Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A mag (4K Blu-ray)
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A vér földje
- HBO2, 19:31
Rabulejtő szerelem
- Filmbox Family, 19:35
A természet ereje
- Filmbox Premium, 20:00
A következő három nap
- Film4, 20:00
Nők földje
- Cinemax2, 20:31

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Ferrari - Vélemények
2022-es választás
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
Mire gondolsz most?
Talk Show - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Nyugodjék békében aaaaa
Henry Thomas aaaaa

 

Fórum - Film top 10, 2008

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

9. Langelus (2009-11-30 20:02.05)   - (válasz Langelus 8. hozzászólására)
De ebből az utolsó hármat már nem akarom látni többet.


8. Langelus (2009-11-30 19:33.16)  
Amiknek 2008-ban volt a premierje? Hm...:

1. A sötét lovag
2. John Rambo
3. Vasember
4. Wall-E
5. Trópusi vihar
6. Indiana Jones és a Kristálykoponya Királysága
7. Erőszakik
8. A Hihetetlen Hulk
9. Hellboy 2. - Az aranyhadsereg
10. A Quantum csendje



7. Carimi (2009-06-19 12:26.00)  
1.A sötét lovag
2.Hellboy 2 Az aranyhadsereg
3.Indiana Jones és a kristálykoponya királysága
4.Vasember
5.Erőszakik
Az én listám ennyi,a többi film sajnos annyira nem nyerte el a tetszésemet hogy bevegyem egy ilyen top 10-es listába.


6. ♥florcsu♥ (2009-06-18 15:34.17)  
-Spiler
-Wall-e
-Batman a sötét lovag
a sorrend nem számít.


5. Mtta (2009-01-09 22:55.54)  
Na ideje végre megnézni a 2008-as Top és ha már itt tartunk akkor a Below(??) 10 filmeket. Idén is rengeteg alkotás került a moziba, bár ezek nagy része elvész a középszerben, viszont lettek egyértelműen kiemelkedő és valljuk be bűngyenge alkotások is. Kezdjük először is az idei év legrosszabb filmjeivel.
10. A legrosszabb filmek utolsó helyén a sajnos minden várakozást alulmúló, az év legnagyobb csalódását okozó Max Payne lett. Bár a képi világ (a hóvihar helyett hirtelen szakadó esőtől eltekintve) remek volt, az akciók is hozták azt a szintet amit 2008-ban kell, a teljességel elkúrt történet és az emiatt szintén eltolt hangulat nagyon nem passzolt a játékhoz. Hiába próbálkozott Wahlberg, a film sajnos rossz lett (kifejezetten csak a játékhoz képest, ha más néven futna még jó is lehetne) és fel is került erre a listára.
9. Csak a testeden át: rémgyenge vígjáték, amin még Eva Longoria sem tudott segíteni. Sablonos, ezerszer látott, unalmas vígjátékklisék egymásra pakolása, ez sem túl profi módon. Pedig magából az alapszituációból sokkal többet ki lehetett volna hozni. Így viszont sajnos elégtelen.
8. Alkonyat: Agyonajnározott, unalmas, romantikus marhaság vámpírköntösbe ágyazva. A köny színvonalát meg sem közelíti, tipikus tinédzsereknek készült, összecsapott kliséhegy. Ezért most fogok kapni de nem érdekel, a túl nagy hype és a kevés tartalom miatt mindenképp helye van ezen a listán.
7. D-War-Sárkányháború: kifejezetten a látványra kihegyezett, egyébként teljesen semmitmondó, unalmas film. Teljesen idióta történet, semmi színészi alakítás, 2-3 ügyes speciális effektus ez sajnos nagyon kevés egy filmhez. Nincs rá jobb szó, ez bizony béna.
6. Kegyenc fegyenc: Rob Schneider egyik kevésbé jól sikerült vígjátéka, egy önmagát nagyszerűen parodizáló David Carradine-nal, egy átlagos Schneiderrel és sok félresikerült poénnal. Gyenge.
5. Tízparancsolat: borzasztó animáció (ehhez képest még a Kis Vuk is szép), Bibliához csak a címében van köze, és igazából nem lehet tudni róla, hogy ez most a szokásos zsidó agymosás (a fáraó csak azért öleti meg a gyerekeket mert utálja a zsidókat), vagy félresikerült Bibliaóra. Ezen a listán mindenképp helye van.
4. St. Trinians: eszméletlenül elfuserált vígjáték(szerűség). Annyira rossz, hogy többet nem is érdemes mondani róla.
3. Meet The Spartans: a 300 paródiája akart lenni, de ez nagyon nem jött össze neki. Az első másfél perc még jó is volt de a többi kritikán aluli borzadály. Egy ujjamon meg tudom hány olyan poén volt a filmben amin tényleg őszintén nevettem. Sorbo haverom ide vagy oda ez a film egy szar, semmi nem mentheti meg ezen lista 3. helyétől.
2. High School Musical 3: az előző két részt sokkal nagyobb költségvetésből sikerült alulmúlnia (ez azért teljesítmény). Béna dalok, nem is egy hanem féldimenziós karakterek, ggagyi dalok, és 1 jól sikerült táncjelenet a mérlege. Az isten óvjon tőle. Egyébként szintén agyonajnározott film, csakúgy, mint az Alkonyat.
1. Kis Vuk: a legendás rajzfilm meggyalázása, megtaposása, megköpködése ez a borzalom. Vérgáz graffika, a többi pedig szót sem érdemel. Kijelenthetjük, hogy ez egy szemét, vacak aminek soha nem lett volna szbad elkészülnie. Gát György pedig húzzon el a...-ba.

Viszont a szégyenlista után lássuk, hogy melyek voltak azok a filmek amik kifejezetten jól sikerültek és méltán említjük meg őket.
10. Vasember: értékelhető képregényadaptáció egy remek Robert Dawney Jr-ral, és sok látványos jelenettel. Jó akciófilm.
9. Nem vénnek való vidék: a Coen testvérek egyik újabb zseniális filmje, bár talán kicsit gyengébb, mint az eddigiek. A mondanivaló ezúttal is odavág, szóval megéri megnézni.
8.A másik Boleyn lány: történelmi dráma, parádés szereposztással, jó színészi játékkal és korhú díszletek és kosztümök között. A két csinosz főszereplő lány mellett elég hiteles képet ad az adott korról. Egyszer mindenképp érdemes megnézni.
7.Hancock: az épp karrierje csúcsán lévő Will Smith nyári sikerfilmje. Will Smith remek benne, egyedül talán a kicsit átlagosabb körítéssel van baj. Egyszeri szórakozás, de annak viszont nagyon jó.
6.John Rambo: méltó befejezése(?) a Rambo szériának. Igazi kemény véres, tomboló akciófilm, ami egy épp aktuális konfliktust jár körbe. Stallone kétszer akkorára koxolva, mint az első részben de azért igen keményen feszít. Durva, és kegyetlen akciófilm ahol életben egyedül csak az marad aki a stábban volt.
5. Wall-E: remek animációs rajzfilm, nam csak gyerekenek. Igazából minden korosztálynak szórakoztató és tanulságos lehet. Az animációban itt sem kell csalódni, tényleg jó.
4. Erőszakik: cinikus, humoros vígjáték, többet felesleges mondani.
3. Trópusi vihar: az elmúlt év vígjátékszenzációja, nagy durranás. Jó poénok, jó karakterek, jó alapötlet, és egy hatalmas fricska Hollywoodnak. Ben Stiller remek rendezése csak hab a tortán. Imádom.
2. Hellboy 2-Az Aranyhadsereg: Guillermo Del Toro Magyarországon forgatott filmje új megvilágításba helyezi a Pokolfajzatot. Itt már sokkal szbadabb kezet kapott és az egészet egy szerintem zseniális fantasy világba tolta át az egészet. A vizuális megjelenítés pedig rohadt erős, és egy nagyon cool kis film lett.
1. A sötét lovag: szintén teljesen agyonajnározott, a Batman képregényekhez pedig minimális köze van, de egyszerűen nem lehet elmenni a remek karakterek és dráma és Heath Ledger zseniális Joker alakítása mellett. A sötét borongós, gótikus hangulat már régen oda, de a remek akciók, a színészek játéka (mondjuk Gyllenhall kisasszony semmivel nem nyújt többet, mint elődje, de Holmes legalább szép volt) és a drámai feszültség ezért valamennyire kárpótol minket.
Szerintem így néz ki az idei lista, köszönöm, hogy végigolvastál!


4. Fémszívű (2009-01-09 11:07.48)  
A legjopbbak:
Indiana Jones és a kristálykoponya királysága
Vasember
Sötét lovag
Hihetetlen Hulk
Hancock
A másik Boleyn lány
Szkafander és pillangó
Spiler
Eszter hagyatéka
Az emigráns-Minden másképp van


3. MrMojoRisin1 (2009-01-09 10:56.08)  
Ha már van ilyen topic:

RED: A kutya az ember legjobb barátja, pláne ha már csak Ő maradt. A főhőstől ezt is elveszik, nem csoda, hogy bepöccen. Finom, precíz, sallang mentes.
THE PROPOSITION:: Igaz nem láttam még a 3:10 to Yuma-t, de ez egy kegyetlen jó western. Az idei mozifilmes kínálat egyik legjobb darabja.
REDBELT: Az igaz harcos története arról, hogy bár Ő a kívülálló a ma társadalmában, de ez egy normális világban nem így lenne.
JCVD: Nálam az év meglepetése. Ha Van Damme még egy Dim Mak-ot is beszúrt volna, ki is verem.
SPARROW: Johnny To lehelet finom krimije, a műfaji elvárások figyelmen kívül hagyása, vagy inkább arcul csapása.
EDEN LAKE: Nem nevezném "jónak", mert nem szórakoztat. Az utóbbi évek legembertelenebb horrorja, mi alatt végig feszengsz.
JOHN RAMBO: Vászonrobbantó, férfias mulatság.
ERŐSZAKIK: Vércinikus. Imádom.
ELITE SQUAD: Brazil film Rio de Janeiro különleges rendőri alakulatáról és gettóiról. Kemény, intenzív, és baromi életszagú. Aki az Isten városát szerette, ezt imádni fogja.
LET THE RIGHT ONE IN: Igaz, ezt csak tegnap este néztem meg, de simán belefér a 10-be. Kegyetlenül összetett, a pedofilíától a homoszexualitásig, a gyereknek maradástól a felnőtté válásig sok mindent feszeget és nem szájbarágósan.

+2, amik nem 2008-as filmek, még csak a bemutatójuk sem most volt, de én idén - vagyis tavaly:) - láttam őket:
ARRIVEDERCI AMORE, CIAO: Michele Soavi kegyetlen krimije, ahol a cím vissaztérő motívum és szó szerint kell venni. Michele "Cattani felügyelő" Placido embertelen és zseniális.
EX DRUMMER: Morbid, mocskos, gyomorforgatóan perverz utazás világunk legaljára. Nem, hogy gyenge idegzetűek, senki ne nézze meg. Vagy nézze meg mindenki.



2. Mtta (2008-12-04 20:59.08)  
Majd év végén...


1. City225 (2008-12-04 20:55.33)  
01.A sötét lovag
02.Zuhanás
03.Engedj be!(Let the right One in)
04.Erőszakik
05.Nem vénnek való vidék
06.Út a vadonba
07.Wall-E
08.Vágy és vezeklés
09.Hideg nyomon
10.My Blueberry Nights

magyar bemutatódátumok alapján alapján.


 

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk