Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Kapj el, ha tudsz
- Moziverzum, 05:00
A kis Vuk
- Film+, 05:15
Őrült randi Toszkánában
- HBO2, 06:00
Egy becsületbeli ügy
- Film Café, 06:00
Eredet
- HBO, 06:01

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
2022-es választás
PC
Naruto (sorozat) - Most akkor sasuke buzi?xD

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A híd aaaaa
Jackie Geary aaaaa

 

Fórum - A szabadság útjai (2008) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
284. Csk1 (2024-04-18 19:22.41) aaaaa
Bár a film az ötvenes években játszódik, de bármelyik időben aktuális.


283. Mclane 2 (2022-12-15 19:59.28)  
A Titanic után jutott eszembe ez a másik film amit a Dicaprio-Winslet féle párossal mutattak be 11 évvel a tragikus hajós kalandjuk után, és gondoltam újranézem ezt is úgy rendesen igazán. És hát hogy mondjam nem könnyű film kicsit sem mert a maga módján földközeli és jó eséllyel, most is létező problémát taglal az olyan házasságok anatómiáját amiben a boldogság csak egy délibáb és illúzió, mert az ahogy a házasfelek élnek konkrétan egy szinten belül nem több elnyomásnál félig meddig még ha akaratlanul is, mert amit itt látunk és hallunk az minden csak nem a boldog kiegyensúlyozott házasság tükörképe kicsi sem. És épp ma hallgattam meg a a film Puzsér féle kielemzését amit még évekkel ezelőtt csinált, és ő nála is ez van mint vélemény hogy ez a néhol már túl nagy megfelelési kényszer ami ott is látható megmérgezi, még a jobbféle házasságokat is és tönkre vágja őket teljesen ahogy vannak. És bár én nem olvastam az alapregényt amit felhasználtak az alkotók: [link] , de talán idővel elfogom és ahogy hallottam itt ott utána olvasva a film is rendesen visszahozza a könyv, pesszimista és sötét tónusát amit a szerző is leírt a könyvben mg részletesebben. Úgy hogy simán mondva a dolgokat nem egyszerű egy film kicsit sem az biztos, komoly dolgokat és témát feszeget és nem is mindenkinek ajánlott szerintem valahol, mert ilyen kegyetlen realizmussal nem mindig lehet találkozni a filmvászon keretein belül és ne is könnyű megemészteni amit itt látunk, de érdemes rá időt szánni aki bírja az ilyen nyers munkákat ahol nem nyer teret a rózsaszín máz, és a mindenáron boldog befejezés ha nem a képünkbe kapjuk a realitást de tisztességesen igazán.



282. Cantri (2017-12-03 01:30.56) aaaaa
Hihetetlen ez a film....vagy 6-odjára néztem végig, mégis újfent csak meredtem magam elé a végefőcím lepergését követően is.... Kevéseknek sikerült ennyi gondolatot belevinni mozgóképbe álmokról, énfeladásról, a középszerűségről, hogy milyen egyszerű belecsúszni, és milyen könnyű ellenni a kényes "szarban" ahelyett hogy küzdenénk céljainkért.... Kegyetlen erős darab, nem kockáztatok, hogy a 2000es évek egyik legerősebb drámája, melyet érdemes időről-időre elővenni, hogy emlékeztessen lehet másmilyen az élet, ha igazán úgy akarjuk, ha készek vagyunk tenni érte.


281. Zorro352 (2015-02-13 18:24.48)  
Jó film, jó alakítás DiCaprio mindent visz benne mint színész, nélküle nem lenne ennyire jó a film. Szimpatikus, hiteles, elég jóképű, elég jótestű. Kate Winslet a film másik fénypontja!


280. TeddyDaniels (2015-01-27 20:45.24) aaaaa - (válasz Independence 222. hozzászólására)
Kedves Independence!

Imádom olvasni a véleményeidet! 100000%-ban egyet értek minden mondatoddal! A filmet megnézve, szinte vártam egy jó kritikára, és meg is kaptam. Ezt köszönöm! A filmről csak annyit, hogy igazán tanulságos, elgondolkodtató, remek alkotás. Minden mást leírtak már :) Kate és Leonardo csodálatos színészek, ezt most be is bizonyították! Nagyszerű film!


279. Angelika58 (2014-01-06 14:42.07) aaaaa
Az egyik legvaskosabb közhely arról, hogy mi a jó házasság titka: fogadd el a másikat.

Holott ha van a jó házasságnak titka (van? egy? sok?), az az, hogy először is magadat fogadd el.

Mert ha megteszed, akkor lemondasz a tökéletesség illúziójáról önmagaddal kapcsolatban. És akkor van esélye a társadnak is. Mert nem fogod elvárni tőle, hogy tökéletes legyen.

Nagyon nehéz tudomásul venni, hogy az ember leégeti a paprikáskrumplit, nem tudja megjavítani a csöpögő vízcsapot, még csoportvezetővé se léptetik elő, a gyerekei nem zsenik, ráadásul rossz sofőr és nem tud megtanulni egy idegen nyelvet sem. Nagyon nehéz tudomásul venni a középszert.

De ha a társunk középszerű, csak akkor viselhető el, ha szembenézünk azzal, mi is azok vagyunk.

Ez a két ember egymás feltételezett álmát próbálja álmodni, saját ambícióit áthárítva a másikra. Mert egyszer a férfi elejtett fél mondatot Párizsról, az asszony ezt kinevezte a férfi életcéljának. Holott semmi más nem volt, csak fél mondat Párizsról. És mert az asszony megszülte az első véletlen terhességet, a férfi felépítette magában a nő feltételezett mítoszát az Anyaságról. Pedig az asszony csak szült két gyereket, minden mítosz nélkül, hiszen azt úgy szokás.

Az asszony szeretné, ha felnéznének rá, ha vinné valamire az életben, ha kitűnne, ha különleges lenne. De ezt magáról magának nem vallja be, hát ráterheli a férjére. Valósítsa meg ő. Pedig a férfi jelentéktelen, középszerű, túlbeszélős, unalmas kisfiú, aki sose fog felnőni.

A férfi szeretné, ha békében hagynák, ha lehetne kis dolgozó egér, aprócska karrierrel, jó apa, egy csendes kis otthonban . De ezt magáról magának nem vallja be, hát ráterheli a feleségére. Valósítsa meg ő. Pedig az asszony ideges, nyugtalan, nagyravágyó, aki mindig máshol akar lenni, akinek mindig más fű zöldebb, mint ami az orra előtt nő.

Túl későn veszik észre, hogy nincsenek közös vágyaik. Egyikük se hibás benne. A tragédiát az okozza, hogy nem veszik észre, ha elfogadnák önmaguk korlátait, megbocsátanák a másikéit is.

Az én korosztályomnak erről a filmről óhatatlanul és azonnal a „Jelenetek egy házasságról” jut az eszébe. Élesebb a folyamat, és nincs tragédia abban, lassú folyamat, tragédiával, ebben. És mindkettőben reménytelen kép a házasságról, Bergman kultfilmjében mégis valamiféle halk optimizmussal. Ebben a filmben még az utolsó arcon is a reménytelenség látszik: az ingatlanügynöknő férjéén a megkövült gyűlölet.

Nagyon szeretem Kate Winsletet, de ez a film Leonardo DiCaprioé. Akit viszont nem szeretek. De amit ebben a filmben csinál, a legnagyobb , amit filmen egy színész tehet, elemi erejű, megrázó alakítás.

A film örök kérdésre adott kétkedő válasz. Ha kicsit, csak egy kicsit keményebben szerkesztett volna a rendező, remekmű lehetett volna. Így csak („csak”) nagyon, de nagyon jó.


278. Lector (2013-08-24 13:37.53) aaaaa
Nem vagyok akkora filmszakértő ,hogy úgy minősítsem ezt az alkotást mintegy hozzáértő /érezhető lesz némi bizonytalanság/
Főleg nem kijelentő módban..:)
Azt gondolom ,egy olyan dráma részese voltam a film alatt ami akár hosszú időre is elgondolkodtat....kísért.Nagy hatással volt rám,nem tagadom.Sam Mendez profi módon választott szereplőket!DiCaprio számomra egyik legtehetségesebb sztárja ennek a századnak.
Elképesztő ahogyan átadja azokat a bizonytalanságokat és érzéseket amik tulajdonképpen ott vannak sokunk életében.
Nem kívánom ezt az állapotot a halálos ellenségemnek sem.Aki tudja mi az keresni ,kutatni..és nem találni a kiutat az ért engem.
Kate Winslet óriásit alakít!Egyszerűen döbbenten
gubbasztottam a hajnal felé kúszó időben...és a lélegzetem is visszafolytva próbáltam beleérezni
az életepizódokba...Átadott valami hihetetlen dolgot.Újra éreztem minden percét azon szakaszoknak az életemben amelyek erről szóltak.
Bár eléggé elítélhető módon kinyílvánítottam aaz érzéseimet,de nem írhatok mást!Mert ez az Őszinteség.
Azért nem szoktam firkantani,hogy a hozzászólások száma egyel több legyen.
Elnézést a személyeskedős viselkedésemért.
Lehengerlően és ütősen ábrázolt a rendező.
Egy viszont sztem biztos.
Ezek a színművészek életük egyik legjobb alakítását nyújtották!


277. Jenci111 (2013-08-20 11:00.00)  
Gratula a TV2-nek a hajnali időpontért!!!
Nehogy má valami értelmeset nézzen a paraszt!!


276. John Spoiler (2013-05-16 20:38.55) aaaaa
Zaklatott, elkeseredett, megrendítően zuhan alá ez a film (a látszólagos nyugodtságból kirobbanva a legmellbevágóbb, és állandóan ezt teszi - némely monológok olyannyira húsba vágóak hogy legeltitkoltabb vitáinkat ismerjük fel az elénk tárt szörnyedelmes jelenetekben), valahová a mélybe, ahonnan nincs visszatérés, de sajnos feloldás sem.
És ettől nem lett kerek. Hiányzik a pont a végére (a feloldás nem feloldás. ott marad a gombóc a torokban)


275. Kittentyű (2013-05-06 00:58.28) aaaaa
Nagyon szívszorító, lélekfacsaró történet. A két főszereplő Leonardo DiCaprio és Kate Winslet szenzációsat játszik. Jó volt őket újra együtt látni a Titanic után. A játékuk nagyon erős volt. Sam Mendes pedig zseniális rendező, ezt több filmjével is bizonyította már, nem igazán láttam még Tőle olyan filmet ami ne tetszett volna. Megérdemli a film az 5*-ot.


274. Miss bambi (2013-02-18 18:49.10)  
Tényleg,mi az,hogy tragikomikus??
Ezt most én sem értem..


273. Esza (2013-02-18 18:09.07) aaaaa
tragikomikus? inkább álszent mint a néni a végén..


272. Johnny kapitány (2013-02-18 14:50.18) aaaaa
Milyen tragikomikus... a társadalom azt tartja őrültnek, aki ki meri mondani az igazat, mint a filmbeli matematikus. És milyen tragikomikus az is, hogy a film nézése közben folyton az jár az ember eszében, remélem, hogy az én életem ilyen lesz.
Mert valóban, a napi rutin, a beszélgetés hiánya, az új dolgok felfedezésének elhanyagolása, a kapcsolatba való belekényelmesedés végül mindig ugyanazt eredményezi: hogy az ember belül meghal. Rengetegen szenvednek ezzel a problémával, és az esetek többségében fogalmuk sincs arról, valójában miért levertek, ingerültek, frusztráltak. Rossz helyen keresik a megoldást, mert azt hiszik, hogy csak átmeneti a baj, és hogy majd elmúlik, pedig valójában nem lesz jobb, maximum a pillanatnyi örömök erejéig. És ha néhányukban fel is sejlik, mi lehet a probléma igazi oka, az esetek túlnyomó többségében akkor sem tesznek ellene ha módjukban állna, a régről felsejlő vágyaikat és álmaikat még maguknak se vallják be, inkább tapossák tovább a szürke mókuskereket, mert ha megpróbálnak valami egészen máshoz kezdeni, felfordítani a megszokott életüket, a társadalom szemében úgymond deviánsá válni (jó értelemben, mert magukért tennék) akkor mit fog szólni a postás, a szomszéd, Mari néni, satöbbi...
Hogy a filmről is írjak. Megüli az ember lelkét, és nincs egyetlen kellemes pillanata sem. Aki pedig csak annyit lát bele, hogy "Mert a nő nem tudott mit kezdeni magával", annak azt üzenem, hogy ez esetben roppant felületes szemlélő, és ne takarózzon azzal, hogy de háziasszony vagyok, szóval márpedig megértem, mert nem. Ez nem erről szól, hanem mindarról, amit fentebb leírtam. Egyedül a film befejezése nem tetszett. - Spoiler - Úgy tíz perccel korábban kellett volna elvágni, ott, amikor a nagy-nagy veszekedés utáni reggelen szépen megreggeliznek, Frank elindul dolgozni, April meg sírva mosogat. Ez lett volna igazán ütős lezárás, mivel így pontosan azzá futott volna ki a történet, amit fentebb is írtam; hogy feladjuk minden álmunkat, és élünk tovább képmutatóan, unalmasan a középszerben, csakis azért, hogy megfeleljünk a környezetünknek, vagyis azoknak, akik nélkül valójában teljesen jól meglennénk. A feleség halála viszont - ha őszinte akarok lenni - még a gyász ellenére is egyfajta megváltás Franknek, mivel így már nem kell senkinek megfelelnie, és idomulnia hozzá akkor is, ha nem akar.


271. Pintyőke (2013-01-17 16:35.14) aaaaa
Nekem nagyon tetszett,a film vége megdöbbentett.Sajnáltam,h tragédiával végződött!


270. Langelus (2012-11-18 11:49.11)  
Tetszik a sztori leírása, biztos, hogy megnézem, ha magyarul adják. Márcsak azért is, mert érdekel, hogy sikerült DiCapriót és Winsletet újra összehozni egyazon filmalkotásba.


269. Vbacs (2012-11-17 18:26.25) aaaaa
Idegtépő dráma egy jól bevált színészpárossal.
Egy a baj, hogy alig jönnek a szavak, nehezen lehet összefoglalni az itt látottakat.

Egy bizonyos, Sam Mendes a családi drámák királya, aki nem csak a forgatókönyvvel, hanem a színészeivel is remekül bánik. A titanicos gárda és melléjük Michael Shannon, hibátlan választás, jobbnál jobb színészek és jobbnál jobb alakítások, ezek vitték az egész filmet. Engem ez fogott meg.
Helyenként vontatott volt a történet, de ezzel szemben elég hamar pergett a film. Thomas Newman a maga 1 témájával megint csak segített abban, hogy jobban elvarázsolódjunk, bár jobban is megerőltethette volna magát, tényleg nem volt egy nagyon változatos a filmzene.

Nem hiszem, hogy újranézem valaha, de egy 4-est muszáj rá adni.


268. Miss bambi (2012-11-16 19:34.18)   - (válasz Scal 265. hozzászólására)
Addig amíg el nem teszik egymást láb alól..


267. Esza (2012-11-16 18:56.15) aaaaa
Az utolsó műszak


266. Punkerina (2012-11-16 18:42.28)   - (válasz Scal 265. hozzászólására)
kerlek ird le a film cimet mert a linkre kattintva csak a forum jelenik meg, legalabb is nekem...


265. Scal (2012-07-26 23:54.50)  
Gondolkodtatok már azon, akár nyíltan, akár titokban, magatokban, hogy meddig képes vajon két ember együtt élni úgy, hogy nem mennek kölcsönösen egymás agyára? Meddig tart a sütő szerelem? Egy évig? Háromig? Öt év után van még valami amit nem tudtok egymásról? Hét év után? Tíz év után? Húsz év után? Netalán megadatik az, hogy soha semmilyen probléma nem "fűszerezi" a kapcsolatot? Nincsenek veszekedések, boldogok lesztek míg világ a világ? Lehet ezt előre tudni, vagy csak a remény marad? Az ember alapvetően tökéletlen, hiába akarja a jót, végül mégis mindent elkúrhat? Ha nem gondolkodtatok ilyesmin egy percet sem, és minden rendben tegyetek magatoknak egy szívességet, és ne nézzétek meg ezt a filmet, mert a hatásvadász címmel ellentétben olyan lelki átformáláson eshettek át, hogy soha többé nem lesztek önmagatok.

[link]


264. IHuhoka (2012-05-18 15:37.58) aaaaa - (válasz Miss bambi 262. hozzászólására)
Tervezem megnézni, már egy jóó ideje!:)


263. Cantri (2012-05-17 23:25.47) aaaaa - (válasz Miss bambi 262. hozzászólására)
Nagyon kemény, hogy milyen két alakítása volt abban az évben, kár hogy az Oscar szabályai nem engedik a dubla-jelölést, pedig járt volna neki. Sőt szerintem még valamivel erősebb is volt ebben.


262. Miss bambi (2012-05-17 22:11.32)   - (válasz IHuhoka 261. hozzászólására)
Ajánlanám még a Felolvasót,Kate remek abban is.


261. IHuhoka (2012-05-17 01:23.39) aaaaa
Az egész akkori, ottani közeg, az egész kertvárosi rész üres, és poshadt. Ez legjobban a szomszédokon látszik. Mégis, Frankék is ilyenekké váltak. Azzal a különbséggel, hogy legalább egymás előtt nem sznoboskodtak.

Annál fájdalmasabb volt pont ezért a vége, amikor reggeliztek. Már látni lehetett, hogy annyi minden sem volt rendben, mint ami előtte. És valljuk be, az se volt sok.

Mindketten elszúrták, az az igazság. Amit jól csinált Frank, azt rosszul April, és fordítva. Majdnem minden helyzetre a lehető legrosszabbul reagáltak, és közben nem tudom gondoltak -e egyáltalán arra, hogy valójában a gondokat megoldani kéne, nem menekülni, és hogy van 2 gyönyörű gyerekük. Mindkettőre volt miért haragudnom.

Egyik kedvenc részem a film legeslegvége. Aki látta, tudja miről beszélek. Ha Frankék maradtak volna, és minden megy tovább, és mindenki színészkedik tovább,valószínű olyanok lettek volna ők is 70 évesen, sőt őket képzeltem a helyükre... kanapén,valami hülyeségről süketelve, kb. a falnak.
Szomorú.

Egyébként remek film, vagy írtam már?


260. Cantri (2012-04-26 00:59.00) aaaaa - (válasz Convar 259. hozzászólására)
Nem is feltétlenül a milyenségben látom a különbséget, hanem erejében. Számomra ebben a filmben sokkolóbb (volt) értelmezni a mondanivalót, talán pont azért, mert művészi eszköztára lényegretörőbben tálalta mindazt.


259. Convar (2012-04-25 23:45.29) aaaaa - (válasz Cantri 258. hozzászólására)
Hatásfok oké, kit mi hat meg jobban, de mondanivaló? Winslet u.az elől menekült mint Spacey.

Vagy szted mi a különbség?


258. Cantri (2012-04-25 00:22.13) aaaaa - (válasz Convar 257. hozzászólására)
Gond egy szál sem természetesen. :)

Az Amerikai szépség egy etalon mű, ahogy azt az imént megemlítetted a topicjában, ami úgy gondolom joggal lett erősen elismerve, és joggal van ott emlegetve a filmes paletteán, ahol teszik.

Viszont legyen bármily kiváló a Beauty, mégis ezt mélyebbnek találom, mint hatásfokát, mint pedig mondanivalóját tekintve, ahogy ezt előttem Ákos haverom tökéletes szavakkal leírta.

De mind mondottam, mindkettő remekmű a maga nevében.


257. Convar (2012-04-25 00:03.54) aaaaa - (válasz Cantri 249. hozzászólására)
Igen, sztem is ezek az okok, már ami a Beautyhoz képest kisebb felhajtást illeti.

Am nekem is a Beauty tetszett jobban (bár sztem ez már lejött), de nem az Oscarjai miatt (rólam sokan tudják már a fórumon hogy mennyire tojok az ilyenekre). Mégcsak nem is amiatt merthogy nem szeretnék tükörbe nézni.

Bár itt legalább már témánál vagyunk, mert hogy a "nekem miért tetszett jobban a Beauty" az valóban a látottakban keresendő. A szabadság útjai remek film. Egy tökéletes regényadaptáció. Amely azonban némileg le is korlátozta a lehetőségeit, már ami a filmes eszköztárát illeti. A Beauty jóval komplexebb alkotás, hiszen többszereplős mint ez, több szálon is fut a cselekmény, arról nem is beszélve hogy ott Mendes több érzelmi húrt is megpenget (pl. humor, irónia - főleg Spacey karaktere által, agresszió, erőszak - Chris Cooper), aztán ott vannak a szimbólumok, mint a szirmok, a nejlonzacskó a szélben, stb. ezek persze csak apróságok, de ezek által is mind-mind többé válik a film. Sztem. Tehát a lényeg, hogy nekem a Beauty 1xűen többet adott.

A másik meg: mindennek, pontosabban a Beauty hangulati hullámzásának van egy másik vonzata is, és ez talán még fontosabb: A Szabadság útjai kb. a közepétől teljesen elkomorodik, így a végkifejlet is megérezhető. (Én legalábbis számítottam rá.) Ezzel szemben, mivel a Beautyn olykor kifejezetten jól szórakoztam, de nem ez ez lényeg: hanem az hogy emiatt, a feldobottságom miatt ott viszont teljesen lesokkolt a végkifejlet. Mert nem számítottam úgy rá. Ezt is egy mondatban összefoglalva tehát a fentebb említett okok miatt a Beauty nekem nagyobb katarzist, így nagyobb filmélményt adott. (mivel drámáról van szó, talán ez a legfontosabb)

És ez az, amiért a Beauty nálam top5ös dráma, sőt "összesítésben" is valahol a top10 körül van. Ezzel szemben a A szabadság útjai... mind1, hagyjuk, mivel ezt se akarom bántani de a lényeg hogy nem.

Bevallom, talán túlzás is hogy csak négy csillag, merthát ez is kegyetlen nagy film... de mivel Mendes filmről van szó, így én úgy érzem muszáj a Beautyhoz viszonyítanom, akkor viszont...

Szal nekem a Beauty tetszett jobban. Neked/nektek meg ez. Gond egy szál se ;)



256. Miss bambi (2012-04-24 19:12.38)   - (válasz Menrot 255. hozzászólására)
Rendben. :)


255. Menrot (2012-04-24 19:02.07) aaaaa - (válasz Miss bambi 254. hozzászólására)
Majd egyszer nézd meg oké?:)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó fórumok

VéleményekCsk1, 2024-04-18 19:22284 hsz
a film utálóinakConvar, 2012-04-17 02:3437 hsz
a film kedvelőinekMinyuminyu, 2009-05-21 23:024 hsz
KérdésekSAKÁL1, 2009-05-18 19:392 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk