Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A panamai szabó
- Film Café, 06:40
Börni, az eszelős temetős
- Filmbox Plus, 06:45
Charleston
- Film+, 07:20
Mindörökké szerelem
- HBO2, 07:30
Scott Pilgrim a Világ ellen
- HBO, 07:35

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Clint Howard (65)
Andy Serkis (60)
Derzsi János (70)
Jessica Lange (75)
Crispin Glover (60)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Örömködő topik - közkívánatra!
Dűne: Második rész - Vélemények
2022-es választás
S. O. S. Titanic - Vélemények
Az ördög ügyvédje - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Álmatlanság aaaaa
Michel Galabru aaaaa

 

Fórum - The Runaways - A rocker csajok - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3 4
111. Vmiso (2023-06-23 04:46.36)  
Jó kis film, de rockos-metalos oldalon ennél sokkal jobbak is készültek már. Ez tényleg olyan egyszer nézős cucc.


110. M.kaladze (2022-11-20 04:50.25)  
Azért érdekelt a film mert imádom a rock-zenét és a rock csapatok körüli történeteket. Azelőtt már ismertem Lita Fordot és Joan Jettet, de először hallottam a Runaways nevű bandáról. A film előtt meg is néztem pár számukat a Youtube-on, de nem igazán fogtak meg a számaik (bocs a rajongóknak), viszont nem is lettek sikeresek. Amit világhírűen ismert lett, az Joan Jett és a Blackhearts - I love rock n roll és Lita Ford Ozzy Osbourne-nal készült száma, az If I close my eyes forever.
Film:
1. Az első felében egy tinifilmre emlékeztet. Csajcsapat, akik világhírűek akarnak lenni, mégis a rendezésből nekem az eleje egy tinifilmre emlékeztetett
2. A film közepe felé, amikor összebújik Cherie és Joan, olyan rockercsajos Thelma és Louise történetre emlékeztet
3. A vége felé, amikor mindenki drogmámorban úszik, a Doorsra emlékeztet, és abban is hasonlít a Doors című filmre Val Kilmerrel, hogy ott is csak Jim Morrison körül forgott minden, a többi bandatagot meg sem említik, ahogy ebben a filmben is. Az egész story Cherie, Joan és a dilis manager, illetve Cherie családja körül folyik. Tényleg lehetett volna a film címe Joan és Cherie.
4. Totál háttérbe szorul Lita Ford, aki TALÁN még nagyobb énekesnő, mint Joan Jett, és meg sem említik a basszusgitáros Jackie Foxot, aki később szintén tartós tagja lett a bandának, Sandy West meg csak úgy tűnik fel, hogy ő alapította Joannel az együttest.
5. Tudom, ez egy rockerfilm, de már túl sok volt a drog és az alpári viselkedés. MÉGHA ROCKER FILM IS. Nekem inkább beképzelt, drogos, leszbikus pi*ákra hasonlítottak.
6. A semmiből hirtelen szupersztárok Japánban, (nagy) siklás az időben.
7. Nagyon tetszett, hogy visszaadták a 70-es évek hangulatát, kosztümök, kocsik, csajok szerelése stb.
8. Maga a színészi játék, ahogy játszották és ahogy megformálták a csajokat, tetszett (ahogy írtam, a konverzációk lettek túl laposak, és hogy jobban csak 2 csajról szól).
9. Cherie kiválása után még volt Runaways, azt is bemutathatták volna.
Tudom, ki vagyok én, hogy ennyit kritizálkodok, hát szeretem a rockot, de bocs, a zene sem jött be, de a film se nagyon. Uncsi volt egy kicsit. És ha kérditek, akkor mégis mi jön be? Zene Whitesnake, Def Leppard, Bon Jovi, AC/DC, Guns stb. Film Def Leppard története stb.
Kicsit több szerepet kaphatott volna Lita Ford, mivel talán ismertebb lett Joan Jettnél is (bár ez nézőpont kérdése), de akkor is megérdemelt volna nagyobb szerepet szerintem.
Összevetve 3 pontot adnék a jó színészi játék és a 70-es évek hangulata végett.



109. Zooliii (2015-04-28 01:12.48)  
A legnagyobb dicséret, úgy vélem, a Kim Fowley-t játszó Michael Shannont illeti, az ő alakítása egészen fenomenális. De a lányok is hozták a jó formát. Tetszettek a "kendőzetlen" jelenetek, amik egyetlen valamire való rockos filmből sem maradhatnak ki, pl. az elején a menstruálós cucc, vagy a gitárra vizelés, a kokózás, pia, ilyesmik. A soundtrack is okés.
Ugyanakkor viszont mégis volt egyfajta hiányérzetem, nem tudom megmagyarázni, de mintha valami még kellett volna ebbe, ami nélkül nem kerek a film. Az pedig kifejezetten zavaró, hogy a végén a nem minden egykori tagról írnak, mi történt velük azóta. Igen, az interneten pár másodperc alatt megnézhetem, ha érdekel, csakhogy ez akkor is modortalanság azokkal szemben, akik kimaradtak.
Szigorú leszek, ez a film nálam 3,5 csillagot ér csak. Viszont mivel ennyit nem adhatok, inkább nem is fogom pontozni.


108. Semprini (2015-03-23 11:55.54) aaaaa
Elolvastam a véleményeket, a film 4-es átlagát én is soknak tartom egy kicsit, de még meglepőbb számomra, hogy sokaknak ez a film kellett hozzá, hogy megállapítsák, Kristen Stewart valóban nem tehetségtelen színésznő, sőt. Nekem korábban se volt vele semmi bajom, azt nem mondanám, hogy a kedvencem, de nem tartom rossznak a maga kategóriájában. A Kalandparkban, a Pánikszobában vagy a Mallory szerint a világban is kifejezetten jól játszott. Az Alkonyat-sagának abszolút nem én vagyok a célközönsége, csak az elsőt láttam, a többi már nem érdekelt, de bizonyos, hogy azoknak a filmeknek sem Stewart játéka a leggyengébb tényezője (Lautner és Pattinson külön-külön is elegendőek lennének, hogy elrontsanak bármilyen filmet, persze megvan a maguk rajongótábora, Stewartot meg agyba-főbe szidja mindenki.)
Szóval Kristen Stewart ideális, tökéletes választás volt a fiatal Joan Jett szerepére, remekül hozza ezt a lázadó rocker figurát, nagyon jól áll neki a szerep. Dakota Fanningra én is úgy emlékszem, hogy ő volt az "idegesítő kiscsaj" a Világok harcában, nem is nagyon láttam azóta másban, itt azonban meglepett, hogy kinőtte magát azóta. De Stewart árnyékában szinte eltűnik, hiába van többet a vásznon, sokkal halványabb figura, bár ez lehet hogy szándékos is volt.
Amivel a fő bajom volt: sajnos gyenge a zene! De még ennél is nagyobb baj, hogy szinte végig ugyanazt a számot nyomatják benne, mintha márt nem is játszottak volna. Amikor először hallottam ezt a "cs-cs-cs-cserri bomb" refrént, már akkor se tetszett, ötödszörre, tizedszerre pedig eszméletlen idegesítő volt. Ezért nem kapja meg tőlem a négyest, de egy erős hármast azért megérdemel - hangsúlyozom: elsősorban Kristen Stewart játéka miatt!
7/10


107. Buscemi (2014-04-09 16:15.48) aaaaa
I love rock n' roll


106. Afrodita (2013-01-24 13:25.58) aaaaa
Nem értem a filmnek a 4-es fölötti átlagát.
Ebben a filmben egyetlen feszültséggel teli pillanat volt, mégpedig az, amikor a japán rajongók rájuktörték az ablakot. Amúgy a szokásos cigi, pia, szex által lezüllött, csonka családból származó világfájdalmas tiniket láthattunk, akik szartak a világra, semmi különös, vagy váratlan fordulat nem volt benne.
Egyetlen pozitívum, hogy Dakota és Kristen is jól játszották a szerepeiket.


105. Mytia (2012-02-10 20:06.22) aaaaa
Semmilyen várakozással nem álltam neki a filmnek, gondoltam ha már megvan, megnézem. Jól tettem, mert egy nagyon jó dalokkal, és ügyes színészekkel rendelkező igaz sztorit láttam.
Dakota Fanning kellemes csalódás volt, Kristen Stewart is megmutatta, benne bizony van tehetség. Muszáj is volt beleadnia mindent, hiszen játékát, maga Joan Jett felügyelte.


104. Vahren (2012-01-12 23:01.27) aaaaa
Nagyon jó a színészi játék, hangulatos film. Engem végig lekötött. Meglepődtem Dakota Fanningen. "Jé ez az a kislány, aki azt az idegesítő kiscsajt játszotta a Világok Harcában?" Jól játszotta a szerepét, nem különben Kristen Stewart, kellemes meglepetés volt. Michael Shannon szintén. S nekem tetszettek a számok is.


103. Leah949 (2012-01-07 10:51.46) aaaaa
én szeretem a rockzenét meg minden ez a film ...
hát hogy is mondjam(?!)... unalmas volt
nekem nem tetszett


102. Punkky (2011-09-30 15:36.21) aaaaa
Nagyon jo film lett. Amugy is imadom az olyan filmeket aminek koze van a rock zenehez, eddigi kedvencem a Rocksztar volt, de most ez is bekerult. Dakota Fanning szokas szerint tokeletesen jatszotta el a szerepet, Kristen Stewart pedig vegre megmutatta, hogy miert erdemelte meg a szerepet. Nagyon jol allt neki ez a vagany stilus is. A zenekar tobbi tagja nekem nem volt kiemelkedo, de a szemet menedzser annal inkabb. Hitelesen tudta bemutatni, hogy mi folyik a zeneiparban, es csak a penz szamit. A cherry bomb-ot mar nem tudom hanyszor hallgattam meg azota, imadom :) A tobbi dal sem volt olyan rossz, ahogy a kritikusok lehuztak. Az pedig kulon plussz pont, hogy a foszereplo lanyok mennyira hasonlitanak az eredeti Runaways tagjaira.


101. Hajrá KTE (2011-08-21 16:22.14) aaaaa
Bejött végülis a film,de még 1x nem tudnám megnézni


100. Lajos1234 (2011-07-28 01:55.39)  
Emberek! Szenzáció van!
Stewart megtanult színészkedni!


99. Dapple96 (2011-04-27 20:26.26)  
Szeretem ezt filmet! A hangulata egyszerűen valami mesés. Szerintem Dakota és Kristen is nagyon jól játszották a szerepüket. Mintha csak az 1975- ös években lettek volna, úgy jártak- keltek azokban a magassarkúkban/ bőrszerkóban. Egymás után háromszor néztem meg, egyszerűen nem tudtam betelni vele. Jah és felirattal szerintem sokkal jobb, mint szinkronnal :P


98. ANiDe87 (2011-04-18 08:33.06) aaaaa
Amióta láttam a filmet, azóta nagyon sokszor hallgatom a filmzenét, a feldolgozott számok nagyon jól sikerültek!!! Én szeretném, ha a többit is feldolgoznák, legalább a minősége is jobb lenne!!


97. Sötétszív (2011-03-26 22:04.26) aaaaa
Kristen Stewart tud színészkedni, ha akar. Legalábbis ebben a filmjében ezt bizonyította be. A film egyébként igaz történeten alapul, egy rockzenekar felfutását, és széthullását láthatjuk. A szokásos karrier történet, mégis remekül megvan csinálva. Kristen mellett Dakota Fanning is remekül játszik, de Micharl Shannon megint zseniális. 2010 egyik legjobb filmje, egy igazi meglepetés alkotás!


96. Delpiero (2011-03-20 11:31.22) aaaaa
Mekkora blődség, aki azt állítja, hogy itt nem játszott jól KS, meg, hogy még az (pocsék) Alkonyatban is jobb volt.
MARHASÁG, szakmailag pedig egyszerűen nem igaz.


95. Atzel (2011-03-20 00:05.40)   - (válasz Sári,Sarah 94. hozzászólására)
pont, h alul nem? :D

és Dakota milyen volt?


94. Sári,Sarah (2011-03-19 23:38.46) aaaaa
Kristen a Twilight-nál is rosszabbul játszott ebben a filmben,pedig azt nem gondoltam ,hogy a Twilight-ban mutatott teljesítményét felül tudja múlni.


93. Delpiero (2011-03-08 11:29.29) aaaaa - (válasz Ancsirio 92. hozzászólására)
Hogyne illene, itt legalább meg tudta mutatni, hogy közel sem tehetségtelen színésznő.


92. Ancsirio (2011-03-08 09:53.27) aaaaa
Nagyon gyenge, főleg Kristen Stewart, nem illik hozzá a szerep. Pedig hogy vártam! :S


91. Weser (2011-02-14 17:35.42)  
Nagyon tetszett a film, legfőképpen azért, mert nagyon élethű volt. Majdhogynem tökéletes film. Az előadott dalok is tetszettek.


90. Delpiero (2011-02-01 12:48.26) aaaaa
http://www.youtube.com/watch?v=M3T_xeoGES8
ATOM!


89. Delpiero (2011-02-01 12:02.40) aaaaa
Kellemesen csalódtam a filmben, és főleg a rendezésben. Azt eddig tudtam, hogy ha jó szerepet kap Kristen Stewart és Dakota Fanning, akkor nem okoznak csalódást. Alakításuk a kulcsa az igaz történet életszerű ábrázolásához. A rendezés nagyon stílusos, a zenék pedig ugyebár klasszikusok új előadók köntösében, nagyon jól hangzanak. Kevésbé drámai ugyan, mint vártam, de nem ítélkezik a mű, "csupán" bemutat, ami a legjobb megoldás volt véleményem szerint.


88. Zoli27 (2011-01-24 20:51.41)  
Kinek a pap....ugyebár,de nekem ez a film nagyon nem jött be,erőltetett kemény dumák,gyenge zene ez a film messze van a rocktól,talán ha újra 16 lennék biztosan tetszene :-)


87. Ninilss (2011-01-20 21:21.32) aaaaa
nagyon jól sikeredett ez a film!!!hihetetlen jó alakítások!!!!!!!brutál jól meg lett filmesítve a sztori!!!!!


86. Marlok (2011-01-20 00:45.31)  
Ezek a 70-es évek.... :) És az öregek még azt mondják:
Ezek a mai fiatalok!!!


85. KongFan (2011-01-18 19:08.47) aaaaa - (válasz Lexi 79. hozzászólására)
Nyomorék a fajtád gyökér mi a franc kínod van neked? Semmi bántót nem írta ma filmről sőt ha látnál akkor észrevennéd hogy maximumot adtam a filmre. Egyszerűen ez a cím vicces és kész, te meg egyből leugatod a másikat a tudatlan fejeddel, majom.


84. Tysonrichie (2011-01-17 13:03.10) aaaaa
Jó film, tetszett Dakota Fanning alakítása.


parfumeshop.hu banner

83. Byjjuh (2011-01-16 20:18.40) aaaaa
Szerintem nagyon jó film. Már a kezdés is... Hát eléggé lekötött. Meg olyan jó volt a Cherry Bomb. Cs-cs-cs-cs-cs-cs-cs-cherry bomb :P


82. Viva3 (2011-01-16 16:35.44) aaaaa
Én tőlem a rock nagyon távol áll,szóval nem is tudtam hogy a Runaways egy rock banda.
Kíváncsi voltam a filmre,már csak az miatt is hogy Dakota és Kristen játszik benne.Végre elmondhatom hogy van egy film amiben tetszett ahogy Kristen alakítja a karaktert,illet neki a fiús csaj szerep.Dakota szokás szerint nem okozott csalódást,nekem eddig minden filmben tetszett,és ebben is nagyon jól alakította a karakterét.
Miután megnéztem a Runaways-Cherry Bomb cimü klippjét,azt is észre vettem hogy külsőleg is hasonlítanak a film karakterek rájuk.Szóval bármennyire is távol áll tőlem a rock zene,de tetszett a film,és a Cherry Bomb zene is:D


1 2 3 4

Kapcsolódó fórumok

VéleményekVmiso, 2023-06-23 04:46111 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk