Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Ferrari (4K UHD Blu-ray + BD) *A mozifilm* *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Eltanácsolt tanácsadó
- Film Café, 08:55
Könnyű nőcske
- HBO2, 09:05
Narkózis
- Cinemax2, 09:05
Norbit
- Moziverzum, 09:20
A velencei kalmár
- Filmbox, 10:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Brendan Gleeson (69)
Christopher Lambert (67)
Terence Hill (85)
Eric Idle (81)
Lucy Lawless (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Szólánc
Kapupénz - Rekviem egy házmesterlányért - Vélemények
Szólánc-angol szavakkal
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Árnyék nélkül aaaaa
Diane Lane aaaaa

 

Fórum - Várandósok - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
32. Captain Al (2015-12-05 18:47.11) aaaaa
újabb példa egy borzalmas filmre


31. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2015-11-23 13:19.12) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 16. hozzászólására)
Te tisztánlátó vagy, ez egy már unokás nagyszülő véleménye. Mészáros Mártánál szüljön Monori Lili, az igen, de amerikai romantikus vígjáték elől el- szaladok, még a szülőszoba elől is.Pedig az én életfilozófiám,a gyerek a legfontosabb - és az Élet legfontosabb mozzanata a Születésnek ilyen sekély e kéj lealacsonyítása a bűn kategóriája. És utána a Petőfi tv- n szülők nyilatkoztak - e témában, brrr!



30. Jenci111 (2013-11-03 18:40.24)   - (válasz Zuboly 4. hozzászólására)
Otthon!


29. HMáté33 (2013-10-31 19:20.21) aaaaa - (válasz Jlaci63 28. hozzászólására)
akkor hogy jött össze a kettő? :P


28. Jlaci63 (2013-10-27 19:14.29) aaaaa
Nem bírtam végignézni. Így 2 csillagnál nem tudok többet adni.


27. HMáté33 (2013-10-17 15:05.43) aaaaa
azért Kirk Jones ennél jóformán csak jobbat tud! persze filmjeinek folyamatosan eső színvonalát tekintve pont egy ilyen méretű pofon volt várható, de azért csak valami jobbat vár az ember attól, aki anno a lottózó íreket dirigálta. visszatérnék én akár Tullymore-ba is, hogy rájöjjek, hová lett a varázs..
amúgy meg tudott ám lepni ez a mozi pozitívan is, Diaz például jobban idegesített, mint Lopez, pedig utóbbi miatt rettegtem legjobban. ő viszont inkább semleges volt, vagy semmilyen, mint az egész film a maga rózsaszín rágógumi stílusával.
nem is tudom, mi kellett volna, hogy élvezni tudjam ezt a hepajt, de valahogy a poénok sem jöttek, a mondanivaló (???) meg elmaradt...
valahol (például a vágásoknál) látszik, hogy nem egy értelmi fogyatékos csimpánz ült a rendezői székben, de azért nagyon oda kell figyelni, hogy ezt észre is vegyük...


26. Szilvi74 (2013-07-12 00:55.37) aaaaa
SZerintem pedig kiváló film volt. POnt, ahogy előttem már irták, egy fárasztó nap végén lezuhanni a TV elé, és ha az ember egy könnyed szórakozásra vágyik, ez a film tökéletes. Bár hozzáteszem, nyilván jobban értékelik azok, akiknek már van gyerekük vagy épp gyermekáldás elé néznek. Nekem vannak gyerekeim, igy bizonyára, jobban bele tudtam magam élni a film történetébe, hangulatába, mint annak, akinek nincs. Ami engem megfogott a filmben, hogy annak ellenére, hogy a terhesség és a gyermekválallás tulajdonképpen midnenhol ugyanarról szól, mégis teljesen más helyzeteket alakit ki más-más pároknál. Van, aki nem tud teherbe esni, van, aki elvetél, van, aki nehezen viseli, és van, akinek meg sem kottyan de a vége ugyanaz: egy fantasztikus dolog, amikor az ember a kezében tarthatja a gyermekét, és, ahogy Dennis Quaid szájából is elhangzik a végén: a család a legfontosabb.
Tudtam rajta mosolyogni, ár nyilván nem az a sirvaröhögős vigjáték. Tudtam könnyezni a végén, néhány megható jelenettől, szóval a film váltott ki belőlem érzelmeket és ez jelent valamit.

Ja és Chase Crawfordot sem utolsó helyen emliteném, egy kis extra hab a tortán volt a filmben ;)

Mamiknak midnenképpen ajánlom!


25. Creeper (2013-06-02 11:25.50) aaaaa
Na, hát ez a film nem jó, annyi biztos. Humor nem túl sok volt benne, viszont nagyon aranyosak voltak benne a babák.
------FIGYELEM!--------- A KÖVETKEZŐ RÉSZ SPOILER TARTALMÚ! JELÖLÖM HA VÉGE!
A sztori az, hogy a híres színészek terhesek lesznek. ENNYI A SZTORI! ENNYI! SEMMI MÁS! Itt már éreztem, hogy nem lesz nagy szám ez az alkotás, de azért végig néztem. Csak is azért lett 3*, mert a végén voltak poénok. KB. ENNYI A FILM! NEM TÖBB! ENNYI!
--------SPOILER VÉGE!-----------
Ebben a filmben is összehozták a híres színészeket. Én azt mondom, hogy a filmet NE nézzétek meg. Az én korhatárom ennél a filmnél: 12. (Ezentúl minden véleményemhez írok korhatárt!
Sziasztok!
KÖVETKEZŐ VÉLEMÉNYEMET VÁRJÁTOK AZ ÜSS, VAGY FUSS! FILMNÉL!


24. Ancksunamun85 (2013-05-31 19:50.09) aaaaa
Nagyon jóóó volt, de tényleg annak tetszik igazán aki túl van egy szülésen legalább!!! a néger kisfiú nagyon komoly!!! A szülés résznél nagyon nevettem!!!


23. Bellefille (2013-04-22 19:41.53) aaaaa
Nem tudom miért kell sokat várni egy tipikus Hollywood-i romantikus filmtől, amit teleraknak híresebb szereplőkkel, mert a sztorit magában úgysem tudnák eladni (tipikus, mint a Valentin nap és Boldog Új Évet! film). :) Arra pont jó volt, hogy kikapcsoljon az agyam.
Nem mondom, hogy a kedvencem lett, de azért kellemes időtöltés volt estére. Nevetni is tudtam rajta, voltak egyszerű de jó poénok a helyzetből adódóan.
Jah és hát... azért örültem volna, ha én is egy tüsszentéssel megszülöm a Gyerkőcöt. :))))


22. Whyteangel (2013-03-15 17:41.07) aaaaa
Hiába a sok reklám, beharangozták, de egyáltalán nem jó.
Voltak nevek, amik már ismerősen csengtek, voltak, akiket meglátva tudatosult bennem, hogy már láttam pár filmben. De ennek ellenére nem tetszett. Voltak benne szerethető jelenetek, voltak, amik megnevettettek, de kb.3 hete láttam, és egyet sem tudnék konkrét példaként megemlíteni. Arra viszont tisztán emlékszem, hogy kitalálható a vége, idegesítőek voltak benne a személyek, erőltették a romantikát, és a film kétharmadától kezdve csak a végét vártam.
Úgy vettem észre, hogy egyre elterjedtebb azokban a filmekben, ahol több híres színész(nő) játszik együtt, hogy a végén mindenkit mindenkivel összekötünk, mindenki valakinek a valakije, ez felesleges volt ezen film esetében.


21. Sötétszív (2013-03-01 23:29.31) aaaaa
Kirk Jones eddig egész jó filmeket hozott össze, de most mellényúlt, méghozzá nem is kicsit. Ez a film vontatott, unalmas, és poénmentes, ráadásul a színészek is igencsak idegesítőek benne. Hihetetlenül gyenge film. Vígjátéknak rossz, romantika meg egyáltalán nincs benne. Egyszer nézhető, gyenge mozi. Gyenge idegzetűek, vagy szülés előtt állók inkább kerüljék, a saját érdekükben!


20. Az utolso szamuráj (2013-03-01 20:15.15) aaaaa
hát még így is jól megszórtad:))


19. Harmony and Peace (2013-03-01 18:48.40) aaaaa
sokkal jobbra számítottam :(((( TÖBBÉ NEM HISZEK A FILM ELŐZETESEKNEK!!!


18. Csengicsek (2013-02-28 20:41.32) aaaaa
Félve álltam neki, mert sok negatív véleményt olvastam róla, de nem is baj, mert így még sokkal jobb lett, mint amire számítottam. Mivel még nem szültem, nem tudom mennyire áll közel a valósághoz, de azért voltak részek ahol sírva nevettem. Tetszett a több szál (mostanában egyre több ilyen film van) és hogy ennek köszönhetően mindenki átérezheti valamennyire valamelyik szereplő helyzetét. Nem tudom, hogy a pasikat ez mennyire szórakoztatja, de én lányoknak mindenképpen ajánlom! :)


17. Afrodita (2013-02-21 21:49.23) aaaaa
Háromszor ültem neki, de kár volt, a kategóriájában nagyon gyenge, Cameron Diaz pedig megcsúnyult jócskán fejre. Abszolút élvezhetetlen film.


16. Az utolso szamuráj (2013-02-21 19:12.43) aaaaa
Áh.
Az ilyenhez tényleg nemi szervet kell váltani,vagy ráfejelni néhány téglafalra esetleg szóláncozni néhány önmagát túlértékelő,ám a kátrány IQ-jával rendelkező fórumjuniorral-akik amúgy más néven már sertepertéltek errefelé,sőt videókat is linkelgettek.
Ok,tényleg nagyszerű érzés (lehet) a babavárás,-amúgy nem mindenkinél-de mikor sztárszínésznők vinnyognak és jópofiznak,az ember valóban sajnálja,hogy nem jár arra néhány bevállalós bengáli tigris.Diaz egyidős velem de több botox van benne mint eldugult kiselefántban bélsár ,Elizabeth Banks meg jobban túljátssza szerepét Balázs Klárinál pedig azért az már valóban dicsőség.Még a vetélés is hülyén sül el,az anyagi gondok meg megemlítődnek,aztán...aztán kit érdekel onnantól.
De akkor minek vetik fel,???
Átgondolatlan,suta forgatókönyv,gicccsssss,cukiságfaktor az égig érő paszuly tetején és gázos színészi játék,még a mellékszereplők sem voltak viccesek,mikor pedig az anyahajót megláttam Chris Rock feleségeként,én kértem elnézést-a néger,többgyerekes dagadt sztereotípiáért.Kétszer azért elmosolyodtam,a dagi csaj jófej volt Banks mellett.
Még Dennis Quaid járt a legjobban ,övé volt a legjobb suna és fura,de Lopez se idegesített,néha még játszott is másodpercekre.
De,ez csak egy hülye,hetero férfi véleménye.Amúgy meg igenis,nagy nagy bölcsességek vannak ide elrejtve,csak én vak vagyok,és vezetni kell.


15. Gend (2013-02-11 01:50.48) aaaaa
Én pasiként alapjában véve bírom a romantikus vígjátékokat -a párom megszerettette velem-, de azért vannak határok, pláne akkor ha a vígjátékhoz köze sincs az épp aktuális darabnak! Nos ennek a filmnek semmi köze a romantikához, a vígjátékhoz meg pláne nincs! Adtam neki esélyt, de amikor már a 30. perc után sem bírt egy halvány mosolyt sem csalni az arcomra, vagy bármilyen más érzést kiváltani belőlem -az unalmat leszámítva- akkor már nem bírtam tovább nézni.

Általában le szoktam írni, hogy kinek ajánlom az adott filmet, hát ez esetben őszintén senkinek nem ajánlanám, de pasiknak semmi esetre sem!


14. Barbara N.B (2013-02-09 23:30.17)  
Jáááájjjj. A Pikali Gerda megint rendesen elnyávogta az egész szinkront. Miért nem bír emberi módon hangokat kiadni???????????????


13. City225 (2012-11-15 12:06.24) aaaaa
Nyomtam rá egy átlagos, mert azért a Skyfall-tól mérföldekre, de emellett elég szórakoztató kis alkotás. Hosszú, leterhelő melós nap végére, agyat már elküldtem aludni, és kacagtam pár őszintét az egész jó színészeken és a helyzetből fakadó poénokon. Abszolút feledhető, de megéri bevállalni


12. Zsozsizseni (2012-09-18 09:49.53) aaaaa - (válasz Tapikaa 11. hozzászólására)
Oké, nekikezdek majd :)


11. Tapikaa (2012-09-17 21:54.38) aaaaa
Nekem nagyon tetszett, jobb mint amire számítottam, mert nagyon sok negatív kommentet láttam a filmről.
Szerintem vicces, igaz, hogy nem egy világmegváltó sztori, de akkor is jó.
Zsozsizseni, a GG-t pedig ajánlom, nagyon jó..Bár az elején 1-2évadban nem néz ki annyira Chace C. jól, de utána egyre jobb :D és a jó is az a sorozat, szerintem kezd el :)


10. Zsozsizseni (2012-09-05 18:55.50) aaaaa
Viszonyítási alapom nincs, így nem tudom, mennyire hollywoodhab ment a filmbe.
Én remekül szórakoztam, az igazából szerelem, meg a valentin nap nagy kedvenc nálam, ás bár ezeknél nem, a szilveszter éjjelnél 1000-szer jobb. Jól összefonták a szereplőket, a karakterek is helyesek voltak, a sztori meg kábé olyan, amire számítani lehetett a film címéből. A büfés fiatalok szála volt a kedvencem, lehet azért, mert korban ők állnak a legközelebb, meg szeretem Anna Kendricket. Chace Crawford meg durván helyes, lehet megpróbálom a gossip girlt, hogy nézegessem még egy kicsit ;)


9. Rockercsaj2003 (2012-09-05 15:14.55) aaaaa
kihagyhato...


8. Apion (2012-09-05 08:04.47) aaaaa
Az apás szülést is átélő, 8 éve gyakorló szülőként a vélemény a filmről az, hogy nagyon erőltetett és a válogatott szereplőgárda ellenére egy gyengén sikerült produkció.


7. Maylo600 (2012-09-02 18:29.26) aaaaa
Szerintem jó film.néha egész poénos volt.Nekem tettszett.:))


6. Andi0013 (2012-08-27 21:26.51) aaaaa
Konkrétan kimenekültünk a párommal a moziból. Iszonyat poénok..:|


5. Villers (2012-07-01 22:54.33) aaaaa
Szerintem is kidobott pénz volt, igazából alig vártam, hogy vége legyen. Igaz, magamtól meg sem néztem volna, de mindent a családért :)



4. Zuboly (2012-06-30 13:59.05)  
hol lehet megnézni online?


3. Keribu (2012-06-10 19:57.05) aaaaa
Számomra kellemes csalódás volt. Jókat lehetett rajta röhögni. Ajánlott barátnőkkel fogyasztani, emellett jó poénok voltak benne. Jobb mint a Valentin nap volt! :)


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekCaptain Al, 2015-12-05 18:4732 hsz
KérdésekCisike, 2012-12-09 13:141 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk