Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A Föld után
- HBO, 16:45
Szóljatok a köpcösnek
- Viasat Film, 16:50
Eddie, a sas
- Moziverzum, 16:50
Prédára várva
- HBO3, 17:00
A smaragd románca
- SuperTV2, 17:45

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Clint Howard (65)
Andy Serkis (60)
Derzsi János (70)
Jessica Lange (75)
Crispin Glover (60)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Csalóka napfény - Vélemények
Most vagy soha! (2024) - Vélemények
Rap,Hiphop
Leon, a profi - Kedvenc jelenet

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő aaaaa
Seann William Scott aaaaa

 

Fórum - Vakszerencse (2013) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

22. Emylio (2017-03-13 08:01.05) aaaaa
Nem hagyott bennem mély nyomokat ez a film. Szerintem Affleck-nek, nem állt jól ez a szerep.


21. Semprini (2015-09-05 08:25.46) aaaaa
Hát ez übergyenge. Nem nézhetetlen, nem irritáló, nem felháborítóan rossz, egyszerűen csak nagyon, de nagyon gyenge eresztés. Az égvilágon semmi nincs benne, ami miatt akár csak egy gyenge közepest megérdemelne. Timberlake és Affleck sótlan, semmilyen, jellegtelen, Gemma Arterton pedig dekoratív, de kidolgozatlan szerepében nem nagyon tud érvényesülni, ráadásul ezúttal meglehetősen rossz szinkronhangot is kapott.
Szóval senkinek nem ajánlom jó szívvel ezt a filmet, legfeljebb ha valakinek pont ez a három színész a kedvence, tegyen vele egy próbát, de nem kell nagy durranásra számítani.
3,5/10


parfumeshop.hu banner

20. Tömö (2015-03-29 12:02.28) aaaaa
Erre a filmre most találtam rá a szekrényben...
Pontosan egyszer meg lehet nézni, semmi extra.
Affleck olyan béééna:D, de gondolom az ő (ex?)játékfüggősége miatt osztották rá ezt a szerepet, hátha hitelesebb tőle...háát, úgyahogy.
Dzsásztin meg, ismét semmilyen, ezek a szerepek pont ráillenek, kis iskolás .(Fb.filmben is- a kis zsidó vérének is sokat köszönhet:D-nem bírtam ki, hogy ne írjam le...de hát EZ van)
Nem tudok mit írni a filmről, nem aludtam el rajta, unalmas részek nincsenek benne, több humorféle elférhetett volna még benne.
Nem voltak itt normálisan kidolgozott karakterek, a témája sem izgalmas, mert semmi újjat nem mondtak el...2013-ban, mitől lenne izgalmas,új vagyis érdekes az online pénzlopás témája?


19. Orsi (2014-12-10 23:10.36) aaaaa
3 este alatt sikerült csak megnéznem, folyton belealudtam. Pedig rettenetesen rossznak nem mondanám, egynek elmegy.


18. Kritikus (2014-09-12 23:02.11) aaaaa
Igazából sajnálom ezt a filmet, mert nekem a témaválasztás egyébként tetszett. Több probléma is van vele, egyrészt, hogy ezzel a történettel egy bizonyos célcsoportot is meghatároztak, sokan már ott bemondják az unalmast, hogy elolvassák a leírása első sorát. Ha esetleg mégis győz a kíváncsiság a kellő pörgés hiányában bukik is az ,,üzlet".
Pedig ha kicsit mélyebbre ásunk, vagy egyszerűen átgondoljuk a dolgokat, nem mondok nagyot: a szerencsejáték(függőség) napjaink egyik nagy betegsége(? ki hogy űzi). Mindegy, hogy póker, sportfogadás, kaszinó, elképzelhetetlen pénzek mozognak ebben a világban és értelemszerűen használják ki az online-gengszterek, hiszen a ,,fertőzött" ügyfeleknek tényleg teljesen mindegy hova töltik fel a pénzüket, egy kis prémium, plussz oddsok, stb. és meg is van a tökéletes csali. És most ha az oldal bukik akkor mi van? Egy országgal odébb hajózik és annyi- amikor ma már egyszerű bankkártyás utalással is úgy át lehet kúrni az embert, hogy az kész... Nem is akció, ez inkább az elme játéka-lévén be mered-e vállalni a nagyobb siker érdekében a kockázatot. Azért én Timberlake helyében 2-3x is átgondoltam volna, hogy hova töltögetem a pénzem, vagy egy 1-2 éve üzemeltetett cégtől rögtön 6számjegyü fizetést kapok, csak mert rájöttem a csalásra? Áh hiteltelen, póker ide-vagy oda azért ő még nem volt annyira mélyen. Enyhén összecsapottnak éreztem a történetet, no meg izomból próbálták bele nyomni az akciót, sajnos ellenkező hatást váltott ki. Kicsit vaskosabb forgatókönyv, átgondolás, kellő szakértelemmel mondjuk kaphattunk volna több mint kedvelhető alkotást- bár nem zárom ki hogy amire én gondolok az már megint nem érintett volna olyan nagy nézőközönséget.
Afflect haloványan játszotta el a gonoszt, egy-egy keménykedősebb jelenete már-már komikus volt, valahogy nem megy az arcához az öltönyös gengszterkedés. Gemma Arterton igazi bombázó, több mint kellemes volt nézni, Timberlake meg ha biztosan nyerészkedni akart volna, vagy nem dugja oda az orrát ahol kb 100%osan lehúzzák, vagy elkezdett volna MLS-t nézni és kipróbálja az arbitrázst.
Ismét nagyobb volt a füstje.


17. SzaboKri81 (2014-08-25 17:27.49) aaaaa
Hát ez gyenge volt. Persze értjük, hogy miről akar szólni de mindezt vérszegényen hozza át a film. Nálam már az elején bukik a film.

Spoiler

A csúnya bácsik elnyerik az összes pénzemet online pókeren. Rájövök, hogy csalnak. Persze egyből sikerül megtalálnom a bűnbanda fejét. Közlöm Vele, hogy csalnak, átverik az embereket és mindezt bizonyítani is tudom. Erre mi történik? Nem, nem a krokodilokkal zabáltatják fel, hogy ír magja se maradjon. Ehelyett vissza adják az elbukott pénzt, plusz egy kis fájdalom díj és még jólfizető állást is kap. Na ne máááárrrr


16. Sötétszív (2014-08-25 11:05.50) aaaaa
Mit is lehet erre mondani? Először is azt, hogy a sztori unásig ismerős. Másodszor a film végig unalmas, és jellegtelen. S végül a színészi játék sem maradandó. Gemma Arterton miatt viszont érdemes megnézni. Igazán dögös volt benne. Viszont a film egyszer nézhető, átlagos kis darab.


15. Az utolso szamuráj (2014-06-04 15:33.09) aaaaa
Áh...
Tőzsdecápák,miniben.Unalomig ismert klisék,aki nem tudja,mi lesz a következő 1 órában,langelus kitalált diplomáira méltó meg van néhány akció.Vagy azt akarták elhitetni,akció,a legdurvább jelenet egy krokietetés,de abból se lesz hu de nagy hirig.
Szóval,mintha egy TV filmet néznél,pedig Justin gyerek mióta leszokott a nyenyerészéstől,nem is lett rossz színész Ben pedig bár jobb rendező,mint actor,kiizzadt magából egy közepes szemétládát.A második csillag a csajok,csak keveset vetkőznek.
Kár.A másfél óráért is.


14. RVIN73 (2014-03-27 20:48.43) aaaaa
Csak azért nézhető,mert 90 percnél nem húzták tovább. De a sztori.......... Pfffff !!!!!!


13. Dizémi (2014-03-15 18:46.23)  
Elég tanulságos hogyan kell felfújni egy üres sztorit.A nagymenő tohonya milliárdos xarzsák kontra füligzöld szerencsevadász kiscserkész.Tipikus amcsi lagymatag.A jó hír az hogy nem kell hozzá agymunka,így félrészegen buli után is nézhető.A rossz hír viszont,hogy 1 idő után már csak úgy élvezhető.


12. Man2 (2014-02-23 13:17.01) aaaaa
Ha valaki jót akar aludni annak ajánlom.Iszonyatosan unalmas,béna film semmi értelme nem volt ezt elkészíteni.


11. Zotya810118 (2014-02-12 12:49.47) aaaaa
Elég jó film,de nem fog mély nyomokat hagyni szerintem senkiben.


10. Jutaka (2014-02-08 01:12.21) aaaaa
Maga a történet tetszett, hiszen napjainknak is problémája a szerencsejáték, főleg az online - legalábbis komoly pénzek úsznak el, és nem a tudás de még csak nem is a szerencse elvesztése miatt. Szerintem sokunk akart már a színfalak mögé látni, ez egy örök téma, és bár én nem vagyok egy nagy kártyajátékos, érdekelt a film.
No de maga a film.
Nem tudom, más hogy van vele, de Justin nekem tökéletesen semmitmondó volt. Az ő játéka nem győzött meg, Bennek is volt már jobb filmje, de na. A többi színész sem volt kiemelkedő, igazából a film, színészeket tekintve, igen gyengén teljesített. Kár érte. Hangulatra tetszett, filmezésre is, mert nem égett ki a retinám, a sok akciófilm és sci-fi után felüdülés volt. De ennyi.


9. Ak76 (2014-02-02 11:41.04) aaaaa
Elég komoly thrillert is ki lehetett volna hozni ebből a limonádé töménységű filmecskéből,az alapsztori bár nem túl eredeti,kellően érdekes,a produkció jól is elsülhetett volna,csak épp nem a továbbra SEM színész dzsásztin timberlékkel a főszerepben,ez a srác lehet hogy tinibugyirohasztó' énekesnek kiváló,de színésznek,a bárgyú,"az élet császára vagyok" mosolyával totálisan alkalmatlan,olyan mint egy inverz Steven Seagal,neki is max 2 arckifejezése van,csak éppen puha mint 3 gombóc fagyi a napra téve.A sztori egyébként mint mondtam érdekes,érdekes mennyi palimadár van aki önként,dalolva dobja oda a pénzét senki által nem kontrollált online szerencseszájtoknak',a nagy zseton reményében,miközben havonta dőlnek be átverős,lehúzós "sportfogadásból,blackjackból,pókerből" élő oldalak tucatjai,majd terem a helyükre azonnal ugyanannyi másik.Iszonyat pénzek vándorolnak kajmán/sechelles szigeteki offshore számlákra,gazdagodnak félvilági,alvilági alakok,az emberek meg öntik a pénzt virtuál számlákra,miközben NEM A SZERENCSE,a tudás,vagy rutin dönt sikerről,vagy bukásról,hanem komplikált képletek,hideg fejjel gondolkodó matematikusok.Szóval lett volna itt miről filmet csinálni,de nem így,ilyen puha pöccsel,ilyen nyálasan unalmasra véve a figurát.


8. Miszter88 2 (2014-01-29 16:04.18) aaaaa
Jó volt ez na :D


7. Bzs73 (2014-01-28 00:18.45) aaaaa
Nem rossz film ez. Nekem tetszett. Nem egy hülye akció film, nincs nagy pörgés, de valahogy így mehet ez a háttérben. 1x-2x lazán nézhető.


6. HUN_GERGO (2014-01-27 13:51.22) aaaaa
Pont mint a szavazatom, gyenge...


5. XXX007 (2014-01-24 17:11.14) aaaaa
Vontatott és unalmas bőven kihagyható darab.


4. Norbitzki (2013-10-05 23:55.33) aaaaa
Jópofa, de túlontúl rövid film, mely kizárólag egyszeri nézésre alkalmas. Ilyen sztorival egy kellemes thriller is készülhetett volna, ehelyett kaptunk egy 85-86 perces limonádét, melyben igazi feszültség nem volt, és Justinért sem izgultam különösebben. Ennek ellenére jól éreztem magam, és hogy őszinte legyek a lassabb, "hiperszuper" effekteket mellőző történetmesélés kellemes melankóliája is megtalált...ám be kell lássam, hogy közepesnél még így sem jobb.


3. Frenel (2013-10-04 10:58.58)  
legjobb benne a Gemma Arterton. a többi felejthető.



2. Beelax (2013-10-02 15:52.55) aaaaa
Izgalmas, pörgős, kicsit néhol unalmas. Összességében nagyon szórakoztató.


1. Johnny kapitány (2013-01-18 21:33.01) aaaaa
Nem sok mindent hallottam vagy olvastam erről, de kíváncsi leszek erre a filmre, ahogy A nagy Gatsby-re is.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekEmylio, 2017-03-13 08:0122 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk