Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Mindörökké Batman
- AMC, 12:20
Családi ügy
- Cinemax, 12:40
Ces amours-la
- Mozi Klub, 12:40
Need for Speed
- SuperTV2, 12:45
Mennydörgő robaj
- Film Mánia, 13:25

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Clint Howard (65)
Andy Serkis (60)
Derzsi János (70)
Jessica Lange (75)
Crispin Glover (60)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
Ripley (sorozat) - Vélemények
2022-es választás
Óriási nyomozó (sorozat) - Vélemények
Isteni műszak - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Úriemberek aaaaa
Jennifer Lee aaaaa

 

Fórum - Hopp - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
37. Peter Lankton (2018-08-19 22:55.03)  
Röviden a filmről:
Ami nem tetszett:
,,Nevetségessé teszik a húsvétot azzal,hogy cukorgyár a Húsvét-szigeteken,a nyúl nem akar húsvéti nyuszi lenni és egy ember is húsvéti nyuszi akar lenni.

Ami viszont tetszett:
A részletes és jól kidolgozott animáció és a látvány.No meg a zene.A végén nagyon jó lett.
Nem akarom kritizálni a filmet (negatívan) ,csak leírtam az érzéseimet róla.


36. Peter Lankton (2018-08-19 22:48.41)   - (válasz Dexter Sitzky 34. hozzászólására)
A zene nekem is bejött.



35. Dexter Sitzky (2018-08-13 01:31.57) aaaaa
Na meg az animáció és a karakterek is.


34. Dexter Sitzky (2018-07-24 00:08.11) aaaaa
Ha nagyon muszáj valami pozitívat is írnom erről a filmről,akkor a végén a zene jó.


33. Dexter Sitzky (2018-07-24 00:04.05) aaaaa
De bánom hogy erre kidobtam az ablakon egy nagy rakás lóvét!Megspórolhattam volna több ezer forintot.Nem éri meg kiadni pénzt erre a nagyon buta filmre.SZERINTEM ez a film bűn a húsvét ellen.
A filmet egyébként rasszizmussal is megvádolták,ugyanis Carlos viselkedése a spanyolok körében nagy port kavart.


32. Tomka90 (2016-03-28 17:06.13) aaaaa
Ez is ugyanolyan bugyuta, szánalmas gyerekfilm, mint a Télapu, a Hókusz Pókusz, a Segíts Mumus!, a Fogtündér meg a Hóbarát. Egyedül a CGI volt szép, semmi más.


31. Törölt felhasználó (2014-11-18 22:58.40) aaaaa
Hopp, ez bizony nagyon gyenge eresztés lett, poén szintjén a "nyuszi cukordrazsét bogyózik" kategóriába tartozik, és az "egynek elmegy"-ek gazdag világában sem ér el előkelő helyezést.

Pedig egész aranyosan indul a "szivacsos állományig lerágott csont" sztori, mert ugye már nyeretlen kétévesek is legalább öt olyan filmet láttak, amiben a feladatára kijelölt varázs-egyén inkább lenne valaki egészen más, mint amire eredetileg született. Aztán adódik a bonyodalom, ami valahogy mindig megnyugtató véget ér.
A felismeréstől az elismerésig tartó szakaszt én most egy elegáns nyúlugrással átdobbantanám, annál is inkább, mert semmi említésre méltó nem történik benne. És tekintve, hogy ez a film lényege, hadd ne ismételjem saját magam - lásd: bevezető mondat.

Egy szóval nem mondom, hogy ki nézze meg, vagy ki nem, csak annyit tennék még hozzá lezárásként, hogy isteni szerencse, hogy a húsvéti filmeknek nincs akkora ázsiójuk (és talán annyi sincs belőlük), mint a karácsonyiaknak, különben szegény gyerekeket érné néhány sokkhatás, ráadásként meg a pihe-puha csibék is halálos közellenségként vonulnának be a köztudatba, ezt pedig egyetlen jóérzésű felnőtt sem akarná, ugye?:)


30. Bibi999 (2014-10-31 23:00.31) aaaaa
Nem is tudom, hogy mit vártam... Talán némi kreativitást... Bár, az is lehet, hogy kiöregedtem már ebből a műfajból(nem lehet, egész biztos, hogy ez volt a gond)! Egy dolog tetszett benne, hogy a Playboy villába ment szállásért... :D


29. Captain Al (2014-09-01 19:03.40) aaaaa
egyes részek egész jók és viccesek, de tudnak ennél jobbat is felmutatni.


28. Tarsoly (2012-08-31 01:04.06) aaaaa
Basszus, ennyi negatív kritikát.. O.o
Pedig azt hittem, ez mindenkinek tetszeni fog. Szerintem egy baromi jó kis filmről beszélünk, aminek ugyan a története könnyen kiszámítható, mármár sablonos is talán, mégis nagyon élvezhető és szerethető kis film. A poénok nekem nagyon bejöttek és látszott, hogy szépen az ünnep köré tudták építeni. Jajj, és hát ez a kisnyuszi... Már az elején kész voltam, amikor ott dobolt a szobor tetején... :DD :DD
Nekem tetszett, hogy itt tényleg minden a nyulakról szól és hogy megteremtettek nekik egy olyan világot, ami végre elrugaszkodik a már megszokottól.
Egyszóval én imádtam ezt a filmet! (Az egyetlen dolog, amit nem értettem, hogy miért éppen szán?? Az oké, hogy a Mikulás is azt használ, no de akkor tél van. A nyuszi miért jár szánnal?? No meg 20-30 kiscsibe ereje felér hét rénszarvassal? Érdekes.. :))


27. Sötétszív (2011-12-11 00:11.03) aaaaa
Szegény gyerekek. Néha az az érzésem, hogy lenézik a gyerekeket Hollywoodban, azért készülnek ilyen gyenge színvonalú filmek nekik. Egy-két jó poén volt csak az egész film alatt, amit viccesnek szántak, az nem nagyon működött. Egy gyenge, alacsony színvonalú gyerekfilm. Ennél azért a gyerekek többet érdemelnének.


26. Az utolso szamuráj (2011-11-08 13:24.24) aaaaa
Hát juj.
Szörnyű volt,na.Ezt a rendezőt már az Alvin és a mókusok-ért is a pokolba kívántam,itt még rosszabbat imádkoztam neki össze,mondjuk 5 hónap összezárást a meztelen WW Annamáriával,múltkor valami videómegosztón "begyütt" mikor zuhanyzott....nem jött álom a hasamra,2 napig meg azt is elfelejtettem,mi a szex.
Szóval,a nyuszi faeces-e(megráztam nem létező latin-tudásom fáját,DDD)a cukor vagy csokibogyó,hurrá.Mivel ez a húsvét-(nagy..)dolog igen régi,kár rágódni,mekkora baromság,engem is traktáltak vele is meg a Télapóval is,és mikor megtudtam az igazat,elég volt 3 elmeorvos és 2 defibrillátor a trauma feldolgozásához,Ez a nyuszi-kölyök itten jól meg van animálva,gyerekes a humora és a csirkét leszámítva én mindegyiket levadásztam volna.James Marsden közeledik a 40 felé,mégis vagy 15 évvel fiatalabbakat kell eljátszania,szimpatikus srác de bűnrossz színész.Aki a második csillag,a Baywach örökifjú óriása,a "gyerek előtt is képes vagyok hányni" kategória címvédője,David H.,aki mikor az időt kérdezik,akkor is belebeszél órájába,emiatt élmény tőle ezt az információt megszerezni.Hasselhoff-ba szemlátomást az a nagyszerű,hogy rájött,aki önmagán gúnyolódik,kedvelhető alak lesz,mert igen,mindnyájunkban van valami nevetséges,ami kiparodizálva nem is mutat rosszul.David jelentette a második csillagot,mert ez a borzalom itt a nyulakhoz való kapcsolatom teljes átvizsgálására kényszerített.
Vagy hogy meggyűlöljem a húsvétot,pedig milyen korrektül be lehet már rajta rúgni,nem uraim??
Kisgyerekektől elzárva tartandó,de legalább nem énekelnek benne annyit,mint rendezőnk előző állatos izéjébe,ami miatt mókusfarkas kulcstartókkal akartam elárasztani a világot,de a pszichomokusom elmagyarázta,nem,barátom,a mókusok nem gajdolnak azon a tökönvert herélt hangon!


25. Jason13 (2011-08-26 13:35.56) aaaaa
Láttam már karácsonykor játszódó vígjátékot, halloweenkor játszódó vígjátékot (inkább horrort:)), de még húsvéti vígjátékkal nem találkoztam, EDDIG. Hiszen a napokban volt szerencsém a Hopp című hibrid-animációra, mely középpontjában a húsvéti nyúl áll.
A Húsvéti nyúl nem olyan, mint a Télapó, hiszen ő kiöregszik és ilyenkor általában fiának adja át a helyét. Igen ám, csakhogy Husi, a jövendő tojáskihordó dobos akar lenni, ezért megszökik a Húsvét-szigetekről és Hollywoodban próbál szerencsét, ahol egy hozzá hasonló férfi is a saját lábára akar állni. Sorsuk igen hamar összefonódik.
Hát igen, elég fura egy történet ez, sőt, ha gonosz akarnék lenni, mondhatnám azt is, hogy gagyi. De mivel ez elsősorban a fiatal korosztálynak készült, megpróbáltam eltekinteni felette. Viszont akármennyire is meglepő, a film tartalmazott nem egy jó poént, melyeken jót tudtam kacarászni, na meg rengeteg gyermeteg,viccesnek szánt képsort is, melyeken már nem. És ez eléggé rontotta az összképet, ahogy a megvalósítás is.
A főszereplő nyúl megvalósítása még egész tűrhetőre sikerült, viszont a Húsvét-szigeteki nyúlbázis az ott dolgozó csirkékkel már elég gagyin nézett ki. A karakterek elképesztően felületesre sikerültek, egy eredetivel sem lehet találkozni, na jó de, a gonosz mexikói csirke nem mindennapi dolog, de ennyi. Mindenki más ezerszer látott karaktereket tesz magáévá. Hiába gyerekeknek készült film, azért egy kis eredetiség nem ártott volna.
Összegezzünk: egyszer megnézhető kis gyerekfilm ez, eléggé "furcsa" történettel, unalmas, de néhol vicces karakterekkel, gyenge CGI effektekkel és pár jól működő poénos jelenettel. Húsvétkor azért nem eme film elé kell leülni ünnepelni, azt azért szögezzük le.


24. -Tomek- (2011-08-23 22:09.21) aaaaa
Jól mellényúltam ezzel a filmmel, nem néztem trailert és nem olvastam véleményeket előtte. Azt hittem valami Alvin féle jó kis vígjáték lesz...a hülye...
Ez a történet...úgy látszik hálivúd már tényleg nem tud mit kitalálni. Egy nyuszi, aki nem akar húsvéti nyúl lenni, ezért nekivág a nagyvilágnak...nagyjából eddig még okés is a sztori, de ami utána jön, az már sok...
Mi ez már, hogy a h.nyúl is szánnal közlekedik, amit kiscsibék húznak. Tényleg ezt igénylik a kölykök?! Vagy én vagyok régimódi? Mert nekem ez nagyon új volt.
A nyuszi nagyon unalmas karakter volt, hiányoztak a poénos beszólások, nem éppen kedvelhető figura. És drazsét szarik, amit a csaj megeszik? Tipikus gyerekmese...
A srácot meg itt ott szinte buzisnak éreztem, bár egy ilyen történetben alighanem mindenki annak tűnne.
A legkedvelhetőbb karakter a gonosz csirke volt, miatta talán kétszer is halvány mosolyfoszlány jelent meg az arcomon, bár szerintem is furcsa volt felnőtt szinkronhanggal.
Rajta kívül két pozitívum van még a filmben, a zene, ami néhol egész hallgatható és az, hogy nem tartozom a kiszemelt korosztályhoz.


23. Lastmohican (2011-08-23 19:14.00) aaaaa
Mivel a Télapós filmekkel már tele a szekrény, így most kaptunk egy Húsvétost, ami egyes Télapós filmekre hajaz. A történet nem túl izgalmas, inkább gyerekeknek szól, s ismerős is lehet, bár nem pont ebben a kivitelben. Viszont a zene végig szuper. A filmben kellemes dalbetétek hallhatók, s mikor Husi - a kisnyuszi - a dobok mögé ül, akkor fantasztikus dobszólókat kapunk. Már csak ezért is érdemes egyszer megnézni, ha vevő vagy rá. A film szereplőire sem lehet panasz, s néha egy-egy poént is kapunk. Egy erős négyest megérdemel.


22. Axamonte (2011-08-23 08:56.18) aaaaa
A film alatt mindvégig próbáltam a bennem levő kisgyerek szemével tekinteni a történő eseményekre. :D S így elég élvezhető történet.

Egyet értek az előttem szólóval: gyerekmese. :)


21. City225 (2011-08-19 10:19.00) aaaaa
Efféle irritáló ökörségekre is ritkán vetemedem, de Kaley Cuoco a Big Bang Theory-n kívül helyezve is látni akartam. Nos az eredmény nem sokban különbözött az ott tapasztaltaktól, a többire pedig nem szívesen emlékszem. Szigorúan korhatáros gyerekmese... Nem nekem való


20. Zoltan0804 (2011-08-17 20:28.12) aaaaa
Jó film, kikapcsolódásra tökéletes! Vannak benne jó poénok is!


19. Tysonrichie (2011-07-25 01:12.19) aaaaa
aranyos


18. Kapkaboy (2011-07-18 08:21.21) aaaaa
háát,nekem olyan átlagos,egyszeri megnézésre jó filmként értékelődött, eléggé semleges vagyok,nem fogott meg,de nem is untam halálra magam...négyes,jó indulattal :D


17. Jazz77 (2011-07-13 14:43.00) aaaaa
Egyszer nezheto,a gyereket se tudta lekotni es engem se...


16. .Aleera. (2011-05-18 16:49.41) aaaaa
Imádom ezt a filmet!!! <3
Amúgy a tartalom tényleg tök más...
óóó Husi olyan kis cuki!! ^^ :D


15. Heeeeeee (2011-04-24 10:05.02) aaaaa
Szerintem nagy poénok vannak benne !!
Ez a tartalom meg nagy habi !! -.^
Egyátalán nem erről szól a film xD


14. Lexi (2011-04-20 13:17.26) aaaaa
Nemrossz film,jó kis másfél órás szórakozás


13. Farkas137 (2011-04-20 11:11.01)  
Kíváncsi vagyok rá :)
Am:3D-ben megy, vagy hagyományosan? :)


12. Nori93 (2011-04-19 19:28.34) aaaaa
A leírásnak nem sok köze van a filmhez, már megint nem tudták értelmesen leírni.
Egyébként a filmet mindenkinek ajánlom, szerintem hihetetlen jól meg lett csinálva.
Egy baja van: szerintem is lehetett volna hosszabb.


11. Chester83 (2011-04-18 18:02.28) aaaaa
Hát nem volt rossz... A kiscsibe felnőtt hanggal picit morbid volt számomra. Meg hogy 20 évvel később is csak kamaszfiú volt Husi, pláne, hogy a nyulak nem is élnek addig XD De oké, ez mese... :P Husi apja nekem az Alíz csodaországban "órás" nyulát idézte abban a cuccban. Husi viszont nagyon ott volt a dobok mögött :D A "mesefigura"-film összehozása mondhatni Roger nyúl óta "divat" - a technika azóta persze sokat fejlődött. Egyetlen negatívum Sam (Kaley Cuoco) magyar hangja - olyan kis tizenéves hangja volt - megtarthatták volna az Agymenőkből ismert szinkronját...

És tényleg túl rövid volt... :(


10. Teknősbéka (2011-04-17 19:56.16) aaaaa
8 éves uncsitesóm a Hoff és a beszélő kocsi részre így reagált hangosan: jah persze...
a fél mozi a beszólásán röhögött :D ezek után megnézetek vele egy rész knight ridert.
amúgy tetszett a film csak hamar vége lett



9. PuPy (2011-04-17 16:28.45) aaaaa
én tegnap néztem meg, nagyon aranyos:D
nekem a kiscsibe volt a kedvencem, aki mindig táncolt, édes:)


8. Kokocikutya (2011-04-16 19:15.29) aaaaa
naggyon jóó kis mese :D :D tényleg érdemes megnézni... izgi volt, vicces volt és ahogy alább mondták már pont húsvétra való :D ami meg a címét illeti... szerintem elég egyértelmű :/

nah mindegy, tényleg érdemes megnézni!
Phil, a táncoló kiscsibe a legjobb!! ^^ :D xD


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekPeter Lankton, 2018-08-19 22:5537 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk