Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Nagy trükk
- Film Mánia, 17:20
A Fabelman család
- Filmbox Premium, 17:35
Itt a vége
- HBO, 18:12
Midway
- Film+, 18:15
A nagy dobás
- Viasat Film, 18:15

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Shirley MacLaine (90)
Djimon Hounsou (60)
Glenn Morshower (65)
Cedric the Entertainer (60)
Aidan Gillen (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
2022-es választás
Renfield - Vélemények
Eljő az ember fia - Vélemények
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Balek-suli aaaaa
Denis Villeneuve aaaaa

 

Fórum - A Helyőrség - A Szpecnaz ébredése - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

7. Varla (2021-04-05 23:51.55) aaaaa
Igen szórakoztató darab. Ha valaha összeállítanék egy listát a kedvenc zombis filmélményeimből, akkor ez köztük lenne. :)


6. Emylio (2016-03-02 15:52.09) aaaaa
Az alkotói fantáziával nagyon csínján bántak ebben a filmben. Se izgalom, se valami új, se semmi. Pár horrorba illő jelenet befigyelt, de ezektől sem kellett agyfrászt kapni. Gyenge.



5. PollyPodliPotty (2015-02-28 15:18.26) aaaaa
Nekem ez tetszett. Volt benne humor is. De szerintem cseppet sem volt rosszabb pár horrorfilmnél az utóbbi időben... A sztori egyébként nagyon jó. Nekem ez a véleményem.


4. Az utolso szamuráj (2014-11-19 16:24.36) aaaaa
Csodálatos volt.
Penge párbeszédek,összeszedett forgatókönyv értő színészi játék.Iván kihúzhatja magát,külföldi filmben is szerepelt,mi az hogy!A látvány a toppon,logika verhetetlen és amúgy is,ez egy jó sorozat.
Vagy nem,de nagyon nem.


3. Elizabeth salvatore (2014-07-11 20:35.20) aaaaa
Jót röhögtem azon mikor a Náci tiszt meglátta a cukros bácsit a liftben aztán gyorsan utolsónak pozicionálta magát a tornasorban. A katonák taktikai és tehetség szempontjából itt voltak a legügyesebbek. Csak azt nem értettem, hogy miért indult a vállán a zombival vissza?!


2. Jason13 (2014-03-30 20:16.01) aaaaa
Emlékeztek még a 2007-s Helyőrség című B-kategóriás akció-horrorra? Alig-alig, csak homályosan? Sebaj, nekem is csak az rémlik róla,hogy kellemes kis agyatlanság volt náci zombikkal, és kész! A baj ott kezdődik, hogy a készítők úgy gondolták, a baromi egyszerű sztorira még rá lehet húzni egy folytatást, bár, lehet inkább zöldhasút akartak kifacsarni a celluloidból, igazából mindegy. A lényeg az, hogy a Black Sun alcímre hallgató második rész egy elképesztően erőltetett, izzadságszagtól bűzlő, unalmas és túlbonyolított köpedelem, amit egyszer is alig bírtam végigülni.
Most pedig itt a 3. felvonás, melytől én már előre féltem, hiszen semmi jót nem vártam tőle. Aztán végül pozitívan csalódtam, csak sajnos elég minimális mértékben.
Először is a történettel voltam úgy ahogy megelégedve, mivel az előző részhez képest egy jóval működőképesebb és egyszerűbb sztorit kapunk: néhány orosz katona a II. világháborúban náci fogságba esik és elszállítják őket az előzményekben (időrend szerint a folytatásokban) már látott kísérleti központba, hogy ott változtassák őket zombikká.
Azonban hiába a bot egyszerű forgatókönyv, ez az egyik hibája is a filmnek. Egyszerűen túl kevés a történés, nincsenek már olyan állomásai a cselekménynek, melyeket eddig ne láthattunk volna. Emellett a karakterek kidolgozottsága is megér egy misét.
A ruszkikat alakító főszereplők rendkívül két dimenziós figurák, akikért egy pillanatig nem lehet izgulni, annyira jellegtelenek. Egyedül Kamarás Ivánt említeném meg név szerint, de őt sem Oscar-díjas játéka miatt, szimplán csak azért, mert érdekes volt hazánk fiát egy akció-horrorban látni, ahol vérszomjas németekkel vív élet-halál harcot.
A látványra térnék még ki így külön, ezzel nem volt különösebb baj. A tűzpárbajok és a bunyók "szódával elmegy" kategóriát képviselnek, de legalább nincsenek megbolondítva epilepsziás-rohamot előidéző operatőri munkával, mint az előzményben. A vér meg folyik rendesen, akad néhány egész pofás belezés is, úgyhogy ilyen téren nem lehet panasz.
Igazából az egyik legnagyobb pozitívum egyben az egyik negatívum is, mert a forgatókönyv egyszerűsége igazi felüdülés a már sokszor emlegetett második részhez képest, de önmagában nagyon kevés. Sőt, én sokszor éreztem úgy, mintha egy videó játék pörögne szemem előtt, csak kontrollert nem találtam hozzá.
Kellett volna néhány ötlet és karizmatikus szereplők sem ártottak volna és akkor semmi probléma nem lenne a 3. Helyőrséggel, de így csak egy szimpla B-kategóriás agyatlan zúzás, amit egyszer végig lehet ülni maradandó károsodások nélkül, de még így is sikerült az elsőhöz képest jócskán alul teljesíteni. Pedig az se épp egy klasszikus.


1. Gabe33 (2014-03-30 20:04.13) aaaaa
Talán a 3.rész közül ez volt a legjobb. Az első sem volt rossz de ez valahogy jobban megfogott. A másodiknak csak a végében csalódtam. Ebben legalább egy-két dologgal több kiderül a történtből nem úgy mint a többiben de van még hova fejlődni a kategóriában.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekVarla, 2021-04-05 23:517 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
A Helyőrség - A Szpecnaz ébredése adatlap
Eredeti cím: Outpost: Rise of the Spetsnaz
Évszám: 2013
Rendezte: Kieran Parker
Szereplők: Bryan Larkin, Kamarás Iván, Michael McKell, Velibor Topic, Laurence Possa...

További információk

Szereplők fórumai
- Kamarás Iván - Vélemények
- Carlos de Carvalho - Vélemények
- Velibor Topic - Vélemények


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk