Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Ferrari (4K UHD Blu-ray + BD) *A mozifilm* *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Vuk
- TV2, 14:15
A nagy dobás
- Viasat Film, 14:20
Bajkeverő majom
- Minimax, 14:30
Koktél
- Film Mánia, 14:45
Forráskód
- Mozi+, 15:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Brendan Gleeson (69)
Christopher Lambert (67)
Terence Hill (85)
Eric Idle (81)
Lucy Lawless (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Ellenségek legjobbika - Vélemények
Jó, rossz, meg ami közte van - Vélemények
- Filmes Sámánok Rendje -
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Agyvadászok aaaaa
Fritz Wepper aaaaa

 

Fórum - Lovagok háborúja - Harc a végsőkig - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
34. Tjunior (2017-02-19 14:05.38) aaaaa
Az alapötlet nem is rossz, a középkori Angliában játszódó Hét mesterlövész, vagy hogy stílszerű legyek, inkább Hét szamuráj. Ez a legszörnyűbb az egészben, lehetett volna ez agy jó film is, csak kicsit gondolkodni kellett volna, meg egy kis pénz. Így viszont egy ostoba szegénységszagú tévéfilm lett.
Komolyan azt akarják elhitetni velünk, hogy két tucat ember hónapokig meg tud védeni egy várat egy egész seregtől? Jó nyilván nem volt nehéz dolgok, mert az ostromló sereg kb 60 emberből állt...arra sem jöttek rá hónapokig, hogy több oldalról se ártani támadni, már csak azért sem, mert 20 ember védi a várat...
Hát pénz nem nagyon volt az biztos, gyakorlatilag egy díszletre, 1-2 tucat kosztümre meg vagy 50 statisztára futotta. Csak akkor meg minek erőltették? Talán e miatt ilyen brutális a film, a rendezőnek ki kellett élnie magát, ha már egyfolytában trükköznie kellett a költségvetés miatt. Félreértés ne essék az pozitív dolog ha próbálják olyan mocskosnak bemutatni a háborút amilyen lehetett, kivéve ha ez sokszor teljesen öncélú. A szerelmi szál totál felesleges a filmben, pláne ilyen összecsapottan, te jó ég milyen szövegeket adtak Kate Mara szájába...ennyit nem ért az a minimális csöcskontent.
Felesleges film.


33. Orgona (2015-07-12 21:15.56) aaaaa
Amiért négy csillagot adtam a filmre, az az előttem szólók által becsmérelt látványvilág megvalósítása. Történelmet tanulok levelezőn, 56 évesen. Valóban ilyen lehetett a középkori város és vár. Piszkos, mocskos, patkányoktól hemzsegő, napirenden voltak a pusztító járványok, aratott a halál.
Huizingát idézve az emberek egyszerre lélegezték be a rózsa és a vér illatát. Az ütközetek kegyetlensége, a seb tüzes vassal való " fertőtlenítése ", a legyőzöttek csonkolása mind-mind realitás.
Ami hiányosság - és abból van bőven - a történelmi háttér finoman szólva hiányos ismertetése.
A film az 1200-as évek elején játszódik, III. Ince pápa regnálása idjén. Az ő ideje alatt volt a pápaság hatalma csúcsán: a Dictatus Papae alapján uralkodókat fosztott meg hatalmától és uralkodókat emelt trónra,az egységes keresztény Európa megteremtése érdekében.
A János király elleni lázadók nem többek hollywoodi fogásnál. Holott ezek a lázadások vezettek az Oxfordi Províziók elfogadásához, így keült a királyi tanácsba 12 " derék ember ", a nemeddés köreiből, ellensúlyozva a királyi hatalmat. Megalapozva a legendás angol demokkrácia csíráját, az angol parlamentarizmust, a rendiség lalapjait.
Ennek ismeretében adtam 4 csillagot, talán egy kicsit sokat, 3,5 lenne a valódi értékelésem.



32. Zsoltvasas (2015-04-29 17:35.49)  
Valaki meg tudná magyarázni, hogy a ebben a filmben miért beszélnek magyarul (a király oldalán harcolók közül)?


31. Bobo 888 (2015-04-18 08:30.25) aaaaa
Hùha...a párbeszédeket nyílván Fekete Pákó írta egy falunapi fellépése előtt,mert oly bölcsességek hangzanak el,Orbán Viktor is belesárgulna egy rezsicsökkentős fülkeforradalmas merjünk nagyok lenni beszéde után...csaták közben meg ùgy remeg a kamera,mint ha az operatőr vmi pornórs verné közben.Vállalhatatlan vérgáz baromság!!!


30. Berci76 (2014-12-13 09:04.04) aaaaa
Erősen egyszer nézhető kategória! Ha nem lett volna ennyi vér benne, akkor nyugodtan kerülhetett volna a mese kategóriába is :)


29. Johnny kapitány (2014-10-04 01:57.52) aaaaa
Hát a 3.50-es átlag egy zs-kategóriás műnél azért tényleg nem semmi.


28. Pitzburg (2014-10-03 21:14.08) aaaaa
és 26-an öt pontot adtak rá :))))) LOL:)))))


27. Pitzburg (2014-10-03 21:13.02) aaaaa
erre a filmre lehet mondani, hogy kár a nyersanyagért.


26. Captain Al (2014-09-02 10:39.26) aaaaa
átlagos középkori film vagy milyen már nem is emlékszem.


25. KongFan (2014-01-29 22:43.43) aaaaa
http://www.youtube.com/watch?v=Tmdme1XGBA4
Ennek a minősíthetetlen, tetvedék, szar, hulladéknak folytatást csinálnak...
Hogy Starkné mit keres benne, nem tudom. Lehet azt hitte, hogy még mindig a Trónok Harcát forgatják...


24. Roberto (2013-07-19 22:48.33) aaaaa - (válasz Huntroll 24 23. hozzászólására)
Szomorú, hogy itt tart a hazai filmes marketing dumagépezés. Aki ezt írhatta: "Soha nem látott csatajelenetek a Gyűrűk Ura óta!" annak ez lehetett az első történelmi filmes élménye. Vagy nem tudom...

A film elég unalmas, ha nem csal emlékezetem a Magna Chartát mi a magyar Aranybullának is neveztük, a szinte azonos témával foglakozó földtörvénye miatt. A csatajelenetek egyáltalán nem eposziak, a kizárólag DVD filmnek szánt látványvilág minősége megfelelő, sőt, olyanannyira nem is volt problémás. Paul Giamatti egyik kedvenc színészemnek tartom, de engem most nem nyűgözött le a játékával, pedig ő tud ám nagyon jól játszani.

Ha nagyon unatkoztok, és nem tudtok magatokkal mit kezdeni, esetleg akkor nézzétek meg ezt a filmet.


23. Huntroll 24 (2012-11-13 17:46.11) aaaaa
Azért töltöttem le és néztem meg ezt a filmet, mert a boltban láttam, hogy a DVD-re ez volt írva (vagy valami ilyesmi): "Soha nem látott csatajelenetek a Gyűrűk Ura óta!" Aki ezt írta, az látta egyáltalán a filmet??? Nem bírtam végig nézni. A színészek valóban élettel töltötték meg a karaktereket, ahogy az előttem szóló Az utolso szamuráj írta, és ezért nem kapcsoltam ki a filmet az első 10 perc után. De aztán... Hát találtam jobb elfoglaltságot is, minthogy ezt megnézzem.
Mielőtt belém kötne valaki, hogy miért kritizálom a film látványát, ha meg se néztem... SZóval belepörgettem, megnéztem pár csatajelenetet, hogy érdemes e megnézni a filmet. Az eredményt már olvasta mindenki.


22. Az utolso szamuráj (2012-09-27 18:31.39) aaaaa
Ponyva történelem.
Az igazsághoz hozzátartozik,sokmindent megint átírtak.
De,történelmet ne filmekből tanuljunk,ne foglalkozzunk a Magna Charta megváltoztatásával vagy hogy a francia seregeket ugyan,hogy fogadták az angolok(erről mindig eszembe jut a Johnny Englishben a rádióadás,mondjanak 10 dolgot,amiért kedveljük a franciákat....eddig egy megoldás se született),DDD
A film elejét túl kell élni,3!!!db lovag szétkaszabol majd egy teljes sereget,azt hitték a készítők,mert közel viszik a kamerát és arra ráfröccsen a vér,attól az már jó...hát nem.
Aztán jöjjön a "Gyűjts csapatot" című örök visszatérés,és Minarik Ede helyett Albany -a megbízható Brian Cox-végiglovagolja a tájat,hogy filmes körökben mindig visszatérő számú "seregre" tegyen szert,akik értelemszerűen ,mert ezt így gondolja a forgatókönyvek örök istene,szinte legyőzhetetlen harcosok,szattyintják,nyennyentjék,pusztítják,nyomatják,ruhantjá k,ölik,gyilkolják az ellent,írjon a történelem-itt a forgatókönyvíró agyszüleménye...- bárkit ellenük,akár magyarul!!!! kiabáló ellenséget -itt dánokat(végül is finnugor nyelvcsalád azt mondják ugye,azok meg attól már csak néhány nagyobb köpésre....).Ezek a nagyon kemény srácok aztán a várfalon nemcsak zord nézéssel múlatják az időt,de János király seregeinek megmutatják,hol lakik az angolok istene.
Ezt ugyan én magam nem tudom megmondani,viszont elkezdtem szórakozni:mert a karakterekre bár alig fordítanak időt,az őket játszó színészek miatt mégis élettel töltődnek meg és kapunk egy hulla felesleges szerelmet is:amibe pár dolgot bele lehet gondolni,csak mert a szex nálam a fórumon elmeállapot.
Először is,ugye a középkorban a víz viszonylag ritkán érte az embereket,bár Anglia az esőzések miatt afféle középkori wellnes-nek számított,úgyhogy képzeljétek el picinyt lovagunk túrós szerszámát....aztán hölgyeményünk punciját,ami nem kevés menstruációs ciklus után se látott pancsit...de ez csak feltérképezése a középkori igényeknek és amúgy is egy ismert történész egyszer azt mondta mosolyogva,beindul az öntisztítás egy idő után.
Szóval,beindul:))
Ám ami még ennél is nagyobb hecc volt számomra,James Purefoy egyfolytában savanyú arca,és ez kitartott színészünknél 120 percig:úgy érzem,valahol ez is teljesítmény.Nomost,ebbe a citromharapó-pofa lovagba naná hogy szerelmes lesz a jó csaj,de őt is ezzel az orcával megdönteni...kedves hölgyeim,most képzeljék maguk elé a pillanatot,Önök lovagolnak rajta és minden gyönyörű,lenéznek,és ezt a savanyú pofát bambulják akkor is:))Legyen az nagyon jóképű bár,de sokat tehet pár orgazmus elvesztéséhez hogy maguk itt ihletetten szeretkeznek ez meg unatkozik:))
Ami a film dicsérete,komolyra a szót újra,hogy néha a nyelvezet szép és valóban átjött a csaták nyersesége,durvasága,a vérmennyiségre panasz nem volt ,és a látvány a maga földhözragadt viszonyaival pöpecül nézett ki-értsd,kerülték a szoftveres-pultokat.Paul Giamatti néha felfedezte magába hogy ő azért egy ilyen filmnél sokkal jobb színész,valamint villantott,és egyszer mint Jézus,állt a vízen,gyönyörű metaforája a marhaságnak,mert ide minek???.Én mégis szórakoztam,bevallom,néha kajánul a butaságokon,a kiszámíthatóságon,hogy tudom mikor ki hal meg,a brutális jeleneteken és hogy végre valakinek eszébe jutott a 13-ik harcosból előkaparni Vladmir Kulich-ot,aki piszkos jól illik az ilyenfajta kalandfilmekbe,mikor harcolt,bevallom,kicsit szorítottam érte,pedig a végeredmény adott volt.
Ez a film a maga módján jó szórakozás,de azért igényeinket nem baj,ha leszállítjuk alacsonyabbra..még egy picit...és még....


21. Beszko (2012-08-20 07:19.27) aaaaa
Nekem tetszett ez a film.A végére kicsit úgy éreztem magam mintha valami zombis filmet néznék:D de azért lekötött.A sztori szuper és a szinészek is jól alakítják a szerepüket.Ami talán túl sok benne az a vérengzés.De mindenki döntse el hogy kell e a filmbe vagy sem:D


20. Csabi_orsi (2012-08-08 22:57.03)  
Nem láttam még ezt a filmet ezért gondoltam ,hogy először elolvasom itt a véleményeket! Hát vegyes mint mindenhol.Adok ennek a filmnek egy esélyt és, akkor megírom Én is a véleményemet! :)


19. Pearl. (2012-08-08 18:43.47) aaaaa
Hát, ettől se estem hanyatt... Történelminek egyáltalán nem mondható film, tele hatásvadász jelenettel és semmitmondó karakterekkel. A forgatókönyv (és úgy egyben az egész film) helyenként kidolgozatlan, néha még összecsapott is. Viszont kifejezetten véres, voltak olyan jelenetek, ahol inkább ki is mentem a szobából. Ha valakit szereti a brutális, hentelős filmeket, annak tetszeni fog. Egyszeri nézésre alkalmas, többet viszont biztosan nem fogom levenni a polcról.


18. Gordeszkakerek (2012-08-01 00:26.11)  
Mi ez a sok nyavajgás? Meg lepontozás? Ejj de hozzászoktunk a hálivúdi filmeffektekhez, meg a sok millió dolláros megvalósításokhoz! Nem mindenkinek adatik ám meg hogy óriási pénzt öljön egy filmbe, ingyen meg nem nagyon adtak eddig se munkát, se díszletet, se semmit.
A film a korlátaihoz képest igen is élvezhető a műfaj kedvelőinek. Nem élethű? Az egyetlen dolog ami nem élethű benne, hogy a kevés ember győzi le a többet. Öhm..hány filmben is találkozunk még ezzel a ténnyel, ami 4 és 5 csillagot kapott? Ezen kívül igen is jól, nyersen és cenzúrázatlanul mutatja be ami akkor, abban az időben és olyan körülmények közt történhetett, az érzelmeket és a harcjeleneteket is. Az is átérződik, hogy kinek milyen értékszemlélete volt.
Én 5 csillagot adok rá, ami persze nem reális de az 1 meg 2 sem, amit kapott itt sorra.


17. Siddharta (2012-07-17 19:26.08) aaaaa
uffff...ez annyira rettenetes volt hogy 15 percet sem bírtam ki, még előtte ki kellett kapcsolnom....
szörnyű primitív mind a képi világot, mind az akciójeleneteket...jelenetet mert csak az elsőt láttam amiben a három fasza templomos gyerek egy egész ország ellen felvonuló csapattal elbánik..rángatott kamera...viccesen ráfókuszálva a véres rémes sérülésekre...ilyen fost rég láttam...
pedig elég sok manapság a foskategóriás film...
a story is gyorsan kirajzolódik...már 10 perc alatt..ki a gonosz s ki a fasza gyerek...
nem tom mennyi bevételt hozott és megérte-e a komoly befektetett munkát...de kár volt fáradni vele


16. Sebestyén Ákos (2012-07-14 08:08.30) aaaaa
Nagyon gyenge.Se látványvilág se élethű akció jelenetek...


15. Sdt (2012-07-09 08:23.07) aaaaa
Ez az! Ez kell! Vér, mocsok, átlagos történet, ami persze mélyen alulmúlja a romantikus történet kliséit, mert ott legalább némi indoklás születik, ki miért olyan, amilyen. Itt csak bele a helyzet közepibe. Csúnya János, becsületes földesurak, lovagok, mindenkinek (biztos...) jó oka van arra, ami csinál. Ezt fűszerezzük meg extra adag vérrel, szadizmussal, utóbbiról tudjuk, a középkor elfogadott szokása volt (tényleg, ld. pld. fülbe ólom) és kevés, és sajnos aluldemózott szex-szel és már is kész a középkori történet, sajnos, kis probléma, hogy az ilyenből 12 egy tucat. Kár. Robin Hood minden feldolgozása jobb volt.
Nem ez a film a hibás abban, hogy egyre inkább hiszek (amúgy nem hiszek) Dänikennek, hogy idehoztak a Földre minket pár tízezer éve a csillagokból, megvárják amíg a (természetes?) szelekcióval (háborúk révén, főleg) megmarad a túlélőképes réteg, oszt azt majd akkor továbbviszik. Ja, a szereplők hozzák a formájukat, a zene jó, a fényképezés jó. Ha ez elég...


14. Jason13 (2012-07-06 17:15.03) aaaaa
Mocskosul szórakoztató film ez,szó szerint.Hiszen a készítőknek remekül sikerült elkapniuk a kor hangulatát,kezdve a jelmezektől és a díszletektől a sártól és vértől úszó harcmezőn át.Itt nincs finomkodás,mint a giga-költségvetésű hollywoodi "eposzokban",ha elkezdődik a csata,akkor mindkét oldalról rendesen hullanak a harcosok igencsak brutális és naturális módon (a pengék úgy szelik a húst,mint kés a vajat),ebből pedig nincs eltakarva a szemünk elől semmi,sőt,néha egy-egy fejszétverést és csonkítást egyenesen beletolnak az arcunkba.
Persze,a harcok látványilag nem állnak egy minőségi szinten mondjuk egy Gyűrűk urában látható összecsapással,de amit ki lehetett hozni az alacsony költségvetésből,azt itt kihozták a szakemberek.Panaszra egyedül az operatőri munka adhat okot,sok helyen úgy rángatózik össze-vissza a kamera,mintha egy idegbeteg kezelte volna azt.Ez leginkább a harcoknál idegesítő,néha azt se lehet látni,ki-kit kaszabol le.A másik kevésbé pozitív dolog az a CGI effektek kivitelezése,de ezekből szerencsére nincs sok.Sőt,csak egy lényeges van,a vár összeomlása,ez viszont még egész nézhetőre sikeredett,akkor van baj,mikor a katapultok működésbe lépnek,hiszen amit azok kilőnek,elég gyenge megvalósítást kaptak.De ahogy fentebb már említettem,ezekből meglehetősen kevés van,így az élményen sem rontanak sokat.
A színészekről nem szabad megfeledkezni,hiszen nagyon sok tehetséges figura megfordul a két órás játékidő alatt.Azonnal itt van a gonosz János király szerepében Paul Giamatti,aki remekül kelti életre a karakterét.Ez ugyanígy igaz Brian Cox-ra is,de a kis időre felbukkanó Charles Dance-t is megilleti a dicséret.A főhőst,James Purefoy-t már nem tudom úgy méltatni,mint a fentebb említett "nagyokat",hiszen kb. egy arckifejezéssel végigkardozza a filmet,de ez a komoly és szikár karakter nem nagyon kívánt többet,így hát rá sincs panaszom.
Így a végén még szót ejtenék a zenéről,ami valami fantasztikusra sikeredett.Egyaránt akadnak lassabb,drámaibb tételek,ahogy pörgős és dinamikus dallamok is,ezek pedig egytől egyig nagyszerűek és nem mellékesen igencsak fülbemászóak.
Összesítve a dolgokat,kisebb-nagyobb hibái ellenére ez egy igencsak szórakoztató kosztümös darab,sok brutális képsorral,kiváló zenei aláfestéssel és jó színészekkel.A műfaj rajongóinak csak ajánlani tudom,de mindenki más is tehet vele egy próbát,hiszen kár lenne kihagyni egy ilyen jó filmet.


13. Törölt felhasználó (2012-05-04 14:06.03) aaaaa
De kevesen látták, de kevesen szeretik. Pedig elég szórakoztató, egy két pontján Rettenthetetlent és a Jean D'arc hangulatát megidéző filmről van szó, természetesen nem olyan súlyos, és hibák is akadnak benne, de mindenképpen ajánlott megnézni, aki szereti a stílust.


12. Babzso (2011-08-24 12:35.34) aaaaa
Nem rossz film


11. Anren (2011-08-17 12:08.50)   - (válasz Gregoory 10. hozzászólására)
Sztem azért, mert egy elbsztt kliséhalmaz, hiába remek színész Giamatti, Cox, Dance, Purefoy - nekik meg sem kell erőltetni magukat, bármilyen karaktert hitelesen hoznak. Ha azon túlllép az ember, h a dán vikingek magyarul óbégetnak, hogy a vezérüknek római neve van, akkor sem egy fordulatos, natalántán vmi újjal, katarzissal operáló film. Olyanok meg már tényleg mellékesek, hogy mennyire korhű cuccban nyomul Mara, meg ha leomlik egy 30 méteres kőtorony, ritka h kimásszanak alóla, bár akár az is lehet... Nagyon vártam ezt a filmet, azt hittem, hogy vmi komolyan csatajelenet is lesz benne, ahol lehet esetleg látni a templomosokra, a lovagkorra jellemző harci sajátosságokat, de ez max felvillantott vmit, volt egy lehetőség és ezt a bénaságot hozták össze.


10. Gregoory (2011-08-16 20:40.59) aaaaa
Szerintem kurva jó volt! Rég nem tetszett ennyire,egy középkorban/ókorban játszódó film. A fegyverek,páncélok tökéletesek voltak. Látszik rajtuk,hogy nem az a sorozatgyártott,épp leakasztott darabok. A csata is jól volt megoldva. Tényleg nem értem,hogy miért értékelik ilyen szarra,az imdb-n is.
Egyedül csak a magyarul beszélő dánokat furcsállottam,de hamar túltettem magam rajta. A király alakítása külön jó volt.


9. Törölt felhasználó (2011-07-25 08:33.03) aaaaa - (válasz Anren 8. hozzászólására)
Hát végülis nem volt túl nagy pályafutása a falon sem :D


8. Anren (2011-07-25 08:08.35)  
Kedvencem a pajzsfal, emberenként minimum 20 cm szünettel. Arról nem is beszélve, hogy a tornából felmentett a szuperíjász. Részletkérdés, h anno egy jó íjász laza 12 évet edzett és olyan hordó mellkasa volt, hogy a hülye is tudta, mivel keresi a kenyerét.


7. Jade (2011-07-24 19:45.45) aaaaa
Nem volt ez rossz, kérem szépen. Látványos, hangulatos, hemoglobinban gazdag film. A színészek teljesítményére igazán nem lehet panasz, James Purefoy megkeseredett tekintetétől még az életkedvem is elment. Bár a sztorinak tényleg vannak hiányosságai és némely jelenet valóban megmosolyogtató (nembeszélve a magyar nyelven kiabáló dánokról), azért ez egy izgalmas, szórakoztató kosztümös film.



6. Ogrebá (2011-07-24 18:17.17)  
Ritka egy szar film, kár rá pazarolni két órát.


5. Törölt felhasználó (2011-07-23 18:05.26) aaaaa - (válasz KenytheOne 4. hozzászólására)
Értékelésem 4*


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekTjunior, 2017-02-19 14:0534 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk