Kvízjáték online és ingyenes
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Ferrari (4K UHD Blu-ray + BD) *A mozifilm* *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Állítsuk meg az esküvőt!
- Max4, 08:05
Gumball csodálatos világa
- Cartoon Network, 08:15
Az igazi csoda
- SuperTV2, 08:20
Talpig zűrben 2.
- RTL Három, 08:30
A híd túl messze van
- AMC, 08:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Brendan Gleeson (69)
Christopher Lambert (67)
Terence Hill (85)
Eric Idle (81)
Lucy Lawless (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Kapupénz - Rekviem egy házmesterlányért - Vélemények
Szólánc-angol szavakkal
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
Mit hallgatsz most?
Szólánc

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Kapupénz - Rekviem egy házmesterlányért aaaaa
Blu Mankuma aaaaa

 

Fórum - A fenevad (2007) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
45. Fogarasi74 (2024-02-01 12:06.38)  
Egyet nem értek. Nem tudom a végét, csak bele bele néztem, de a krokodil miért nem ment ki a szigetre? Csak szívatta őket??? :D


44. Pati2 (2017-01-03 17:12.28)  
Ez bizony nagyon is jó lett.A fenevad a top kedvenc krokodilos filmekhez tartoik nálam ,ez az alkotás amelyik A szörny(1) után lett a legjobb krokis film most is nálam.Mert valjuk be elég silány alkotások érkeztek



43. Bobo 888 (2016-05-31 22:35.43) aaaaa
Azt hittem,a nem tùl magas költségvetés miatt a krokiból semmit nem látunk majd,de a zseniális barlangos rész megmenti a filmet a közèpszerűségtől. Mert valljuk be,addig sokminden nem történik, bár a táj totálképei felérnek egy Nat Geo Wild természetfilmel. Azonban a film felé támasztott elvárásokat a finálé adja meg,de hogyan! Mclean pazar,feszült atmoszférát teremt,a krokodil szépen kidolgozott és még a valós krokik viselkedését is jól hozza,a hátborzongató hangjáról nem is beszélve. Valódi félelmet generál ez a rész,főszereplő pali pedig cefet jól játszik. A filmipar eddig nem kényesztetett el minket minőségi kroki filmekkel,de Mclean tehetsége egy igen kellemes filmet eredményez.


42. Norbii92 (2014-01-08 09:44.14) aaaaa
Este megnéztem a filmet, úgy hogy kb. nulla elvárással ültem le elé, mert féltem, hogy megint valami "gagyit" fogok látni. De nem! Kellemeset csalódtam! Sőt! Nagyon jó film A fenevad! Az egyik legjobb krokodilos-állatos-horror!
Nos a tájak gyönyörűek, a szereplők szimpatikusak, a veszély életszerű, a krokodil pedig félelmetes! DE! Ami a legjobban tetszett nekem az az, hogy itt végre nem a vérengzésekre, hanem a feszültségkeltésre mentek rá a készítők (végén a krokodil vermében játszódó jelenet csupa izgalom és feszültség), pedig a krokodil tényleg nagyon-nagyon jó lett!
Összességében már csak annyit tudok mondani, hogy bátran ajánlom mindenkinek ezt a filmet! Tényleg nem egy gagyi, hanem egy már-már félelmetes, de mindenképp izgalmas állatos-horror A fenevad! 4*


41. Lükesrác (2014-01-08 08:37.55) aaaaa
Spoilerveszély!

Elég vegyes a kép. A tájak gyönyörűek, az első félórában egészen lélegzetelállító felvételeket kapunk. Az is tetszett, hogy végre nem piás-drogos tizenéves köcsögökre és cicababákra vadászik a szörny, hanem átlagos, jobbára középkorú turistákra, nekem szimpatikusabbak voltak, és életszerűbben is viselkedtek, OK, hogy a pánikolás néha idegesítő volt, de legalább emberi. Örültem is, hogy a legtöbben megúszták.
A másik oldalról viszont kicsit vérszegény lett a film. Halál alig történik, ami van, az se látványos. Az első félóra még a csodaszép természetképekkel együtt is unalmas kissé. A krokodilt is mutathatták volna többet.
Mikor a túravezető nőt elkapta a kroki, elámultam, hogy nocsak, de tökösek, főszereplőt áldoznak fel, ezt nem sok film meri megtenni (már S.W. vártánl korábbi veszte is jó pont amúgy). Sajnos végül kiderült, hogy ezúttal sem merték. Ha a nő nem éli túl, talán megadnám a négyest, de ez a B-filmes megoldás lerontotta egy csillaggal az összképet.
Ja, és a szinkron... hát, elég amatőr, de ez, sajnos, manapság egyre kevésbé meglepő.


40. Lajos.nagy76 (2013-07-10 15:39.19) aaaaa
A film "életszerűre" sikeredett, sokszor úgy éreztem, hogy egy dokumentumfimet nézek valamelyik Tv csatornán. Sokszor pedig olyan volt mintha én is ott ülnék azon a kis túrahajón és részese lennék az egésznek. A színészek jól játszottak, nem voltak sekélyes párbeszédek. A táj lenyűgöző (ha Ausztráliában játszódik valami, serintem már a fél siker garantált) és a zene is tetszett. Viszont nem éreztem mindenhol egyformán izgalmasnak és néhol meseszerű volt.


39. Törölt felhasználó (2013-05-23 11:28.57) aaaaa
végre egy krokodilos film, amiben féltem a krokodiltól. én nagyon jól elvoltam vele, az sem kizárt, hogy majd valamikor újranézem. mert állatos horrorból sosem elég! :)


38. CRT (2013-01-13 01:52.57) aaaaa
A film legnagyobb előnye ez a gyönyörű ausztrál táj, mely a film jóvoltából mintegy turistacsalogatóként is megállja a helyét, valamint a szereplők közötti életszerű interakciók: a hirtelen előttük heverő -megoldhatatlannak tűnő- probléma elég sajátos (a való életből merített) megközelítése, ezzel együtt a tehetetlenség kifejezése, és végül az egyszemélyes megoldás. ;-)


37. Formula1 (2012-12-16 21:48.57) aaaaa
Minden jól el lett találva.A krokodil,a szereplők.Kivéve a történet!
Mert a kroki ugye mindenkit megölt és elvitt a kis "kuckójába".De már halva.Kivéve a csajt,mert valahogy csodálatos módon túlélte azt amikor a krokodil szájában volt.Tehát arról van itt szó,hogy a csaj hogyan élhette túl,hogy hogy nem ölte meg a kroki,hogy hogy nem roppantotta össze hatalmas fogaival,mikor elkapta a vízben.Ez kicsit röhejes.


36. Zsol-tee (2012-11-24 23:38.03) aaaaa
Nekemis bejott:)ez a krokis:)film!Egyet ertek azokkal akik azt irjak,hogy a krokodil nagyon jol meg lett csinalva es elethu lett!Valoban igy van!A regi Alligator cimu film mellett messze ez a legjobb film amit csinaltak!Izgalmas es latvanyos film!En csak az orosz nyelven feltoltott verziojat tudtam eddig megnezni a youtubon,de igy is megerte raforditani az idot!Ha valaki fel tudna rakni a tube-ra magyar szinkronnal,megkoszonnem!


35. Magnus (2012-02-18 22:08.42) aaaaa
Nézhető állatos horror, de nem emelkedik ki a középszerűségből. Szórakozni lehet rajta -ami általában elég- de emlékezni nem sokra fogunk belőle. Talán Sam Worthington miatt és a csodálatos táj miatt ahol játszódik.
Akinek tetszett A szörny című film az ezt is bírni fogja bár abban kicsivel több volt a humor.


34. Kittentyű (2011-11-21 16:24.45) aaaaa
Izgalmas film volt, nekem bejött. A kroki nagyon jól meg lett csinálva.


33. Törölt felhasználó (2011-03-27 13:24.59) aaaaa
Kifelejtettem ezt a remek ending songot, amiért szintén plusz pont :)

http://www.youtube.com/watch?v=7HkBW_FgobM


32. Törölt felhasználó (2011-03-27 00:50.31) aaaaa
Egész kellemes film, és bár sokak azért húzzák le, mert "megint egy állatos horror"... nálam a megint egy szellemes, megint egy gonosz kislányos, megint egy baltásgyilkosos horrorból van már elegem.

Ezekben az állatos filmekben már a környezet is lenyűgöző, ez a film eszement gyönyörűen néz ki. A krokodil megvalósítása sem rossz, láttam már rosszabbat is, a film egész korrekt, nem a marcangolásról szól, inkább a feszültségkeltésről. Tetszett!

Állatosból bármennyit, csak minőségit, legalább ilyet!


31. Hunarin (2011-01-18 23:16.28) aaaaa
Már megint egy krokodilos ratyi-gagyi....


30. Dastardly (2010-11-27 07:22.07)   - (válasz G-ergo 29. hozzászólására)
SPOILER!!!!!!!!
hát!!pedig a dögnek meg kellett volna úsznia...oszt nem:(((


29. G-ergo (2010-10-06 18:38.56) aaaaa - (válasz Mekare 27. hozzászólására)
Én a kutyáért izgultam csak:D Mikor arra célzott a sok birka, hogy az legyen a csali, legszivesebben az összeset feldaraboltam és vízbe szórtam volna. Fele annyit nem értek, mint az a kis szőrös vacak:D


28. G-ergo (2010-10-06 18:37.05) aaaaa
A táj az tényleg lenyűgöző! Véleményem szerint a legszebb helyek ausztráliában találhatóak, az a vidék teljesen lenyűgöző és nagyon változatos is tud lenni. Sokat ad a filmhez a helyszín.
Amúgymeg elég átlagos egy szmötyi lett, főleg a végének köszönhetően. Az élelmiszer raktáros részig egész kellemes volt. Még kiszámíthatatlan is kicsit, azt illetően ki mikor lesz kroki kaja. A látvány is eléggé a helyén van, a sárga inges, családos fickó megmurdelése különösen jól megcsinált jelenet volt. De a barlangos résszel nagyon lehúzták a színvonalat szerintem. Már túlságosan sablonos és erőltetett lett. De egyszeri mókának nagyon is megteszi.


27. Mekare (2009-11-22 14:15.39) aaaaa
Én szeretem az állatos filmeket, de hogy Sam Worthington kivételével mindenkit halálba kívántam az már kész XD ez megöli a lényeget,mert ugye elvileg aggódnom kéne a nyavalyás életükért, hogy értelme legyen az egésznek. Nem a színészekkel van bajom..nekik örültem is,mert Mitchell-t is és Vartant is bírom,de senki karaktere nem jött be, SW is csak azért mert ultrahiperjujdeszexi xD
A szokásos történet..már-már minden krokodilos film ugyanaz, hülye karakterekkel, béna túlélésekkel vagy halálokkal..ááá csak SW látványa és a film nyugalmi állapotában megcsodálható természeti képek miatt 3 csillag :)


26. Nyolcadik utas (2009-10-29 19:13.00) aaaaa
Csak a fantasztikus közeg teszi a filmet három pontossá. Megint egy állatos film, sokadik bőr, kevés izgalom, szokásos karakterek. Worthingtont sajnáltam, reméltem hosszabb szerepe lesz...


25. -Tomek- (2009-10-28 22:06.50) aaaaa
Hát az első, mond6ni unalmasabb 20 percért kárpótol a szép ausztrál táj(ami amúgy is közel áll a szívemhez)...mondjuk én nem húztam volna el ennyire a hajókázást, ellentétben a krokodiltámadással, ami túl hamar lezajlott(egyszer nekiment az amúgy sem krokibiztosnak tűnő teknőnek és máris "durrdefekt"), na meg több szökési kísérletet tettem volna bele a miniszigetnél, mind1...
A krokodil jól ki lett "dolgozva", bár félni nem lehetett a film alatt...1-2 gyilkolása picit látványtalanra sikerült.
A barlangi rész különösen bejött, bár itt-ott másképp csináltam volna meg...és a kroki is úgy mozgott, mintha csak 2 lába lett volna:), de a gyengébb gyilkolást és a lassú mozgást bocsássuk meg, lehet hogy az alkotók úgy gondolták, hogy ez legyen egy öreg kroki bácsi).
Bírtam amikor a srác "lopakodott"XD a kijárat felé, ölében a csajjal:)) végig az volt az érzésem, hogy a dög csak szivatja a főhősünket azzal, h alvást színlel (na mondjuk itt az "ébredését" máshogy oldottam volna meg). És persze roppant izgalmas volt azon aggódni, vajon melyikük kerül ki győztesen a harcból:D (Jah amikor a srác néhány ujját "lekapja" a fenevad, arra odafigyelhettek volna a készítők, mert igencsak nem lehetett észrevenni, hogy hiányoznának, összekenték "vérrel", oszt jóvan)
A főszereplő párosnak tetszett a játéka, a többi egyfolytában rinyáló emberke idegesítő egy picintet, de nem kell velük foglalkozni...hülye turisták!!!
De ezek ellenére is tetszett a film és a zene!!! Én nemtom mi volt az a kornyikálás a felirat elején, de ez a vidám nóta nagyon adta a végén:)) Ez a kellemes kis dal pont jó egy "horror" befejezéséhez:)))LOL
Szórakoztató másfél órát nyújtott ez a film;), 1x mindenképpen megéri megtekinteni.
Gyenge 4


24. Sördög (2009-08-24 19:15.08) aaaaa
"Gyerekkoromban többször kiolvastam Dr. Jékely Endre:A vizek óriásai cimű kötetét,innen ajánlanám."
Én is nagyon kedveltem ezt a könyvet! "Fantasztikus állattörténetek" és a "Fogakkal és karmokkal" is nagyon jó volt tőle.


23. Argento (2009-08-23 19:43.44) aaaaa
nagyon kellemes szórakozást nyújt ez a film.könnyed kis kikapcsolódás 90 percre.


22. Kkkkkkkka (2009-08-08 14:04.02) aaaaa
Szerintem jó film volt , bár kicsit úgy tűnt mintha nem lett volna 90 perc.:)


21. Küsmödi bácsi (2009-08-06 14:26.56) aaaaa - (válasz Kkkkkkkka 20. hozzászólására)
Na hogy tetszett?


20. Kkkkkkkka (2009-08-04 14:16.42) aaaaa
Örülök , hogy jó vélemények vannak a filmről , mert ma vettem meg és a pizsipartin meg is nézzük.:)


19. Küsmödi bácsi (2009-08-03 08:41.29) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 10. hozzászólására)
A vizek óriásai a mai napig egyik kedvenc könyvem. Tényleg olvassa el, aki csak tudja! Főleg a cápás és krokodilos részek tetszenek. Amolyan regényféleség, nagyon érdekes sztorikkal, emberevő cápák, krokodilok, stb. Remekmű ;)


18. Küsmödi bácsi (2009-08-03 08:38.32) aaaaa
Végre egy "állatos" horror, ami nem totál sablonos: számítógépes trükkök özöne, legyőzhetetlen terminátor krokodil, hullahegyek. A krokodil totál élethű, olyan, mintha valami természetfilmet néznénk. Nagy, de valósághű, nem irreális. Apropó természetfilm. Gyönyörű helyeken forgatták, komolyan mondom, régen élveztem ennyire filmben természeti képeket, mint ebben. A film eleje valami fantasztikus, mutatják a gyönyörű folyót, az élővilágot, nagyon ott van!
Fasza, hogy nem hal meg 2 szereplő kivételével mindenki a filmben, nem arra van kiélezve, hogy minél több leharapott alkatrészt lehessen látni. A film vége szintén rendben van.
Ajánlom mindenkinek, utóbbi idők egyik legjobb ilyen jellegű horrorja!



17. Jason13 (2009-08-01 21:37.51) aaaaa
Sztem a legjobb krokis film a Szörny után.Szeretem.


16. Tristaan (2009-06-21 11:15.15) aaaaa - (válasz Davwid 14. hozzászólására)
Valahogy sejtettem.:)


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekFogarasi74, 2024-02-01 12:0645 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk