anno láttam, elmentem rá két haverommal a moziba! Muszáj volt, mert már nagyon vártam, minden részét imádom, Jennifer Lawrence-nek meg már kész rajongója vagyok! És most nem mondom azt, hogy csalódtam, de azt se, hogy nem. Utolsó rész révén többet vártam, noha végig élveztem, A kiválasztott 2. része ennél talán többet is rejthetett magában! Rejthetett, mert sajnos még mindig nem olvastam a könyveket, annyit tudok, hogy Katniss és Peeta egymásnak esik benne, amit mondjuk nem is bánok például, hogy kihagytak! Más, fontosabb momentumokat már igen, sok történés előre kiszámítható, meglepetéseket azonban még így is okozott a mozi! Sokat nem akarok róla beszélni, nincs is nagyon mit, minden színész akit eddig láttunk visszatér, még szegény Philip Seymour Hoffman is (R.I.P.)!
Összességében tehát akiknek - mint ahogyan nekem is - tetszettek az eddigi részek azoknak ez is fog! Nekem hiányozni is fog, hogy vége. Az előzményekre azonban valahogy mégsem vagyok kíváncsi! 4*


57. Solyab (2015-12-16 11:57.27) aaaaa
Persze az első kettő volt a legjobb, a harmadik is tetszett, de az utolsó kicsit csalódás volt. Azért nehéz lehetett! De nézhető, és akinek tetszett az első kettő, olvassa el a könyvet, mert a vége gyönyörű. Az egész olyan szépen, finoman van megírva és ott kijön a fokozatosság!



56. RapaNui (2015-12-11 14:40.57) aaaaa
Akkor inkább nézd meg a Harag című filmet Brad Pittel az is közelebb áll a valósághoz meg a háború borzalmainak és valóságának visszaadásához mint ez a film, de inkább hagyjuk ízlések és pofonok.


55. Dorathg3 (2015-12-10 23:19.48) aaaaa - (válasz RapaNui 53. hozzászólására)
És még annyi hogy ez az ész nélkül előre rohanás és meggondolatlanság azért reális.. lévén hogy egy 17-18 éves lányról van szó... habár korán kell felnőtteset játszania a körülmények hatására, nem a legérettebb a dolgokhoz való hozzáállása.. így nem csoda hogy nem ért célba...


1 2 3

Kapcsolódó fórumok

VéleményekBertó!!!, 2024-04-12 09:4984 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk