Idősebbek is elkezdhetik online és ingyenes rejtvényfejtő játékunkat
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Darabokban
- HBO2, 04:21
Pókok
- Film Mánia, 04:30
Brazilok
- RTL Három, 05:00
Kapj el, ha tudsz
- Moziverzum, 05:00
A kis Vuk
- Film+, 05:15

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
2022-es választás
PC
Naruto (sorozat) - Most akkor sasuke buzi?xD

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A híd aaaaa
Jackie Geary aaaaa

 

Fórum - Ízlések és pofonok - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3 4 5
124. Vicaboszi (2022-02-03 20:19.17) aaaaa
A film nekem nagyon tetszett. Catherine Zeta Jones az egyik kedvenc szìnèsznőm ès Aaron Eckhart is nagy kedvencem. A filmben remek párost alkotnak. Valószínűleg nem most néztem meg utoljára.


123. Tömö (2020-07-02 13:54.44) aaaaa - (válasz Tömö 122. hozzászólására)
Na. Hát mem is tudtam, hogy ez-is- hopmi kopppincs. Most nézem az eredetit. Jelenetek 1-1ben lemasolva. Nos a német színésznőről jobban elhiszem , hogy szakács, azaz tud főzni( ugyanis CZJ.nem tud az életben főzni, elarulta- ilyenkor nem értem egy nő hogy tud anyuka lenni, gyerekeket felnevelni...😶...tehát...életben nem vannak rendesen a kölkökkel, csak megcsinäljuk..oszt majd a dadus elintéz mindent, pelus, fürdés főzés, MINDENT-akkor minek az a gyereeeek??? Hány ilyet ismerek, személyesen is, és a legjobb mikor előadja magát, hogy milyen fasza anya!:DDD..meg mennyi dolguk van...))😒
Na. Ennyit a filmről. Is.



122. Tömö (2014-10-03 22:44.14) aaaaa
Semmi extra nincs ebben a filmben....harmadjára nézve sem.
Kb.működik a kettő szereplő közt a kémia, azt mondják ki is próbálták egymást. Hát, Douglas sem mai gyerek...Eckhartnak meg van vmi plusz a jelenlétében.
Azt, hogy szakácsok, egyikről se hinném el. Nem is ilyen közegbe raktam volna őket be. De ez van, lenyeltem a kis békafejü gyerek(Abigélt a mostani filmjeiben SEM bírom) jelenlétét is, kire semmi szükség nem volt.


121. Wysa88 (2013-02-06 21:27.44) aaaaa
Lehet, hogy csak jó hangulatban kapott el ez a film, de nagyon tetszett, teljesen kikapcsolt, amire most nagy szükségem volt :)


120. Reese Witherspoon fan (2012-12-25 17:27.55) aaaaa
SPOILER veszély!

A szakács Kate rideg életét felkavarja, mikor hozzáköltözik elhunyt nővére lánya, és ráadásul az új séfhelyettes megdobogtatja a szívét.

Egyszerűen tökéletes volt. Mármint úgy volt tökéletes, hogy ez amerikai. TÚLSÁGOSAN AMERIKAI. Vagyis úgy lehetett tökéletes, hogy egy sémára épült a film, amit már annyiszor megcsináltak, hogy már senki sem tud benne hibát ejteni, még a legamatőrebb rendező sem (és itt nem is amatőrről beszélünk). Ezt a filmet konkrétan tegnap este láttam másodjára, és nem hagyott bennem nagyobb nyomot, mint először. Viszont ezt a sémát (fiatal, vonzó, egyedülálló nő, tragédia, vagy hasonló a családban és/vagy utálat egy idegen iránt, akiből a nagy Ő lesz) már számtalanszor (nálam már ez jelenti az amerikai vígjátékot). A két főszereplő játéka egy kicsit érzelemmentes volt. Ez volt az egyetlen negatívum a filmben. Mert másban már tényleg nem tudnak hibázni.

Catherine: 9/10
Aaron: 8,5/10

Össz.: 6/10


119. Vamp12 (2012-07-26 08:47.04) aaaaa
Kíváncsi voltam, hányan látták az eredetit és ennek függvényében hogyan osztályoznak, mert én nagyon-nagyon rég voltam olyan szerencsés, hogy többször is elkapjam. Elsőre lelombozott, másodjára lekötött, harmadjára alig vártam és félbehagytam a többi intéznivalót. Pedig Martha elsőre idegesítőnek és lehangolónak tűnt, de ahogyan egyre több figyelmet szenteltem neki, úgy szippantott be és nyert meg magának a film és a színészek remek játéka.
Na ez az, amit ebben a gagyi juharsziruppal nyakon öntött remake-ben NEM fogunk viszont látni. Annak ellenére, hogy mindkét színészt (Eckhart-ot kapásból az Erin Brockovich-ért, örökre) bírom, kár volt ezt megcsinálni. Eckhart a tökéletes szépfiúként (elég metroszexuális, és kicsit sem hajaz az eredeti karakterre), Zeta-Jones a magának való séfként (sajnos itt nem tudja hozni a szokásos latin temperamentumot, ami Martha jéghideg megközelíthetetlenségét volna hivatott pótolni) olyan SILÁNY, halovány és agyonromantizált sziruppá degradálják le az eredeti sztorit, hogy vérzik az ember szíve.
Persze, tudjuk, nem is egy mély alkotás volt a cél, és nem is működött volna. De megint csak az bosszant, hogy kockáról kockára vettek át minden jelenetet a német filmből, csak a varázst, azt nem.
SPOILER
ez a legjobban nekem akkor üt, amikor a kislány végre enni kezd (na ő is túl ennivaló ebbe a filmbe, sok ez). az eredetiben ez a csúcsjelenet számomra.
No és Martha sütije, ami keretbe foglalja a filmet, az sem az igazi itt. Sem a terítő lerántása.
SPOILER VÉGE
Összefoglalva: aki egy kissé "nehezebben emészthető" romantikus filmre (drámára, és nem vígjátékra) vágyik, ami elgondolkodtat, és igazi mélysége van, ami még évekig megmarad az ember fejében, annak kulináris élvezetként az eredeti verziót kínálnám, vasárnap délben és este.
De ugye, ízlések és pofonok. Ha limonádéra és pomádéra vágysz, irány a hállivúd verzsön.


118. Doloresz89 (2012-01-28 15:47.32) aaaaa
Kiszàmìthatò, sablonos törtènet, közèpszerû alakìtàsokkal... Semmi maradandò nyomot nem hagyott bennem, bàr Abigail Breslin itt is,mint minden filmjèben, nagyon aranyos volt.


117. Panyolai (2011-08-23 21:23.29) aaaaa
Catherine egyik kedvenc színésznőm; női ideálom, így tettem e filmmel egy próbát. Hm, és végülis nem volt rossz, de kiemelkedő se; egy erős közepes. Ugyebár egy remake-ről van szó, s bár az eredetit nem láttam, maga a sztori eléggé ismerős és sablonos volt számomra más filmekből. Viszont a főzőcskézés ügyesen van "tálalva"; az embernek majd kicsordul a nyála:) Ám azt nehezen hittem el, hogy 'Kétarc' Eckhart udvariasan lelép a randiról, és otthagy egy ilyen 10/10-es nőt, aki ráadásul láthatóan be is volt indulva...a hülye!:) (Amúgy állítólag a forgatás ideje alatt eléggé összemelegedtek...Douglas papa legnagyobb "örömére"...:)) Na, a lényeg; számomra ez így simán egyszernézős-kategória, minden apróbb pozitívumával együtt is. Catherine pedig egész jól alakított, és továbbra is fantasztikus nő!


116. Kfruzsina (2011-08-22 12:02.38) aaaaa
Átlagos vígjáték,kiszámítható befejezéssel,egyedül Catherine Zeta Jones játéka dob rajta valamit.


115. Egobajnok (2011-08-21 00:23.56)  
Már a legelső hozzászóló is tudta, hogy ez a Bella Marta remake-je. "Ízlések és pofonok", valóban. Mindkettőt ismerem és szeretem. Az amerikai közönséget minősíti, ha nem képes megnézni egy német filmet. Olyasmi ez, mint a Stauffenberg és a Walkür hadművelet. A Másolatba feltétlenül kell egy világsztár, hogy azok ott megvegyék...Szerintem mindkét esetben jobb az eredeti de könnyebben emészthető az "ami pacsmag"...


114. Miss bambi (2011-02-18 14:07.26)  
Hááát ami elsőnek eszembe jutott erről az egy szó lenne amit Pstike is szokot mondani itt a filmkaton,mint a beakadt lemez,hogy jófilm...jófilm.
De!
Inkább mégse,mondanám mert jobban átgondolva Nekem nem volt az,hóót unalom a köbön,persze Catherine fantaszikus volt benne,de nem is vele volt a gond ,hanem a film témáját egy kicsit jobban megspékelhették volna.Mondjuk a szerelmi-nyalakodós részre egy kicsit több hangsúlyt fektethettek volna,vagy pl. a főzésre,ahogy versengenek egymással.
Miért nem volt pl.entyempentyem,mikor tiramisuztak?Á,Én letepertem volna...
Erre mit látok?Hagyja elmenni a csávót haza,mégilyet?:))
Már a közepénél egy szottyadt palacsintára emlékeztetett a film,a kislány pedig néha már-már igazán mű volt benne,nem is értem,hogy minek kellett belevonni ebbe az egészbe.
Aaron Eckhart,no,végül is teljesítette a Neki szánt szerepet és kész,többet nem is tudnék mondani róla.Egyszer meg lehetett nézni.


113. Fiale (2010-08-14 18:25.04) aaaaa
Kellemes vígjáték, többször nézhető. A kislány jelenléte nem hiteles, kár volt a filmbe kombinálni.


112. Hungaricum (2009-11-21 20:52.42)   - (válasz Mr. Braun 107. hozzászólására)
anyám....ezért színész...a színész dolga az hogy eljátsszon egy szerepet és ha olyat kell csinálnia a színésznek amit sosem akkor igazi színész.


111. Anitabagwell (2009-11-03 19:14.52) aaaaa - (válasz Anitabagwell 37. hozzászólására)
Látható, hogy régebben mennyire tetszett.
Most is tetszik. És Aaron Eckhart továbbra, is a szívem csücske, DE
ma volt szerencsém az eredeti alkotást (Bella Martha) látni, és sok mindenben változott a véleményem.
Most úgy látom Amerika (már megint) nem kapta el a lényeget. Túlságosan a két felnőtt kapcsolatára mentek rá, pedig a kislánynak fontosabb szerepet kellett volna betöltenie.
Így ezt a filmre, most úgy tekintek, mint a habostortára hab nélkül: finom,de azért nem az igazi....


110. Clairette (2009-09-13 15:08.36) aaaaa
Te jó ég, hát nem "Ízlések és pofonok"? Akárcsak a kaja, amit a filmben főztek!Még ott is volt olyan, akinek a tökéletes sem ízlett, nem emlékezetek?!Hát ez van, ez a történet is van akinek bejött, van akinek nem, mit lehet ezen ennyit vitázni? Speciel nekem igen,szerintem marha jó volt!


109. Emmusgirl (2009-08-12 15:10.49)  
hát ez készXD


108. Leeandra (2009-08-05 15:56.48) aaaaa - (válasz Mr. Braun 107. hozzászólására)
jaj.
Superman tudott a valóságban röpködni?


107. Mr. Braun (2009-08-05 15:52.40)  
Jó film, főleg drámának jön be, de azzal elvesztette a hitelességét, hogy Catherine Zeta-Jones séfet játszik benne, holott ő a valóságban nem is tud főzni.


106. Roberto (2009-06-20 23:29.21) aaaaa
Ez sajnos nem lett vigjáték, pedig egy jó nagyott akartam volna röhögni. A sztori gyenge, az alakítások átlagosak. Szódával, egyszer nézésre elmegy kategória. Többet vártam, nem pedig drámát.


105. Orfeusz (2009-04-02 20:13.15) aaaaa
Nekem nemrégen volt szerencsém megnézni dvd-n, és először idegenkedtem tőle, de ahogy peregtek az események, rájöttem, hogy egy nagyon jó kis film, aranyos történettel, és persze egy csomó hollywoodi klisével ..de azért egynek elmegy ..


104. Dory T. (2009-03-28 20:56.37) aaaaa
sztem elég jó volt......


103. Leeandra (2009-02-16 11:46.15) aaaaa
Tényleg sablonos a történet, tényleg nincs benne semmi különleges, de az én ízlésemnek ez megfelel a többi ugyanilyen, ám más módon ízesített film közül. Aaron Eckhart egyszerűen levesz a lábamról a karaktre személyiségével és a látványra sincs panasz, nem mert jól néz ki, hanem mert kellemes ránézni, szimpatikus. Háromszor láttam szerintem nagyon aranyos film, még ha valójában nem is ér többet 3 csillagnál.


102. Fémszívű (2009-02-15 21:46.27) aaaaa
Scott Hicks a Ragyogj! rendezője egy német filmből a Bella Marthaból készítette ezt a művét. Szóról szóra követi az eredetit, de ez most egyáltalán nem baj. Bár nem egy remekmű, de azért egy jó kis mozi született. Tele van nagyszerű alakításokkal ez a mozi. Szerintem másfél órára leköti az ember figyelmét. Könnyen emészthető, vagyis nem üli meg az ember gyomrát.


101. Bdt (2009-02-09 12:00.52) aaaaa
Hogy az amerikaiaknak nincs semmi egyedi ötlete, a bella martha sokkal jobb hangulatú film volt, ez néha már érfelvágósba ment át, annyira depis volt.


100. #FLOR# (2009-01-28 12:35.51) aaaaa
néhol kicsit uncsi volt.de nézhető.
tetszett.


99. Buscemi (2009-01-13 09:15.44) aaaaa
kicsit többet vártam a filmtől!


98. Szamo_ca (2008-11-11 02:03.34) aaaaa
BELLA MARTHA. ennyi.


97. Sylverandice (2008-10-09 17:34.21) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 96. hozzászólására)
Végre le tudok ülni enni. Ha csak azokra a fogásokra gondolok a filmbe nyamm..



96. Az utolso szamuráj (2008-10-09 13:29.27) aaaaa - (válasz Sylverandice 95. hozzászólására)
Szép napot Neked is!


95. Sylverandice (2008-10-09 13:28.49) aaaaa
Hát akkor hajrá:D Én most elköszönök mert a betegek nem várnak és még a végén elkésem .
Biztos egy nagyon kedves nő lehetett!!!:D
Szép napot


1 2 3 4 5

Kapcsolódó fórumok

VéleményekVicaboszi, 2022-02-03 20:19124 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk