Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A séf
- Moziverzum, 05:50
Bajkeverő majom
- Minimax, 06:00
A panamai szabó
- Film Café, 06:40
Börni, az eszelős temetős
- Filmbox Plus, 06:45
Charleston
- Film+, 07:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Clint Howard (65)
Andy Serkis (60)
Derzsi János (70)
Jessica Lange (75)
Crispin Glover (60)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Örömködő topik - közkívánatra!
Dűne: Második rész - Vélemények
2022-es választás
S. O. S. Titanic - Vélemények
Az ördög ügyvédje - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Álmatlanság aaaaa
Michel Galabru aaaaa

 

Fórum - Szex a neten - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

21. Vmiso (2019-01-19 06:08.06)  
Remek téma, és sikerült is jó filmet csinálni belőle.
Pornó, cicik, maffiózók, pénz, hatalom, ezek körül forog a film. Tehát piszok szórakoztató:)


20. Emylio (2017-09-21 04:24.12) aaaaa
Nem volt túl erős, de hajnali kettőkor megtette.



19. Pocsolya ugró (2017-03-25 22:43.43)  
Az a kacsacsőrű emlős csaj lenne a főszereplő?


18. Nightspeed (2012-08-13 12:58.36)  
Elég gyenge film tele van trágár beszéddel, de azért egyszer megnézhető nem több!

Viszont a pornós csaj beszólása tetszett, amikor azt mondta, hogy az én puncim szűkebb, és finomabb :)


17. Sötétszív (2012-03-05 00:38.45) aaaaa
George Gallo filmje az Internetes pornóiparban játszódik. Nem sok jóra számítottam, de igazán jól sikerült egy film. Rade Sherbedzija, és James Cann mellett Luke Wilson, és Jacinda Barret is remekül játszották szerepüket. Egy remek film, egy kőkemény, kíméletlen világról. Senki ne hagyja ki, mert tényleg megéri megnézni!


16. Hun.DiZaG (2011-11-13 09:43.25) aaaaa
Elég későn figyeltem fel erre a filmre, pedig közel kiváló! Luke Wilson egyre viccesebben néz ki, mikor bevágták a 80-as évekbeli részt, felröhögtem! 50 éves De Niro-nál hitelesebb volt a 28 éves kori előzmény.

10/8.5


15. Az utolso szamuráj (2011-09-22 15:05.54) aaaaa
Több nevet természetesen megváltoztattak.De cefet jó film volt,néha Fincher későbbi mesterműve is bevillant.
A férfiak rejszolnak:igaz.Hihetetlen sokat gondolnak a szexre:nagyon igaz.Kapaszkodjanak meg a hölgyek,a hetero pasik mintegy száz százaléka szó nélkül megbaszná szinte az összes,az útjába kerülő csinosabb nőt,ha annak nem lenne semmi hátulütője,azaz nem tudná meg a feleség,barátnő,és nem kéne félni attól,hogy a másik fél utána komolyabb kapcsolatot akar.Ha lát a tv-ben valami erotikus jelenetet uram bocsá,pornó-t,áll a zászló,és néha azon felbuzdulva lövi tele társa száját-bukszáját.
Dőreség lenne tagadni:így működünk.Többeknél kiverheti a biztosítékot,attól még igaz.
Persze,marhaság lenne a férfiakat csak eszerint látni-megítélni:igenis,fontos nekik a család,srácaik,házakat terveznek,segítenek bevásárolni,idős néniknek átadják a helyet ,állatokat mentenek és jó néhánynak jó a humora(langyi most még véletlen se bólintson egyetértően,a legnagyobb kivétel a fórumon)A pornó legfőképp nememre támaszkodik-persze,a nőket is érdekli,bár ezt kevesen ismerik be-épp ezért az online pornó nézegetés leginkább a férfiakat szólítja meg.
A pornó az a dolog,amiről többen többféleképp morognak,mindenesetre létező valami,és aki baszott már életében,tudja,nagyjából ugyanaz,csak kamera előtt(a szüzikék kedvéért)Vannak persze durva változatai-az állatosokért,pedofilért pláne fejletépés!!!!-de én úgy vélem,szükséges bizony,mert inkább kiverje valami idióta a farkát rá,minthogy erőszakkal tegyen valakit magáévá,illetve lehet belőle ötleteket meríteni,és a kiegyensulyozott szexuális élet mondjuk nálam a lélegzéssel egyenértékű.
Nomost a pornó hogy mint üzletág,mennyire fontos,elég annyi bizonyíték,az,hogy előbb a VHS,később a DVD formátum terjedt el,és nem más versenyzők,-pedig voltak jó páran-az annak köszönhető,hogy a pornószakma filmjeit ezen adathordozón jelentették meg,ezek mellé tették le voksuk a gyártók-forgalmazók.A Blue Ray már neccesebb ,bár sok pornó jelent meg így,de a kék lemeznek némileg betett valami olyasmi,amit úgy nevezünk,világválság.
Tehát,amíg faszverő pasik,illetve önmagát ujjazó nők lesznek,a pornó élni fog,sőt,párosban,többesben se rossz őket lefigyelni,ha ugye....
Igaz történet,szólnak az elején,és hihetetlen jó a felütés,gyors,pergő képek és lüktető információáradat.A történet tartogat jópár meglepetést,eszméletlen jók a karakterek,-nomeg,életszerűek-és a humor bizony éjfekete,néha hangosan felröhögtem(és emiatt többeknek érthetetlen is lesz,de Rob Schneider még nem a viccek végállomása)Ahogy megyünk előre a történetben,főhősünk -Luke Wilson kiváló!!-egyre inkább merül el a mocsokban,ami persze izgató,izgalmas és csábító,de mint minden ilyen történetben,a hóhért sokszor akasztják.A film ékes bizonyíték arra,hogy egy nedves pina és egy tövig dugható popsi bizony el tud távolítani feleségedtől is,már csak újdonsága miatt akár,de azért ugye akik értik,miről beszélünk,1-2 gyerek után az asszony már nem úgy nézz ki,mint régen,tudod,mire hogy reagál,hogy élvez el...unalmas,na,tegyük hozzá,lehet mi is számukra,miért ne??Ez oda-vissza pattogó labda.
Mindenesetre,a film tanulsága az,amit több nő elvárna,de lehet,a valóság is ez volt.Szex hosszú távon és család...nehéz dolog,én magam pedig sose hittem a hűségben.Persze,most többek haragját kiválthatom,de mert valaki esetleg félrekefél-legyen nő avagy férfi-az még nem azt jelenti,nem szereti párját,azt meg pláne,hogy kölykeit,mert az bizony egész más kávéház.Csak hát....kis hazánkban kockafejűen lehet csak gondolkodni erről,a szex többeknél tabutéma és a társadalom elítélően tud ránézni egy tagjára ha az félrebaszott és kiderült,mialatt viszont a celebfélrelépéseket meg a Való világ "kint van a párom,de belémakadt a farka idebent" kis játékokat meg vigyorral figyeli és éhes az új hírekre.
Nos,ezért van a gálám tele többekkel,kétarcú világ ez kérem.
Hogy a francért fakadtam ki...mindegy:))A film elképesztően jó,talán a vége felé ül le picit,és jön az amcsi család toposz,de gyorsasága,szókimondása és tempója,no meg a színészei ezt feledtetik.Persze,csúnyán beszélnek benne,néha mocskosabban,mint ahogy én ide-szándékosan-írtam,de ez egy ilyen világ,pornózni meg ritkán Nobel díjas csajok és pasik mennek,dugás közbe meg ki az,aki néha nem beszél mocskosan???
Én azt mondom,amit Wilson karaktere mond:többen,akik esetleg támadják az ilyen dolgokat,igenis valahol irigykednek is,hisz van némi szabadság abban,hogy bármit,bármikor,diványosztás,nagytüdejű csaj nyeli be az apatejet hogy aláírja a szerződést...szóval,csábító.Nem mondom,hogy erkölcsös,hogy jó,azt se,hogy így kell lennie,de...csábító.Mint minden,ami rossz,vagy szentfazekak annak mondják.
Ez a film viszont nagyon begyere,néha cinikus,néha elgondolkodtató tartalommal.Persze,és az élet fintora no meg az érem másik oldala,legyél bármennyire mélyen valamiben,süllyedj akármilyen fertőbe,a gyereked...az a gyereked.(Mégha itt véletlen mást is rabolnak el helyette,DD)És mindennél fontosabb.
Lám,ebben se hazudott a film:))


14. Comarca Lagunera (2011-09-11 16:49.48)   - (válasz Comarca Lagunera 13. hozzászólására)
az egész arra jó csak, hogy bánts engem, vele foglalkozz, és engem egyszerűen hagyj most békén, egy cseppet sem tisztelsz, megértem, hogy nagyon nagy a bánatod, de velem ezt nem teheted, nem próbálom elmagyarázni, milyen érzés ez, mert saját magaddal vagy úgyis elfoglalva, de nem értem, hogy valaki, hogy engedheti meg magának, hogy valakit igy megalázzon, sosem fogom megérteni


13. Comarca Lagunera (2011-09-10 14:40.42)  
a dudák, a felálló farok, meg a tömör gyönyör egyedülálló istennő legalább őszintének tűnik, persze kérdés, hogy kit érdekel...a többi hazugság meg olyan átlátszó, hogy a kétszinűség másodperes szinváltó, ezt csak igy megjegyzem, egyébként ugyanaz, mint előzőleg, felesleges.


12. Jason13 (2011-09-10 12:08.02) aaaaa
Szórakoztató kis film ez,az egyszer biztos.Amit itt láthatunk,az nem más,mint egy újabb " magasról a mélybe zuhanós " sztori,mely hiába nem eredeti,tartalmaz pár kellemes fordulatot.A karakterek nagyon el lettek találva,nem mellesleg igencsak jó színészek keltették őket életre.A betétdalokra sem lehet panasz,mind passzol a film hangulatához,de Brian Tylernek sem kell szégyenkeznie.Az ő muzsikái is igen jók lettek.
Negatívumként nem sok mindent tudnék felhozni,talán csak azt az egy dolgot,hogy Luke Wilson eléggé unszimpatikus volt számomra.Nem a karaktere,hanem inkább maga a színész,sose bírtam,itt se nyerte el a tetszésem.
Sebaj,mivel az összkép így is jól összerakott,kisebb fordulatokban gazdag szórakoztató mozit rak ki.Érdemes megnézni!


11. SherlockHolmes (2011-08-26 18:46.02) aaaaa
szerintem szörnyű film, a Titanicban több poén volt, mint ebben

akit nem érdekel a drogos trágár beszéd az meg ne nézze!!!


10. Will Hunting (2011-08-16 11:50.59) aaaaa
Látom a legtöbben úgy vannak ezzel a filmmel, ahogyan én voltam a megnézés után, azaz pozitívan csalódtak benne! A készítők tényleg érdekes történetet hoztak össze, amin lehet neveti (nálam az első húsz perc miatt 4 csillag) és izgulni is, és ahogyan azt már előttem is megfogalmazták, van benne egy nagy adag "tanulság" és egy kis társadalomkritika is.


9. Gend (2011-08-08 23:15.42) aaaaa
Jobb híján néztem csak meg de pozitívan csalódtam! A magyar címe nem igazán szerencsés, magam is más típusú filmre számítottam. Végig lekötött és egyébként is kedvelem az igaz történeteken alapuló filmeket, szóval csak ajánlani tudom!


8. Noname 23 (2011-08-04 17:44.38)  
Valaki az eredeti sztoriról tud valamit? link info stb jó volna.


7. Forzamilan86 (2011-07-25 15:18.41) aaaaa
Szerintem is jó film volt van benne tanulság meg igazság is...


6. Dzuu (2011-07-24 20:37.02)  
jó film mindenképp érdemes megnézni


5. NeutralPoint (2011-07-23 01:32.36) aaaaa
Nekem tetszett a film. Lekötött.Ha jól tudom ennek a filmnek van igazságalapja is?! Egyébként én is elgondolkodtam hogy hihetetlen hogy mennyi pénz van a pornó bizniszben. Egyre kevesebb idejük van az embereknek,nincs magánéletük.Hát egy kis matyizás megoldja :D Asszem nyitok egy siteot :D


4. Gerbo777 (2011-07-13 15:26.44) aaaaa
Nem sok elvárással ültem le megnézni, de kellemesen csalódtam...kicsit olyan Casino feelingje volt, nekem tetszett.


3. Pedro23 (2011-07-11 22:20.57) aaaaa
Egész jó film. Rosszabbat vártam. Végig érdekes. Engem lekötött.



2. Mama_gold (2011-07-10 23:06.54) aaaaa
Ma láttam a filmet, elég gagyi volt. Tele trágár szöveggel, gyilkossággal, korrupcióval...egyszóval a legjobb indulattal sem nevezném vígjátéknak, inkább a krimi definíció sokkal, de sokkal jobban illik rá.
Viszont egy nagy tanulsága van, hiába a fiatal, sexelő pipi, azért a feleségét jól szokta megválasztani az ember:))


1. Cantri (2010-07-12 21:01.57)  
Azt hiszem nem lesz ez rossz filmecske. Kétségtelen nagy üzletet csináltak ezek a fiúk.

[link]



Kapcsolódó fórumok

VéleményekVmiso, 2019-01-19 06:0821 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk