Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Aquaman és az elveszett királyság
- HBO, 17:55
Alkonyat
- RTL Három, 18:30
A pusztító
- Film+, 18:40
ZseniKém - Az ügynök haláli
- AMC, 18:50
Reszkessetek, betörők!
- Mozi+, 18:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Hozzám jössz, haver - Vélemények
Szárnyas fejvadász - Vélemények
50 éves az Omega együttes
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Kegyes kis hazugság aaaaa
Martin Brest aaaaa

 

Fórum - Szégyentelenek (sorozat) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
59. Roxi88 (2023-05-14 11:51.45) aaaaa
A 8. évadtól már nem túl jó. Az 1-2 évad űberelhetetlen. Sheila karaktere is zseniális volt, főleg, hogy Vándor Éva hangját kapta. (Az Addams Family 2. óta nekem csak azzal a hanggal elképzelhető Joan Cusack.) William H. Macy-ben kellemesen csalótam, hogy mennyire jó színész, az ebben a sorozatban viselt külseje, hosszabb haj, szakáll, vagy bajusz, jobban áll neki, mint a sima snassz. Harsányi Gábor hangja telitalálat volt számára.
SPOILER: A végére sajnáltam, hogy a jó tanuló, kedves kis Debbie-ből is egy ellenszenves csajt csináltak, mindenáron szűzesség elvesztése, fiú erőszakolás, 14 évesen direkt teherbeesés, abszolút egyetértettem Derek családjával, hogy nem voltak rá kíváncsiak. Később muszáj leszbikust csinálni ebből a karakterből is. Fiona is mindent elrontott, nála még az örökös káromkodás, baszki egymás után 1000x elmondva idegesítő volt, de nagy űrt hagyott maga után a karakter. A covid miatt később már 1 részre sem tudott visszatérni a szereplő, de még csak meg sem említették, még Ian-ék esküvőjén se, az azért durva. Mintha nem is létezett volna egy 9 évig szereplő karakter.
Nyilván egy rossz környéken élő családot mutattak be, akiket elhanyagoltak a szüleik, ivászat, drogok, de akkor is durva volt, hogy akármilyenek is voltak a szüleik; de Monica halála egyik gyereket se rázta meg, Fiona röhögött rajta konkrétan mikor a koporsóban látta (annál a jelenetnél hányingert kaptam Fionától), Terry "temetésén" annyit mondott Mickey, hogy "ba**d meg". Fiona feláldozta a fiatalkorát úgymond a tesóiért, de semmi hálát nem kapott érte. Lip-ből lehetett volna valami/valaki, de az egyetemet Ő is elbaltázta. Ian is rendes volt, józan gondolkodású, mikor nem jött elő a bipolaritás. Amúgy olyan nincs, hogy 2 fehér embernek fekete gyereke legyen, akkor se, ha a felmenők között volt negro. Nekem az is fura volt, hogy Veronica anyja Kev-től szült fiút, akit teljesen semmibe vettek. És miért kellett lefeküdnie vele ehhez? A mesterséges megtermékenyítésről még nem hallottak?! Jeffrey Dean Morgan játszotta 1 részben a lokál tulaját ahova Fiona került a börtön után, a következő évad első részében ezt lecserélték egy pitézőre, Morgan-t pedig Delmot Mulroney-ra, mert Morgan volt megfelelő a szerepre, bár szerintem Mulroney se! Abszolút unalmas karakter volt akihez Fiona nem is illett. Majd Ford-hoz sem.
Mikor a 11. évadban maszkot hordtak miért nem vettek fel a szinkronszínészek is maszkot a hatás kedvéért? A kis Frannynek milyen rossz szinkronhangja volt már. A másik, hogy amikor felsorolják a szinkronhangokat a 10. évadtól akkor is a régieket mondják be, olyan szereplőkét akik már nem is szerepelnek. Meg van egy beszédstílus amiből látszik, hogy egy fordító volt. Úgy beszél mindenki, hogy: "be kell lásd", "meg kell értsd", "magaddal is kell törődj" stb. nagyon idegesítő. Az utolsó részeket már szenvedés volt nézni. Nem a covid tett be ennek a sorozatnak, elfáradt. Kész. Már mindent kiaknáztak amit lehetett. SPOILER VÉGE


58. Empire (2023-01-04 23:14.25) aaaaa
Nem lenne rossz kis sorozat, lehet néha nevetni rajta meg a karakterek se rosszak de nem nagyon köt le, sok benne az üres járat meg néhol kicsit eröltetett. Egy két Maunika show beli családhoz képest ezek rózsadombi Úriemberek.



57. Törölt felhasználó (2021-02-17 19:17.00) aaaaa
Jaigen, rasszizmus alatt nem csak a szokásos blm-re gondolok(ami jelen van), hanem pl. arra, amikor a fehér raktáros csávó panaszkodik, hogy esélye sincs targoncásként dolgozni ugyanott, mert nem mexikói és nem is nő.:D Szóval oda-vissza osztogatják a lapokat, rendesen.


56. Törölt felhasználó (2021-02-17 19:12.51) aaaaa
A 11. évad sem hoz eddig minőségbeli visszaesést, sőt! Mickey jobban parádézik, mint valaha, Kevin csúcsra járatja a szerethető retardált szerepét, Frank az önpusztító drogos/alkoholista rendszerkritikus bölcs szerepében továbbra is lubickol, a sorozat pedig bátran nyúl olyan témákba mint rasszizmus, nemi erőszak(jelen esetben nő férfit, nem fordítva), rendőri túlkapás ÉS annak ellenkezője, nomeg természetesen a covid érában élik mindennapjaikat a karakterek, őszintén kifejtve véleményüket pl. korlátotozásokkkal kapcsolatban, kicsit sem promotálva egyik oldalt sem. Szóval a Shameless még mindig egy tabutémákkal megpakolt piszkosul szórakoztató, nyers sorozat. Nem véletlen, hogy még mindig gyártják.


55. Törölt felhasználó (2019-02-14 10:47.55) aaaaa - (válasz Ilsza69 54. hozzászólására)
5. évadig szinkronizálták, eredeti nyelven nézheted netflixen, vagy letöltheted különböző torrent oldalakról.


54. Ilsza69 (2019-02-14 10:42.48)  
Sziasztok! Hol lehet megnézni a 6.évadtól a sorotatot?? Van szinkron? Köszönöm


53. Kyra92 (2018-08-20 16:16.46) aaaaa
Nagyon szeretnék ennek a sorozatnak ötöst adni, de eddig amíg én láttam (5. évad végénél járok) csak egy négyes, de abból is az izmosabbik fajta. Sok helyen olvastam, hogy az ötödik/hatodik évadtól már nem valami jó, amitől egy kicsit tartok, mert reménykedtem benne, hogy a későbbi évadokban majd fel fogom tudni tornázni ezt a négyest ötösre is.

A Shameless világa nagyon gyorsan magába szippantott. Ha egyetlen szóval kellene jellemeznem ezt a sorozatot, akkor mi sem természetesebb, minthogy a KÁOSZ jut az eszembe. A Gallagherék háza táján, ugyanis egy teremtés előtti állapot uralkodik, az úgynevezett őskáosz...a későbbi évadokban pedig rájövünk nem ők az egyetlen őrült család, ugyanis nagyjából minden egyes háztartás, amibe a későbbiek során betekintést nyerhetünk konkrétan második világháborút megszégyenítő hadi állapotok uralkodnak. Elég csak Sheila családjára gondolni úgy en bloc, hogy hogyan zajlik ott az élet (mindenki csinálja mindenkivel). Vagy elég csak Veronicára és Kevinre gondolni, hogy mibe mentek bele csak azért, hogy gyerekük születhessen. Vagy ott vannak a Malkovichok, akiket látván bármelyik középosztálybeli embernek elmenne az étvágya, de még az életkedve is.
Itt nem holmi Modern Családbeli vagy Agymenőkbeli problémákkal néznek szembe a szereplők. Itt a szereplők nem azon tépelődnek, hogy Hawaiira vagy Európába menjenek nyaralni, és a meleg pár itt nem azon problémázik milyen színű legyen a frissen örökbefogadott gyerek szobája. Nem. A Shameless világa kegyetlen, önző, könyörtelen, lehangoló, reménytelen, mocskos, perverz, romlott.
A Shameless világa maga a nagybetűs Gettó, bár családi házakba nyerhetünk betekintést, de ez mit sem számít, ugyanolyan lelakott és szegényes minden egyes ház. Az emberek itt a túlélésért hajtanak, nem érnek rá arra, hogy luxus utazásokat tervezzenek vagy a jobbnál jobb szalon autók közül válogassanak. Egy olyan világba nyerünk betekintést, ahol a számlák rendszeresen nem kerülnek befizetésre, sokszor nincs mit enni és még hálaadáskor is csak löncshúsból van a pulyka.
Az első évad kiváló gyakorló pálya azoknak, akik még csak ismerkedni akarnak a sorozattal. Akiknek bejött az első évad azoknak tetszeni fognak a későbbiek, akiknek viszont túl durva, túl mocskos, túl bűnös, túl proli az inkább bele se kezdjen a többi évadba, mert még mocskosabb, durvább, keserédesebb, prolisabb lesz.
Az első két évad egy az egyben ugyanarra a sémára épül, a harmadik évad azonban bebizonyítja, hogy mindig van lejjebb és sötétebb...a negyedik évadban pedig már úgy érezzük a pokol legmélyebb bugyraiban nyertünk betekintést.
A történetünk főhősei a Gallagher testvérek, akik hatan vannak, csak egy nagy korú van köztük, a szülők pedig vagy épp félájultra drogozzák magukat vagy valamelyik sikátorban dőlöngélnek részegen, miközben valami csöves lehugyozza őket.
Fiona Gallagher, a testvérek közül a legidősebb veszi a vállára a szülői felelősség nehéz terheit, ő tartja el kisebb testvéreit, dolgozik és próbálja elvezetni a háztartást. A hat testvér csak magukra illetve egymásra számíthatnak, a szülők csupán ritkán látott vendégek a házban és ha meg is jelennek csak pénzért jönnek vagy alkoholért vagy drogért.

Számomra a negyedik évad viszi a prímet, ami igazán meglepett engem, ugyanis a negyedik évadra a legtöbb sorozat már elkezd nyűglődni, itt meg úgy éreztem, hogy úgy istenigazából elindult a sztori. A harmadik évad is nagyon jó volt, de a negyedik évad az, ahol a vígjáték kicsit háttérbe szorul és kőkemény dráma veszi kezdetét. Az első három évad egy mocskos és rohadtul perverz sitcom, a negyedik évad így egy kicsit kilóg a sorból, de annyira magába szippantott, hogy ezt az évadot egyetlen nap alatt ledaráltam. A többi évad részei között kisebb nagyobb szüneteket tartottam, de nem azért mert nem tetszett.
Az ötödik évadnak ugyan még nem értem a végére, de nem igazán hozza azt a szintet, amit megszoktam a sorozattól. Számos, eddig kedvelt karaktert elkezdtem egyre unszimpatikusabbnak látni, remélem ez később javulni fog, mert ha ez így folytatódik egyes embereknél, akkor nem biztos, hogy egyhamar belekezdek a hatodik évadba. Az ötödik évad eddig kiábrándító, de nem maga a sztori, a negyedik évad kivételével soha nem a történéseken, hanem a karaktereken volt a hangsúly. És az ötödik évadtól nekem már nagyon sok karakterrel problémám akadt.

Szereplők, akiket megszerettem:
-Fiona: az első három évadban nagyon megkedveltem és minden tiszteletem az övé volt azért a fajta önfeláldozásért, amit minden nap meg kellett hoznia. Ahogy a saját igényeire szarva gondoskodik a kistestvéreiről, ahogy éjt nappallá téve gürizik és még is életvidám és jó fej tudott maradni, hát elismerésem. A negyedik évadban pedig Oscar díjas alakítást nyújt a színésznő. Óriási pofonokat osztogatott neki eddig is az élet, de amit a negyedik évadban kap az után szerintem egy átlag ember fel sem tudott volna állni, de ő még is...hogy aztán a rá következő évadban suttba dobják az egészet.
Igen, Fiona Gallagher az egyik, akit az ötödik évadban elkezdtem nagyon nem kedvelni. Eddig is szokása volt két vasat egyszerre a tűzben tartani, de amit itt ebben az évadban csinál, az már nekem sok volt. Alapból sosem tudtam kedvelni az olyan karaktereket, akik azért sajnáltatják magukat, mert egyszerre két pasi is teper értük és sír és szenved, mert nem tud választani, hogy melyikükkel feküdjön le reggel és melyikükkel este...egyszerűen nem. Nem tudom elfogadni, főleg, hogy ezt Fiona egyszer már eljátszotta és ha nem is közvetlenül, de közvetve emiatt a kavarása miatt került az öccse kórházba ő pedig börtönbe. Fiona tanult eddig a hibáiból, de az ötödik évadban, mintha direkt akarna kicseszni magával. Nagyon nem tetszik amilyen irányba fejlődik a kedvenc női karakterem.
Debbie: nekem ő az első négy évadban leginkább semleges volt, de most már konkrétan kiállhatatlan lett. A törekvése, hogy minél hamarabb és minél gyorsabban tinir*banc lehessen belőle enyhén kiakasztó volt.
Veronica: őt egészen addig nagyon csíptem míg bele nem kezdett Kevinnel a baba projektbe. Onnantól kezdve, hogy kitalálták, hogy nekik kell gyerek onnantól Veronica lejtmenetbe kezd a szememben olyan minősíthetetlenül viselkedik mind Kevinnel mind az anyjával.
Kevin: ő az egyetlen, akiben eddig nem kellett csalódnom. Egy igazi vagány, édes, mackós kocsma tulaj, aki csupa szív és melegség, kiváló és példamutató apa, ami lássuk be a gettóban nagyon ritka.
-Sheila: az abszolút humorforrás, egyszerűen zseniálisan őrült ez a nő :) nem lehet megunni, remélem visszahozzák, mert mostanában nagyon el van tűnve.
-Frank: a negyedik évadban nagyon kemény leckét kapott az élettől, de sikerült bebizonyítania, hogy az ő fajtája sajnos vagy nem sajnos elpusztíthatatlan. Nagyrészt ő az oka annak, hogy a gyerekei úgy élnek, ahogy...alkoholista megrögzött hazudozó, az emberiség selejtje, megbukott mint tisztességes törvénytisztelő ember, mint férj, mint apa, romlott, erkölcstelen és szinte a képernyőn keresztül lehet érezni, azt a bűzt, amit magából áraszt a tegnapi vagy a még aznapi tivornya után. De még is... Sheila mellett a fő humor forrás, ráadásul jól esik nézni, ahogy ez az embernek csúfolt iszákos patkány hogy keveredik egyik kalamajkából a másikba, és hogy hogy mászik ki belőle. Egyszerűen zseniális ez az ember. Undi de zseniális. Undorító és szerintem már rég a rácsok mögött lenne a helye, főleg hogy a gyerekei folyton miatta kerülnek bajba, de nélküle egyszerűen üres lenne a sorozat.
- Lip: na őt eleinte nem igazán kedveltem, de aztán meg már azon kaptam magam, hogy nem rossz srác ez, főleg, mikor elkezdi azt hinni, hogy apa lesz, na akkor szerettem meg. A későbbiekben pedig még inkább elnyeri a szeretetem, mikor Fionát segítve ő is elkezd felelősséget vállalni a kisebb testvéreiért. Helyén van a szíve, mlgha az a nagy esze néha el is megy. A nő ügyei piszok fárasztóvá tudják tenn iaz ő történetszálát főleg hogy a sorozat két legnagyobb ribijével jár felváltva (Karen + Mandy)
-Micki: eleinte azt hittem róla, hogy csak az a tipikus amcsi bunkó/tapló redneck, aki két értelmes mondatot nem képes helyesen kimondani, de nagyon kellemes meglepetésekkel szolgál a későbbiekben.

És akiket sem a korábbi sem a mostani évadokban nem tudtam megszeretni:
- Steve/Jimmi: már a kezdetektől fogva minden porcikám viszolygott ettől a pasitól. Na nem azért, vonzó, jól néz ki, de egy pillanatra sem gondoltam, hogy ő olyasvalaki lesz a jövőben, akit meg tudnék kedvelni. Kétszínű, tenyérbemászó, önző, gazdag apuci pici elkényeztetett fia, gyáva és úgy istenigazából egy pillanatra sem tudtam megérteni, hogy mit látnak egymásban Fionával. Két külön világ.
-Karen és Mandy: nem fejteném ki, szimplán felfordult a gyomrom, akárhányszor megszólaltak.
- Carl: agyon tudnám verni akárhányszor meglátom. Ha az ördögnek lenne fia, az valószínűleg Carl Gallagher lenne személyesen.


52. Tjunior (2016-11-01 12:56.56) aaaaa
6.évadnál van egy kis színvonal csökkenés, de ez szinte törvényszerű minden sorozatnál, így is erős 8as, csak eddig 9 és 10es voltak az évadok. Na mindegy, mindenesetre Kevin megfogta az isten lábát :D. Na és persze William H. Macy aki még mindig zseniálisan alakít egy zseniális karaktert.


51. Tysonrichie (2016-09-25 07:59.29) aaaaa
Elindult a 7. évad.


50. Törölt felhasználó (2016-09-10 19:04.01) aaaaa
Döcögősen bár, de az első évad végére értem és belekezdtem a másodikba is. Pont emiatt lett négy a csillagok száma. Valahogy kezd fáradni a történet (vagy én), vagy csak az esélyek számát kéne még növelnem...
Mindegy, mert a lényeg az, hogy a szereplőit nagyon szeretem. Annyira, hogy William H. Macy kiérdemesült nálam egy nézői különdíjra (ebben a percben alapítottam). Eddig is csíptem a manust, de amit itt leművel, az erősen szuperlatívuszos.


49. Tysonrichie (2016-05-08 08:53.37) aaaaa
Nem tudja valaki, hogy mikor indul a 6. évad magyar szinkronnal?


48. NRG (2015-04-07 19:19.17) aaaaa
"Hosszú hónapok jönnek Gallagher-ék nélkül... :-("
Írtam 1 éve,és most újra megteszem... :-)


47. Tjunior (2015-03-13 22:17.09) aaaaa
a 4.évad az eddigi legjobb, pedig az első 3 sem volt akármi


46. Elizabeth salvatore (2015-01-25 21:11.04) aaaaa
Az egyik kedvenc sorozataim egyike. Nagy poénok, szerethető, belevaló karakterek, hétköznapi problémák. Kihagyhatatlan.


45. Pd1960507 (2014-05-02 21:26.50)  
Valaki meg tudja mondani hogy mikor lesz/lesz-e a 3. évad szinkronozva ? :)


44. Rajong (2013-09-21 10:54.49) aaaaa
Remélem sokan szeretjük még Gallagheréket. Éppen ezért bátorkodtam nekik facebookon rajongó oldalt csinálni. Szégyentelenek/Shameless oldalon megtaláltok. Igyekszem hozni a híreket. :) [link]


43. Dasztifárló (2013-07-11 15:49.53) aaaaa
Johnny Weir egyik kedvence ez is.Meg az enyémé is.


42. Rajong (2013-06-16 18:36.42) aaaaa
Khhhm hát ez öröm boldogsáág. :D [link] Magyar premier – VIASAT3: 06.24 Shameless – Szégyentelenek 2. évad. Éjfél után


41. Rajong (2013-05-17 15:02.34) aaaaa
Tényleg unalmas hónapok jönnek! De ez van,remek műre várni kell! :) Igazi Shameless finálé volt,de kb ebben az egy részben megoldottak szinte minden rosszat!
Franket meg is sajnáltam egy kicsit,mert olyan hülye,hogy semmit sem vesz komolyan. Többiek is remekül a helyén voltak. Várós sorozat. 


40. Babsszi (2013-05-07 18:27.43) aaaaa
hatalmas forma ez a sorozat :D imádom!


39. NRG (2013-04-14 19:19.40) aaaaa - (válasz Zsozsizseni 38. hozzászólására)
Hosszú hónapok jönnek Gallagher-ék nélkül... :-(


38. Zsozsizseni (2013-04-13 19:10.01) aaaaa
Véget ért a 3. évad, egy igazi shameless résszel. Tökéletes ez a sorozat, ez van :D
Jövőre 4. évad fuck yeah.


37. H.gabi16 (2013-04-01 15:37.22) aaaaa
Szeretem ezt a sorozatot. Olyannyira felkeltette az érdeklődésem, hogy megnéztem az eredeti, angol változatot is, de az első évadot se bírtam végignézni. Holott abban talán valamivel jobbak a színészi játékok, jobban kialakítottak a karakterek, de a történet sokkal vontatottabb.
Jót tett neki az "amerikai pörgés", hogy folyamatosan történik valami. Ráadásul itt a család nyomorúsága nem kisebbségi megkülönböztetésből adódik, hanem a szülők hanyagsága miatt. Félre értés ne essék, nem vagyok rasszista, csak ez így szokatlanabb megközelítés.


36. Rajong (2013-03-31 20:21.25) aaaaa - (válasz Lexerxist 32. hozzászólására)
Köszönöm azóta megtaláltam én is!:')
Ha nem bánjátok tartok egy kis összegést (magamnak,vagy hát nem tudom, hogy mondjam csak ki kell írnom magamból. :D )Aki nem látta a 9.részig inkább ne olvassa.

Huh hát Frank Ő továbbra is kedvenc persze idén is kitett azért,hogy kiakadjak rajta.xD De nagyon jó karakter, mert több ilyen léhütő ember van a Földön mint hinnénk. Teljesen jólvan hozva. Mondjuk egy alkoholista,beteges hazudozótól ne várjunk mást.

Fiona továbbra is remek. Amit a bíróságon meg nemtett tesóíért.*.*

Lip végre nem vagyok rá mérges,mert jelenkezett,vagyis Mandy jelenkezett helyette MIT-re de legalább az interjút megcsinálta.

Ian továbbra is kedvelem. Idén kimondottan sok rossz történt vele,sajnálom. Mickey igazi szemét volt vele a 3.évad 9.részében. Remélem legalább a katonáskodással halad valamit. El nem tudom képzelni,hogy mi lesz/lenne vele Mickey nélkül,mert Ő meg elvesz egy kurvát mert felcsinálta.

Debbie jaj kis tündér. Idén nagyon megvoltam vele elégedve.

Carl istenem szegény,hogy szemét Frank beetette,hogy rákos majd kigyógyúlt.

Steve/Jimmy hát,hogy megtudta az apjáról,hogy meleg szegénykének nagyon betett Megtudom érteni. Fiona ezen a téren igencsak lehetett volna megértőbb. Épp azért mert "ezüstkanállal" született és nincs hozzászokva semmi problémához.

Mandy voltak jó húzásai,de nagyon elrontott mindent azzal,hogy elütötte Karent,undorító. Remélem Lip kibassza!

Mickey hatalmas forma. XD és amit Iannal levágtak a 6.részben...mellesleg még sütött is. Dehogy szegényt seggbelövik,agyonverik,mindezt azért mert Iannal volt.El nem tudom képzelni,hogy vették fel a 3.évad6.részében a jeleneteiket...ezen sírtam. Mondjuk egész 6.részen....

Sheila remek,remek!

Jody kataszrófa voltva szexfüggőségével.xD Amúgy igazán rendes.

Kev & V a gyerek csináló részeknél azt hittem lefordulok a székről a nevetéstől. :D De legalább ac10.részben összejött.

Na,de még 3rész nekem vissza van,10.-et megnéztem,de nem felirattal....nem sokat értettem. Nagyon várom a finálét.:'D<3


35. NRG (2013-02-02 19:15.53) aaaaa - (válasz Abarth 34. hozzászólására)
Hát szerintem a Viasat a 2. évadot már nem vette meg... :-( De ne legyen igazam !


34. Abarth (2013-02-02 13:35.04)  
Valaki esetleg valami info hogy mikora várható a 2.évad szinkronosan?


33. Mekare (2013-01-30 23:06.37) aaaaa - (válasz NRG 31. hozzászólására)
Spoiler
Én nagyokat nevetek rajta... meg persze szörnyülködök, de azt nem olyan sokáig, mert aztán eszembe jut, hogy ennél igazából még durvábbakat is levág egy-két ilyen "ember"


32. Lexerxist (2013-01-30 19:42.17)   - (válasz Rajong 30. hozzászólására)
Twitter: twitter.com/tatumfelirat



31. NRG (2013-01-30 19:03.51) aaaaa
*SPOILER*

3/3-at néztem ma,hát hogy Frank mekkora egy görény ebben az évadban,hihetetlen...Nem mintha eddig egy szent lett volna,de amit a kis Down kóros kisgyerekkel ill. a saját fiával Carl-al művel,kezd kiakasztani... :-)


30. Rajong (2013-01-29 13:02.50) aaaaa - (válasz Zsozsizseni 28. hozzászólására)
Megtudnád mondani,hogy kit kell követni twitteren? :)
Láttam a 3.évadból 2 részt zseniális,megvan ugyanaz a szint. :D


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekRoxi88, 2023-05-14 11:5159 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk