Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A barlang
- AMC, 03:30
Eredet
- HBO2, 03:35
Fantomszál
- HBO3, 03:51
Túszjátszma
- Film Café, 04:10
Nem beszélek zöldségeket
- Mozi+, 04:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Shirley MacLaine (90)
Djimon Hounsou (60)
Glenn Morshower (65)
Cedric the Entertainer (60)
Aidan Gillen (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Keresek egy Filmet, de nem tudom mi a címe segítene valaki?
Veszedelmes partvidék - Vélemények
Asszociáció
Maggie - Az átalakulás - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Kényszerleszállás aaaaa
Jefferson White aaaaa

 

Fórum - Krrish - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

26. Törölt felhasználó (2016-07-26 02:56.31)  
Jó hosszasan ágyazott meg a forgatókönyvíró a főhős karakterének, sokáig azt sem tudtam meg, hova tűnt az előzménynek számító Koi... Mil Gaya-ból ismert apa és anya, vagy Jadoo, de a végére minden elrendeződött - azt hiszem. Nagyon aránytalanul mérik itt a különféle műfajok elemeit, sokkal feltűnőbben, mint az előzményben. De legalább kevesebb a musicalbetét :)
A film első fele tarzanos pásztori idill (igen, hülyén hangzik, de nem tudom jobban megfogalmazni), a második fele zsurnaliszta krimi, cirkuszi freakshow, őrült tudós elleni bosszúmerénylet... Úgy esik darabjaira a film, hogy már maga az egy élvezetes dolog, ahogy a dramaturg leszarja az elvárásaidat.
Tényleg, ahogy előttem is írták 6 évvel ezelőtt, egyszerűen nem lehet rá haragudni. Ha rá tudsz hangolódni, akkor egy teljesen szerethető katyvasz.


25. Bimbone (2014-09-12 20:07.52) aaaaa
Nagyszerű film ,volt most alkalmam zavartalanul végig nézni,mért is nem adnak több indiai filmet?pedig igazán szórakoztató:tetszett!



24. DInnyetimi (2011-12-01 06:14.33)   - (válasz DInnyetimi 23. hozzászólására)
Bocs, a második felét ki akartam törölni, mert kevésbé lett értelmes, hát...no hajnal van még.
Bocsi


23. DInnyetimi (2011-12-01 06:10.15)  
Ma kivételesen nem azt hallgattam a tévében hajnalban, hogy hogyan haltak ki a dínók és miért is, és mi hogyan fogunk (ettől mindig felébredek), hanem nem tudtam elkapcsolni erről a filmről egy olyan jelenetnél, ahol az indiai Tarzan - alias Thomas Anders...na jó ez így ebben a formában nem igaz, de ő ugrott be a főhősről - tartja az indiai Jane-t a kezében. Hamar rájöttem, hogy milyen országból jött a film.
Egyébként később ötvöződik a sztori a legismertebb képregényhősök történeteivel, meg még egyéb filmekből is vélek felfedezni jeleneteket...de minden hasonlóság csak a képzeletem szüleménye lehet...sőt tuti. :)
Az utóbbiaktól függetlenül felkeltette az érdeklődésemet a film, nem lesz időm végignézni, de legközelebb, ha alkalmam nyílik rá, megtekintem figyelmesen.
Amúgy a zenei és táncos jelenetek nagyon tetszenek.

Mangilla tök jól leírtad a lényeget, osztom a véleményedet, teljesen.

Szóval érdemes hajnalban is tévézni - amúgy mindig valami tudományos az ébresztő -, most kifejezetten meglepett ez a film.
Először is, mert éppen egy olyan jelentnél kapcsoltam oda, aminél elhatároztam belenézek. Próbáltam rájönni mit láthatok. Pár jelenetből megtudtam, hogy ez az indiai Tarzan Thomas Anders hasonmással - na jó ez így ebben a formában nem igaz, de ő ugrott be a főhősről.
Nem lesz időm végignézni, viszont szeretném bepótolni.


22. Inap (2011-09-26 14:14.23) aaaaa
Ez a film nekem nagyon tetszett! Valószínű,hogy többször is megfogom nézni!


21. Norbii92 (2011-09-02 12:09.21) aaaaa
Most megy a tv-be és még elég sokáig tart, de nekem ennyi is elég volt! Nem bírom végig nézni! De erről majd lejjebb!
Krishna egy kis faluban lakik a nagymamájával, de mivel a fiú okos és bivalyerős is egyaránt, hamar kiközösítik! Az erdőbe menekül és az állatok közt érzi jól magát egészen addig amíg meg nem jelenik egy gyönyörű lány Sonia, akibe hamar beleszeret.
Majd vele tart a városba, ahol igazi szuperhős lesz!
A köztudott, hogy Bolywood-ba több filmet csinálnak mint Hollywood-ba, de akkor is fura volt egy indiai szuperhős filmet nézni! Vagyis először azt hittem, hogy az, de sokszor inkább tűnt szappanoperának mint sem szuperhős filmnek! Ráadásul nagyon hosszú, számomra kicsit vontatott volt és szerintem tele volt üresjárattal is! Habár nem tudom, más kultúra meg minden, lehet, hogy Indiában tökéletes film volt, de nekem nem jött be!
A története is olyan bárgyú és egyszerű (szinte semmit se tudunk meg Krishna képességeiről, hogy honnan vannak vagy valami, csak van).
Emellett a színészek sem nagyon tetszettek, ők se voltak valami tehetségesek!
Lehet, hogy majd még legközelebb megpróbálkozok vele, de addig 3*-ot tudok csak rá adni.


20. PaffyBoy (2011-06-11 21:34.39) aaaaa
2012-ben jön a Krrish 2.!! :)


19. Jelesa (2010-01-12 02:42.29) aaaaa
Erről a filről nagyon sok rosszat el lehet mondani, DE más téren annyira kedves, aranyos, szórakoztató, hogy minden hibáját megbocsátom neki, így viszont zseniális!


18. Randal (2010-01-04 14:14.45) aaaaa
Képtelen voltam végig nézni :)

Nekem eszméletlen bárgyú volt, a főhős is, a sztori is, a színészi játék is. Színészi játék... volt az a francia tini sorozat, az Első csók - abban volt hasonló hangulatú színészkedés :)


17. Mangilla (2009-04-02 23:51.35) aaaaa
"...A többiek nem emelkednek ki a mellékszereplők szürke tömegéből - talán csak a főgonosz mutat fel komolyabb színészi teljesítményt. .."
Nem véletlenül volt ismerős - ő játszotta az örömapát az Esküvő monszun idején-ben:)


16. Mangilla (2009-03-04 12:42.56) aaaaa
Na, megnéztem... szerintem jó! :)
Persze, nem kell mást képzelni erről a filmről, mint ami: epikus bollywoodi filmmonstrum (a hosszát tekintve mindenképpen:)), az indiai filmek kötelező kliséivel és sztereotípiáival telirakva. No, meg populáris indiai zenével és sok-sok tánccal:)
Ezért van az, hogy a film bugyuta, mint egy szappanopera, a karakterek, helyzetek egyszerűek, gyermetegek, a harci jelenetek láttán pedig egy jobb amerikai akciófilmeken (pl. Terminátor 2) nevelkedett, jobbérzésű néző legszívesebben kivetné magát a tizedikről...
Akkor mégis mi a jó benne?
Nehéz megfogalmazni, de talán pont az az unikum, amit csak az ilyen kaptafára készülő indiai filmek tudnak nyújtani.
A karakterek, minden kidolgozatlanságuk ellenére bájosak, a fentebb lehúzott akciójelenetek pedig, ha úgy közelítünk felé, mint paródia, akkor a "sírva röhögős"-kategóriába tartoznak, ha pedig úgy, mint (feltehetően) az indiai célközönség, akkor elfogadjuk, hogy a mesebeli hősök valban ilyesmire képesek:)
A zenés részek pedig kicsit a háború előtti musicalekre (Ének az esőben, és társai)emlékeztetnek, hiszen itt is a főhősök fakadnak lépten-nyomon dalra (és perdülnek táncra) - néha váratlanul, és teljesen elképesztő helyszíneken:)
Amúgy a filmnek, bár nem gondoltam volna, egész jól kigondolt forgatókönyve van, tele csavarokkal- no, persze, senki se gondoljon itt Agatha Christie-féle cselekre, hiszen ezek a fordulatok olykor mindenféle logikát és dramaturgiát megerőszakolva illeszthetők csak bele a történetbe:) De legalább dolgoztak rajta egy kicsit...
A főszereplők aranyosak; szegény Krishna az örökös vigyorával, és atletikus termetével folyton fut, ugrik - elég strapás lehetett számára forgatás:)
A női főszereplő pedig - nos, hát nagyon szép!
A többiek nem emelkednek ki a mellékszereplők szürke tömegéből - talán csak a főgonosz mutat fel komolyabb színészi teljesítményt.
Bahadar pedig egyenesen a régi francia filmek komikus kisemberének indiai változata - minden kiszámíthatósága ellenére jópofa karakter.
apropó, humor: van a filmben néhány poén, ami teljesen váratlanul kerül elő, és nagyon jó - márcsak ezek miatt is érdemes megnézni a filmet.
(Kár, hogy nincs belőlük olyan sok).
Végezetül még megjegyezném, hogy egy ilyen, szemmel láthatan nagy költségvetéssel készült "szuperprodukcióban" is előfordulnak olyan bosszantó kellemetlenségek, amelyek a zsér magyar vígjátékoknál rendszeresek: nevezetesen, hogy egyes szponzorcégek reklámai nagyon tolakodóan vannak elhelyezve a flmben...:(
Összegezve úgy gondolom, hogy akitől nem állnak távol a nem túl bonyolult, romantikus filmek, illetve kedveli a kedves karaktereket, pörgős, de nem erőszakos akciókat, az bátran nézze meg azt a filmet, mert jól fog szórakozni!


15. Mangilla (2009-02-26 22:02.12) aaaaa
Sok jót olvastam róla, így hát utánanéztem egy kicsit. Mindenképpen meg szeretném nézni, de érzem, hgy nem lesz egyszerű film :)
Ízelítő a romantikus: http://www.youtube.com/watch?v=gegcKzptU5Q
és a verekedős részből: http://www.youtube.com/watch?v=uKdy-BL1pT4
:)


14. Mzua (2009-01-27 20:29.40) aaaaa
Szerintem ez a film azért nem tetszik nekünk,mert egyszerűen nem európai mozinak készült.Tartalmazza a hindu hitvilág nem egy momentumát,amiről mi nagyon keveset tudunk.A táncos részek megint csak tipikus jellemzők.Nekünk mese,ők meg találnak mondanivalót benne.Egyébként szerintem hulladék volt mindezek ellenére.


13. Alessza-Music (2009-01-03 15:04.38) aaaaa - (válasz Alessza-Music 10. hozzászólására)
Második nézésre már csak 2es xD


12. Soldier18 (2008-11-03 21:53.27) aaaaa
Romantikus indiai sci-fi egy szupererős csávóval akinek az apja jövőbe látó számítógépet csinált :D
De nekem tetszett.....


11. Gelwax (2008-10-28 21:50.59)  
Ez egy kalap SZAR!


10. Alessza-Music (2008-10-07 21:09.10) aaaaa
Igazság szerint az elejét nagyon untam.. mondom ha ez ilyen gagyi akkor végig se nézem xD De nem szokásom így abbahagyni filmeket szal igaz 2 részletbe de végignéztem :D És meglepett mit ne mondjak.. amennyire nem tetszett az elején a végére mire a story kibontakozott megtetszett :) (hozzá tenném csak a story :D) Az effekteket, jeleneteket stb. még mindig teljesen viccesnek és bénának tartom, de maga a történet nekem bejön :)


9. Beszko (2008-10-02 18:47.58) aaaaa
Epilepsziát okozhat!!!!!!!!!!!!!!!!!De tényleg.


8. Beszko (2008-09-16 21:57.32) aaaaa
Sztem nagyon gyenge.Röhejes.Én nem tudtam megnézni.Mikor elkazdtek táncolni abbahagytam.Senkinek sem ajánlom.


7. Orionr (2008-08-18 22:53.14) aaaaa
Én is csak pörgettem. :D


6. Megryan (2008-08-07 16:59.05) aaaaa
Ez a film a Pókember-Superman-Mátrix-Tarzan-Zorro nyálas és gyatra keveréke... én nem tudtam végignézni...


5. Orionr (2008-07-04 23:54.49) aaaaa
Olyan multifunkciós! :D


4. Noel (2008-07-04 08:46.08) aaaaa
Nem lelkesedem az ilyen jellegű filmekért,valamiért mégis végig tudtam nézni. Helyenként egész jol kivitelezett alkotás, zenés táncos romantikus sci-fi. Tuti senki nem látott még hasonlót:))


3. Orionr (2008-07-01 20:26.31) aaaaa
Tiniknek való mese. Van benne sok szép lány és szép fiú, szerelem, romantika, akció jelenet, ami néha átcsap fantasztikusba. A régi repülős, karatés filmek jutnak az eszembe. Olyan jó kis csöpögős, modern kaland film, Indiai köntösben. Aki az ilyet szereti, annak hajrá! :D



2. Billy costigan (2008-07-01 19:10.06)  
Azt mondják hogy igen jó film.Nemrég jelent meg DVD-n.Látom hogy abromi hosszú és sokan lehúzzák de jónak tűnik.Hasonlít a Daredevilre.:)


1. Feketehős (2008-06-26 13:20.57) aaaaa
Nagyon tök jó film.Nagyon hosszú film,de mégis nagyon tetszik :)



Kapcsolódó fórumok

VéleményekTörölt felhasználó, 2016-07-26 02:5626 hsz
KeresemCsibeger, 2011-07-06 13:492 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk