Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Szólíts a neveden
- HBO, 03:51
Fantomszál
- HBO3, 03:51
Túszjátszma
- Film Café, 04:10
Nem beszélek zöldségeket
- Mozi+, 04:50
Fecskék és fruskák
- Mozi Klub, 05:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Shirley MacLaine (90)
Djimon Hounsou (60)
Glenn Morshower (65)
Cedric the Entertainer (60)
Aidan Gillen (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Keresek egy Filmet, de nem tudom mi a címe segítene valaki?
Veszedelmes partvidék - Vélemények
Asszociáció
Maggie - Az átalakulás - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Colombiana aaaaa
Jefferson White aaaaa

 

Fórum - Biutiful - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3 4 5
134. Kittentyű (2023-04-01 18:09.26) aaaaa
Újra néztem ma, nálam még mindig 5 csillag. Javier Bardem játéka zseniális, imádom bármit el tud játszani.


133. Kittentyű (2014-10-25 23:03.28) aaaaa - (válasz Dobsony 132. hozzászólására)
Ezt én sem értem.



132. Dobsony (2014-10-24 21:03.28) aaaaa
Igazi férfias művészfilm. Mit értek ez alatt? Egyrészt,h férfi létemre erősen megkönnyeztem,másrészt egy férfi drámáját követi nyomon a film. Aki brutál férfiasan próbál úrrá lenni a nyomorán,a betegségén.Maradandó alkotás,amit évek múlva se felejtünk el. Egy valamit nem értek,ez a film hogy a viharba nem kapott Oscart. Nem jó összehasonlitás,de ez a mű jobb,mint a Belső tenger. Nem attól sajnálom,de a Biutiful nagyon megérdemelte volna.


131. Kittentyű (2013-04-17 02:10.11) aaaaa
Megint megnéztem, továbbra is 5*-os film.


130. Kittentyű (2013-02-06 14:45.36) aaaaa
Innen letölthető:
*****

* Automatikusan eltávolított tartalom.


129. Kittentyű (2012-11-21 00:39.37) aaaaa
Kőkemény dráma Javier Barden zseniális alakításával. A vége nagyon megható volt, picit el is sírtam magam rajta.


128. Independence (2012-09-29 23:52.32) aaaaa
Életre szóló filmélmény, jórészt az itteni hozzászólások miatt néztem meg..., szerencse, hogy beleolvasgattam ebbe a topikba.

Nem írok életről, halálról, leírtak itt már mindent, nem tudnék mit hozzáfűzni, maradok a személyességnél...

Jártam Barcelonában, kétszer..., kóborló tudatlan turistaként, megfogott a város hangulata, az azúrkék tenger, a darukkal körbevett mindig épülő, de soha el nem készülő Sagrada Família, a Pueblo Español szűk utcácskáiban való sétálgatás, a La Rambla, az elém terülő város varázsos látványa a Montjuic hegy tetejéről, a soha sehova sem siető, végtelenül barátságos katalán emberek vendégszeretete, bikaviadal a nagy arénában, igen tudom véres, és mégis megfogott, lehet többet nem ülnék be rá, de egyszer látni és hallani az önfeledt "ollézást" egy-egy bátor és zseniális manőver láttán, látni a hatalmas fújtató állat és a hozzá képest oly gyenge ember küzdelmét, érdekes volt, tetszik vagy sem, egy kultúra része ez is, elítélhetjük persze, csak minek..., végigbuszozni a városon, és elszórva látni Antonio Gaudi különlegesen fantáziadús tervei alapján készült épületeket..., imádtam Barcelonát, az egyik legkedvesebb városok egyike, hol valaha volt szerencsém megfordulni.

Azt az arcát láttam persze, amit minden turista, minden világváros kétarcú, Barcelona sem kivétel ez alól, nem voltak soha illúzióim, sok helyütt jártam, volt, ahol láttam a sötétebbik oldalt is.

Szép emlékek, talán soha nem jutok el többet oda, és mégis, ezután, már nem kizárólag a fejem rejtekében bujkáló szépséges képfoszlányok idéződnek fel, ha a katalán fővárosra gondolok, hanem Uxbal csodálatosan egyszerű, lehangolóan szomorú, mégis életre tanító története.

Nem érzem ezt igazán "művészfilmnek"..., oly eszköztelen, egy életút befejezése, néhány hét története, nyersen, mégis mennyi lélekkel és szépséggel elmesélve.

Mostanában szentimentálisabb vagyok..., a kislány és Bardem jelenete a fürdőben, könnycsordító, minden hibájával együtt egy "jó ember" búcsúzásának kezdete..., bámulatos Javier Bardem játéka, vagyis..., nem is játszik, csak megél, átél.

Aki teheti nézze meg, majd az utolsó képkockák lepergése után, a könnyeivel küzdve merengjen el azon, hogy mindezek ellenére, az élet mégis szép, néha kegyetlen, néha szívtelen, néha elvesz, néha fáj..., de szép.

Én is győzködöm magam erről minden nap..., és mostantól, ha nagyon kiábrándult vagyok, eszembe fog jutni Uxbal...


127. Luca.ildy (2012-08-26 03:47.53) aaaaa
[link]


126. HMáté33 (2012-05-13 22:09.23) aaaaa
Egy igazi, hamisítatlan hangulatú művészfilmet pakolt le elénk a Biutiful-lal Inárritu. Szerencsére még a befogadható fajtából van, bár hossza miatt nem árt kipihenten neki állni, és figyelni, nehogy elsikkadjanak azok az értékek, amiket a mozi közvetít.
Amit Javier Bardem művel, az valami fantasztikus, szinte egyedül van jelen a vásznon, nagyon mély, nagyon nyomasztó, nagyon életszagú a film, az ő játéka pedig tökéletesen alkalmazkodik mindehhez. Kivételesen őszinte hangot üt meg ez a mű, már-már fájdalmasan őszintét, és bár a kedvenceim közé nem emelkedett, kár lenne vitatni, hogy egy nem hétköznapi alkotásról van szó, ami nagyon fontos emberi dolgokról beszél, vannak érzelmi csúcspontok is, és bár egy nagyon egyedi, művészies filmnyelvet beszél, mégsem túl elvont, hanem befogadható, és ha odafigyelünk, szívünkbe zárható.


125. Jason13 (2012-03-31 10:36.22) aaaaa
Rég vágott már úgy padlóhoz film,mint Inárritu Biutiful-je.Ahogy bemutatja Barcelona sötétebbik oldalát és emellett elmeséli Uxbal szomorú történetét,az valami elképesztő.
Nincs rózsaszín cukorszirup és giccs,viszont van lepusztult képi-világ,nyomornegyedek,omladozó házak és egy férfi,aki utolsó hónapjaiban megpróbálja elérni azt,hogy gyermekei épségben felnőjenek,emellett pedig ügyes-bajos dolgait is szeretné megoldani.
Amilyen tempóban elindul a film,ugyanolyanban fog véget is érni,itt nincs eszeveszett pörgés és rohanás.A cselekmény szép lassan csordogál előre,aztán pedig véget ér a befejezésben,ami nem tartogat fordulatot,sem drámai csúcspontot,egyszerűen bekövetkezik az,aminek be kell.
De mégis ez az egész remekül van elmesélve.Persze,miután az ember felkel a képernyő elől,nem fogja elönteni végtelen boldogság,viszont kapni fog egy olyan élményt,amilyet csak kivételes mozik adhatnak meg a nézőknek.
Lehetne még ragozni a dolgokat,de én inkább gyorsan összesíteném,mire számíthat az,aki leül ezen darab elé: nagyszerű alakításokra,élen Bardemmel,aki simán megérdemelte volna itteni jelenlétéért az aranyszobrocskát,rendkívül drámai hangulatra,lepusztult helyszínekre és minimalista,de csodaszép zenére.
Nem egy habkönnyű alkotás ez,sőt,sokak gyomrát megülheti,de én mégis csak ajánlani,mert sok agyatlan popcorn/látványfilm mellet azért néha érdemes minőségibb,színvonalasabb műveket is szemügyre venni,ez pedig megérdemli ezt.


124. 1zsuzska (2012-03-27 10:13.24) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 121. hozzászólására)
Ez nagyon szép volt, Szamuráj, méltó a fimhez....


123. Anitabagwell (2012-03-26 20:10.50) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 121. hozzászólására)
Nagyon örülök, hogy megnézted, vártam már az írásod! :)


122. Menrot (2012-03-26 16:01.39) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 121. hozzászólására)
Uxbal esetleg emlékeztet valamiben a személyedre Szamu?(pozitív értelemben elsősorban)


121. Az utolso szamuráj (2012-03-26 14:59.55) aaaaa
Beszéljünk hát életről és halálról.
Azt hiszed,ezek nem tartoznak össze,az egyik a pozitív a másik a negatív oldal?Oh....nem.Szerves részei egymásnak és mint szerelmesek gabalyodnak MINDEN lény sorsában.Megszületünk...s meghalunk,de ami számít,hogy éled meg a köztes dolgokat.
Hibázunk.Tartják,Isten saját képmására teremtett minket,én azt tartom,-mivel számomra a vallás nem ér sokat-akkor Isten nem hibátlan.Vagy...velünk történt valami,de akkor miért nem reparál meg???Mi,emberek erre képesek vagyunk,ha valami fontos nekünk,legyen az egy baba lába ,egy kisautó lejött kereke vagy...emberek sorsa.Sajátunké vagy akit szeretünk.
Hibázunk.Tudom.Én is rengeteget,többet,mint kéne.Élek egy metropolisban,gyarló vagyok és önző,de van szemem a jóra és szépre,és van szívem a nemesre.Van kit szeressek,és van,ki szeret,és én is azt szeretném,mi több,akarom,hogy ha bevégzem,ő és ők emlékezzenek rám.
S ne hibáimra,örültségeimre,túlfűtöttségemre,sose csilla...Csak szépre,esetleg gyönyörűre.
Barcelona,voltam ott.Láttam,hány nép van egy olvasztókehelybe beledobva,de sose gondoltam komoran bele,ezek milyen viszonyban vannak egymással.Mit jelent a kihasználás,mit jelent valakiket,alvásért és némi ételért dolgozó embereket használni,mit jelent fillérekből tengődni távol otthonodtól,nyomortelepeken élni,ahol a szomszédtól egy függöny választ el,úgy nevelni gyereket,hogy annak nem tudsz mindent megadni,lóg rajtad mint egy kis majom,rendőrt lefizetni s félni mégis,azok elkapnak s bekaszliznak...turistaváros és annak gyönyörű,de szállj alá a pokolba,és tud meg,mi van mögötte.Benne és alatta.Hogy él esetleg az utcai árus,aki a templom képét eladta neked vagy az a füves pali,akin átléptél az egyik kapualjban napszemüveged jótékony rejtekében.
Iñárritu története ide visz le,a nyomor mindenhol ugyanaz és mégsem,a szegénység mindenhol ugyanaz és mégsem,a kurva mindenhol ugyanaz és mégsem és a család mindenhol ugyanaz...és mégsem.A szépség eszköztárával vékonyan felszerelkezett feleség,akit dug főszereplőnk testvére,elveszik ebben az életadta pokolban,kínai munkások fulladnak meg,mert spórolni kénytelen?? Uxbal és maga a férfi is haldoklik,mint az az egész szemétdomb és trágya,ami lélegzik,szennyet és szenvedést köp a világra,életeket tör ketté vagy vesz el,de agóniája hosszabb és régóta tart,mint e sorok írója csak sejtené...talán míg vagyunk a Földön és lesz különbség köztünk,bőrszín és életszínvonal kérdésében.
Mert ez a két dolog fontos ám,főleg a második,úgy rendezkedtünk be ezen a világon...
Élj hát,míg megtudod,halálos beteg vagy,s döbbenj rá lassan,mi a valóban fontos a világon.Vízelj véreset és járj ,élj pelenkában,mint apám élete utolsó másfél évében,talán ezek bűneid súlya.Talán ez a megtisztulás,az erkölcsiség útja,hogy bűntelen lépj át ...hová hiszed hogy mész vagy az ateisták szerint csak megszűnsz.Mindegy,ez most itt mindegy....s mégsem,nem tudom,nem tudhatom.
Próbálj túlnőni hibáidon,ha teheted,segíts életeken.Próbálj segíteni magadon,legyen felelősségérzeted,bárki felé,kinek sorsába valahogy beleszólsz.Ez...ez roppant fontos,hajlamosak vagyunk ezen átlépni,cinikusan elmosolyodni rajta,de hibázunk ha ezt tesszük.
Gyerekeink...ők meg a legfontosabbak,mindennél.Egy mosolyukba bele lehet szeretni,egy nevetésük szebbé teszi a világot köröttünk és fájdalmuk meg bánatuk arra ösztönöz,hogy addig küzdjünk míg újra vigyorogjanak,ezáltal mi is energiát kapjunk...ők hatnak ránk.Néha fárasztó,néha nehéz,de rájöttem,egy szülő legfontosabb feladata kölykei boldogságának biztosítása,értve ebbe mindent.
És szeresd őket,meglátod,megéri,már ezt is tudom.Ez pedig nem helyfüggő.
Erről...asszem,erről szól a film,hogy egy addig bűnben élő ember-a mindig hibátlan Javier Bardem,aki itt a jobbnál is jobb-képes vajon élete utolsó heteiben ,midőn megtudja,hogy közel a vég,változtatni sorsán,megtudja jobbítani a körülötte élők és számára fontos emberek életét,a sok felfeslett sorsszálat be tudja fűzni a nagy pulóverbe és képes úgy elmenni,hogy gyerekei emlékképe pozitív legyen róla...ez talán első pillanatban önzőnek tűnhet,meg ugyan minek,én mégis úgy vélem,fontos.
Ezt az a momentum meséli el,mikor Uxbal vére úgy kapaszkodik szülőjébe,mintha sosem engedné el:megrázó,intim pillanat,és valahol szép.Nem,nem is ez a jó szó:gyönyörű.
Mint ez az alkotás.
És ehhez nincs köze az életszerű és profin a képünkbe tolt mocsoknak,tönkrement kapcsolatoknak meg az utca farkastörvényeinek.Vagy a látomásoknak,amik valahol néha kilógnak a képből.
Bár ebben a kérdésben (is) tudatlan vagyok,de magam hiszek abban,úgy könnyebb meghalni,ha amit úgy hiszünk,nincs befejezve,vagy javítani kéne,azon megpróbáljunk segíteni.Nehezebb,mint a fent említett baba lába vagy kisautó kereke,de többet is ér a szerelés gyümölcse.
Ha szerencsém lesz,vagy dolgozom rajta,meglesz az én lehetőségem is,kicsit persze....odébb.Még van dolgom,azt hiszem.
Remélem.

Ez a film meg...tényleg gyönyörű.Telepakolva mindennel,ami fontos.
Mégha nem is szájbarágós,hanem tudod,olyan...Iñárritu-s.


120. Anitabagwell (2012-03-25 18:48.43) aaaaa
És míg élek nem felejtem el, hogy volt a premierre jegyem...:D


119. Anitabagwell (2012-03-25 18:46.36) aaaaa - (válasz Törölt felhasználó 118. hozzászólására)
Helyes!:) Közzétettem én is. Hogy aki tudja nézze meg, mert ekkora alakítást nem mindennap lát az ember!


118. Törölt felhasználó (2012-03-25 18:42.05) aaaaa - (válasz Anitabagwell 117. hozzászólására)
enyhén szólva meglepő. én sem fogom megnézni szinkronosan, de már közzé lett téve a facebookon, nézzék meg minél többen!:D


117. Anitabagwell (2012-03-25 18:39.40) aaaaa - (válasz Törölt felhasználó 116. hozzászólására)
Ugye?! Rotterdamban élő barátnőm szólt, hogy "nini" :D Teljes a döbbenet...
Én magam szinkronnal nem nézném meg semmi pénzért, sőt még csak felirattal sem néztem meg soha... de akik nem tudnak spanyolul annyira / nem szeretnek olvasni / nincs pénzük megvenni a DVD-t vagy nem is akarják....:D Azok is meg tudják ma nézni!
Ahhh, elfogult vagyok, de nagyon kötelezővé tenném! :D


116. Törölt felhasználó (2012-03-25 18:37.39) aaaaa - (válasz Anitabagwell 115. hozzászólására)
aztabetyárját!


115. Anitabagwell (2012-03-25 18:17.26) aaaaa
Hogy hogy leadja az m1??? szinte hihetetlen!!

Ma 22:25, m1

[link]


114. Törölt felhasználó (2012-03-25 00:50.01) aaaaa
a "semmi extra" talán túlzóbb.


113. Gabroca (2012-03-24 23:16.18) aaaaa - (válasz Andras1945 112. hozzászólására)
Ez azért túlzó, talán megemlíthető, de semmi extra.


112. Andras1945 (2012-01-22 01:01.00) aaaaa
Egyszerűen zseniális. Az utóbbi évek egyik legjobb filmje!


111. Bongos (2012-01-21 22:12.30) aaaaa - (válasz Törölt felhasználó 106. hozzászólására)
Csodálatos megfogalmazás!!!!Ez igen!!!!


110. Bongos (2012-01-21 22:10.44) aaaaa
Egy újabb szenzációs szerep Javiernek!!!!Zseniális a pasi!!!Kitűnő film!!!!


109. Gerbo777 (2012-01-20 19:42.42) aaaaa - (válasz Kovbojka 102. hozzászólására)
Stephen King-en sírni? :O lol xD


108. Civeto (2011-09-22 18:08.12)   - (válasz Törölt felhasználó 107. hozzászólására)
Ezt nagyon jó, hogy feltetted! - Amúgy a film nagyon tetszett- nagy hatással volt rám.
És a mellékelt jelenet is nagyon megragadott a filmben:)


107. Törölt felhasználó (2011-09-17 16:32.49) aaaaa
Uxbal néhány másodpercre kiszakad a valóságból amíg a madarakban gyönyörködik:
http://www.youtube.com/watch?v=N7DNRWn30YQ



106. Törölt felhasználó (2011-09-15 17:16.02) aaaaa
Uxbal Barcelona rideg, lepusztult és szennyel teli negyedében próbálja felnevelni 2 kisgyermekét. Becsületes munkája nincs, a városban illegálisan tevékenykedő külföldi nemzetiségek és rendőrök közötti hidat képviseli drót formájában. A szüleit már régen elvesztette, testvére elzüllött, erkölcstelen, akárcsak a neje, kivel érthető okokból nem él együtt. Ezzel a családi háttérrel tudja meg Uxbal: rák emészti belülről, már csak hónapjai vannak hátra. Fennmaradó idejében szeretné gyermekeit biztos kezekbe juttatni, már amennyire lehetséges.

Inarritu filmjeiről tudjuk, nem éppen vasárnap délutáni limonádék, többnyire bő 2 órán keresztül vetít vászonra emberi sorsokat. Méltán elismert produkcióiban eddig a cselekmények több szálon futottak, ám ezúttal Arriaga kollégája nem segédkezett, így legfőképp ő maga írta meg a screenplay-t. A különbség érezhető, nincs párhuzamos történés, a forgatókönyvbe nem bonyolódunk bele, ugyanakkor precíz, néhol sokkoló. Szégyenkezésre nincs oka a rendezőnek, jól kivitelezett eseménysorokat fabrikált össze. A narráció és a kamerakezelés odahelyezi a nézőt a helyszínre, a számos tükörből valós illusztrációba való áttűnés, valamint a tükörkép időnkénti „késése”, elcsúszása, amely elméjének az elszürkülését támasztja alá, több mint zseniális. Ami a muzikális oldalát illeti, a 2010-es felhozatalban a 127 óra és A király beszéde között személyes virtuális dobogóm 2. fokán foglal helyet a Gustavo Santaolalla által kép alá hegesztett többnyire melankolikus és gyönyörű zajkompozíció. Nem egy véletlenül jól sikerült filmzenéről van szó, Inarritu korábbi filmjeinek sikereihez bőségesen hozzájárult a dalszerző, aki mellesleg többek között Eddie Vedder mellett is segédkezett már, konkrétan az Út a vadonba című remekműnél.

Egy elkeseredett, magára maradt apa végleges, hosszúra nyúlt agóniájáról, sorssal való küzdelméről (is) szól ez a film, ám közvetve több gondolat szorul néhány másodpercébe, mint 15.937 Ezel és Seherezádé részbe együtt. Ahogy a mű díszpillangók lógnak mereven lefelé az elfeketedett, ütött-kopott nyomasztó és otthontalan betonplafonról bezárva a barátságtalan szobába, ahogy a gyárkémény megállíthatatlanul engedi ki magából a mérgező fekete füstfelhőt és sötétíti el a horizontot melybe beleszállnak a madarak, ahogy a hatalmas víztömeg hullámzóan veti partra néhai emberek tucatját. Raktárházba állatok módjára bezsúfolt ázsiaiak illegálisan üzemeltetnek hamisítványokra specializálódott táskagyárat, majd az afrikai bevándorló feketén próbálja eladni az utcán, amit persze csak úgy tehet meg, hogy lefizeti a helyi katalán rendőröket. Ezt nevezik globalizációnak. És mindezt miért? Az embertelen körülményekért. Mert legyen inkább földönfutó világjáró az ember, mintsem együtt aludjon nap mint nap 25 másik emberrel egy kis méretű épületben elképesztően demoralizáló környezetben. Szemtanúi vagyunk az euro kötegek vándorlásának, látjuk mekkora befolyással bír. Véleményem szerint a karmester tudatosan szerepelteti ennyiszer a túlhatalmasodott tárgyat, ami magába nyelte az egész civilizált emberiséget. Intravénásan pumpálják belénk a negatív és valóságos világképet. Bár Inarritu-nak köszönhetően testközelből kapjuk a lelombozó élményeket, úgy érzem az egész az élni akarásról és morális értékek fontosságáról szól. Pénzfertőzött emberekkel van bekerítve minden, de vannak, akik szerint akadnak fontosabb dolgok. A Biutiful-ban ezt a személyiségtípust egy szenegáli bevándorló dada testesíti meg, aki leléphetne csecsemőjével és egy raklap pénzzel, de ő marad, és kinyitja az ablakot a sötét szobában hunyorgó Uxbal-nak. Beengedi a fényt. Ő az egyetlen felnőtt a főszereplő sajnálatra méltó életében, aki tudja még mik az alapvető erkölcsök. Talán maga a főhős sem tudja már. Ilyen helyzetben, nem csoda.

Az alkotók tisztességes munkát végeztek, nem elfelejtendő darab. Ehhez bőségesen hozzájárul Javier Bardem játéka, aki méltán kapott Oscar jelölést. Hihetetlen flexibilis arca van, elég csak megnézni az előző filmjeiben alakított karaktereit, többnyire teljesen más személyiségeket formált meg. Ha kell vicces, jóképű, rémisztő vagy éppen haldokló. Színész.

A játékidő alapján ugyan nem sorolhatjuk a rövidfilmek közé, de az unalmas kategóriától még távolabb áll. Nincsenek csavarok, nincs katarzis, csak egy sorozat tragédia és egy nagy adag remény.
What is it over there?


105. Zöldibaba (2011-09-10 16:49.23)  
Tegnap megnéztem. Javier Bardem a legjobb választás volt erre a szerepre, senki más nem tudta volna ezt így eljátszani. Volt benne 1-2 jelenet, ami nagyon szíven ütött. Az utolsó 20 percet végig bőgtem. De mindezek ellenére nálam nem überelte a Bábelt, vagy a Korcs szerelmek-et. Talán még a 21 gramm-ot sem. Ennek ellenére 5/5 pont. DVD-n ott lesz a helye a gyűjteményemben.


1 2 3 4 5

Kapcsolódó fórumok

VéleményekKittentyű, 2023-04-01 18:09134 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk