Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Túszdráma
- Film Mánia, 01:05
Amerikai pite
- AMC, 01:10
Pillangó
- Paramount Network, 01:20
Levadászva
- Mozi+, 01:25
Ha ölni kell
- Cinemax2, 01:46

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Shirley MacLaine (90)
Djimon Hounsou (60)
Glenn Morshower (65)
Cedric the Entertainer (60)
Aidan Gillen (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
2022-es választás
PC
Naruto (sorozat) - Most akkor sasuke buzi?xD

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A bálna aaaaa
Bruce Lee aaaaa

 

Fórum - Vadállatok - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3 4
98. El Condor (2019-03-10 13:28.24) aaaaa
Újranéztem a filmet, ami nem rossz ugyan, de meg sem közelíti a könyvet. Travolta ripacskodása meg egyre inkább kiborít.


97. Vmiso (2019-02-19 11:28.43)  
Szeretem az ilyen kartelles, drogháborús filmeket.
Stone nem kevés kedvenc dilmemet rendezte már meg, itt sem hibázott nagyot.
Ha nem is egy Sebhelyes arcú, de azért szórakoztató film, néhol egészen brutkó akciójelenetekkel.
Benicio Del Toro egy igazi állat:)



96. Kilok (2019-01-01 19:57.18) aaaaa
Benicio Del Toro egy kikúrt zseni. A többi erősen felejthető.


95. Nyolcadik utas (2016-05-29 12:36.32) aaaaa
Rendkívül mérges vagyok. Olvastam Don Winslow Barbár állatok című könyvét és megemeltem a kalapom, mert Oliver Stone végig követte a könyv menetét, történéseit és a hangulatát is tökéletesen megragadta. Addig a pontig (SPOILER), hogy mind a három főszereplő meghal a regény végén. (SPOILER VÉGE)
A film itt túl lépett a történetben, jött a szokásos hollywoodi happy end és ez az egész történetet teljesen hazavágta a számomra.
Miért kell mindig valami pozitív kicsengést adni a történetnek? Agyrém!


94. Lector (2016-02-07 08:25.50)  
Mindenkinek van szar napja...és napjai:)O Ston-nak sztem
ugyanígy.Ez a film valamiért nem a legjobban sikeredett!
Megkockáztatom:-Ha Blake Lively helyén egy másik narrátor
és központi figura mozog akkor ez lehetett volna jobb is.
Mitől is?Régóta vallom,-/kiállok mellette a végsőkig/az érzelmek nélküli ember nekem semmit nem jelent.Az a sztár
aki érzések közvetítésében ennyire no.1 oo az mit keres a filmvásznon?Kizárólag amikor kiderül ,hogy del Toro botozott
rajta akkor ömlik ki a lötty .... ami persze alulsikeredett ömleny.
Rendkívül szar ez a vezérfonál és szakadékony ami egyben
le is húzná az egész munkát,ha Del Toro és Salma H nincs.
Megnéztem eredeti hanggal és szinkronnal. Nincsen változás.
Valahogyan azt éreztem,Ston-nal kapcsolatban:-Lyuk van a falban,és begipszeljük,- valami lesz belőle....:)
Harmadszor má nem nézném...annyi bizonyos!:))))


93. Johnny Saiper (2015-08-31 19:30.38) aaaaa
Jó, jó, de nem az igazi.


92. Az utolso szamuráj (2015-06-11 12:33.34) aaaaa
Hogy valaki nem halott Oliver Stone-ról...izé.Azért ő nem akárki,és minimum 4 filmtörténelmileg is fontos film van az oldalán-abból a Született gyilkosok pedig gyűlölt,megvetett ugyanakkor imádott és istenített kultfilm is,aminek értéke pont attól több teszem azt egy Ponyvaregénynél,hogy megosztóbb.
Azaz,jóval bátrabb,kísérletezőbb,ami többeknek megfekszi a gyomrát.
Aztán Stone elkezdett valami égtelen gyatra meg közepes dolgokat készíteni:a WTC olyan "amerikai" hogy ihaj,a Tőzsdecápákon meg az se segített,hogy Michael Douglas kétség kívül eszméletlen jó volt benne.A Vadállatok már pedzi azt,miért szerettük őt 15-20 éve,de szintén csak közepes,pedig tendálna a jobb jegy felé.
Lévén,a végét-ezt a regény nem ismerete mellett mondom-cefetül eltolta,kicsit önmagának tetszelget ,ha a "nagyjából csak az operatőr marad életben" húzást megteszi,jobban illett volna a filmben látható markáns dolgokhoz.Továbbá,Aaron J meg Taylor K. hiába trendi gyerek,ide ők kevesek,sőt zsérek,és ez főleg akkor mutatkozik meg,ha egy Travolta de főleg egy Benicio Del Toro megjelenik a vásznon mellettük(Salma kisasszonnyal nincs nagyon közös jelenetük,de ő is csúnyán állva hagyja őket a képzeletbeli teljesítménymarathonon)
Ezek a fiúk ugyanis majd lesznek valamikor színészek-bocsánat!!!Taylor-nak összejött a Kisvárosi doktorban,orrvérzésik hatalmas film!!!-míg a többiek azok:Del Toro meg bebizonyítja,a negatívabb karakterek hálásabb feladatok,lehet bennük kedvükre tombolni.Amúgy az a faszi szó szerint zseni,erre pedig szemlátomást köp.
Ami miatt jó volt nézni a filmet,a brutalitása és néhány jól elhelyezett csavar:Stone nem volt szégyenlős,és bár arrafelé még nem voltam drogbáró,vagy azok katonája,ha hihetünk a híreknek,megesnek az ilyesmi dolgok.A fotózás az,amit még dicsérni illik-bár ez azért egy akciófilmnél elvárható.Amúgy szemfülesebbek magát a rendezőt is kiszúrhatják egy apróbb jelenetben.
Blake Lively viszont színésznő,mint ahogy jó a herezacskómmal a kaktusz tüskéit visszaveregetni.


91. Elizabeth salvatore (2014-11-06 12:21.38) aaaaa
Folyamatosan emlegetitek Oliver Stone nevét, nyilván tudhat valamit az ürge és ezt nem is vonhatom kétségbe, amíg nem láttam a filmjeit - felkerült a To Do listára. De a casting iszonyatosan szar volt és akkor még finoman fogalmaztam.
SPOILERT TARTALMAZHAT!



Elsőként, lány vagyok. Szóval ha észreveszek egy szép hím példányt, akkor nyilván miatta is felértékelődik egy film, de nem annyira, hogy egy kupac szarra amire kalapot adtak, azt mondhassam, hogy jó vagy szép és nem undorító.
Taylor Kitsch gyönyörű példánya a férfiaknak, így ahogy itt van jelen, rövid hajjal. Minden jelenete szemkápráztató volt számomra és a magyar hangját is eltalálták úgy ahogy.
Aaron Johnsonhoz még nem volt szerencsém, de nem az én esetem sem a karaktere, sem a kinézete, sem a játéka.
Salma Hayek valóban csinos nő, de ahogy a filmben is elhangzott, megviseli a kora és a sminkes is előnytelenül dolgozott. A játéka nekem úgy-ahogy átjött. Nagy hatalmú jégkirálynő aki bepánikol mikor kicsit meginog a lába alatt a talaj. Ahogy az elvárható az érzelmi világában nagy a kupi, mint sok sikeres embernek.
Benicio Del Toro. Hát nem túlzás ha egyetértek abban, hogy ő itt is nagyot alakított. Tökéletesen formálta meg ezt a karaktert is amit kapott. Nagyon jó szövegei voltak a film során és sikerült párszor ironikusan elmosolyodnom vagy elvigyorodnom a mimikáján vagy a reakcióján. (Hayek rákiabál ő meg szem forgatva odébbáll).
És mint mindig, elérkeztem ahhoz a rettenetes, undorító gusztustalan nagy szemölcshöz ami jelen volt a film során.
Először is, eltudom ismerni ha egy nő szép, azt is eltudom ismerni ha szép is tehetséges is.
Na ő nem is szép, nem is tehetséges a kettő együtt meg pláne nem. A karaktere pontosan ugyanolyan lehet mint ő. Milyen mélyen meglepődtem mert nem lepődtem meg. Gazdag, aranyásó anya egyetlen pici, ostoba, értéktelen dögösnek beállított fruska. Találkoztunk már pár ilyennel a vásznon, de valaki jól tudta alakítani ezt is. Na ő ezt se. Még rendesen utálni sem tudtam a karaktert, annyira rossz volt.
Két pasival fetreng egyszerre aztán szembeköp egy férfit, aki tükröt tart felé. Hostesskedet egy étteremben, azta mindenit, a pizzafutárt biztos ki tudja fizetni belőle. Idegesítik az intézmények? Hát akkor neki tényleg Indonéziába kell költöznie. Ott nincsenek intézmények csak kunyhók amikben nem szériatartozék a Chanel, a Louis Vuitton, sőt ami még meglepőbb még a tiszta ivóvíz és a klozet papír sem.
Összegezve.
Hayek és Del Toro viszik a filmet, Travolta alakított már jobbat is, Taylor Kitsch dögös, Blake Lively pedig egyszerűen önmagát adta.
Remélem a To Do listámra felkerült rendezőnek vannak jobb filmjei is.


90. Orkiman (2014-05-06 18:06.46) aaaaa
SPOILER!!!
Nekem nem igazán tetszett. A végén például a lezáró dupla megoldás rettenetesen bóvli, hiszen a lövöldözős befejezés pusztán csak azért volt, hogy történjen valami, aztán meg bevágják a valóságot, ami hiteles, ám a megelőző vérengzés nélkül baromi unalmas lett volna. Így viszont a kettő kiüti egymást, hiszen akkor minden filmet dupla befejezéssel lehetne lezárni...


89. Kritikus (2014-03-02 11:53.20) aaaaa
Több volt ebben a filmben.
Az alapkoncepció egész jónak mondható, olyan témát ragadtak meg amire lehet filmet építeni - és tették ezt már többen is ezelőtt. Viszont voltak olyan idétlen szálak, amiknek se füle se farka nem volt. Ahogy említettem is már, mivel került feldolgozásra egy-két film az adott témával, várható, hogy megpróbálják kissé fűszerezni, egyedibbé tenni a történetet. Csak könyörgöm ne ezzel az elcseszett ,,gengszterszerelemmel". Blake Lively és a két jó-rossz selyemfiú esetére célzok.
Egyébként a színészek játéka is hagyott kívánni valót maga után. A főhősök teljesítménye eléggé halovány, a rossz-szépfiú szerepe nekem nem jött át, attól, hogy nem hányja el magát ölés után, tőmondatokban beszél és néha macsósan néz a kamerába, hát hogy is mondjam, tinilány filmbe oké, de ide azért kevés volt. Haver-tól sem kaptam azt amiért a Kick/Ass filmekben jó színésznek tituláltam, de valamivel jobb volt a társánál- egy hangyafütykösnyit. A Sötét Oldalról viszont több jót tudok mondani, a még mindig szexi Salma, del Toro és a mellékszerepet kapó Travolta ismét hozta a kötelezőt, nem kell magyarázni.
Ami kifejezetten tetszett a filmben, hogy nem egy oda-vissza vagdalózós már ezerszer megrendezett thrillert kapunk. Ellenben nem tér el a valóságtól, bármennyire is belemagyarázná a békét ebbe a melóba Haver kománk, azért ez a ,,szakma" még mindig kőkemény. Nem működik fejhullások nélkül. A lassabb tempó miatt elég hosszúra sikeredett, alapvetően ezzel sincs bajom, bár egy-két jelenet azért szemet szúróan fölösleges volt, főleg a vége felé.
Talán a főszereplők igényesebb válogatása, vagy a jobb forgatókönyv, kivágott fölös jelenetek tehették volna jobbá, ígéretesnek tűnt, de maradt még benne. Lehet kissé kritikus vagyok vele de szerintem ez a film így nem jobb egy erős közepesnél.


88. Scholes18 (2013-11-24 02:57.39) aaaaa
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, a sztori nekem kimondottan bejött, ezért nekem is megfordult a fejemben a 4*, de a szereplők... A csaj egy idióta rib*nc, ráadásul a narrátorkodását is hallgathatjuk, hála a jó égnek (szegény Blake Livelynak a Tolvajok városában is hasonlóan idióta picsa szerep jutott, kezdem egyre inkább nem szeretni). A két srác közül az egyik a túlságosan "hűdefaszagyerekvagyokvazze" kategória, a másik meg túl töketlen, ráadásul az alakításuk sem valami nagy szám. A genyók ellenben vitték a pálmát, nem is tudom, mikor drukkoltam utoljára ennyire a rosszaknak, hogy kapják már el a balfékeket. Kár érte, nagyon jó film lehetett volna, ha nem akarják beadni, hogy két csávónak mekkora öröm ugyanazon a lyukon osztozni és olyanokat keresnek pozitív karaktereknek, akik tényleg szerethetőek.


87. Roberto (2013-07-23 23:00.28) aaaaa
Sokat gondolkoztam azon, hogy megadjam-e a 4-est neki. Végül dűlőre jutottam és ugyancsak a szavatosságot, vagyis az újranézhetőséget vettem ismét figyelembe, illetve a témafeldolgozás kicsit közrejátszott hogy végül "csak" egy közepes film lett a Savages. A sztori tetszett is, meg nem is. Most milyen az már, hogy a csaj két pasival dug naponta? Egyszerű magyarázattal élt: az egyikük a Föld, míg másikuk a Lélek. És ez a két mázlis ki tesz egy egész pasit. Hát gratulaláok, nem tudom ki írta a forgatókönyvet, de ennek a megmagyarázása nevetséges volt nagyon. Afilm hangulatát erősíti a kiváló fényképezés és a nagyszerű alakítások. A színészek - nos, itt csak két színészt tudtam felismerni a mű során - Benicio del Toro és Salma Hayek. Döbbenet, de nem a két főhős mosta le a vásznat, hanem a két rosszaság. BdT és Salma nagyszerűen alakítottak, míg a 3 fiatal színész a fostalicska kategóriát súrolták. Travolta sajnos töltelékszínész lett, nem maradt rá sok idő, hogy az ő karakterjét is szépen kibogozzák. persze a mozi lassan kibontakozó, részletekre odafigyelő valami lett. A másik negatívum, hogy kicsivel hosszabb játékidőre sikerült. A két főhős pedig unszimpatikus, hiába az ismert nevek. Egyszer nézős, kikapcsolós krimi-thriller lett a Savages.
45 millió dollárba került a film, és a költségvetést éppen hogy csak visszahozta USA-ban, tehát saját hazájában - mindösszesen 2 millával (47 milliót hozott az amcsi kasszáknál, ezért nincs miért szégyenkeznie Stone-éknak)


86. Bdt (2013-06-27 19:20.24) aaaaa - (válasz C.hester 85. hozzászólására)
egy kicseszett mákja volt ennek a filmnek, h az uram szerepelt benne.


85. C.hester (2013-06-24 17:40.28) aaaaa
Hosszúra nyúlik a film.Meglehetett volna vágni jobban is és akkor kevésbé volna vontatott. SPOILER:
Szerencsére volt egy alternatív befejezés és nem úgy lett vége ahogy a csaj elképzelte mert azon kiakadtam és majdnem ki is nyomtam a filmet mérgemben.


84. Pedro23 (2013-05-25 22:59.37) aaaaa
Eléggé unalmas volt és összeszedetetlen...Nálam csalódás.


83. Fütyülős (2013-05-25 22:58.46) aaaaa
a kemény akció és a pörgés hiányzott innen igazán. az elején reménykedtem benne, valami derengö trailerek miatt és még azért, mert katonák voltak, katona haverokkal. De nem történt semmi.

Viszont most nézem, bakker meg sem ismertem!: A Ben a Kick-Ass-böl a Kick-Ass! és nézem Imdb-n 90-es a srác és 67-es a felesége, már 2 gyerekük van. lol


82. Johnny kapitány (2013-04-21 17:57.56) aaaaa
Új Oliver Stone film. Hm, remek. Aztán jó is volt és nem is, igazából csak egy közepesre sikeredett, egyszer megnézem film lett. Nem éreztem azt a pluszt, ami egy nézhető filmet tényleg jó filmmé tesz. Del Toro figurája nagyot dob a produkción, ördögien emberi karaktere a kulcs a film sötét és élvezetes hangulatához. Aki még megbirkózott a karakterével, az Salma volt, a főszereplők elég szürkék. Az egész történet hajaz egy gagyi mesére, nem tudsz azonosulni a főszereplőkkel, a drog téma túl idealistán és felületesen van bemutatva. Próbáltak sokkolni a kinzós jelenetekkel, ami nem jött össze, kb 10 éves kor alatt lehet félelmetesnek hat pár levágott fej. Pozitívum, hogy próbáltak lopni a Ponyvaregényből, ami részben össze is jött, részben nem. Összességében egy átlagos, felejthető, félig-meddig tisztességes iparosmunka.


81. Bdt (2013-03-27 20:29.23) aaaaa - (válasz SzSzabóLaci 80. hozzászólására)
Az egész filmben Ő volt , aki vitte..;)


80. SzSzabóLaci (2013-03-21 09:15.29)  
Hát Benicio Del Toro abszolút Fantasztikus volt!


79. Zola0306 (2013-03-20 00:08.25) aaaaa
Del Toro ér valamit a filmben,a többiek csak vannak.
De viszont az Ő játéka zseniális!


78. Xanadu (2013-03-17 19:34.31)  
Sajnálom, de Oliver Stone is azok filmesek közzé iparkodik akik már elindultak a lejtőn lefelé. Kár érte, mert aki olyan filmeket írt alá forgatókönyvíróként, rendezőként vagy akár mindkettőként mint az Éjféli express, A sebhelyesarcú, Salvador, Szakasz, Született július 4.-én, JFK stb. az többet érdemelne egy ilyen felesleges, lapos filmeknél.
Hiába a sok nagy név, a pazar képvilág és az itt-ott sokkolni akaró jelenet, a film megnézése után csak egy nagy űr maradt.


77. Bean (2013-03-06 14:55.21) aaaaa
Azért a történetre mondhatjuk, hogy szarrá rágott csont rengeteg film épül az elrabolt szeretteink megmentésére.
Még is miért baromi jó a film, mert nem mindegy, hogy ki ül a rendezői székbe.Örülök, hogy ez a film is bizonyítja, hogy igen is nem biztos, hogy a történetet túl kell bonyolítani egyszerűen csak profin kell ezt tálalni.
Hangulat nagyon jó, annak ellenére, hogy majd 2 és fél órás a film végig leköt.

Del Toro nekem ebben a filmben tetszett eddig a legjobban, eszméletlen volt amit csinált, bögyös szépségünk meg egyenesen meglepett minden percével.
Travolta hozza ami tőle elvárt már és rendben is teljesíti.
A Csatahajós srác és a haverja is teljesen jól kiegészítik az egészet.Szóval nincs hiányérzetem a rendezés jó, szereplők/karakterek jók, hangulat nagyon jó a vége pedig ötletes, nincs mit tenni, le kell ülni elé.


76. Mozsika (2013-03-06 11:00.47) aaaaa
Oliver Stone bácsi ismét belendült. Csinált mindig is jó filmeket és persze kevésbé jókat is. Bár mint a legtöbb régen pályán lévő rendező ő is kezd kiégni.
Vadállat módon előállt egy filmmel. Savages a címe.
Jól indult a film: szuper színészek, zene, és festőien gyönyörű táj. Maga a látvány vizuálisan kielégített. És az alaphelyzet sem rossz. Bár láttunk már ilyet, de sosem baj a sablonsztori.
De aztán nálam unalomba fulladt a dolog kb. egy óra után. Megjegyezném, hogy nekem a vágatlan verzió jutott, ami nem tudom mennyivel hosszabb.És nem segített rajta sem a brutalitás sem pedig a szex. Sem pedig szegény Travolta kezébe a kés...
Valahogy egyre kevésbé tudtam rá odafigyelni, mert lapossá és semmitmondóvá vált. Hiába a családi dráma és minden olyan dolog, amire felfigyel az ember.
Jobbra számítottam A szakasz rendezőjétől. Bár megvoltak a jellegzetességei, de összességében mégiscsak a régi filmjeit tudom ajánlani.
Ja és a befejezés: összecsapott.


75. Wayne17 (2013-03-04 23:54.48) aaaaa
Nagyon jó Oliver Stone film,jó színészek,fordulatos sztori én végig jól szórakoztam rajta.Salma Hayek jól alakította a "rosszat". Uma Thurman is benne volt a filmbe?:O Én sajnos nem véltem felfedezni,lehet rossz a szemem:/


74. Bdt (2013-02-15 15:56.55) aaaaa - (válasz Bdt 59. hozzászólására)
s , csak Miatta 4 csillag. Apám szedd össze Magad, miket vállalsz el!;)


73. Ak76 (2013-02-09 20:35.02) aaaaa
Nem is tudom láttam e valaha is ennyire gyenge O.Stone filmet,semmi meglepő,semmi extra,unalmas sablonsztori,sablonpárbeszédek,a két fiatal srác mintha ott se lenne a filmben,nem oszt nem szoroz egyikük játéka sem,a filmet egyértelműen B.Del Toro tolja ki a gödörből,csak az ő játéka miatt néztem végig,egészen a cseppet sem meglepő végkifejletig.
Kb annyira volt érdekes,izgalmas,mint egy Barátok Közt epizód.
Egyértelmű,egyszerű,sablonos tucatfilm,NEM MÉLTÓ egy O.Stone-hoz.
Csalódás.


72. Wynona (2013-02-07 23:28.52) aaaaa
Spoileres!

Nem volt rossz film ez,bár talán túlságosan is jó kedvemben voltam tegnap, azért adtam 4 csillagot neki.
Tény,hogy szórakoztató volt,de amit már lentebb is írtak, valahogy hiányzott belőle a stílus,és a jó dumák. Unalmasnak én mondjuk nem mondanám,pörgött előre szépen a sztori,ezzel nem volt gond,voltak benne ütős zenék,de viszont lehet át is csillagozom,mert úgy az egész olyan...súlytalan volt,mint egy pillecukor.
A két főszereplő nem volt rossz,de annyira azért nem is ájultam el a játékuktól,bár kell hagyni külsőre,hmmm.:) Irigyeltem Lively-t néhány jelenetben.Blake sem volt rossz,de azért a nagy alakítás,szerep szerintem várat még magára. Aaron Johnson-t alig ismertem fel,hogy kikupálódott A macskám, a családom és a fiúk című film óta, te jó ég...:) Salma mint mindig Istennő volt,imádtam. Del Toro meg komolyan mondom néhány jelenetben,mintha Brad Pitt-et láttam volna,kissé szakadtan. Egyébként az Ő játéka volt ebben az alkotásban a legerősebb,brutális egy fazon volt itt,John Travolta viszont kicsit olyan...ripacs volt,néha még idegesített is.

A vége meg,áhhh...nekem sokkal jobban tetszett volna a csaj verziója,de mindegy így se volt rossz, legyen úgy 3 csillag a film.


71. Wynona (2013-02-06 23:11.32) aaaaa - (válasz Liz-i 40. hozzászólására)
:)



70. Luluska (2013-02-05 19:57.31) aaaaa
Ez egy eléggé sablonos,unalmas filmre sikeredett,nem volt benne se élet,se jól alakító színész...
A főszereplőktől egyenesen rosszul voltam...


69. Brundle (2013-02-05 11:29.27)  
Érdekes film eléggé talán nem valami világklasszis minden téren de mindenképp jó lett, van benne egy eléggé jó történet szerencsére jók a karakterek is meg úgy átlagban az egész bejött, egy szóval jó volt nem bántam meg hogy megnéztem. Rögtön a bővített verziót néztem meg és csak azt tudom róla spontán mondani, hogy kicsit se lett rossz nagyon is nézhető és mindenképpen olyan film ami jól lett meg csinálva és összerakva. Szóval jó a film talán nem minden téren tökéletes, de amennyire kel annyira jó és nézhető aki tudja mindenképp nézze meg.


1 2 3 4

Kapcsolódó fórumok

VéleményekEl Condor, 2019-03-10 13:2898 hsz
KérdésekEl Condor, 2013-01-08 20:122 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk