Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Ferrari (4K UHD Blu-ray + BD) *A mozifilm* *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Az apokalipszis angyalai - Bíbor folyók 2.
- Film Café, 03:05
Éjjeli ragadozó
- Mozi+, 03:25
Meg - Az őscápa 2: Az árok
- HBO3, 03:35
Mobil
- AMC, 04:00
Mindörökké szerelem
- HBO, 04:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Brendan Gleeson (69)
Christopher Lambert (67)
Terence Hill (85)
Eric Idle (81)
Lucy Lawless (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
Rock zene
Fogadóóra
2022-es választás
Versek!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Golda aaaaa
Blu Mankuma aaaaa

 

Fórum - Biliárd életre-halálra - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

11. Vmiso (2017-08-29 09:25.42)  
Nézhető laza film, néhol egészen jó jelenetekkel, és poénokkal.
ő a főszereplő is benne, biztosan nem sült el jól a dolog mert ez az egyetlen film amihez köze volt.
Pedig ez azért annyira nem lett rossz.


10. Filmim (2014-06-23 18:56.28) aaaaa - (válasz Zset 6. hozzászólására)
Szeretnék választ nyújtani a bizonytalan
filmrészlettel kapcsolatban.

TÖRTÉNETBELI ESEMÉNYEK FIRTATÁSÁNAK KEZDETE!!!!
(AKI MÉG NEM NÉZTE MEG A FILMET, AZ NE OLVASSA EZT A RÉSZT EL!)

Amikor 15 évvel ezelőtt mutatták a srácot, akkor lehetett látni, hogy Joe-nak jött egy levél, amelyben egy Világkupáról volt szó(látni lehetett a szimbólumot-emblémát), ő ránézett a srácra, aztán nagy lazán kidobta a kukába. A készítők ezzel az okkal is szerették volna tükrözni a filmben gonosz mentorként szereplő Joe rossz természetét, jellemét. Ezért volt szükség rá, és hogy megmutassák, hogy már akkor is nagyon jól játszott. :)

TÖRTÉNETBELI ESEMÉNYEK FIRTATÁSÁNAK VÉGE!!!!

Nagyon jó film volt, nekem kimondottan tetszett, a billiárdozós hangulat tökéletesen megvolt, a színészek is jól játszottak, a zene tökéletes, kell ennél több? ;)



9. Brundle (2012-01-09 22:36.31)  
Hát valóban érdekes egy film az biztos, én még tavaly néztem meg csak ugy kiváncsiságból miutn olvastam róla, és öszességében véve tetszett a film talán nem egy teljesen tökéletes munka de amugy elég jó lett. Részben a szinkronja miatt is érdekelt mert itt olyasmi volt amit korábban el se tudtam volna képzelni, hogy mindenki lex luthor-jának michael rosenbaum-nak az a markovics tamás volt a hangja aki tom welling-nek volt a smallville-ben az ő filmbeli ellenfelének, gondoltam ezt látnom kell már csak ezért is és ebben a párosításban, nem csalodtam pedig kicsit féltem mert én úgy meg szoktam a Michael Rosenbaum Seszták Szabolcs párositást a smallville végett hogy kicsit tényleg kiváncsi voltam. De vissza térve a filmhez alapjában egyszerű és elég követhető a történet szerintem, van benne billiárd személyes dolgok családi dolgok meg még sok más is ami végett viszonylag jó lett a film, de a szereplők is tetszettek többek közt a főhőst alakító rick schroder de chazz palminteri és rosenbaum is jol alakított és itt végre hajjal is lehetett látni ami valljuk be ritka élmény, de persze ne feledkezzünk meg christopher walkenről és rod steigerről sem aki ebben a filmben játszott utoljára a halála előtt. Meg ami még külön tetszett az a szinkron volt mert sok ismerős hang került elő többek közt a smallville sorozatból is, olyanok mint markovics tamás aki rosenbaum hangja volt vagy galambos péter aki rick schroder hangjaként került elő és még ott van láng józsef aki rod steiger hangja volt és még aki igy eszembe jut az vass gábor aki a film egyik rosz figurájának chazz palminteri-nek a hangja volt. Szóval ugy öszességében szerintem jo kis film lett eléggé és a szinkron össze állítás is elég jó lett, én csak ajánlani tudom személy szerint.


8. Lillencs (2011-02-01 18:00.30) aaaaa
Tegnap néztem meg a story 4-en,szerintem ez egy jó kis film volt úgyhogy megérdemli azt a 4 csillagot.


7. Lillencs (2010-05-28 00:37.54) aaaaa
Én csak jeleneteket láttam a filmből,de megnézném már szivesen az egészet mert biztos jó lehet,meg különbenis a kedvenc színészem játszik benne Michael Rosenbaum,akkor már 1000 százalék hogy jó!!!!:D:D:D


6. Zset (2010-05-16 20:48.59) aaaaa
Haverom ajánlotta nagyon ezt a filmet nekem,mondván nagyon jó neki nagyon bejön.Régebben szinte mindennap eljártunk a haverokkal biliárdozni egy vagy két órát és nem is ment rosszul a társaságnak a játék így nekem sem.Ezért is érdekelt a film,mert tényleg kedvelem a biliárdot.De egészen másra számítottam,mint amit végül kaptam.Azt nem mondom hogy rossz film,de nem is kimagaslóan jó.Igazából a legnagyobb bajom a storyval volt.Egy jl megírt kere történetre számítottam,valami olyasmire hogy hősünk nagy biliárdos és már gyerekkora óta nagy álma hogy megnyerjen egy bizonyos versenyt.De persze mire ezt eléri sok mindenen megy keresztül.Ehhez képest köze nem volt a filmnek az elképzeléseimhez.Össze-vissza folydogált a történet,mondhatnám úgyis hogy nem volt se eleje se vége,a film elején a jelenet amikor 15 évell ezelőtt mutatják a srácot pedig így teljesen felesleges volt szerintem,azt hittem lesz értelme a story szempontjából de nem,vagy csak nekem nem tűnt fel mi volt az értelme.A meccsek sem voltak valami jól megcsinálva,szinte nem is mutattak belőlük semmit sem.Egy-két lökést mutattak,aztán utána mindig jött a duma meg a fogadás,meg a "ki ha én nem" szöveg,egyszóval nem is annyira a biliárdról szólt a film legalábbis nekem úgy tűnt nem az a lényeg hanem a sok nagyképű szövegelés meg hogy ki mennyi pénzt nyer.Ezért számomra mindenképpen nagy csalódás a film,de ennek ellenére azért nem húzom le teljesen mert összeségében nem lenne ez rossz film,csak így hogy az ember jó kis biliárdos filmre számít hát így nem az igazi.Vannak benne jó beszólások,meg van tényleg egy kicsit olyan "biliárdos" hangulata de a lényeg akkor is számomra hiányzik belőle.


5. Legisfalk (2010-02-19 17:42.46) aaaaa
Átlagos, lazulós, szórakoztató kis film, a biliárddal a középpontban. Nekem mégsem tetszett, mert túl egyszerű és lapos volt, és ami a fő baj, hogy mindezt azzal akarták megbolondítani, hogy a biliárdot valami végzetes, őrült szenvedélynek mutatták be, ami tönkreteheti és megnyomoríthatja az embert, vagy durván próbára teheti a párkapcsolatot. Egy Halálos iramban kaliberű filmnél, ahol az illegális autóversenyzés áll a középpontban, valódi bűnözéssel spékelve, ott működik a dolog, na de a biliárdnál... ne már, a következő mi lesz? Halálos dominó? Végzetes csapdlecsacsi? Gyenge poénok, gyenge karakterek, se jó nők, se jó stukkerek, de ami a legszomorúbb, hogy tulajdonképpen még egy biliárdpartit se látunk elejétől a végéig. Pár lökés, keménykedő dumák, még pár lökés, és vége is. És a James Brown mjúzik sem vette már ki jól magát a két füstölgő puskacső után.


4. Emylio (2010-01-22 12:16.13) aaaaa
Nem rossz film, bár vannak benne lapossabb részek is. A biliárdos trükkök nagyon jól meg vannak csinálva és ezek mellé jó párbeszédek is társulnak. Helyenként igazán humoros.


3. 888 (2009-02-01 17:53.10) aaaaa
jobbat vártam!csak is palminteri miatt néztem meg!



2. Beszko (2008-04-12 23:37.18) aaaaa
Nagyon jo film. Sok jo trükk van benne.Nézzem meg aki tudja.


1. Az utolso szamuráj (2008-03-10 14:29.02) aaaaa
Igazi laza filmecske,mely nem akar többnek látszani annál,ami,nem akar nagy kérdéseket feszegetni,egyszerűen a szórakoztatás igényével akarja megtalálni a nézőt.A sztori nem csavaros,egyszerű és lineális,a párbeszédek olykor sziporkázóak és az közeg feelingje tökéletesen eltalált.A fiatalabb korosztály is hozza,mit illik,ám az igazi ászok a nagy öregek,minden megmozdulásuk élmény:Rod Steiger,Palminteri és persze Walken tökéletesen keltik életre karraktereik,,szemlátomást élvezve a munkát.Az átverések némelyike tanitó,és bár én magam nem vagyok egy nagy billiárdos,olykor ámulattal adóztam egy-két jobb lökésnek,gondolom,aki profi,azoknak ez nem nagy szám.Remek másfél óra,talán John Dahl zsugás filmjéhez hasonlitanám,és szinészfelhozatalból legalább olyan erős.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekVmiso, 2017-08-29 09:2511 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk