Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A Föld után
- HBO, 16:45
Szóljatok a köpcösnek
- Viasat Film, 16:50
Eddie, a sas
- Moziverzum, 16:50
Prédára várva
- HBO3, 17:00
A smaragd románca
- SuperTV2, 17:45

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Clint Howard (65)
Andy Serkis (60)
Derzsi János (70)
Jessica Lange (75)
Crispin Glover (60)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Csalóka napfény - Vélemények
Most vagy soha! (2024) - Vélemények
Rap,Hiphop
Leon, a profi - Kedvenc jelenet

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő aaaaa
Seann William Scott aaaaa

 

Fórum - Diana (2013) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
38. Törölt felhasználó (2021-01-31 09:25.23)  
A világon mindenkinél jobban irigylem öt.


37. Krapek10 (2020-08-15 12:23.55)  
cukorka



36. Opticum (2020-08-15 02:26.40)   - (válasz Roxi88 31. hozzászólására)
Kristen stewart nagyjából mindenben horror.max egy két film amiben végig lehet kínlódni őt.


35. Opticum (2020-08-15 02:24.38)   - (válasz Roxi88 31. hozzászólására)
Ezzel teljesen egyet értek.pedig en csipem watts-ot.


34. Csapesz (2020-08-09 10:49.33)   - (válasz Csapesz 33. hozzászólására)
Egy vessző kimaradt a "fia Henrik" után! :<))


33. Csapesz (2020-08-09 10:21.03)   - (válasz KicsiRéka 32. hozzászólására)
Amúgy mindketten elsertepergélgettek jobbra-balra!
Csak!
A rossz nyelvek szerint, Diana kisebbik fia Henrik a kiköpött apja!
Mármint, ha a hősnőnk egykori személyi testőréről van szó.
Károly meg nem hülye, viszont a botrányt elkerülendő vicsorogva jó képet vág a dologhoz, hisz mióta Vilmosnak is vannak gyerekei a Henrik féle vonal trón utódlás szempontjából úgy sem jöhet szóba.


32. KicsiRéka (2020-08-08 17:23.01)  
A filmet ugyan nem láttam, ám nagyon sokáig úgy gondoltam a körülötte kialakult kultuszra, amiben Diana volt a jó, Charles pedig a rossz. Aztán pár éve felkaptam a fejem azon, hogy Charles kifejezetten támogatja a metafizikai irányultságú tudományt és művészeteket, - még akadémiát is alapított Nagy-Britanniában ennek magas szintű művelésére. Aztán láttam egy dokumentumfilmet, amely alapján teljesen átformálódott a hercegi párról alkotott véleményem..Diana lejjebb, Charles pedig feljebb került - az egykori hercegnővel foglalkozó műsorok rendre őt emelték ki, őt fényezték, ő volt áldozatként és szegény, szenvedő asszonyként bemutatva, aki ennek ellenére hatalmas szívvel rendelkezett és rengeteget jótékonykodott, míg a férje kellemetlen, savanyú alak, aki másik nőbe volt szerelmes és boldogtalanná tette Diana életét stb. Holott nem egészen így történt, mondjuk úgy, Diana is sokat tett azért, hogy úgy végződjön a házasságuk, ahogy - jópár félrelépéssel és szeretővel -, és neki is megvoltak az emberi hibái és gyengeségei. Fordított esetben már darabokra szedték volna Károly herceget (mondjuk így is..).


31. Roxi88 (2020-08-08 15:37.38) aaaaa
Nagyon nem jó film, hihetetlen rossz színésznő választással! Nem hasonlított, Di sokkal magasabb is volt! (Állítólag lesz egy új film amiben Kristen Stewart lesz Diana, na az maga lesz a horror!) Amúgy a baleset azért volt, mert menekültek a paparazzik elől, azzal a sebességgel és úgy, hogy a biztonsági övek nem voltak bekötve, civil emberek is meghaltak volna! Nem kell belelátni semmit ebbe!


30. Csabaga (2017-06-24 17:26.58)  
Javítom magam:Együttműködése és/vagy ostobasága is.

Ha ennyire kedvelték,akár a járókelők elzavarhatták volna a lesifotósokat,ahogy más hírességek esetén meg is történt.


29. Csabaga (2017-06-24 17:24.40)   - (válasz Independence 28. hozzászólására)
Azért érdekes,más híresség is csinálta ezeket,mint Diana,de valahogy velük mégsem voltak tele a bulvárlapok...

Úgy tudom,ilyen mélységig a célszemély együttműködése is kell.


28. Independence (2017-06-24 11:21.30) aaaaa
"A Világ Első Számú Asszonya"..., átfogalmaznám a kijelentést, mely talán nem szó szerint, de többször elhangzik a filmben: A világ egyik legnépszerűbb asszonya!
Élete minden perce, házasságának problémássága, mindennapjainak nehézsége, karitatív tevékenységének fontossága, állandósult közszereplése, a monarchiában betöltött hmmm, érdekes hangsúlyokkal bíró szerepe - s ezen szerep visszásságai - bulvárhírekre kiélesedett szemünk előtt zajlott, köszönhetően a minden rejtett, intim zugba bepillantó sajtómunkások szorgalmának.
Ezen személyek léte, megcsúfolása a szakmának, de nem önmaguk táplálják pöcegödrük mélységeinek orrfacsaró illatát, csupán kiszolgálják az úgynevezett "olvasók" igényeit,
szánalom, ha valaki ezen hírek izgatott böngészése végett zavarja meg a vasárnapi pirítós illatától aromás reggelik meghitt pillanatait azzal, hogy elrohan az újságos pavilonhoz, megvenni a The Sun-t, de máris túl hosszúra nyúlt életem során megtanultam a leckét:Az ember, ritka hitvány egy lény!!!

S mindezek mellett s mindezek ellenére..., ha már mozit kreálunk a "Hercegnő" életéről, legyünk bátrak, végezzünk átfogó munkát, nyúljunk bele merészen a nehéz feladat legmélyebb bugyraiba, próbáljunk átfogó metszetet rajzolni ezen érdekes, bájos s nagyon emberi jellemvonásokkal - s ettől hozzánk közel állóan szerethetően sokszínű - rendelkező asszony életérő, vagy életének egy fontos metszetéről.

Nem tudom mi volt Oliver Hirschbiegel koncepciója e mozi kapcsán - szerintem nagyjából semmi - , de aki meg tudta alkotni A bukást, emberi oldalról közelítve, egy embertelen embert - de szép szóvirág - attól elvárható lett volna, hogy emberi oldalról közelítsen egy nagyon is emberi, az emberi faj magasabb minőségét képviselő asszonyhoz, igényesen, árnyaltan!
Nem könnyű egy ennyire ikonikus alakról filmet készíteni, viszont nem is kötelező, ha nem megy, ne erőltessük!
S nem engedem bántani Naomi Watts-ot, ő megtette, amit lehetett, elsajátította a médiából ismert Diana minden jellegzetes gesztusát, pillantását, fejtartását, manírját, tanulmányozta szerepének ihletőjét, s profin hozta, mi rajta múlott, a forgatókönyv nyálasan üres romantikája, a párbeszédek hamis csengése, a gyávaság, mi áthatja e mozit, nem az ő hibája, legkevésbé az ő felelőssége.
A "négyszemközti" jelenetek úgyis spekulatívak, nincs róluk mit beszélni...

Próbálkoztak már a meghatározó súllyal bíró politika közélet, s a világ egyik legfontosabb monarchiájának szereplőiről mozit készíteni :Nixon, A királynő, A Vaslady..., s minek is tovább sorolni, de nem Helen Mirren, nem Meryl Streep, nem Anthony Hopkins ki jelentősen fölé emeli az említett mozik fényét ezen férc művön , nem Naomi Watts - kisebb nimbuszú személye - húzza le a mélybe ezt a vacakot, hanem minden egyéb filmszakmai szempont!

Ritka vacak ez tényleg, kár..., még akkor is igaz mindez, ha az utolsó jeleneteknél párafelhő homályosította szememet, de ez csak a "Hercegnőnek" szólt, nem a mozinak, mivel megcsúfolják emlékét!


27. Az utolso szamuráj (2016-02-15 11:04.44) aaaaa
Pocsék.
Ez az életrajzi???film valami bődületesen rossz:és sajnálom Naomi Watts-ot,hogy ezt bevállalta,tényleg:mert,bár sok hasonlóságot nem mutatott Lady Di-vel kinézete alapján,de legalább megpróbálta a dolgokat eljátszani.
Megpróbálta.
A Diana című film nem véletlen keltett hihetetlen csalódást:a máig hihetetlen tömegek tiszteletét és szeretetét birtokló nőről szóló mozi egyszerűen egy lapos,közhelyes,igénytelen romantikus film lett,amiből csak a néhány TV interjú próbálja bemutatni,mi volt Diana hercegnő valójában ,mi volt vele az Udvarnak a problémája és úgy egyébként,mi köszönhető neki(Jellemző mód a taposóaknás rész kap vagy 6 percet,de úgy írják kia végére,mintha a biopic arról szólt volna)Emlékszem,halálának híre még Magyarországot is megrázta,másról sem beszéltek az emberek,hisz Lady Di itt is népszerű volt,folyamatosan fotózták és az,hogy a királyi családdal megromlott a viszonya,mintha még népszerűbbé tette volna,valahogy az emberek magukhoz hasonlóvá érezték minden hatalma ellenére.
Diana titka-a kétségtelenül pozitívabb emberi tulajdonságokon kívül-a kinézetében ,eladhatóságában is rejlett,és hogy olykor tudta a médiát kezelni.Ezzel szemben a Watts által játszott hősnő mint egy 14 éves kis csitri,vihog egy jazzklubban,a szerelmesével versenyt futkározik az autóhoz és úgy egyáltalán,úgy viselkedik,mint akinek semmi esze nincs.Nehéz ezt azért bevenni ,mert mégiscsak egy ,a középkor felé trappoló okos nőről beszélünk...a készítők meg olyan párbeszédeket adtak a karakterek szájába,a Homok titkából kihúzták volna őket.
Jönnek a tragédiák,a hisztik:amik ráadásul bizonyíthatatlanok.Minden,amit itt két ember közt látunk,feltételezés,amit viszont megpróbálnak a nézővel megetetni,rosszabb a rózsaszín hányásnál,remélem,hogy még pinával is nehezebb befogadni,mint a férfiak érzéketlenségével,mert olyanok vagyunk,naná.Szegény Lost farvizes Naveen Andrews próbálna elegánsan játszani,de mind a rendezés.mind a szövegkönyv ki fog rajta,és így járt a jobb sorsra érdemes színésznőnk is,valahogy ebben a filmben semmi nem működik:mert semmiről nem szól.
Mindenesetre Diana tisztelői megnyugodhatnak:a nimbusz töretlen maradt,minden ,ilyen gagyi próbálkozás ellenére is.Talán egyszer kapunk a hölgyről valami olyat is,amit meg is érdemel,hisz pont azért tisztelik,szeretik mai napig is,mert ki mert bújni a "hercegnő" titulusból,komolyabb,nehezebb problémák felé fordulva,és nem csak üres szónoklatokkal harcolva.


26. Delpiero (2014-06-16 21:57.07) aaaaa - (válasz Kfruzsina 25. hozzászólására)
A halálának körülményeit és magának a balesetnek a bemutatása tekintetében gondolom, picit alibinek éreztem azt a megoldást, amit választottak.


25. Kfruzsina (2014-06-16 09:20.57) aaaaa - (válasz Delpiero 24. hozzászólására)
Milyen kockázatra gondolsz?


24. Delpiero (2014-06-08 15:54.09) aaaaa
Sokkal többet vártam.
Egy kellemes tv film színvonalon mozog az egész, amivel nem lenne baj, ha nem ilyen kaliberű emberek szerepelnének benne és készítették volna.
Naomi Watts viszont kiváló a hercegnő szerepében.
A tetőpont viszont elmarad teljes mértékben, nem mertek semmilyen kockázatot vállal, amit nagyon sajnáltam.


23. Guilaine (2014-02-27 16:25.50) aaaaa
Na persze, ez már csak természetes, hogy mi, akik csak a nézői voltunk ennek a filmnek, sokkal jobban tudjuk, hogy mire kell helyezni a hangsúlyt egy életrajzi drámában. Kritizálhatunk egy alkotást agyba főbe, mintha mi sem lenne természetesebb. Mindenki jön, és olyan szakértői hozzáértéssel beszél Lady Diana életéről, mintha heti kétszer vele teázott volna, amikor még élt. Szerintem úgy ne mondjunk semmiről (nemhogy egy történelmi személyiségről) negatív visszajelzést, úgy hogy igazából csak annyit tudunk róla, amennyit a sajtó tudni enged. Nyilván én is csak hasonló infókra támaszkodhatok ezzel kapcsolatban, csakhogy én alapvetően nem hiszek a sajtónak, mert amit a lapok megírnak, az általában legtávolabbi rokonságban sem áll a valósággal. Az emberi közvélemény illetve a történelem viszont őszintén állít szobrot a hercegnő emlékének, ugyanis a tevékenységének a világban kézzel fogható eredménye van - ugye ez a vonal a filmben is feltűnik, méghozzá majdnem olyan erősen, mint a hölgy szerelmi élete. Ez a másik. Hogy a fő hangsúly a szerelmi szálra helyeződött, nekem éppen hogy jócskán megemelte a történet színvonalát: megmutatta azt ami érdekes módon senkinek eszébe sem jut: Diana a szívek királynője volt, bárkin hajlandó volt segíteni, a világ legnagyobb nyomorban élő társadalmaihoz utazott, hogy szeretet vigyen az aknamezők közé is - de ő ugyanezt senkitől nem kapta vissza. Ha valakinek emiatt a hercegnő karaktere "üresfejű libának" tűnt ott szerintem nem értették meg teljesen a film üzenetét. Kimondjátok, hogy arra mutat rá a sztori, hogy ő is ember volt, de mégis elítélitek a teljesen emberi viselkedése miatt. Ha megtalálta élete szerelmét természetes, hogy ragaszkodik hozzá. Volt mellette egy ember, aki lehetett a társa, testi-lelki partnere, aki nagyra értékelte és viszont szerette, de ezt az értéket senki nem vette észre, mert a paparazzók bazári pletykává alacsonyították. És hogy miért nem szólnak mindez idő alatt behatóbban a királyi családról, Diana "családjáról"?
Mert nem volt a családja. Az angol uralkodóház csak Vilmoson és Harryn át köthető Diana-hoz. Az hogy a férje megcsalta, és távol akarta tartani tőle a gyerekeit, szerintem nem minősül családi kapcsolatnak. Károlynak már így is elég savanyú a szőlő, nem hiányoltam hogy azt taglalják, mekkora szemétláda volt. A film címe elvégre Diana, nem pedig "Isten áldja Britanniát!".


22. Whyteangel (2014-02-24 23:55.55) aaaaa
Diana hercegnő ikon volt, és az is maradt. 7 éves voltam, amikor meghalt, de azóta is fennmaradtak róla képek, történetek, pletykák. Én már inkább csak azóta tudom ki az a Diana, mióta nincs köztünk, mégis mindenki szeretettel beszél róla, egy pozitív kép él az emberekben róla. Szentként zengik az ódákat róla, pedig ő is ember volt. Reméltem, hogy ez a film majd egy kicsit realizálja Diana személyiségét, kicsit rombol a "tökéletes nő" képen, ami az emberek többségében él, de nem így lett. A szívsebésszel való kapcsolatát részletesen bemutatta, de ennél biztosan eseménydúsabb volt az utolsó néhány év. Kaphattunk volna egy keveset abból, hogy milyen volt az élete Károly mellett, majd a válás után. Így lett volna összehasonlítási alap. Hiányoltam a fiaihoz való viszonyát, erre csak 1-2 jelenetet áldoztak, pedig mindenhonnan azt zengik, hogy Diana micsoda anya volt...nos, ha hiteles képet akartak róla kialakítani, ahhoz bizony ez is hozzátartozott volna.
Naomi Watts jó választás volt, sokszor nagyon hasonlított Dianára, néha kevésbé, de ez nem is baj. Kicsit azt éreztem, hogy ő sem igazán érti, mit is kell csinálni, ki is ő...hercegnő, egy szerelmet kereső asszony, egy lelkileg összetört nő, családanya, vagy médiasztár.
Nagyon egysíkú volt a megközelítése, így nem hagyott bennem mély nyomokat.


21. Csabaga (2014-02-19 16:59.03)   - (válasz Rockercsaj2003 20. hozzászólására)
Nem írok,nem nézem meg.:)

Maradok azoknál az embereknél,aki túl régen éltek ahhoz,hogy pontos életrajzi filmet lehessen forgatni róluk,így nem zavarnak a a vitatható eltérések,észre sem veszem őket.


20. Rockercsaj2003 (2014-02-18 20:34.39)   - (válasz Csabaga 14. hozzászólására)
na most meg ezt a filmet nézem és ide is negatív kritikát írsz...


19. Kaligula_3741 (2014-02-10 17:15.29)   - (válasz Pepi12 7. hozzászólására)
A moziban vagy online fizess elő. (online videótékák) Köszönöm!


18. Kittentyű (2014-02-09 02:48.03) aaaaa
A film szerintem egész jó, bár az is igaz hogy nem igazán tudunk meg olyan sok mindent arról hogy Diana kiken és hol segített annyiszor. Ez a film inkább a szerelemi életéről szól. Én nagyon kedveltem Diana-t azért amit a szegény, beteg, kiszolgáltatott és nyomorban élő emberek megsegítéséért tett. Ezért is szerették és tisztelték Őt annyira. Naomi Watts szereplése szerintem kifogástalan, nagyon jól meg tudta formálni az egykori wales-i hercegnőt. Jó választás volt a szerepre, nagyon kedvelem és nem mellesleg nagyon szép nő, még így női szemmel nézve is. Szeretem az életrajzi drámákat és azt kell hogy mondjam ez a film is tetszett.


17. Gorgeous (2014-01-15 18:33.34) aaaaa
Ez a film főleg spekulációkon és félinformációkon és nagyrészt a búlvármédián alapult, és ezt annyira lehettt érezni. Naomi csodálatos, tehetséges színésznő, de ez most nem jött át tőle. Kár volt ezt a szerepet elvállalnia. Mintha ő sem tudott volna mit kezdeni Diana karakterével. Talán emiatt egy kicsit eröltetettnek éreztem. A film szerintem túl hosszú volt tele spekulációkkal. Helyettük sokkal nagyobb hangsúlyt fektethettek volna a családjával eltöltött időkre. Ezt a filmet még a Marilyn Monroes filmnél is jobban elcseszték. Dianából is csináltak egy ostoba, szőke libát, csakúgy mint Monroeból, pedig tudtommal egyikük sem volt buta. Lady Diana élete ettől sokkal rejtélyesebb volt szerintem. Nagyon el lett nagyolva. Jó indulattal 3 csillag.


16. Kfruzsina (2013-11-09 12:47.10) aaaaa
Nekem bármilyen hihetetlen tetszett a film,a sok negatív kritika ellenére is, bár azt be kell,hogy valljam, hogy láttam már tőle sokkal jobbat is.
Azt soha nem szerettem, hogy egy agyon misztifikált történelmi személyiséget úgy mutatnak be mintha szent lett volna, megfeledkezve emberi mivoltáról,hibáról.
A film nagyon jól bemutatta, hogy Diana is ember és elsősorban NŐ volt.
És mint azt tudtuk leginkább a pletykamagazinok rovataiból nem vetette meg az erősebbik nemet sem.
A flörtölő, rossz házasságból és a hírnév elől menekülő nő karakterét nagyon jól bemutatta a film, aki maga is csak a boldogságra az igazi szerelemre vágyott.
Ha nem lett volna mögötte a hírnév talán nyugodtan flörtölhetett volna álmai hercegével, kiléphetett volna egy nem neki tetsző házasságból, de így mivel a királyi család tagja volt,dupla nyomás nehezedett rá.
Ezt a küzdelmet szerintem nagyszerűen ábrázolta film.
Bár Dianát mint családanyát a fiaival, Dianát mint hercegnőt Charles herceggel én is hiányoltam,de megértem, hogy a királyi család már nem akart szerepet vállalni a filmben,nekik is terhes már,hogy 16 évvel a hercegnő halála után sem képesek egyesek lekattanni erről a témáról,a hercegek is azt szeretnék ha anyjuk végre békében nyugodna, elegük van már az elmúlt évek botrányaiból.
Én megértem őket.


15. L.andi77 (2013-10-01 17:59.09) aaaaa - (válasz Csabaga 14. hozzászólására)
Ez való igaz sajna. Pedig egy életrajzi filmnek nem ártana hitelesnek lenni az utókor számára.


14. Csabaga (2013-10-01 17:51.36)   - (válasz L.andi77 13. hozzászólására)
Nekem általában elegem lett az életrajzi filmekből.

Fütyülnek a tényekre,megmásítják a szereplő személyiségét,bulvár minden.


13. L.andi77 (2013-10-01 17:37.18) aaaaa - (válasz Boijaat 5. hozzászólására)
Egyetértek veled. Nekem is csalódás volt a film,pedig örültem, hogy végre van valami a mostanában eléggé gyér és nem az én ízlésemnek megfelelő mozikínálatból.
Azt hittem jól indul a film,de aztán nagyon ellaposodott,nem is beszélve arról,hogy Dianát mint magánembert valami nyomulós szőke libaként ábrázolta, aki mindent megtesz azért,hogy megszerezze az imádott férfit.
Aztán pedig az egész film valóban az imádott férfivel való se veled se nélküled, keserédes kapcsolatára volt kiélezve.
Diana, mint hercegnő történelmi szerepe valósággal eltörpült mellette.
Szerintem Diana mint a Szívek királynője,meg a nép hercegnője meg számos állandó jelzővel felruházott,meglehetősen pozitív történelmi személyiség többet érdemelt volna ennél a gyalázatnál.
Úgy gondoltam méltó tisztelgő filmet készítenek majd neki,de ezúttal tévednem kellett.


12. Pepi12 (2013-09-30 16:06.43) aaaaa - (válasz MR. Marvel DC 9. hozzászólására)
És az baj /mellesleg nem vagyok elvakult, szimplán csak tetszett a film:-) /


11. Rena-X (2013-09-30 11:38.04)   - (válasz Pepi12 10. hozzászólására)
Értem.



10. Pepi12 (2013-09-29 21:39.51) aaaaa - (válasz Rena-X 8. hozzászólására)
De már megnéztem moziban csak a végéről kikelett mennem :s ezért kérdeztem! Ugyhogy ha valaki tud akkor légyszíves írjon :)


9. MR. Marvel DC (2013-09-29 13:22.16)   - (válasz Rena-X 8. hozzászólására)
Tipikus elvakult fan.


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekTörölt felhasználó, 2021-01-31 09:2538 hsz
KérdésekPepi12, 2014-11-06 15:301 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
Diana adatlap
Eredeti cím: Diana
Évszám: 2013
Rendezte: Oliver Hirschbiegel
Szereplők: Naomi Watts, Naveen Andrews, Douglas Hodge, Geraldine James, Charles Edwards...

További információk

Szereplők fórumai
- Naomi Watts - Vélemények
- Naveen Andrews - Vélemények


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk