Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Zanox - Kockázatok és mellékhatások
- Magyar Mozi TV, 00:40
Mindörökké menthetetlen
- Film Mánia, 00:45
Új múlt
- Film+, 00:55
A góré
- Film Café, 00:55
Ártó barátság
- Film4, 01:35

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Eric Roberts (68)
James Woods (77)
Ragályi Elemér (85)
David Tennant (53)
Maria Bello (57)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Fogadóóra
Skylines - Vélemények
Rock zene
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Versek!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Venus aaaaa
Dan Jeannotte aaaaa

 

Fórum - Rossz szomszédság - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
53. somliv (2022-02-23 15:06.19) aaaaa
Komáztam mindkét részét.
2016-ost láttam először, csak aztán ezt. Nincs ebben a vígjátékban semmi kivetnivaló, hiszen fiatalok részére lett megcsinálva, az ő korosztályuk számára lett belőve, serdülőknek, tizenéves sihedereknek, vagy akár olyanoknak, akik el tudják viselni a lazább, felhőtlenebb, bulizósabb mezsgyéken futó eseményeket is, szóval számukra garantálhatja a szórakozást, a gondtalan kikapcsolódást. És nálam tán a második etapja a látottaknak kedvelhetőbbé vált. Tény, sokszor mocskos, könnyelmű ez a komédia, nem a hótiszta beállítottságú egyénekre lett rászabva, tényleg így van, úgy is hat, pontosan ez a célja, erre megy rá ez a másfél óra. Mégis a helyzetek, amikben benne vannak a szereplők, azok egyszerűen mosolyt csaltak arcomra és ennél többet személy szerint nem várok el.
Léteznek olyan faintos vágások, nagyítások, ráközelítések, hogy csak néztem, a bulizásnak, a tivornyázásnak belsejét milyen bevillantott képekkel láthatjuk, megfűszerezve egy-két jó zenei egyveleggel máris pluszt dob az egészre, és valahogy ezeket kiszámíthatatlanul kapjuk- rohadt jól állt például Efronnak a későbbi részben, mikor inalása közben ráközelít a kamera ijedt tekintetére- pusztító volt látni.
Továbbá kérem szépen, a színészek sokat tesznek a nézhetőséghez, mert nem alszik meg a tej a szájukban, nyomniuk kell, alakítaniuk, nincsenek üres járatban. Rose Byrne-nel a piedesztálon, aki ezekben a családi összejöveteles, kibeszélős, oda-vissza való dumcsizós szerepekben sziporkázik, és görcs nélkül nyomja a vakert, ami több mint pazarul áll számára. Ezzel a pocakos, szakállas, szemüveges párjával együtt hogy összehangolódtak! Seth Rogennek sem kellett a szomszédba mennie, hogy bedobjon pár jóféle szövegfordulatot. Hihetetlen szitukba keverednek gyerekükkel egyetemben, és ők az egyik motorjai ennek a mozinak.
Ezt követően mellettük érkezik a fiatal brigád, a frissítés, ennek a kornak ékes képviselői, akik a szomszédban vernek tanyát, ők lesznek később a rossz szomszédok, mivelhogy nem bírnak magukkal, folyton eget rengető, zajos partikat szerveznek. Igen, zajosakat, a zaj egy idő után kiboríthatja teljesen az embert, akkora házibulikat csinálnak, hogy odatódul ez egész fiatalság, ezért összetűzésbe keveredik ez a két korosztály egymással. Jön a fiúbrigád élére a szálkás testfelépítésű brigádfőnök, Zac Efron, aki akármilyen korosztálybeli lazafiús vetélytársát meghazudtolja színészileg, így például vélekedésem szerint Taylor Lautnert is - lehet nincs igazam, ám a csajok biztosan jobban tudnának erről mesélgetni. Hozza, amiket összeszedett a színésztanodában, még érzéseket is képes közvetíteni, amiket elhittem. És vannak remek kis benyögései, amiken csak pislogtam egyet. A tinibálvány skatulyából kitörni próbál, ez nehéz feladat, mégis dicsérendő, hogy megbirkózik ezzel. Azért ha ránézünk, látjuk, miszerint már ő sem lesz sokkal frissebb, aztán valahogy azt érzem rajta, hogy billeg az aktorra jellemző komolyság és a mókás figura énje között, állandóan inog a kettő mezsgyéjén, de ezzel sincsen gondom, bár sokak belekötnének ebbe. Elmondhatjuk, hogy mégsem lett ez a filmje valami népszerű, olyan hangosnak sem mondható, amiről ez a generáció folyton beszélne. Ellenben gondolj vissza, vagy lapozz utána, hogy a High School Musicallel mekkorát aratott ez a csávó, milyen nézettséget hozott neki, és akkor minden kiscsaj érte volt oda. Mi több, Efron nemcsak tipegni, hanem még táncolni is bizony tudott, volt mozgáskultúrája. Na de hol vagyunk már ettől, mennek az idők, ő is joggal többféle fronton szeretné kipróbálni magát. De a fővonal ez a kategória szerintem számára, és nem is muszáj feltétlenül ettől elrugaszkodnia, mivelhogy ez zsigerből passzol hozzá.
Végig fenntartotta figyelmemet ez a film, pedig őszinte leszek, semmit nem vártam el ettől a komikumtól. Lehet benne hibákat találni, mindenbe lehet, de nem érdekel, mert jól elvoltam vele nézése közben, és mondom, a második rendezés szintén oda lett pirítva, az is hozza nálam ugyanezt a szintet.


52. Fru drága (2021-05-19 23:20.00) aaaaa
Régebben láttam már ezt a filmet, vagyis próbáltam nézni..csak azért jöttem megnézni a hozzászólásokat, mert mostanában újra felkapták, gondoltam megnézem, hogy milyen értékelést kapott. Igazából nem csalódtam, a többségnek nem tetszett..én csak azért adtam rá az 1 csillagot, hogy rontsam az átlagot, de egyébként annyira semmi és hulladék film, hogy említést sem érdemelne. A szereplők iszonyú unszimpatikusak, nem is működnek jól együtt. Seth Rogentől megszokott ez az idióta szerep, de mégis egyre inkább idegesít a feje, már ott tartok, hogy,ha meglátok egy filmet,amiben ő szerepel, kapcsolok is tovább. Nagyjából ugyanez a helyzet Rose Byrne-nal is, csak neki a bamba, világfájdalma fejétől vagyok rosszul, Zacet már meg sem említem..iszonyatos ez a film, trágár, erőltetett és egy perc nem volt benne, amikor akár csak egy nevetőizmom megmozdult volna..nem tudom ki lehet az,aki ezt a filmet 5*ra értékeli, de azt még inkább nem tudom, hogy minek kellett még egy második résszel is pusztítani a népet..



51. Noresz1 (2016-09-23 12:37.57) aaaaa
Büntetés megnézni.


50. Norbii92 (2016-05-26 12:46.59) aaaaa
Az az furcsa helyzet állt elő ezúttal, hogy a folytatását előbb láttam a Rossz szomszédságnak - azt történetesen tegnap a barátnőmmel moziba - , így ma pótoltam az elsőt is és nagyon tetszett.
Egész jó kis vígjáték, mely teremt egy teljesen abszurd konfliktust és azt maradéktalanul kiaknázza! Már ami a humort jelenti, ami persze eléggé sajátos, altesti poénokkal és trágársággal teli, ahogy azt már Seth Rogentől megszokhattuk. Apropó Seth, nagyon bírom, Rose Byrne-al pedig véleményem szerint ritka jó párost alkottak! A másik oldalon meg ott van Zac, akit szintén egyre jobban bírok, pedig régen utáltam szegényt. Ő is nagyon jó volt, bár szerintem nem igazán jött át ez a tesós dolog közte és a barátai között.
Összességében nem kell sokat várni a filmtől, aki szereti az effajta humort, az nagyon jól fog szórakozni rajta. A többieknek meg úgysem fog tetszeni. Nekem nagyon bejött, bár az én ízlésem elég sokrétű, sok mindent befogad, de szerintem jól sikerült kis vígjáték ez. 5*


49. Semprini (2015-08-25 19:24.45) aaaaa
Tapló vígjáték, melynek női főszerepében Rose Byrne látható - hát ez már önmagában is eléggé fából vaskarika. A hölgyeményt nem ilyen szerepekben szoktuk meg, és alighanem a filmográfiája is meglett volna enélkül a film nélkül. Ráadásul mi tagadás, nagyon nehéz elképzelni, hogy ők Seth Rogennel egy párt alkossanak, mi több, még gyermekük is van. Ha már házaspár, akkor talán inkább a más hasonló vígjátékokban többször kipróbált Elizabeth Banks vagy Anna Faris jöhetne szóba Rogen mellé - de valahogy az alapszituáció mégis működik, Byrne meglepően laza is tud lenni, ahogy bulizás közben elengedi magát - ezerszer jobb alakítást nyújt mint a Koszorúslányokban.
Van tapló humor, altesti poénkodás, trágár szövegek, amint azt már az efféle vígjátékokban megszokhattunk, de valahogy kevésszer lehet olyan jóízút nevetni a filmen. Az egyik legmulatságosabb jelenet a "De Niro-nap", azt viszont elintézik kb. másfél percben, szerintem akár a duplája is belefért volna bőven.
És hát akkor a harmadik főszereplő - Zac Efron. Bevallom, kicsit sem bírom a búráját, és kishíján ki is hagytam miatta a filmet, de végülis egynek elment, mivel meglehetősen negatív szerepe volt, annak megfelelt a fizimiskája.
Szóval összesítve egy szolid közepest érdemel szerintem, meg lehet nézni, de aki kihagyja, az sem sokat veszít.
6,5/10


48. Csak annyit hogy... (2015-02-23 07:46.58) aaaaa
Uncsi, szar.


47. Barbara N.B (2014-12-30 19:29.15) aaaaa
Ízléstelen, idióta, közönséges film.
Az origo filmklub szerint a 2014-es év 22. legjobb filmje...siralmas.


46. Orsi (2014-12-28 12:50.29) aaaaa
Adtam neki egy esély, de nem tudott élni vele. Fél óra után kikapcsoltam, annyira idegesített.


45. Rechter (2014-12-27 20:23.19) aaaaa
Éppen hogy belefér az 1x nézhető kategóriába. Erőltetettre sikerült.


44. Mortuus (2014-12-26 19:29.05) aaaaa - (válasz KicsiRéka 43. hozzászólására)
Azért szerintem "A mártírok"-kal jobban kínozná.:D


43. KicsiRéka (2014-12-26 13:13.50) aaaaa
Arra a kérdésre, hogy Az amerikai hadsereg mely filmmel kínozhatná legoptimálisabban a foglyait? ez a film lehetne a helyes válasz. Egy szóban kifejezve: szemét.


42. Michuu (2014-12-06 18:13.47) aaaaa
Nekem tetszett, de az a baj, hogy sokszor ellaposodik. De azért Zac Efron-ban csalódtam egy hatalmasat, természetesen pozitívan.


41. Wayne17 (2014-11-01 19:57.02) aaaaa - (válasz Mortuus 39. hozzászólására)
Micsoda hasonlat :D Tetszett,de a film annál kevésbé...volt benne pár jó poén de semmi több elég lapos sztorival és sok pár jó csajjal...szóval közepes ,legalább is nekem :D


40. PollyPodliPotty (2014-10-28 13:28.23) aaaaa
Szerintem gyenge film volt. Moziba láttam, de úgy isten igazából egyszer sem nevettem rajta, és mások sem. Egyszer nézhető volt, és az összes poént lelőtték az előzetesbe. Nem lett a kedvenc vígjátékom. Még Zac Efron kockahasa se tudott meggyőzni. :D


39. Mortuus (2014-10-23 08:13.33) aaaaa
Paraszt vígjáték,ezért is áll közel a szívemhez.
Kicsit több popsi,kicsit több tanga lehetett volna benne,a fejős jelenet undorító.A szimpatikus káromkodások színesítik a filmet,pont úgy,mint egy színvonalas szombat délutáni Premier League-es MU-Arsenal meccsen a szakadó eső a játékot.


38. Chim (2014-10-17 20:00.45) aaaaa
Nem rossz film ez, van benne pár jó poén, vicces jelenet, és ennek a filmnek pont ez volt a célja. Szóval ajánlom azoknak, akik röhögni akarnak egy jót.


37. Muskie (2014-09-28 20:34.52) aaaaa
Ritka gyenge alkotás....


36. Az utolso szamuráj (2014-09-28 16:03.00) aaaaa
Ok,paraszt.Ok,néhol suttyó.
De,miért is imádtuk annak idején a Tapló Télapót???Vagy,Axel Foley-t a nagy dumájával??Továbbá,az elrontott szinkront ne az alkotókon vezessük le,ahhoz semmi közük:ezért ezt leginkább eredeti nyelven.
A Rossz szomszédság másodszorra kezdett el tetszeni:és Zac Efron miatt.A tininyálvány...jó,bálvány...szemlátomást ezerrel próbál kitörni abból a skatulyából,ahová a menstruációt mostanság megismerő női csoport visítva száműzte:és az Újságos fiú rá a bizonyíték,tehetséges is.Komolyan.
Szóval,itt ő a film sztárja, lazán,lezserül nyomja,Seth Rogen-t,de még Rose Byrne-t is lejátssza,pedig ő képzettebb aktor.Van olyan humor,ami félremegy-főleg magyarul-de van,ami igen ütős,lehet rajta ezerrel röhögni.Rengeteg popkultúrára való utalás van elhelyezve-a Taxisofőrt talán mindenki felismerte,de van ott Breaking Bad vagy Ponyvaregény is-plusz van itt némi,hm...üzenet is.
Nevezetesen,pont Efron figuráján keresztül,aki igazából tanulmányi éveit végigbulizza,pinázza,vedeli:emiatt a végén alantas melóból kénytelen fedezni kiadásait.A filmben erőteljesen megjelenik karakterén keresztül az,hogy sorsa nagyjából a semmibe visz és ha jól megnézi az ember a mozi bizonyos pillanatait,Efron ettől fél is, kétségbeesett és magányos.
Nos,már csak emiatt is egyel feljebb tornáztam,közepesből így lett négy.


35. Whyteangel (2014-09-10 20:07.27) aaaaa - (válasz Man2 33. hozzászólására)
És ez tudod mit jelent? Hogy nem egyezik az ízlésünk. :)


34. Tjunior (2014-09-10 11:06.16) aaaaa
Na úgy látom a gyökérnek megvan az új Nagyfiúk 2je :D


33. Man2 (2014-09-10 09:59.45) aaaaa - (válasz Whyteangel 28. hozzászólására)
Ez volt neked szörnyű?a vérmesék ezerszer pocsékabb film arra meg négy csillag.


32. Whyteangel (2014-09-06 22:45.20) aaaaa - (válasz Johnny kapitány 29. hozzászólására)
Szerintem vicces volt. :)


31. Man2 (2014-09-06 19:34.49) aaaaa
Remek film.Végog lehet nevetni.


30. Zotya810118 (2014-09-04 06:51.12) aaaaa
Nagyot csalódtam ebben a filmben,inkább volt szánalmas mint vicces.Seth Rogen az egyik kedvenc színészem,de ezen a borzalmas filmen ő sem tudott sokat lendíteni.


29. Johnny kapitány (2014-09-01 01:25.44) aaaaa - (válasz Whyteangel 28. hozzászólására)
Ha mutatták összesen két percet... mondjuk ha sokat mutatták volna, sem lett volna vicces.


28. Whyteangel (2014-08-31 19:17.13) aaaaa
Ritkán adok 1 csillagot, és általában azok a filmek kapják meg, amiket nem bírok végignézni, vagy közben csinálok ezt-azt, mert annyira nem tudja fenntartani a figyelmemet. A rossz szomszédság a második kategóriába tartozik.
Nem is tudom, hol kezdjem...Rose Byrne és Seth Rogen kezdettől fogva idegesítőek voltak, a gesztikuláció, a beszéd...minden. Mivel semmi sem tetszett velük kapcsolatban, ez nagyban meghatározta a filmhez való hozzáállásomat, mert a film 95%-ban ők benne vannak. Elhiszem, hogy fiatal szülők, de nem illett hozzájuk az a stílus, amit kitaláltak nekik, és Rose B.-n lehetett is látni, hogy nem nagyon érzi a szerepét.
Zac Efron-nak annyi előnye van, hogy fiatalabb a fent említett két személynél, és egy diákszövetség elnöke, tehát a trágár beszéd még bele is fért volna, de túlzásba estek. Nem vagyok mélyen konzervatív, nem zavar, ha csúnyán beszélnek egy filmben, de érezhető az, ha ennek meg van a helye, és akkor tényleg vicces. Az, hogy másfél órán keresztül csak trágár szöveget hallgatok, és a színészek igyekeznek egymásra rákontrázni, ez nekem nem vígjáték, és nem szórakoztató.
A kisbabát nagyon szerettem, ő nem tanult semmit, nem mondott semmit, mégis ő volt a legviccesebb.
Egyébként a film szörnyű volt.


27. Yamakawa (2014-08-31 15:41.32) aaaaa
Nézhetetlen.


26. Leah949 (2014-08-31 07:19.52) aaaaa
El vagyok szokva az amerikai humortól.
Elkezdtük a fimet megállítottam, mondom: 5 perce megy és komolyan egész végig a szexről beszélnek.. most ez komoly?
Ennyi káromkodást egy filmben..
Persze voltak jó jelenetei, de .. nekem ez sok volt :D



25. Roy Munson (2014-08-30 20:39.01) aaaaa
De Niros poénon kívül más nem nagyon fogott meg. Picit többet vártam a sztoritól. Néhol már megint erőltetettek voltak a poénok mint az újdonsült filmeknél általában. Jól induló film és csak hülyeségre lehet számítani de valahogy nem lett nagy szám. Film befejezését meg nem tudom hova tenni, valószín újra kell nézni. A szereplők unszimpik és áhhh nézi újra a f...


24. Zoli27 (2014-08-30 20:03.28) aaaaa
Eszméletlenül gyenge film egy értelmes poén sincs benne,erőltetett az egész!!


1 2

Kapcsolódó fórumok

Véleményeksomliv, 2022-02-23 15:0653 hsz
KeresemPilma, 2014-06-01 00:242 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk