Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Törvénytisztelő polgár
- Mozi+, 23:10
A pap
- Film+, 23:15
A rettegés arénája
- Paramount Network, 23:25
Tűz a mélyben
- RTL Három, 00:10
A sziget
- Viasat3, 00:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Eric Roberts (68)
James Woods (77)
Ragályi Elemér (85)
David Tennant (53)
Maria Bello (57)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Skylines - Vélemények
Rock zene
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Versek!
Fogadóóra

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Az utolsó vadászat aaaaa
Tom Hardy aaaaa

 

Fórum - Összeesküvés-elmélet - Azt már tudjuk, jó-e. De igaz-e?

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

3. Bando74 (2016-01-30 18:52.16)   - (válasz Frankó Néró 1. hozzászólására)
Nem hülyeség,aki összeesküvés gyakorlattal foglalkozik annak kánaán ez a film.Mk ultra pl.sok film,könyv szól erről C.I.A./KGB cucc.Fluorid az ivóvízbe,háttérhatalom létezik.Úgy gondolkodnak és cselekednek,az emberek szeme előtt rejtik el az igazságot.Áá ez csak film mondja az átlagbéla.Így van kitalálva.Remekül működik!Aki nem azt mondja,vallja mint az átlag azt bolondnak tartják.Tudom,évek óta foglalkozom az igazság keresésével,szinte mindenki hülyének néz.Meg kell szűrni,hogy kinek beszélsz ezekről a dolgokról.Sajnos csak párezer ember ébredt fel az országban,a többi még éberkómában van.Az ébredés fájdalmas lesz nekik.M.Gibson is tud sok mindent ezért támadják bizonyos körök.Sok embert tönkretettek,megöltek mert beszélt.Még megagagyi filmeben is találni elrejtve,megcsavarva,dezinfóval megspékelve,létező,nép elől eltitkolt igazságokat.Pl.chemtrail,ufók,isten,az emberiség valódi múltja...stb.Vannak olyan dolgok amit nap mint nap látni, még sem hiszi el a nép nagy része.Ajánlott filmek nagy igazság tartalommal,nyitott elméknek:Lakott sziget,Chemical wedding,Roswell,Égi tűz,Communion,Jupiter ascending...stb.Csak a szórakoztatásért nem költenek sokmillió pénzt,nem a profit itt a lényeg hanem a tudatformálás.A szórakoztatóipar ezért van.A fő célpont a fiatalok,működik látható milyenek lettek.Nemtelen zombik.Örülök ha gondolkodó emberbe futok,ezért írtam,bár láttam régen írtad.Sürget az idő ébresztő mindenkinek!!!AZ INFORMÁCIÓ KORÁBAN A TUDATLANSÁG VÁLASZTÁS!!!


2. Frankó Néró (2013-11-26 19:37.36)  
Úgy tűnik, kissé túlbecsültem a nívót:)


1. Frankó Néró (2013-10-13 19:41.10)  
Végigolvastam a Vélemények rovatot, és meglepve tapasztaltam, hogy egyetlen hozzászóló kivételével senkit se érdekel, ami pedig számomra a legfontosabb kérdés: nagyon, kicsit vagy egyáltalán nem igazak-e azok a hátborzongató információk, amikről a film tudósít?

Ezért nyitottam ezt az új témát, hátha valaki erről is akar beszélni, nem csak arról, hogy Mel Gibsonnak ez a legnagyobb alakítása-e.

Vajon csak összegyűjtötték a kurrens összeesküvés-hülyeségeket, és azért készült a film, hogy a normális emberek az eszement elmélet-gyártók kapcsán végre nyugodtan kiröhöghessék magukat?

Vagy pedig nagyrészt igazak a film infói? Akkor viszont hogyan lehetséges, hogy akik csinálják ezeket a disznóságokat a hatalom csúcsain, hagyják megfilmesíteni? Talán így gondolkodnak? - "Ha azt akarod, hogy ne higgyenek el valamit, tagadhatod vagy elhallgathatod, de ezek régi, elavult módszerek, amik inkább gyanút keltenek. Ne hallgasd el, ne tagadd le, inkább beszélj róla, amilyen nyíltan csak tudsz. Persze ne dokumentum vagy tudósítás formájában, hanem mesébe csomagolva, olyan mesébe, ami a felszínen azt állítja magáról, hogy a valóságot mondja, közben viszont az egész azt sugallja, hogy ez mese. Ha filmben gondolkozol, és azt akarod, hogy garantáltan mesének tartsák, nagy sztárokkal játszasd a szerepeket, és sződd bele az ismert halivudi effekteket is. A főhős legyen kedves, szerethető idióta, aki ontja magából az elméleteket, így amikor a néző a való világban (ha még van ilyen) találkozik valamelyik elmélettel, vagy ha ráismer egy már hallottra, automatikusan beleteszi a közlőjét a szelíd elmebeteg dobozba, az elméletet pedig a hülyeség kategóriába. Ezzel el is lett érve a kitűzött cél."

Vagy ez már visszaesküvés elmélet?



Kapcsolódó fórumok

VéleményekThomasPI, 2023-04-28 23:3064 hsz
Azt már tudjuk, jó-e. De igaz-e?Bando74, 2016-01-30 18:523 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk