Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Elpuskázva
- RTL Három, 07:50
Az elnök végveszélyben
- HBO2, 08:06
A nagy kék jelzés
- Magyar Mozi TV, 08:10
Elizabethtown
- Viasat Film, 08:20
Zoolander, a trendkívüli
- Moziverzum, 09:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Shirley MacLaine (90)
Djimon Hounsou (60)
Glenn Morshower (65)
Cedric the Entertainer (60)
Aidan Gillen (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Asszociáció
Szólánc
Mire gondolsz most?
2022-es választás
Dolgok, amik nagyon idegesítenek

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Sivatagi lavina aaaaa
Jefferson White aaaaa

 

Fórum - Naruto (sorozat) - Naruto Shippuden

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

9. Törölt felhasználó (2022-07-31 19:27.53) aaaaa
Az ilyen introvertált kockáknak való.


8. Cygnet (2020-05-01 13:25.21) aaaaa - (válasz Shessomaru 4. hozzászólására)
Csak nemrég feledkeztem bele Naruto világába. (Konkrétan a fiam addig rágta a fülem, míg szakítottam rá időt és végignéztem vele, és azóta még egyszer. Megmutattuk a Nagyinak is, aki szintén nem tudja abbahagyni. Roppant hálás vagyok a kitartásáért, mert ezt az animét mindenkinek látnia kéne, sokkal szegényebb lennék nélküle.) Konoha világa, fiai és asszonyai lenyűgözőek és mindennel mélyen egyetértek Shessomaru. Számomra gyerekként a Star Wars volt életem meghatározó filmje, a fiam számára a Naruto és a Shippuuden, le sem tudom írni, hogy milyen érzelmi töltést adott, erőt a mindennapokra. A jelenlegi Star Wars forgatókönyvírók a seggüket a földbe veregették volna örömükben, ha csak negyed ilyen minőségű elmesélendő történetük lett volna a tarsolyukban. Imádom ezt az animét és még biztos nagyon sokszor meg fogom nézni.



7. Kitti454 (2018-02-19 18:30.16) aaaaa
A shippuuden nekem jobban tetszett, mint a sima Naruto. De a naruto is jó. Viszont a shippuudenben vannak a legnagyobb meglepetések. Nem spoilerezek, de télleg nagyon jó a shippuuden.


6. Shessomaru (2016-10-15 13:28.00) aaaaa
Aminap néztem meg a Shippuuden eredeti utolsó részét és nem találok szavakat, az itt elhangzott zenék megidézik Morricone zsenijét, komolyan mondom utoljára ott éreztem ilyen hatást. Főleg Obito jeleneteinél. De egyébként is, ha erre a remekműre vannak is szavak nem találom őket, valószínűleg még nem foglalták őket írásba talán majd egyszer, jön valaki aki kellőképpen illeti majd.


5. Riddick312 (2016-10-07 19:42.35) aaaaa
Érdemes megnézni a tegnapi részt. 478


4. Shessomaru (2016-10-01 18:43.51) aaaaa
Talán a legjobb, hanem a legjobb mozgóképes alkotás. Jobban meggondolva, ha idevesszük a világ fantasyfilmjeit, (Mivel a Naruto is fantasy műnek számít, mert az anime csak a megnevezése.)Pl. Gyűrűk Ura trilógia, Hobbit trilógia, Harry Potter sorozat, Narnia, stb. tovább képregényfilmek, mert azok nagy része, is fantasy film, Ezekből mondjuk összeválogatjuk mondjuk a legjobb ötvenet, és beletesszük a Naruto világába simán elférne. Ez az anime olyan messzemenőkig részletes, és összetett, (néha már túlságosan is). Hogy a szereplők mintegy hatalmas nyakláncként, kapcsolódnak egymáshoz, középen a medállal, ami Naruto-t hivatott jelképezni. Ha két sorozatot, egymás mögé tesszük, és egy kissé félretesszük előítéleteinket, és nyitottsággal fordulunk felé, akkor egy gigantikus eposz tárul föl elénk. Egy olyan végtelen történet, ahol szinte, majdnem minden fontosabb szereplő saját történetet kap, ez valakinél bizony, rendkívül hosszú lesz, másoknál rövidebb. Valójában nincs is igazi gonosz a történetben, csak nehéz, vagy hányatatot, esetleg tragikus sorsú emberek, akiket olyan trauma ért, hogy sokszor nem látnak más kiutat. Ami vagy abban nyilvánul meg, hogy egy személyt akar elrabolni, vagy minél több jutsut (képesség) akar elsajátítani. Olyan is akad aki magányosságában, egy valakire támaszkodik és vakon követi, annak minden utasítását bármilyen szörnyű is legyen az. Megtörténhet az is, hogy egy személy elveszít valakit aki számára fontos volt, és utána csak a vak düh vezérli. A lista a végtelenségig folytatható. Ahány szereplő annyi út, és legalább ugyanannyi különféle jutsu, ami általában elemi erőkhöz köthető. Nem beszélve, képi világról ami könnyedén magába szippantja, az arra fogékony nézőt, s emellett rendkívül látványos. A humorfaktor is jelen van ami jobbára eseményhez vagy karakterhez köthető sokszor lehet nagyokat kacagni. Időnként, igen szomorú események váltják egymást, noha nem túl gyakran. A zenei aláfestéssel is nagyon odatették magukat, a készítők kis túlzással minden szereplőhöz írtak egy soundtracket, de a folyamatos muzsika is kiválóan illeszkedik az éppen zajló cselekménybe, ha kell, felemel, nevetett, vagy megsirat. Sajnos némi negatívumot is, meg kell említenem, méghozzá azt hogy nagyon sok a filler, ez nem mindig baj, mert a legtöbb kiegészíti a történetet, nem is kicsit, de sajnos számos olyan rész is akad belőle, ami sokszor visszatér "Sasuke és Itachi fejezetei, különböző karakterek szemszögéből pl. Mindezt összevetve így is toronymagasan a Naruto és Naruto Shippuudent tartom a legjobb animének amit valaha megalkottak, de ez az én véleményem. Kíváncsi vagyok lesz-e olyan ember 10-100-1000 év múlva aki képes lesz olyan történetet létrehozni, ami felülmúlja e- ezt a Fantasy, Sci-fi Kaland, Akció, Dráma, Romantikus, Thriller, Vígjáték eposzt. Majd az idő eldönti.


3. Film_Guru (2012-02-10 21:16.04) aaaaa
248-49 nél tart



2. Leah949 (2012-01-28 18:24.26) aaaaa
Hidan 1 d .. furcsálom hogy ide nem írt még senki O.o
na mindegy én az naruto shipput 50. részig néztem(tudtam nézni:\) utánna elkezdtem olvasni a mangát ^^ (naruto-kun)


1. Loretta. (2011-02-22 22:10.46) aaaaa
Azért nyitottam eszt a topikot,mert gondolom sok anime rajongó van itt.A Naruto Shippunden nincs az adatbázisba és valószínűleg nem is lesz,mert nincs hozzá szinkron.Aki szereti eszt az animét,aszt szeretettel várjuk.Itt a sorozattal kapcsolatban bármiről lehet írni.Szereplőkről,harcokról,legjobb részekről stb. de arra megkérnélek benneteket,ha egy fontos infót írtok le,vagy esetleg egy szereplő halálát,akkor írjátok elő,hogy SPOILER,így nem lesz semmi gubanc.Ha nem indul be ez a topik,nyugodtan lehet törölni :)
Nincs ezzel baj.

A topikot az Akatsuki-val kezdeném.A kedvenceimmel.Mindegyikük egy hatalmas egyéniség :) Az Akatsuki talán a legjobb és legkeményebbe harci alakulat,amit eddig animén láthattunk.Talán a Dragon Ball Z-ben,Dermesztő és az elit egysége,valamint a Csillagharcosokra tudnám ugyan eszt mondani.Ismertetem a tagokat,hátha vannak olyanok,akik szeretik eszt az animét,de nem ismerik pontosan a szereplőket.SPOILER
A 125,résznél tartok,és edddig 5 Akatsuki halt meg.

Az Akatsuki tagok.

Név : PAIN,ill.eredeti neve Nagato (Az Akatsuki főnök)
Róla : Az Akatsuki vezéreként a legfontosabb szerepet tölti be. Ő nem indul el Jinchuurikikra vadászni, viszont amikor kiszívják a Bijuukat, mindig ő nyitja meg a szobor szájait. És ahogy a legújabb mangákban ugye megjelent, egyre többet tudtunk meg róla.Régen Jiraya tanítványa volt.Egy különleges erőt birtokol.Ez az erő is a szemben jelenik meg,ez a Rin'Negan.(Leírás a doujutsuknál)Egyenlőre lövésünk sincs,hogy ez milyen fajta erő,de próbálunk infókat gyűjteni. Illetve gyerek korukban a háborúban meghaltak a szülei. Két társa lett gyerek korában: Konan és Yahiko.Ezenkívül magát egy istennek tartja, aki megváltja a világot.Konan a társa.

Név: KONAN

Róla: Konan Pain társa,és egyben gyermekkori barátja is.Az Akatsuki egyetlen női tagja.Neki is meghaltak a szülei,ahogyan Nagatonak és Yahikonak is,így hárman,összefogva árvaként próbáltak élve maradni.De Jiraya megsajnálta őket,és megtanította nekik a jutsuk használatát.Konan egy nagyon kedves lány,legalábbis Jiraya emlékei szerint,és nagyon szeretett origamizni,erre utal a jutsuja is.Képes magát papírdarabokra szétszedni,majd pillangót formálni belőle (origamival),és ezután bárkit képes megtalálni.Ezenkívül egy (valószínüleg) kék virág van a hajában.

Név : DEIDARA

A kezén lévő száj segítségével bábukat formál, és azokkal képes robbantani.

Róla : Deidara talán az egyik legkülönösebb személy az Akatsuki-ban.Imádja a művészeteket,nem is csoda,hiszen ez is hozzá járul a támadásaihoz.A tenyerein található szájak segítségével képes fegyvereit létrehozni.Csak egy kis papír kell és kész is. Legtöbbször madarakat,pókokat formál,amiket egy jutsu segítségével megnagyobbít,és azzal száll harcba.Ő egy távolharcos,az egyetlen gyengesége talán az,ha valaki közelebbről támadja meg.A múltjáról nem kerül ki semmi sajnálatos módon?legalábbis egyelőre.És sajnos meghal amikor Sasuke ellen harcol.Két társa is volt: Sasori,és Tobi.

Név : Sasori
( A Vörös homok Sasorija)Bábmester

Róla : Sasori a Vörös Homok Rejtett falujából érkezett.Ő egy bábmester,de ez elég egyszerű kifejezés,hiszen az egyik legnagyobb mester a szakmában.Kankoruo bábui is tőle származnak.Ő szintén elárulta faluját és csatlakozott az Akatsuki-hoz.Az érdekessége,hogy sosem mutatja az igazi alakját,mivel ő maga is egy báb testébe rejtőzött el.Sasori igen kistermetű és álruhájának köszönhetően van egy hatalmas farka is,aminek végén méregtüskék vannak és ezeket is igen sokszor felhasználja a harcokban.Kiskorában megölte a szüleit Konoha Fehér Agyara,de ő bábumásolatokat készített belőlük.Egy igazi gyűjtő.Az embereket,akiket megölt és értékesnek tart,felhasználja a bábui készítéséhez.Mérgei szintén nagyon hatásosak,csak a legjobb orvosi shinobik tudják megfékezni a terjedésüket.Nagyija,Chiyo és Sakura közös erővel viszont legyőzik.

Név : UCHIhA ITACHI

Róla : Itachi az Uchiha klán tagja,méghozzá ő a felelős a klán elpusztulásáért és ő Sasuke bátyja is.Az Uchiha-k között is kitűnt képességeivel.Mindenki dicsérte és csodálta,hogy fiatalsága ellenére,ilyen kitűnő eredményei születtek.De elárulta a családot, és mindenkit lemészárolt.Az Akatsuki tagjaként először Konoha-ban tűnt fel,mikor Naruto-t kereste.A Sharingan miatt félelmetes ellenfél és nagyon kegyetlen is.Kisame a társa.

Név : HOSHIGAKI KISAME

Róla : Ő a Hét Ninja Nagyúr egyike,a Köd Rejtett Falujának szörnye:Hoshigaki Kisame.Kisame-ről eddig még nem derült ki sok minden a történet során.A köd falujából érkezettés ő is tagja volt annak a bérgyilkos osztagnak, mint Zabuza.Faluját azonban elárulta,majd ezt a csoportot is,és később az Akatsuki-hoz csatlakozott.Kisame-nak van egy hatalmas borotváló kardja,amely kiszívja az adott shinobitól a chakrát.Valamint kiváló kardforgatása miatt szintén elég félelmetes ellenfél.A társa Itachi.

Név : TOBI

Róla : Nos,Tobi az Akatsuki "bolondja" Igen ügyetlen és vicces,viszont nagyon illedelmes.Zetsu által került be az Akatsuki-ba.Néhány feltételezés van arról,hogy talán ismétlem,TALÁN Ő Obito Uchiha.Bizonyíték lehet rá,hogy a haja hasonló,mint Obito-é volt.Akkor még a maszkja is csak a jobb szemét mutatja,mivel Obito a bal szemét odaadta Kakashi-nak.De ahogy mondtam,ez csak feltételezés, de azt állítja,hogy Uchiha Madara ereje az övé.Ráadásul Painnal való beszélgetése alatt nagyon úgy tűnhet,hogy ő irányítja Paint is...na de akkor, ki a főnök?! (Ez később kiderült)

Név : ZETSU

Róla : Igen furcsa szerzet.Sokat nem tudni róla,de egy biztos. Kannibál.Ő eszi meg azokat a halottakat,akik az Akatsuki-nak segédkeztek,de meghaltak...Illetve egybe tud olvadni a növényekkel és a földdel,így Ő az Akatsuki kéme is.Sasuke és Naruto harcát is személyesen ment el megnézni!

Név : HIDDAN

Róla : Hidan érdekes egy figura, egy különös vallás folytat,ami a harcot,a gyilkolást,és a pusztítást szereti.Egy 3 ágú "kasza" a fegyvere,amit eldob,de a fegyverre van egy kötél erősítve így azzal vissza húzza magához,valószínűleg ezért Ő az Akatsuki-ban a leglassabban támadó.A társa Kakuzu.Később "meghal",Shikamaru "öli" meg.Eltemeti egy mély "üregben" az erdejükben,de a fickó halhatatlan.

Név : KAKAZU

Róla : Régen fejvadász volt.Az Akatsuki-ba való lépése után se hagyta fel a fejvadászkodást.Különös figura,mert egyszerre 5 szive is lehet.A még élő ellenségeiből kitépi a szivüket és magába olvasztja valahogy.Valamiféle különös "madzagok" tartják össze a testét,mert képes leválasztani a karjait és minden egyebet magából,de közben csatlakozva van a testéhez.Hidan a társa.Később meghal,Kakashi és Naruto ölik meg.


Név : OROCHIMARU

Egykori tag.A Naruto első része előtt,10 évvel hagyta ott az Akatsukit.Mikor nem választották meg a negyedik Hokagenek tovább foglalkozott a tiltott technikák kifejlesztésével.Aztán elhagyta Konohát és csatlakozott az Akatsukihoz.Sasori partnere volt ez idő tájt.Megirigyelte Itachi erejét és elhagyta a szervezetet,ám magával vitte a gyűrűjét is.Nem sokkal később hozta létre a Rejtett Hang Falut.Sasuke Ölte meg.



Kapcsolódó fórumok

Most akkor sasuke buzi?xDDezső69, 2024-04-22 15:15483 hsz
VéleményekTörölt felhasználó, 2024-02-01 19:53819 hsz
Naruto ShippudenTörölt felhasználó, 2022-07-31 19:279 hsz
Japán vagy magyar verzió?Shinzoku Bán 伴 俊.., 2021-12-07 22:01130 hsz
ShippuudenCygnet, 2020-05-01 13:296 hsz
Ki Uchiha Madara valójában?Kitti454, 2018-02-19 18:4812 hsz
Gaara fanok ideKitti454, 2018-02-19 18:4613 hsz
Kit bírsz a legkevésbé?Kitti454, 2018-02-19 18:45155 hsz
Ki a leghelyesebb pasi?Kitti454, 2018-02-19 18:38321 hsz
Hinata és Naruto?Kitti454, 2018-02-19 18:3714 hsz

Összes Naruto fórum (49 db)
 
Naruto adatlap
Eredeti cím: Naruto
Évszám: 2002
Szereplők: Nana Mizuki, Kentaro Ito, Yasuyuki Kase, Koichi Tochika, Akiko Koike

További információk


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk